PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Remap-εξατμιση-φιλτρο για peugeot rcz 1.6 thp 156hp
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lefti (leyteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot rcz 1.6 thp 156 hp

Ένταξη: 10 Ιαν 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2014, 02:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστω ολους που απαντησατε καταρχας...
ενταξει για το audi tt εκανα χιουμορ εννοειται...το αμαξι το εχω απο το 2011 και εχω κανει καπου 30,000 χλμ.επειδη λειπω στο εξωτερικο συνηθως.
εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα να πω την αληθεια μολις ειδα φετος οτι βγαινει το rcz-r με 270 αλογα τρελαθηκα αλλα καλμαρα αφου οταν πηγα για ανταλλαγη μου λενε 15,000 ευρω και λεω εγω το πηρα με ιδρωτα οπως ολοι μας 32,000 να το δωσω 15,000 κοροιδια οποτε ας κανουμε μια αναβαθμιση καιρος ηταν.επειδη και τωρα λειπω εκτος ελλαδας παλι θα γυρισω σε ενα μηνα θα παω απο κοντα να δω τι θα μου πουν και οι δυο μου αρεσει πολυ το συστημα της superspint κομπλε φτανει στα 3,000 ευρω βεβαια θα δουμε τι θα κανω ομως γιαι θελει με παραγγελια αυτο να ερθει ελλαδα.
θελω να το φτασω στα ορια αλλα να μην πειραξω την μηχανη εσωτερικα γιατι μετα πιστευω αρχιζουν τα προβληματα.δηλαδη ενα forge ψυγειο με κολαρα οπωε επισης προγραμμα και εξατμιση κομπλε πιστευω θα παει το αμαξακι στα 210 ανετα και θα γαζωνει το rcz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2014, 02:51:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ποιος δεν θα ήθελε τον ΤΗΡ270! Αλλα ευτυχως υπαρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης του μοτερ μας.
Σε ενα επιπεδο 210 αλόγων πας εύκολα, σχετικά ανέξοδα, και με ελαχιστες επεμβάσεις (για μενα ειναι το καλυτερο επιπεδο βελτιωσης, αλλα καθενας ζηταει διαφορετικα πραγματα απο το αμαξι του), και θα εχεις πραγματικα αλλο αμαξι! Βεβαια αν όντως θες να το φτάσεις στα όρια του, εχε υποψην οτι μπορεις να περασεις τα 250 άλογα, χωρίς να ανοιξεις κινητηρα. Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης