PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ένδειξη / Λαμπάκι Eco mode - Γενικά
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 12:51:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατι εμφανιστηκε Active Economy Mode; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Μολις γυρισα το κλειδι για να βαλω μπρος μου εμφανισε το μηνυμα Active Economy Mode. Τι σημαινει αυτο;
Ευχαριστω

ειναι απο τα καλα του multiplex..... Wink (εχει και αρνητικα)
εχω παραδειγμα προσφατο....ειχα ξεχασει τα φωτα για 5 ΩΡΕΣ και ειχε μπει το ΑCTIVE ECONOMY MODE ..... μολις εβαλα το κλειδι πηρε αμεσως το αυτοκινητο.....σε αλλη περιπτωση θα πηγαινα για μπαταρια Crying or Very sad Crying or Very sad

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 22:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα μονο την πορτα του οδηγου ανοιχτη και μαλιστα εκλεισα το φως της πλαφονιερας για να μη ξοδευει ρευμα. Δεν ξερω μονο μηπως ξεχασα το κλειδι γυρισμενο στην πρωτη σκαλα. Τα υπολοιπα ηταν οκ δεν ειχα ουτε ραδιο ουτε cd-player να παιζει ουτε φωτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 23:28:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Ειχα μονο την πορτα του οδηγου ανοιχτη και μαλιστα εκλεισα το φως της πλαφονιερας για να μη ξοδευει ρευμα. Δεν ξερω μονο μηπως ξεχασα το κλειδι γυρισμενο στην πρωτη σκαλα. Τα υπολοιπα ηταν οκ δεν ειχα ουτε ραδιο ουτε cd-player να παιζει ουτε φωτα.

Ηταν η οθονη μονο ανοιχτη???

Μονο απο αυτο???

Χλωμο!!!

Μηπως πρεπει να κοιταξεις τη μπαταριουλα σου?

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 00:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντωσ....κοιταξε μπαταρια...και μενα economy mode μουτ βγαζει μονο οταν εχω με σβηστη μηχανη +κανα 20λεπτο να πΑΑΙΖΕΙ ΤΟ ραδιο cd
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 07:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχει σημασια αν εχεται ξεχασει κατι αναμενω!
Μετα απο μιση ωρα ενεργοποιηται το economy mode Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 08:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντος πολυ καλο αυτο...
σε καθε περιπτωση μπαινει το eco mode... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 13:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν εχει σημασια αν εχεται ξεχασει κατι αναμενω!
Μετα απο μιση ωρα ενεργοποιηται το economy mode Wink

Και δε μας το λες τοσο καιρο,και ψαχνουμε σα βλακες τι γινεται! Laughing Laughing Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
NIKOS F (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206CC (04) 118hp

Ένταξη: 29 Οκτ 2007
Τόπος: ΓΛΥΦΑΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 15:18:09    Θέμα δημοσίευσης: ECONOMY MODE Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις προάλλες όταν ξεκλείδωσα το αμάξι (με τηλεχειρισμό) παρατήρησα ότι άναψε η ανωτέρω ένδειξη , είχα τρεις μέρες να το κινήσω και δεν νομίζω ότι είχα ξεχάει κάτι αναμμένο.
Η μπαταρία είναι σχεδόν καινούρια .
Εχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι ανάλογο?
Επιστροφή στην κορυφή
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 15:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: ECONOMY MODE Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως είχες ξεχάσει φώτα αναμμένα???

NIKOS F έγραψε:
Τις προάλλες όταν ξεκλείδωσα το αμάξι (με τηλεχειρισμό) παρατήρησα ότι άναψε η ανωτέρω ένδειξη , είχα τρεις μέρες να το κινήσω και δεν νομίζω ότι είχα ξεχάει κάτι αναμμένο.
Η μπαταρία είναι σχεδόν καινούρια .
Εχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι ανάλογο?

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 17:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο το Topic που είχες δημιουργήσει , ενσωματώθηκε σε αυτό.

Έκ της MOD-Team
Stevon

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 19:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσοχή...
δεν σημαίνει ότι με την ένδειξη eco mode δεν πέφτει η μπαταρία...
απλά η BSI κλείνει κάποια κυκλώματα για να μεγαλώσει την διάρκεια της μπαταρίας αν ξεχάσετε κάτι ανοιχτό.
Αλλά και την κλειδαριά στο τιμόνι να ξεχάσετε στην δεύτερη σκάλα και τίποτα άλλο ανοιχτό , η μπαταρία πάλι θα πέσει απλά θα πέσει μετά από πιο πολλές ώρες από ότι συνήθως.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2008, 00:45:40    Θέμα δημοσίευσης: economy mode Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο ενα εξονυχηστικο πλυσιμο μεσα εξω γυρισα το κλειδι στην πρωτη σκαλα και δεν λειτουργουσαν τα ηλεκτρικα παραθυρα ουτε το ραδιοcd ουτε τα φωτα και στην οθονη αναγραφτηκε το μυνημα economy mode επισης το λαμπακι της μπαταριας αναβοσβηνε. αφου τα ψιλοχρειαστηκα μην καταλαβαινωντας το μυνημα γυρισα την μιζα και το αυτοκινητο λειτουργησε κανονικα Shocked γνωριζει κανεις τι ηταν το παραπανω αναγραφωμενο μυνημα?

Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2008, 01:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι ακριβως λεει. Κατασταση εξοικονομησης ενεργειας (μπαταρια). Για να μην σου πεσει η μπαταρια και μετα τσουλας το αμαξι με πρωτες και δευτερες για να σου παρει μπρος μετα απο καποια ωρα παρεμβαινει και και μπαινει σε economy mode. Π.χ. ακου ραδιοφωνο πρωτη φορα ενεργοποιειται σε 5 λεπτα, αναβεις μηχανη, την σβηνεις, την δευτερη φορα θα ενργοποιηθει σε 3 λεπτα και ουτω καθ'εξης.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2008, 10:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μία αναζητησούλα πιο πριν δε βλάπτει κανέναν...
θέμα περί economy mode

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2008, 11:24:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:
Οτι ακριβως λεει. Κατασταση εξοικονομησης ενεργειας (μπαταρια). Για να μην σου πεσει η μπαταρια και μετα τσουλας το αμαξι με πρωτες και δευτερες για να σου παρει μπρος μετα απο καποια ωρα παρεμβαινει και και μπαινει σε economy mode. Π.χ. ακου ραδιοφωνο πρωτη φορα ενεργοποιειται σε 5 λεπτα, αναβεις μηχανη, την σβηνεις, την δευτερη φορα θα ενργοποιηθει σε 3 λεπτα και ουτω καθ'εξης.

Οντως το διαβασα στο manual αλλα το αυτοκινητο ειναι 4 μηνων. δεν ειναι περιεργο να ειναι μπαταρια? τοσο γρηγορα?

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2008, 11:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το κάνει αν έχει πρόβλημα η μπαταρία. Το κάνει κάθε φορά για να μην έχει πρόβλημα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
gatonini (ioannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 ΧSi 2004

Ένταξη: 05 Σεπ 2007
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2008, 22:38:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια επισυμανση. εχω ενα 307 1.6 XSi και εχω μεινει 3 φορες απο μπαταρια μπαινει δε μπαινει to economy mode, γι' αυτο μην το εχετε παντα σαν ασφαλεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2008, 01:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μπαταρια ειναι αλλο ενα αναλωσιμο κοματι στο αυτοκινητο....εχει ζωη 3 χρονια....ασχετα αν κραταει παραπανω...
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 00:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Μήνυμα στην οθόνη του 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδια
αγόρασα πριν 2,5 βδομαδες το 207 1,4 καινουριο
πήγα την περασμένη παρασκευή και έβαλα τα φώτα τα XENON εκτός αντιπροσωπείας
το προβλημα μου ειναι:
καμιά φορά, όταν το αφήνω το αυτοκίνητο με γυρισμένο το κλειδί (στο ρεύμα δηλαδη) για αρκετή ώρα μου βγάζει μήνυμα "Economic Mode Activated" (κάπως έτσι βασικά), μου αναβοσβήνει το λαμπάκι της μπαταρία και σβήνουν όλα, ραδιόφωνα-οθονες και γενικα οτι ηλεκτρικο και αναβοσβηνει μονάχα το λαμπακι της μπαταριας
ΑΛΛΑ αν το βαλω εκεινη την ωρα μπρος, ολα κομπλε...
τι τρεχει?
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 00:36:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήνυμα στην οθόνη του 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:
Καλησπέρα παιδια
αγόρασα πριν 2,5 βδομαδες το 207 1,4 καινουριο
πήγα την περασμένη παρασκευή και έβαλα τα φώτα τα XENON εκτός αντιπροσωπείας
το προβλημα μου ειναι:
καμιά φορά, όταν το αφήνω το αυτοκίνητο με γυρισμένο το κλειδί (στο ρεύμα δηλαδη) για αρκετή ώρα μου βγάζει μήνυμα "Economic Mode Activated" (κάπως έτσι βασικά), μου αναβοσβήνει το λαμπάκι της μπαταρία και σβήνουν όλα, ραδιόφωνα-οθονες και γενικα οτι ηλεκτρικο και αναβοσβηνει μονάχα το λαμπακι της μπαταριας
ΑΛΛΑ αν το βαλω εκεινη την ωρα μπρος, ολα κομπλε...
τι τρεχει?

Διαβασε λιγο στο παρακατω τοπικ και θα καταλαβεις
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4734

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης