Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
NT1969 (ΝΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

206CC
Ένταξη: 20 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΘΗΒΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 12:26:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ok θα το προσπαθησω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 09:53:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ξερεις καποιος ποσο κοστιζει σε εξουσιοδοτημενο για servivce κουκουλασ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ) Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS
Ένταξη: 29 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 55 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 10:20:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GBO206CC έγραψε: | ξερεις καποιος ποσο κοστιζει σε εξουσιοδοτημενο για servivce κουκουλασ?? |
Άν είσαι μέσα στην εγγύηση τίποτα... Αν είσαι εκτός δεν έχω ιδέα... Μάλλον πρέπει να το διαπραγματευτείς λίγο μαζί τους... 
nEmO |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 09:20:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nemo έγραψε: | NT1969 έγραψε: | ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ ; |
Δυστηχώς το να τους ρυθμίσει κάποιος μόνος του δεν είναι απλό... Η γνώμη μου είναι να μην το επιχειρήσει κάποιος αν δεν πιάνουν τα χέρια του... Πρέπει να λύσεις το αλεξίλιο, να βγάλεις την πλαστική επένδυση της πλαφονιέρας, να βγάλεις την πλαστική επένδυση της κολώνας του παρμπρίζ και τότε θα δεις το κομμάτι όπου αγγιστρώνει ο μοχλός να στηρίζεται σε 3 βίδες... Τις χαλαρώνεις λίγο και το σπρώχνεις προς τα μέσα, λίγο όμως όχι πολύ γιατί μετα θα τσιτώσει τελείως η οροφή και θα έχεις άλλα προβλήματα... Ο άλλος τρόπος είναι να ρυθμίσεις το ίδιο το μοχλό ο οποίος στηρίζεται σε 6 βίδες αστεράκια αν θυμάμαι καλά... Για να το κάνεις αυτό λύνεις την πλαστική πλευρική επένδυση της οροφής πρώτα... Αυτός είναι πιο εύκολος τρόπος άλλα συνήθως αυτό το σημείο είναι ήδη τσιτωμένο από το εργοστάσιο... Ελπίζω να βοήθησα λίγο... Η συμβουλή μου πάντως είναι μην το επιχειρήσετε μόνοι σας αν δεν κατέχετε καλά το άθλημα... |
δεν κανονοζουμε μια συναντηση να μας κανεις σεμνιναρια χε χε!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NT1969 (ΝΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

206CC
Ένταξη: 20 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΘΗΒΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 14:50:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΣΥΜΦΩΝΩ! ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ) Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS
Ένταξη: 29 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 55 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 10:59:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NT1969 έγραψε: | ΣΥΜΦΩΝΩ! ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!! |
Εντάξει ρε παιδιά όποτε θέλετε κανονίζουμε μια συνάντηση... Τι λέτε για την πίστα στα Μέγαρα να κάνουμε και καμιά γύρα!!! 
nEmO |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|