Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Φεβ 2015, 11:10:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Αν σε άκουγε κανένας Άγγλος ότι θέλεις diesel και κάνεις 5000χλμ το χρόνο θα σου πεταγε ντομάτες επιτόπου! |
Μπα, και στην Αγγλία η ίδια ανίληψη υπάρχει, ντίζελ χωρίς πολλή σκέψη για χιλιόμετρα, κόστος αγοράς κλπ.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
astakos (akis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Φεβ 2015 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Φεβ 2015, 23:45:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδες επειδη δε γνωριζω απο thp,vti κτλπ , μπορει να απαντησει καποιος αν το 207hdi βγαζει καποιο συγκεκριμενο προβλημα (σιγουρα πριν το παρω θα το κανω φυλο και φτερο στο τσεκαρισμα σε τοπικη peugeot).Exω καταληξει σε πετρελαιο ειτε κανω 1 ειτε 10.000 χμ το χρονο απλα περιμενω μια ενημερωση απο καποιον που κατοχο 207diesel |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Andreasf1 (Ανδρέας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110
Ένταξη: 05 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 514 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2015, 16:19:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλέ μου αν ο προηγούμενος το είχε καλά διατηρημένο δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Και αφού θα πας να το ελέγξεις σε επίσημο συνεργείο και δεις πως δεν έχει κάποια καταγεγραμμένη βλάβη μην ανησυχεις (όσο μπορείς αφού ξέρεις πως παίρνεις μεταχειρισμένο) για προβλήματα. Επίσης στην αντιπροσωπία πες τους να σου τσεκαρουν πόσο τις % πρόσθετο υγρό έχει μείνει, αν έχει λίγο μπορείς ίσως να διαπραγματευτεις την τιμή αγοράς του αυτοκινήτου καθότι είναι δαπανηρή η αλλαγή του(κάπου στο 400€). Μέσω διαγνωστικου μπορείς να δεις (δήθεν) και παροχή των μπεκ αλλά δεν ανταποκρίνεται και πολύ στην πραγματικότητα. Εμένα είχαν πρόβλημα στην παροχή τα μπεκ και το διαγνωστικό τα έδειχνε τέλεια. Τώρα κάτι άλλο σημαντικο μέσω διαγνωστικου δεν ξέρω-δεν θυμάμαι να μπορείς να δεις..
Όταν με το καλό το πάρεις κάνε κανενα καθαρισμό στα μπεκ καλού κακού, αλλαγή φ.πετρελαίου και εννοείται το κλασσικό σέρβις.. Δες επίσης σε τι κατασταση είναι ο ιμάντας χρονισμού και αν θέλει αλλαγή. Επίσης δες την τουρμπίνα μην έχει τζόγο κτλ.
Peugeot 2 0 7 | GT HDI | |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
astakos (akis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Φεβ 2015 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2015, 10:59:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα το αμαξι το τσεκαρα σε επισημη αντιπροσωπια , ολα καλα πραγματικα χμ,πραγματικη ημερομηνια,ατρακαριστο,αβαφο,το σασι του ειναι καθαρο χωρις σκουριες,βιβλιο σερβις υπαρχει ολο το ιστορικο στην επισημη της γαλλιας,το φυσωσε δεν εδειξε κανενα προβλημα ουτε βλαβες μονο που θελει συμπληρωμα υγρου στο φιλτρο σωματιδιων
Με μια ζαντουλα απο το RC θα ειναι κουκλα(αν πουλαει καποιος αγοραζω αμεσα) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Andreasf1 (Ανδρέας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110
Ένταξη: 05 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 514 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2015, 13:10:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
astakos έγραψε: | Καλημερα το αμαξι το τσεκαρα σε επισημη αντιπροσωπια , ολα καλα πραγματικα χμ,πραγματικη ημερομηνια,ατρακαριστο,αβαφο,το σασι του ειναι καθαρο χωρις σκουριες,βιβλιο σερβις υπαρχει ολο το ιστορικο στην επισημη της γαλλιας,το φυσωσε δεν εδειξε κανενα προβλημα ουτε βλαβες μονο που θελει συμπληρωμα υγρου στο φιλτρο σωματιδιων
Με μια ζαντουλα απο το RC θα ειναι κουκλα(αν πουλαει καποιος αγοραζω αμεσα) |
Τελικά πήρες ντιζελια; τι κυβικά;
Απέφυγε τις ζάντες rc-gt είναι βαριές για τα ντιζελακια μας.. Εμένα την είχε απο μαμά δυστυχώς και κοιτάζω για καμια oz ultra,Team Dynamics κτλ..
Peugeot 2 0 7 | GT HDI | |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|