Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 12:20:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kovac έγραψε: | Χωρίς να θέλω να γίνω ο κακός της παρέας, το βρίσκω λογικό να πληρώσει η ίδια τα λεφτά από την αρχή για να βγάλει νέες πινακίδες!
Δηλαδή αν εμένα π.χ. μου έκλεβαν π.χ. το κινητό, εγώ δε θα έπρεπε να το πληρώσω το καινούριο κινητό που θα αγόραζα?Τι φταίει το κράτος? |
Δεν μιλάμε για το οτι πλήρωσε τις νεες πινακίδες, αλλά για το "φακελάκι" που χρειάστηκε να δώσει, για να τις πάρει πιο εύκολα....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byron206 (Αρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 294 Τόπος: Αθήνα Βύρωνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 12:41:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | kovac έγραψε: | Χωρίς να θέλω να γίνω ο κακός της παρέας, το βρίσκω λογικό να πληρώσει η ίδια τα λεφτά από την αρχή για να βγάλει νέες πινακίδες!
Δηλαδή αν εμένα π.χ. μου έκλεβαν π.χ. το κινητό, εγώ δε θα έπρεπε να το πληρώσω το καινούριο κινητό που θα αγόραζα?Τι φταίει το κράτος? |
Δεν μιλάμε για το οτι πλήρωσε τις νεες πινακίδες, αλλά για το "φακελάκι" που χρειάστηκε να δώσει, για να τις πάρει πιο εύκολα.... |
Ρε παιδια οπως στα γραμματα βαζεις γραμματοσημο για να το αποστειλεις εεεε ετσι και εδω στην περιπτωση της Βασουλας υπαρχει Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Ο Σ Η Μ Ο!!!! 
BYRON206 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 18:03:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | kovac έγραψε: | Χωρίς να θέλω να γίνω ο κακός της παρέας, το βρίσκω λογικό να πληρώσει η ίδια τα λεφτά από την αρχή για να βγάλει νέες πινακίδες!
Δεν μιλάμε για το οτι πλήρωσε τις νεες πινακίδες, αλλά για το "φακελάκι" που χρειάστηκε να δώσει, για να τις πάρει πιο εύκολα.... |
Ephi έγραψε: | Vasso έγραψε: | dimip έγραψε: | θα πληρωσεις για τις νεες πινακιδες;;
δεν πιστευω..  |
Καλά εσύ τι νόμιζες ????? ότι δεν θα πληρώσω ????
Ναι το Αθάνατο Ελληνικό Κράτος θα με βάλει να πληρώσω από την αρχή για καινούργιες πινακίδες  |
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ? ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΩΡΑ...........ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ |

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|