Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2003, 23:11:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jongou έγραψε: | Κανόνας 1ος Δεν τρώω, δεν καπνίζω γενικότερα και δεν μπαίνω λερωμένος μέσα στο αμάξι από λάσπες π.χ!
Κανόνας 2ος Δεν πάει να είναι λεπτή ξανθιά και σκλεναρίκοβα δεν θα φάει ούτε ούτε θα καπνίσει μεσα στο λιονταράκι!
Ακούστε σκηνικό: Πήγαινα με μία πρώην μου θεσσαλονίκη από αλεξ/πολη και επειδή κάπνιζε και με έπριξε στον δρόμο να κάνει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, σταμάτησα στην εγνατία και μετά έκανε!
Μήπως είμαι λίγουλάκι κακός;  |
1.prosexe tin alli fora min paei omws me to allo amaksi tis pareas pou trwne kapnizoun kai poios kserei ti allo........
2.ton oktovrio ekana 2000xlm se 24 wres A8ina-Londino.fantazesai na min kapniza solo to dromo kai na stamataga gia tsigaro sta parking?
3.ama patiseis laspes prin mpeis sto amaksi sou katse apeksw meta mexri na stegnwsoun i kalitera odigise ksipolitos
Ta autokinita den einai kotetsia na trwme kai na pinoume alla kanones den vazoume.Ta pame kai se kana plintirio mia fora tin evdomada kai ta ka8arizoume,den ginetai alliws.kai ama kapnisei kai kanenas vazoume kai ena aposmitiko mesa.Me tin idia logiki kai spitia mas na min vazoume kosmo mesa min lerwsoume to saloni (i tin krevatokamara) .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 02:47:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ntinos έγραψε: | Jongou έγραψε: | Κανόνας 1ος Δεν τρώω, δεν καπνίζω γενικότερα και δεν μπαίνω λερωμένος μέσα στο αμάξι από λάσπες π.χ!
Κανόνας 2ος Δεν πάει να είναι λεπτή ξανθιά και σκλεναρίκοβα δεν θα φάει ούτε ούτε θα καπνίσει μεσα στο λιονταράκι!
Ακούστε σκηνικό: Πήγαινα με μία πρώην μου θεσσαλονίκη από αλεξ/πολη και επειδή κάπνιζε και με έπριξε στον δρόμο να κάνει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, σταμάτησα στην εγνατία και μετά έκανε!
Μήπως είμαι λίγουλάκι κακός;  |
1.prosexe tin alli fora min paei omws me to allo amaksi tis pareas pou trwne kapnizoun kai poios kserei ti allo........
2.ton oktovrio ekana 2000xlm se 24 wres A8ina-Londino.fantazesai na min kapniza solo to dromo kai na stamataga gia tsigaro sta parking?
3.ama patiseis laspes prin mpeis sto amaksi sou katse apeksw meta mexri na stegnwsoun i kalitera odigise ksipolitos
Ta autokinita den einai kotetsia na trwme kai na pinoume alla kanones den vazoume.Ta pame kai se kana plintirio mia fora tin evdomada kai ta ka8arizoume,den ginetai alliws.kai ama kapnisei kai kanenas vazoume kai ena aposmitiko mesa.Me tin idia logiki kai spitia mas na min vazoume kosmo mesa min lerwsoume to saloni (i tin krevatokamara) . |
Σωστοςςς!!Ασχετα αν εχω καψει δυο φορες το σαλονακι μου...και σε λιγο καιρο το καθισμα του οδηγου θα εχει γινει σαν τα εργα της Ολυμπιαδας και ο ουρανος τοσο γαλανος....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
klain (giorgos) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)
Ένταξη: 08 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 211 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2003, 15:03:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μακριά τα τσιγάρα απο μάς! Αν θές να φάς πάνε σε ταβέρνα και αν θές να καπνίσεις σε κάνα τεκέ... Το ξέρω πως έιναι υποχόνδριο αυτό που λέω αλλά εφόσον εγώ δεν καπνίζω δεν τρώω δεν δεν μέσα στο αυτοκίνητο γιατί κάποιος που θα μπεί για έναν Χ χρόνο (απο 10λεπτά εώς 3ώρες) να το κάνει; Θα του πέσει ο (_ι_)? Μία φορά άφησα κάποιον να καπνίσει και άν και πετούσε τις στάχτες έξω λόγω του αέρα είχε γεμίσει όλο το αμάξι... Τα νεύρα μου τσατάλια!!!!!!!
Scull για πές που μπορώ να βρώ κάτι σχετικό θεσσαλονίκη... όχι για κάθισμα για την καρέκλα στο γραφείο μου την θέλω... Την έχω κατασκίσει την καημένη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|