PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

που πηγαν τα αλογα ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2017, 08:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα άλογα του φίλου επέστρεψαν στον στάβλο και έφεραν και παρέα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salamanque_207 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2017, 10:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Μετρησε ο φιλος παλι? Αν οχι, να παει και να μετρησει στο ιδιο δυναμομετρο παραυτα και να γραψει τα νουμερα!! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
JIMAR (ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt

Ένταξη: 09 Φεβ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2017, 11:44:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα αλογα λοιπον βρεθηκαν !!!!! (πιστευω να ειναι ολα Razz ).

Mετα απο επισκεψη στον Θαναση και τον Γιαννη (Παυλιδης) εγινε καθαρισμος βαλβιδων, χρονισμα , αλλαγη τεντωτηρα και διαφορα αλλα.

Πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι το αμαξι πηγαινει πολυ καλυτερα απο πριν, ανεβαζει πιο ευκολα στροφες.Περισσοτερες δοκιμες δεν εγιναν (κοφτες αποδοση ψηλα, τελικη κτλ) ενα Αudi "κεραστηκε" στον δρομο της επιστροφης προς το σπιτι Razz..... εμενα προσωπικα μου εδωσε την αισθηση "καινουργιου" αυτοκινητου.

Δυναμομετρο δεν πηγα μετα τον καθαρισμο και ουτε θα παω αφου ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του αυτοκινητου, οπως ειναι μετα τον καθαρισμο και τα υπολοιπα.

Τελος πολυ καλη εντυπωση μου αφησε και το συγκεκριμενο συνεργειο, αν και πηγαινα πρωτη φορα, ενιωσα σαν να ξερω τα παιδια απο καιρο, ηταν προθυμοι και οι δυο να με εξυπηρετησουν και να λυσουν καθε απορεια που ειχα και κατα την γνωμη μου η τιμη ηταν σε λογικα πλαισια.

Eνα παραπονο ειναι οτι δεν ακουω πια την σκαστρα ...καθως ο κυριος Γιαννης την βιδωσε παλι στην τουρμπινα και δεν κανει πια τσαφ τσουφ δυνατα Sad Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2017, 11:48:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από το να μείνεις με την αγελάδα στον αέρα και με κίνδυνο να τραβήξει μέσα ή τουρμπίνα οτιδήποτε καλύτερα πιο υσηχος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
JIMAR (ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt

Ένταξη: 09 Φεβ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2017, 11:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω Γιαννη , δεν το ειχα κανει επιτηδες , ηταν λογω αγνοιας ....μου αρεσε το τσαφο τσουφ ομως χαχα
Επιστροφή στην κορυφή
salamanque_207 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2017, 11:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο χρονισμος ηταν πολυ φευγατος?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης