PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

air fuel οργανο σε 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2012, 13:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
Και εγώ το ίδιο αλλά σκέφτομαι να μην πειράξω τον αισθητήρα και να βάλω αυτό http://www.aemeurope.com/product_info.php?name=Digital_Wideband_Air_/_Fuel_Gauge&model=30-4100&prod=AEM-0158&osCsid=e9a287c24cd15a5faa8cf9a1a5f796aa 195Ευρά. Τι σκέφτεσαι να βάλεις εσύ ;;

Αν έχεις τον συγκεκριμένο μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε ποιό σημείο και πώς έχεις βάλει τον αισθητήρα , γιατί στις οδηγιες εγκατάστασης αναφέρει ότι πρέπει να μπεί σε απόσταση περίπου 1 μέτρο από την πολλαπλή αλλά καλό θα είναι να μπεί πριν τον καταλύτη για να έχει πιό ακριβείς μετρήσεις. Στα δικά μας κάτι τέτοιο δεν γίνεται νομίζω αφού ο καταλύτης είναι αμέσως μετά την πολλαπλή. Είσαι γενικά ευχαριστημένος από την λειτουργία του; Και από που πήρες ρεύμα για το οργανάκι;

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2012, 13:58:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
DRAKE έγραψε:
Και εγώ το ίδιο αλλά σκέφτομαι να μην πειράξω τον αισθητήρα και να βάλω αυτό http://www.aemeurope.com/product_info.php?name=Digital_Wideband_Air_/_Fuel_Gauge&model=30-4100&prod=AEM-0158&osCsid=e9a287c24cd15a5faa8cf9a1a5f796aa 195Ευρά. Τι σκέφτεσαι να βάλεις εσύ ;;

Αν έχεις τον συγκεκριμένο μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε ποιό σημείο και πώς έχεις βάλει τον αισθητήρα , γιατί στις οδηγιες εγκατάστασης αναφέρει ότι πρέπει να μπεί σε απόσταση περίπου 1 μέτρο από την πολλαπλή αλλά καλό θα είναι να μπεί πριν τον καταλύτη για να έχει πιό ακριβείς μετρήσεις. Στα δικά μας κάτι τέτοιο δεν γίνεται νομίζω αφού ο καταλύτης είναι αμέσως μετά την πολλαπλή. Είσαι γενικά ευχαριστημένος από την λειτουργία του; Και από που πήρες ρεύμα για το οργανάκι;

εχεις δικιο σε αυτο που λες για το 1 μετρο και πριν τον καταλυτη. η λυση ειναι ειτε να αντικαταστησεις τον μαμα με αυτον ειτε να τον βαλεις οπου βολεψει, καθοτι σε paper που ειχα ποσταρει σε αλλο thread (επιστημονικο paper) κανανε μετρησεις και ερευνα για την χρηση wideband με piggy στο τερμα της εξατμισης. και συμπερανανε τελικα οτι οι αποκλισεις ειναι μηδαμηνες και περισσοτερο στα ακρα των μετρησεων (extremely rich και στεγνο) και κυριος λογο θερμοκρασιας οποτε γενικοτερα λεγαν οτι δεν υπαρχει προβλημα χρησης του οπου θελεις.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2012, 16:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικο μου τον καταλυτη τον εχω κάτω..!!!
Τον λαμδα τον εχω βάλει περίπου στην θέση που ήταν ο δεύτερος λαμδα στο μαμα νταουνπαιπ .

Ρεύμα νομίζω οτι εχω τραβήξει από τον αναπτήρα... πάει καιρός..!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SaloS (Φίλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 Rallye (2008)

Ένταξη: 23 Ιαν 2008
Τόπος: Ηρακλειο Κρητης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2012, 14:19:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manaros έγραψε:
Μμμμμμ.......ενδιαφερον...η αληθεια ειναι οτι πηρα για πειραμα ενα air fuel της auto gauge.πριν λιγο τελειωσα την τοποθετηση του.χρησιμοποιησα τις ενδειξεις του λαμδα του αυτοκινητου.αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης.οταν το αμαξι ειναι κρυο δειχνει πλουσιο μειγμα.οταν το αμαξι ζεσταθει παιζει αρκετα η βελονα στην μεση του οργανου,οταν κινειται το αμαξι στο πατημα παει προς rich ενω οταν αφηνω τελειως γκαζι δειχνει να πηγαινει τερμα στεγνο,κατι λογικο γιατι κλεινει ο ψεκασμος αν δεν κανω λαθος.
το οργανο ειναι αυτο
http://www.e-autoshop.gr/product_info.php?cPath=24_250_46_337&products_id=1546

φαινεται να δουλευει σωστα αν και με αγχωσατε οτι δεν θα επρεπε.αυριο που θα το δω καλυτερα θα ξερω με σιγουρια πως δουλευει και αν κατι φαινεται τελειως παραλογο.εμεις νομιζω εχουμε narrowband,σωστα;

Γεια σου Μανο,

Ωραια δουλεια εχεις κανει. Εχω παρει και εγω ενα παρομοιο της racetech, το εχω συνδεσει στον αναπτυρα, αλλα δεν ξερω απο που να παρω το σημα του λαμδα... ασε που δεν βρισκω την πριζα του εκει κατω που ειναι χωμενη.
Εσυ τελικα απο που πηρες τις ενδειξεις του λαμδα? απο τον λαμδα η μηπως απο τον ECU οπως γραφουν οι οδηγιες?

Ευχαριστω!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2012, 18:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλιππε καλησπερα και σε ευχαριστω!πλεον αναμεσα τους δενει αρμονικα και ενα πυρομετρο οποτε ολα καλα!εγω το σημα το πηρα απευθειας απο το γκρι καλωδιο του λαμδα.αν ασχοληθεις μονος σου καλο θα ηταν να το κολησεις με κολλητηρι και να το μονωσεις καλα ωστε να μην εχει προβλημα με υγρασιες κλπ.

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
SaloS (Φίλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2012, 18:59:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manaros έγραψε:
Φιλιππε καλησπερα και σε ευχαριστω!πλεον αναμεσα τους δενει αρμονικα και ενα πυρομετρο οποτε ολα καλα!εγω το σημα το πηρα απευθειας απο το γκρι καλωδιο του λαμδα.αν ασχοληθεις μονος σου καλο θα ηταν να το κολησεις με κολλητηρι και να το μονωσεις καλα ωστε να μην εχει προβλημα με υγρασιες κλπ.

Ωραια ετσι θα το κανω, να σαι καλα, Ευχαριστω πολυ!

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2012, 21:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον φιλε μανο,οι ενδειξεις που βλεπεις ειναι σωστες,οταν ειναι κρυο,ψεκαζει πλουσιο μειγμα,για να ζεσταθει,γιαυτο κραταει κ πιο πολλες στροφες.στο ρελαντι λογικα ι βελονα πρεπει να ανεβοκατεβαινει πλουσιο φτωχο,οταν αφηνεις γκαζι τερμα φτωχο,κ στο πλακωμα,βλεπεις αν ειναι σωστο το μειγμα σου.πρεπει να δειχνει ενα τετραγωνακι πιο κατω απο το πολυ πλουσιο Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2012, 23:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβως ετσι ειναι Βαγγελη.το μονο που δεν ξερω ειναι τι συμβαινει σε φαση ταξιδιου που βλεπω την βελονα και παιζει γρηγορα μεσα στην περιοχη οπτιμαλ...ειναι θεμα refresh rate η θεμα αναλογιων αερα καυσιμου;αν ειναι θεμα rtefresh rate θα μπορουσα να του δωσω μια μικρη καθυστερηση...αλλιως μπορει να γινει ζημια!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
SaloS (Φίλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούλ 2012, 11:07:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πωωωω..... μολις ειδα τα καλωδια του πανω λαμδα μου, και ειναι wideband εχει 5 καλωδια: μαυρο, ασπρο, γκρι, κιτρινο, κοκκινο. Αυτο συμαινει οτι δεν γινεται να τον συνδεσω στο συγκεκριμενο οργανο??? μηπως ο κατω λαμδα ειναι narrowband?
Tο οργανακι ειναι αυτο

http://www.ebay.com/itm/52mm-RACE-TECH-Red-Angel-Ring-AIR-FUEL-RATIO-GAUGE-LED-/320714918500

και γραφει στα σχολια (ELECTRICAL 52MM AIR FUEL RATIO GAUGE-Narrow band )

Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούλ 2012, 12:30:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν θες κανουμε αλλαγη πλεξουδα και λαμδα στα αυτοκινητα μας!!!!περαν της πλακας θα το πουλησεις ευκολα πιστευω να παρεις ενα wideband!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
SaloS (Φίλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούλ 2012, 18:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μια ερωτηση, αν παρω σκετο οργανακι wideband χωρις το λαμδα του, θα μπορεσω να το συνδεσω στον wideband λαμδα του αυτοκινητου? γιατι βρισκο φτηνο οπως το παρακατω

http://www.ebay.co.uk/itm/INNOVATE-DB-RED-LED-WIDEBAND-GAUGE-3794-/120599533232?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c144ad6b0

Ευχαριστω!

Επιστροφή στην κορυφή
SaloS (Φίλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 19:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια,

τελικα συνδεσα το narrowband οργανακι που ειχα αγορασει, ( http://www.ebay.com/itm/52mm-RACE-TECH-Red-Angel-Ring-AIR-FUEL-RATIO-GAUGE-LED-/320714918500?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4aac194a64&vxp=mtr ) στο γκρι καλωδιο του κατω λαμδα με κολλητηρι, ο οποιος εχει 4 καλωδια, 2 ασπρα ενα γκρι και ενα μαυρο.

μολις ανοιξω το διακοπτη το οργανακι αναβοσβηνει σαν να μην εχει καθολου σημα, το ιδιο κανει και οταν βαλω μπρος τον κινητηρα. μηπως ξερετε τι παιζει?

Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 09 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2013, 10:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια,αυτο το οργανακι ειναι αξιοπιστο?
εχει αισθητηρα της bosch.

http://deporacing.co.uk/catalogue/combo/view/21/
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 09 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2013, 12:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα!

πηρα ενα afr της aem και βλεπω οτι το καλωδιο του αισθητηρα ειναι αρκετα χοντρο.πως θα περασει απο την κλασσικη "τρυπα" του νεροχυτη??
Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Ιαν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2014, 21:45:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια! εβαλα οργανακια στο 207 μου...εχω το εξης προβλημα...πυρομετρο λειτουργει κανονικα!

-Το airfuel δεν δουλευει...ποιοι μπορει να ειναι οι λογοι? Μπορει να φταιει το οτι προσπαθησα να παρω ενδειξεις απο το λαμδα που ειναι στο downpipe??? Τον κατω λαμδα τον εχω καταργησει οταν εβαλα εξατμιση.

-Και το μπαρομετρο συνδεεται μονο στο μαπ που ειναι στην πολλαπλη εισαγωγης? αν τον συνδεσω τρυπωντας την σωληνα (οχι την μαμα πλαστικη) που παει απο την εισαγωγη στο intercooler γινεται???
Επιστροφή στην κορυφή
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 15:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

που το συνδεσες το airfuel Μανο γιατι εμενα δεν δουλευει Sad
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 16:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207Gt έγραψε:
Καλησπερα παιδια! εβαλα οργανακια στο 207 μου...εχω το εξης προβλημα...πυρομετρο λειτουργει κανονικα!

-Το airfuel δεν δουλευει...ποιοι μπορει να ειναι οι λογοι? Μπορει να φταιει το οτι προσπαθησα να παρω ενδειξεις απο το λαμδα που ειναι στο downpipe??? Τον κατω λαμδα τον εχω καταργησει οταν εβαλα εξατμιση.

-Και το μπαρομετρο συνδεεται μονο στο μαπ που ειναι στην πολλαπλη εισαγωγης? αν τον συνδεσω τρυπωντας την σωληνα (οχι την μαμα πλαστικη) που παει απο την εισαγωγη στο intercooler γινεται???

αυτό που πήρες είναι wideband ή narrowband?

Μην τρυπήσεις σωλήνα για το μπαρόμετρο είναι λάθος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 16:35:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207Gt έγραψε:

Το airfuel είναι για wideband αισθητήρα ή narrow? Το αμάξι σου έχει wide ή narrow ? (πόσα καλώδια?) Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι σωστό να "κλέβεις" το λ που διαβάζει ο εγκέφαλος αφού μπρεί να έχεις χίλια δυό προβλήματα...

Το μπαρόμετρο πρέπει να συνδεθεί ΜΕΤΑ τη πεταλούδα. πχ με τάπα στη θέση των αναθυμιάσεων (δεν προτίνεται) , με τρύπα και ρακόρ πάνω στην εισαγωγή ή με το κλασσικό τρόπο (πλακάκι στο MAP)

Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 17:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το air-fuel χρησιμοποιει δικο του λ αισθητηρα και καλο ειναι να το βαλεις σε αποσταση το πολυ 1 μετρο απο την εξαγωγη

Για το μπαρομετρο,οτι λεει ο reselie Wink

Επιστροφή στην κορυφή
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 17:03:08    Θέμα δημοσίευσης: αδασδ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω αν το οργανακι ειναι wide η narrow...ουτε στο κουτι γραφει ουτε στο site...
το αμαξι εχει μονο εναν λαμδα...τον πρωτο που ειναι αμεσως μετα την τουρμπινα και ειναι wide γιατι εχει 5 καλωδιακια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης