PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κιβώτιο ταχυτήτων
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 18:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως αυτο που λεει ο Sidobre το εχω κανει κιεγω, αθελα μου βεβαια!!! Και οχι μονο στο πεζο, αλλα ακομα και στις "μπεμπες" της οικεγενειας!!! Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση!!! Καφωτες δεν ειναι αυτες οι αλλαγες!!! Αν στις κοντρες αλλαζαμε χωρις συμπλεκτη τοτε... Crying or Very sad Απλα δεν αλλαζεις ομαλα την ταχυτητα...Πατας το συμπλεκτη, σχεδον ταυτοχρονα αλλαζεις ταχυτητα και μετα τον αφηνεις με τη μια, χωρις δισταγμους!!! Twisted evil Παντως, στο τζιπ που εχει ο παππους μου, ενα Land Rover αρχαιο, με σασμαν χωρις συγχρονιζε και με μοχλο εμπλοκης του μπροστα διαφορικου, οι ταχυτητες μπαινουν και χωρις συμπλεκτη...εκει να δειτε γελιο!!! Laughing Βεβαια στο κατεβασμα θελει προσπαθεια ακομα και με χρηση συμπλεκτη...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 17:30:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Παντως αυτο που λεει ο Sidobre το εχω κανει κιεγω, αθελα μου βεβαια!!! Και οχι μονο στο πεζο, αλλα ακομα και στις "μπεμπες" της οικεγενειας!!! Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση!!! Καφωτες δεν ειναι αυτες οι αλλαγες!!! Αν στις κοντρες αλλαζαμε χωρις συμπλεκτη τοτε... Crying or Very sad Απλα δεν αλλαζεις ομαλα την ταχυτητα...Πατας το συμπλεκτη, σχεδον ταυτοχρονα αλλαζεις ταχυτητα και μετα τον αφηνεις με τη μια, χωρις δισταγμους!!! Twisted evil Παντως, στο τζιπ που εχει ο παππους μου, ενα Land Rover αρχαιο, με σασμαν χωρις συγχρονιζε και με μοχλο εμπλοκης του μπροστα διαφορικου, οι ταχυτητες μπαινουν και χωρις συμπλεκτη...εκει να δειτε γελιο!!! Laughing Βεβαια στο κατεβασμα θελει προσπαθεια ακομα και με χρηση συμπλεκτη...

Γιωργο πλακα-πλακα νομιζω εχεις πει οτι εχετε μια μπεμπα,μια mercedes και τωρα ο παππους σου Land Rover!! Shocked

Πολυ φτωχο σε κοβω.... Razz

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 18:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Γιωργο πλακα-πλακα νομιζω εχεις πει οτι εχετε μια μπεμπα,μια mercedes και τωρα ο παππους σου Land Rover!! Shocked

Σωστή παρατήρηση!! Very happy

(η φωτογραφία που έχεις από που είναι τραβηγμένη;)

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 21:43:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Skull έγραψε:

Η φωτο ειναι απο τον τελευταιο θριαμβο του Γκάλφα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2004, 17:59:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
Δημήτριος έγραψε:
Skull έγραψε:

Η φωτο ειναι απο τον τελευταιο θριαμβο του Γκάλφα...

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 13:55:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να πώ την αλήθεια είστε και οι δύο παρατηρητικότατοι!!!!! Laughing Laughing Laughing Wink Cool

Skull έγραψε:
Γιωργο πλακα-πλακα νομιζω εχεις πει οτι εχετε μια μπεμπα,μια mercedes και τωρα ο παππους σου Land Rover!!

Που να δείς και τον μπέμπη που θα βγεί σε λίγους μήνες!!! Shocked Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Κλοτσάει!! Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Petros-GTi (Petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 GTi (2004)

Ένταξη: 21 Μάρ 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 16:54:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalispera paides Razz
Edw kai 2 mhnes exw ena 206 Gti 1600
To provlima pou antimetopizw otan vazw opis8en.Orismenes fores koubonei aera kai ales fores kanei 8orivo kai klotsaei.Ypirxoun kai periptwseis pou h opis8en -pseftwkoubonei- pragma poly epikindino an den to pareis xabari idiws otan 8eleis na kaneis opis8en se kamia katifora.Kai to erwtima einai an einai 8ema sasman zhimia h kati alo h mhpws prepei na alaxw tis valvolines me kapies alles ?.Sthn peugeot pou rwtisa mou eipe oti prepei na pataw terma simplekth me xamiles strofes ston kinitira ktlp.Pragma pou kanw panta den eimai kai kanenas protaris (Odeigw 10 xronia).Pantos twra teleftaia vrika ena kolpaki: Oti an valw opis8en xwris na kanw terma aristera ton levie,alla ton kanw ligo pros mesh kai dexia, h opis8en koubonei teleia!. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 21:00:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:

Ενταξει μην τα παραλετε...Ο παππους εχει ενα αρχαιο Land Rover, μιλαμε για αρχαιο ομως!!! Απο κει και περα δυο BMW μπορει εχουμε, αλλα προς Θεου, δεν θελω να το κανω θεμα...Δεν μου αρεσει η επιδειξη!!! Εγω εχω το 205 μου!!! Τα λεφτα δεν μας τρεχουν κιαπτα παντζακια, αλλα ο πατηρ ειναι φιλος της αυτοκινησης και ειναι διατεθιμενος να πληρωσει το κατι παραπανω!!! Μην γινει θεμα ομως, γιατι δεν αισθανομαι ανετα... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 21:04:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά τώρα σε πιστέψαμε Laughing

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 21:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σοβαρα το λεω...και παρακαλω να μην συζητηθει περαιτερω!!! Smile

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 21:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Petros-GTi έγραψε:
Kalispera paides Razz
Edw kai 2 mhnes exw ena 206 Gti 1600
To provlima pou antimetopizw otan vazw opis8en.Orismenes fores koubonei aera kai ales fores kanei 8orivo kai klotsaei.Ypirxoun kai periptwseis pou h opis8en -pseftwkoubonei- pragma poly epikindino an den to pareis xabari idiws otan 8eleis na kaneis opis8en se kamia katifora.Kai to erwtima einai an einai 8ema sasman zhimia h kati alo h mhpws prepei na alaxw tis valvolines me kapies alles ?.Sthn peugeot pou rwtisa mou eipe oti prepei na pataw terma simplekth me xamiles strofes ston kinitira ktlp.Pragma pou kanw panta den eimai kai kanenas protaris (Odeigw 10 xronia).Pantos twra teleftaia vrika ena kolpaki: Oti an valw opis8en xwris na kanw terma aristera ton levie,alla ton kanw ligo pros mesh kai dexia, h opis8en koubonei teleia!. Smile

Για να μην κάνει θόρυβο η όπισθεν πρέπει να το αυτοκίνητο να είναι εντελώς ακίνητο.
Το ψευτοκούμπωμα το καταλαβαίνεις από το πόσο μέσα έχει μπει ο λεβιές. Απλά τον βγάζεις και τον ξαναβάζεις πιο... απαλά!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 23:46:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με την οπισθεν ειναι συνηθες φαινομενο στα γαλλακια μας!!! Απλα ακολουθεις τη διαδικασια που ειπε ο Γιωργος!!! Εχω ακουσει κατι "γκρρρρ" απο μισοκουμπωμενη οπισθεν και μου ραγιζε η καρδια... Sad

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 01:55:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γκρρρ.......μια και δυο??????!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 15:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Αυτο με την οπισθεν ειναι συνηθες φαινομενο στα γαλλακια μας!!! Απλα ακολουθεις τη διαδικασια που ειπε ο Γιωργος!!! Εχω ακουσει κατι "γκρρρρ" απο μισοκουμπωμενη οπισθεν και μου ραγιζε η καρδια... Sad

Ευτυχώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την όπισθεν...
Απλά για να είναι κάποιος σίγουρος καλό είναι να κάνει το εξής:
Όταν κατευθύνει τον λεβιέ προς την θέση της όπισθεν, καλό είναι να περνάει λίγο και από την θέση της 4ης. Δεν εννοώ να βάζει 4η πριν βάλει όπισθεν, αλλά να κάνει μια μικρή βύθιση του λεβιέ προς την τετάρτη (χωρίς αυτή να εμπλακεί) και αμέσως μετά όπισθεν.

Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2004, 15:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
netblaster έγραψε:

Ευτυχώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την όπισθεν...
Απλά για να είναι κάποιος σίγουρος καλό είναι να κάνει το εξής:
Όταν κατευθύνει τον λεβιέ προς την θέση της όπισθεν, καλό είναι να περνάει λίγο και από την θέση της 4ης. Δεν εννοώ να βάζει 4η πριν βάλει όπισθεν, αλλά να κάνει μια μικρή βύθιση του λεβιέ προς την τετάρτη (χωρίς αυτή να εμπλακεί) και αμέσως μετά όπισθεν.

Αυτό το προτείνει η επιστήμη ή η εμπειρία; Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2004, 18:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Αυτό το προτείνει η επιστήμη ή η εμπειρία; Wink

Αυτό το προτείνει η εμπειρία και από το FIAT 127 και από το Δρακουλίνι 16v!!!

Επειδή όμως δεν μου αρέσει η εμπειρία σαν αυτοτελής φορέας γνώσης (εξάλλου με την εμπειρία απλά ενισχύεις τις υπάρχουσες τεχνικές/επιστημονικές γνώσεις σου, πολύ σπάνια αποκτάς καινούργιες), θα πω το εξής :

Μάλλον με το να τσιμπάς λίγο την 4η, συγχρονίζεις την όπισθεν με την συνδρομή του συγχρονιζέ της 4ης. Νομίζω πως στα περισσότερα σαζμαν δεν υπάρχει συγχρονιζέ για την όπισθεν.

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 08:58:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλά ...
Οτι τα γκρρρ του κιβωτίου είναι συνηθισμένα σε έναν νέο οδηγό σε 206 είναι αναπόφευκτο
ακόμα και αν αυτός είναι απο τους πιο εμπειρους και ακόμα πιο ευκολο όταν ο οδηγός προέρχεται απο ιαπωνική σχολή (σε γιαπωνέζο έμαθα το οδηγείν) οπου έχει συνηθίσει στην κορυφαία αίσθηση και ακρίβεια του επιλογέα Wink

Ενα κολπακι που κάνω για την αποφυγή του γκρρρ είναι πριν το ξεκίνημα ή πριν την επιλογή της όπισθεν να βάζω 1η 2α μια δυο φορές και μετά η όπισθεν κουμπώνει μια χαρά Wink

Και μια απορία

9 μήνες τώρα το κιβώτιο απαιτεί μια προσοχή οσο αφορά την επιλογή ταχυτήτων ως εδώ καλάααα
Οταν χιόνισε και η θερμοκρασία έπαιζε στους μείον το κιβώτιο απόκτησε μια πρωτόγνωρη αίσθηση Shocked και ακρίβεια Shocked σε όλες τις ταχύτητες σε σημείο που κοίταγα τον επιλογέα να δώ αν είναι αλήθεια Shocked Shocked
Αυτό τώρα πως το εξηγήτε ???

Εχω μια υποψία που έχει να κάνει με τις βάσεις κιβωτίου και του επιλογέα αλλά θα ήθελα και άλλες απόψεις ...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 12:15:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως παιζει τιποτα με τις βαλβολινες σου??? Αν και θεωρητικα οταν οι βαλβολινες ειναι κρυες ο επιλογεας εχει αισθηση γκλιτσας!!! Very happy

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 12:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Μηπως παιζει τιποτα με τις βαλβολινες σου??? Αν και θεωρητικα οταν οι βαλβολινες ειναι κρυες ο επιλογεας εχει αισθηση γκλιτσας!!! Very happy

Γκλίτσα Exclamation Laughing Laughing

Με κανονικές θερμοκρασίες (13 C - 40 C )περιβάλλοντος είναι γκλίτσα Wink

Στους μείον (-1C ,-7C) λειτουργούσε υποδειγματικά σαν γιαπωνέζικος επιλογέας Shocked Shocked ούτε ηλεκτρικός διακόπτης έτσι ...

*Να συμπληρώσω οτι μετά απο απλό σκίσιμο δουλεύει κανονικά ...
Μετά απο παρατεταμένο σκίσιμο όμως σφίγγει υπερβολικά

Σκίσιμο = οχι κόφτες ,όχι καρφωτές αλλαγές, ούτε σπιναρίσματα.....
μονο το γκάζι πάτωμα για πολλή ώρα

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Απρ 2004, 10:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες υπάρχει κανένας στο club που να έχει οδηγήσει και το 1.6 16v και το RC να μας κάνει μια σύγκριση ως προς το κιβώτιο... Ξέρει κανένας αν και στο rc υπάρχουν τα ίδια προβλήματα με την 1η την όπισθεν κ.λ.π.

Και αν του rc είναι ok μπαίνει το σασμάν του στο 1600αρι?

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης