PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 206 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 14:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κρινω απο τις κινησεις της Peugeot για αντικατασταση του 106 με κατι αηδιες 107 κλπ, τοτε μαλλον δε θα ξαναυπαρξει η λεξη RALLYE σε αλλο αμαξι της....

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 22:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια οπως ειπα και αλλου ακουσα για 206 ραλυ απο Λαιον.
Αλλαγες οχι σαν σαν τοθ c2 vts αλλα σε περιφερειακα.

ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 22:52:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω καλες πληροφοριες οτι θα ερθει......παντως το c2 vts 125 hp το οδηγησα αλλα περιμενα πολλα παραπανω...απο 125 αλογα

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 11:37:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ μου είπανε ότι είναι προγραμματισμένο να βγει κατά τον Οκτώβρη και Ελλάδα να το περιμένουμε από Γενάρη.

Επίσης κάνανε λόγο για 140 άλογα και όχι 125... Rolling eyes Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 11:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρεπει να ειναι με τον νεο κινητηρα PSA group-BMW!!!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 11:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες;

Πολύ μυστήριο ρε γα**το... ΑΜΑΝ, θα σκάσω!!

®
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 11:50:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη το αφεντικο αγορασε μια αντιπρωσοπεια της Peugeot μου ειχαν πει οτι θα ερχοταν μετα το πασχα!Τωρα δεν ξερω τι εγινε και αλλαξε?Εγω θελω να δω την τιμη!Λογικα πρεπει να ειναι αναμεσα στο 206 1,6 Gti και 206 2,0!!! Question

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 11:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θα βγει τελικά θα φοράει το γνωστό κινητήρα που έχει και το C2 VTS με τα 125HP
Το νέο μοτέρ δεν θα το βάλλουν στο 206 από ότι δείχνουν τα πράματα έως τώρα.
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 11:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω για αυτον τον κινητηρα ηξερα!Τωρα ο Αργυρης κατι παραπανω θα ξερει!!! Wink

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 12:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θέμα ειναι αν θα έχει και καμμια άλλη διαφορα σε στησιμο και εξοπλισμο... π.χ. 125 αλογα με άλλη αναρτηση (πιο σπορτ) και λίγα πράγματα από εξοπλισμο για να πέσει η τιμή...

Αν ειναι 125 άλογα με φουλ εξοπλισμο και κατα τα αλλα μαμα σε ολα δε θα αξίζει ούτε value for money ούτε το RALLYE...μουφα θα ειναι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 12:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω να πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα γίνει (αν γίνει τελικά).

Πάντως μου είπαν από μόνοι τους ότι θα είναι σπαρτιάτικο από εξοπλισμό, αλλά δεν πρόλαβα να ρωτήσω περισσότερα όσον αφορά τα τεχνικά του...

®
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 14:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πιστευω θα του χωσουνε +μια 16αρα ζαντα..οσο για τα αλογα δεν πιστευω να ξεπερασει τα 125

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 14:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άμα εχει και 16αρες να το βάλουν εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 23:38:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ απ την άλλη έχω ακούσει ότι:

- θα έχει 125 άλογα
- δεν θα έχει ούτε καν ηλεκτρικά παράθυρα (ΤΟΣΟ σπαρτιάτικο)
- κ θα είναι ελαφρώς φτηνότερο απ το νορμάλ 1.6

μυρίζει αρβύλα; θα δείξει..!

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 02:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

- θα έχει 125 άλογα

μακαρι... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 14:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

- θα έχει 125 άλογα

Aυτο εχει καποια βαση αφου παραδοσιακα τα Rally ειχαν σπαρτιατικο εξοπλισμο για μειωση βαρους και τιμης.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 17:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Aυτο εχει καποια βαση αφου παραδοσιακα τα Rally ειχαν σπαρτιατικο εξοπλισμο για μειωση βαρους και τιμης.

Και υστερα σου λενε οτι suck-so και rallye ειναι κατα βαθος ιδια... Evil Evil Τις ποτηροθηκες και τις τσεπουλες στα καθισματα του suck-so που τις ειδανε στο ραλλο???

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 17:48:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Και υστερα σου λενε οτι suck-so και rallye ειναι κατα βαθος ιδια... Evil Evil Τις ποτηροθηκες και τις τσεπουλες στα καθισματα του suck-so που τις ειδανε στο ραλλο???

ουαου τρελη διαφορα ! Shocked οντως καμια σχεση τα αυτοκινητα αυτα ! Silly

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Αύγ 2005, 12:11:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα την ανακοινωση της ρενο για εκδοση καπ και στο μεγκαν
με +10αλογα -120 κιλα πιο σκληρες αναρτησεις και το esp να απενεργοποιειται- ακουγεται πλεον αρκετα εντονα για κατι αντιστοιχο στο 206.
απο οσα μου ειπαν θα βασιζεται στο rc θα εχει 180++αλογα για να περασει το κλιο σε αποδοση θα ειναι ελαφρυτερο εως 100κιλα το πολυ, με αλλο σχεδιο ζαντες 17αρες...
νεα ρυθμιση στο υδραυλικο και σαφως πιο σκληρες αναρτησεις

τωρα δε ξερω αν θα λεγεται race η rallye αλλα απο οτι μου ειπαν θελουν να προλαβουν να εκμεταλλευθουν το κενο απο τη παρουσιαση του νεου κλιο μεχρι την ελευση του νεου 207...
αν παντως δεν εχει εμφανιστει μεχρι οκτωβρη και επισημα μαλλον παει να πει οτι εχει εγκαταληφθει η ιδεα και πως θα βγει ταυτοχρονα με το 207 και το αντιστοιχο gti...
Επιστροφή στην κορυφή
Peugeot 307 (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 8v 2003

Ένταξη: 21 Ιούλ 2005
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Αύγ 2005, 11:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως οπως θα εχετε παρατηρηση οι πιο πολυ απο σας η ολοι οι ονομασιες GTi(ας εξαιρεθη το Golf),alpine,gt,race κτλ εξαφανιζονται σιγα σιγα.εχω την εντυποση οτι οι αυτοκινητοβιομηχανιες θελουν τουλαχιστον ονομαστικα να "μαλακωσουν" τα μοντελα.Οπως το 206 RC η οπως VTS για το C2.Ποια ειναι οι γνωμη σας?

Μπορη να εχw το πιο αργο peugeot στο club αλλα στριβω καλα.Ο γαλλος καλα κρατει.
french kisses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης