Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάρ 2004, 20:36:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | micho έγραψε: | automata me to poy dei oti ta para8ira einai anoixta |
Με παρατεταμενω πατημα στο κλειδωμα οποιο παραθυρο ειναι ανοιχτο κλεινη!!!!Δεν εχει καμια σχεσει με το συναγερμο  |
Άρα είναι κάτι που υπάρχει στα 307 από το εργοστάσιο, αλλά μόνο αν βάλεις το συναγερμό μπορείς να το αξιοποιήσεις?
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάρ 2004, 20:38:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όχι δουλεύει έχει δεν έχει συναγερμό!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάρ 2004, 21:04:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Όχι δουλεύει έχει δεν έχει συναγερμό!!  |
Και αν δεν έχεις συναγερμό πως ενεργοποιείται? Λογικά με το κεντρικό κλείδωμα...αλλά αυτό είναι στάνταρ εξοπλισμός?
Αν όχι με το κεντρικό κλείδωμα...τότε πως?
Να' σαι καλά βρε Αργύρη που μου λύνεις τις απορίες!!!!
Sorry που ξεφύγαμε λίγο. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάρ 2004, 21:14:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι με το κεντρικό κλείδωμα !!Όπως είπα και πιο πάνω με παρατεταμένο πάτημα στο χειριστήριο στο κλείδωμα όποιο παράθυρο είναι ανοιχτό κλίνει !! Σε μερικά 307 κλείνουν και οι καθρέπτες !!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2004, 03:28:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Σε μερικά 307 κλείνουν και οι καθρέπτες !!  |
Α, δηλαδή είμαστε πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ πίσω... 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2004, 09:21:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχουν και 206 που κλείνουν οι καθρέπτες βλέπε Roland Carros από μέσα όμως όχι με το κλειδωμα!!Παντως τα παράθυρα κλείνουν αν τοποθετήσεις μια έξτρα πλακέτα .  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Petros-GTi (Petros) Μόλις έγραψα

206 1.6 GTi (2004)
Ένταξη: 21 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 25 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Απρ 2004, 19:06:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδία εγώ δυστυχώς έχω τον μαμά συναγερμό χωρίς όμως να μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα ακόμα. Το αμάξι είναι multiplex. Και με έναν τύπο που ασχολείται με συναγερμούς της META μου είπε ότι καλό θα ήταν να τον αλλάξω γιατί αργά η γρήγορα θα μου κάνει προβλημα.Εσεις τι λέτε ?? 
"Some people enter our lives,
leave quickly and soon are forgotten.
Others enter our lives and leave
footprints on our hearts,
and we are never, ever the same."
Peugeot 206 Gti 1.6 16V |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Απρ 2004, 20:37:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Petros-GTi έγραψε: | Παιδία εγώ δυστυχώς έχω τον μαμά συναγερμό χωρίς όμως να μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα ακόμα. Το αμάξι είναι multiplex. Και με έναν τύπο που ασχολείται με συναγερμούς της META μου είπε ότι καλό θα ήταν να τον αλλάξω γιατί αργά η γρήγορα θα μου κάνει προβλημα.Εσεις τι λέτε ??  |
Γνωμη μου ειναι να περιμενεις να σου χαλασει και γιατι οχι να προσπαθησεις να το ξαναφτιαξεις....
Τωρα αν θες να κανεις κατι παραπανω σε λιγο καιρο θα κυκλοφορησει καποιο μοντελο cobra που θα ειναι ειδικα για αμαξια multiplex και αν καταλαβα καλα προσαρμοζετε στον ηδη υπαρχον! 
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Απρ 2004, 22:40:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Μέσω του site της Peugeot (πολύ καλό το καινούριο) στην προσφορά σγια καινούριο 206 που έκανα τον συναγερμό τον έχει σαν έξτρα. Αν πάρω καινούριο (XS 1.6) χωρίς συναγερμό θα έχω πρόβλημα με τον aftermarket που θα βάλω και το multiplex;;; Δηλαδή αν ο καινούριος υποστηρίζει ανέβασμα παραθύρων και κλείδωμα θα δουλεύουν ή θα έχω πρόβλημα; Από την Peugeot μου είπαν "καλύτερα να προτιμήσετε τον εργοστασιακό μας συναγερμό διότι σε άλλη περίπτωση κινδυνεύετε να χάσετε την εγγύηση"
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2004, 21:16:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DRAKE έγραψε: | "καλύτερα να προτιμήσετε τον εργοστασιακό μας συναγερμό διότι σε άλλη περίπτωση κινδυνεύετε να χάσετε την εγγύηση" |
Δεν καταλαβαινω τις ανησυχιες σου και γιατι ενας aftermarket συναγερμος να μην μπορει να ειναι καλητερος απο τον εργοστασιακο!
Η γνωμη μου ειναι οτι τα aftermarket ειναι 100 σκαλια παραπανω απο τα εργοστασιακα ανταλακτικα!
Οτι αφορα το multiplex κοιτα λιγο το πανω post μου!
Αυτο ομως με την εγγυηση ειναι μονοδρομος!
Σε αναγκαζουν να βαλεις εργοστασιακο(οχι παντα γιατι μερικες φορες το περνανε οι ιδιοι τους)για να μην χασεις την εγγυηση!
Γενικα η εγγυηση λεει οτι δεν πρεπει να πειραξεις τιποτα μηχανικα και ηλεκτρονικα γιατι σπαει!Εγω ηξερα και ηχοσυστημα αν βαλεις σου την σπανε,αλλα ενα παιδι με cc ειπε οτι την αναγνωρησαν!
Μια λυση ειναι να βαλεις συναγερμο οταν ληξει η εγγυηση και η αλλη ειναι να βαλεις τον καλητερο συναγερμο που υπαρχει για αυτοκινητα που ακουγετε στο ονομα TEXTALARM!
Προσεχε καλα το θεμα της εγγυησης γιατι 1 στα 10 σου παθαινει κατι και τρεχεις με τα ηλεκτρολογικα σου,αν δεν εχεις εγγυηση την πατησες για τα καλα! 
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kazanovas (giannis) Νέος χρήστης

206 1.6 Gti
Ένταξη: 30 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 93 Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 13:20:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εχω το 206 μου εδω και κανα μηνα και προχθεσ πεταχτηκα μεχρι την αντιπροσωπεια για το δωρο που μου ειχαν υποσχεθει με την αγορα του αυτοκινητου.μου ειπαν οτι μου αφηνουν τον εργοστασιακο συναγερμο απο 430 ευρο στα 330!!! Δεν ηταν υπερβολικη τιμη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 13:29:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kazanovas έγραψε: | εχω το 206 μου εδω και κανα μηνα και προχθεσ πεταχτηκα μεχρι την αντιπροσωπεια για το δωρο που μου ειχαν υποσχεθει με την αγορα του αυτοκινητου.μου ειπαν οτι μου αφηνουν τον εργοστασιακο συναγερμο απο 430 ευρο στα 330!!! Δεν ηταν υπερβολικη τιμη? |
Είναι υπερβολική τιμή.Εμένα μου τον έβαλαν με 150Ε.Πάντως μην διανοηθείς να τον βάλεις εκτός αντιπροσωπείας,εκτός αν θέλεις να πάρεις τον εγκέφαλο παραμάσχαλα... Πολύ επικίνδυνο...
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 13:12:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
oscar ξεθαψιματος παιρνω? μια ερωτηση εχω. διαβασα πιο πανω πως στο 307 το αυτοματο κλεισιμο των παραθυρων δεν υπαρχει στα xt premium. ισχυει αυτο? σημειωση πως στο αυτοκινητο θα μου βαλουν δωρο στον εργοστασιακο συναγερμο. ευχαριστω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 13:32:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | oscar ξεθαψιματος παιρνω? μια ερωτηση εχω. διαβασα πιο πανω πως στο 307 το αυτοματο κλεισιμο των παραθυρων δεν υπαρχει στα xt premium. ισχυει αυτο? σημειωση πως στο αυτοκινητο θα μου βαλουν δωρο στον εργοστασιακο συναγερμο. ευχαριστω! |
Tο 307 στην έκδοση xt premium υποστηρίζει αυτή την λειτουργεία ,αυτό γίνεται με το πλήκτρο του κεντρικού κλειδώματος-συναγερμου αλλά ,όχι πατώντας το μία φορά θέλει δέυτερη παρατεταμένη για να αρχίσουν να λειτουργούν και τα παράθυρα,διαφορετικά θα μπεί απλά ο συναγερμός ενώ τα παράθυρα θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά.
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 13:38:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Stevon έγραψε: | drdino έγραψε: | oscar ξεθαψιματος παιρνω? μια ερωτηση εχω. διαβασα πιο πανω πως στο 307 το αυτοματο κλεισιμο των παραθυρων δεν υπαρχει στα xt premium. ισχυει αυτο? σημειωση πως στο αυτοκινητο θα μου βαλουν δωρο στον εργοστασιακο συναγερμο. ευχαριστω! |
Tο 307 στην έκδοση xt premium υποστηρίζει αυτή την λειτουργεία ,αυτό γίνεται με το πλήκτρο του κεντρικού κλειδώματος-συναγερμου αλλά ,όχι πατώντας το μία φορά θέλει δέυτερη παρατεταμένη για να αρχίσουν να λειτουργούν και τα παράθυρα,διαφορετικά θα μπεί απλά ο συναγερμός ενώ τα παράθυρα θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά. |
τσσσσ....
απάντηση από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης και επεξήγησης λειτουργιών του PSClub....!!
χαχαχαχα
Ωραίος ο Σταυρος! 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 13:54:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτο γουσταρω με το το φορουμ αυτο. γραφω και ξερω οτι σε λιγο θα παρω απαντηση. ευχαριστω πολυ! πιστευετε πως ο εργοστασιακος συναγερμος ειναι καλος? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 14:00:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | αυτο γουσταρω με το το φορουμ αυτο. γραφω και ξερω οτι σε λιγο θα παρω απαντηση. ευχαριστω πολυ! πιστευετε πως ο εργοστασιακος συναγερμος ειναι καλος? |
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά το τι είναι "καλό" ή "κακό" είναι λιγο υποκειμενικο και όχι αντικειμενικο
εχει να κανει απο τις απαιτησεις που εχει ο καθε καταναλωτης για το προϊόν.
προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενη με τον εργοστασιακο συναγερμο
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

VF7 + VF3 = P.S.A.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 14:08:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | τσσσσ....
απάντηση από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης και επεξήγησης λειτουργιών του PSClub....!!
χαχαχαχα
Ωραίος ο Σταυρος!  |
'E Μάνθο ότι μπορεί ο καθένας....
drdino έγραψε: | πιστευετε πως ο εργοστασιακος συναγερμος ειναι καλος? |
όπως είπε και η Αναστασία... Παράθεση: | Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά το τι είναι "καλό" ή "κακό" είναι λιγο υποκειμενικο και όχι αντικειμενικο
εχει να κανει απο τις απαιτησεις που εχει ο καθε καταναλωτης για το προϊόν.
προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενη με τον εργοστασιακο συναγερμο |
πάντα είναι υποκειμενικό... κάποιος μπορεί να θέλει να του φτιάχνει Και καφέ(λέμε τώρα) κάποιος όχι.... οπώτε δέν υπάρχει σωστή απάντηση , σύν βέβαια ότι είναι ΔΩΡΟ οπώτε για 425ευρώ που κοστίζει και δέν δίνεις τίποτα είναι μια χαρά. 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 14:10:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι, βεβαια, παντα υπαρχει και ο υποκειμενικος παραγοντας. απλα με ενδιαφερει να κανει την δουλεια του, να μην χτυπαει καθε τρεις και λιγο. στο 406 βαλαμε της peugeot (texalarm) και ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες. απο το ολοτελα, καλη και παναγιωτενα, οποτε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

VF7 + VF3 = P.S.A.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 14:39:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και του 307 συνεχίζει να είναι της Texalarm(Peugeot) άρα λειτουργίες γνωρίζεις,ευαισθησία ξέρεις...όλα Ο.Κ!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|