PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

peugeot 207 rallye/gt και κοστος συντηρησης....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2012, 16:24:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εχεις υπομονη με 8 βρισκεις ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ραλλι
και 10.5 rc αντιστοιχα

αν υπαρχει κοιτα ενα ασπρο στο ντασιο πεζο πανω ανοιξη...ειναι τσεκαρισμενο πολυ καλο και το δινει κατω απο 8 με εγγυηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2012, 16:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα λευκο gt λες πανο?
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2012, 17:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallye eixe paei na to dei lef205
alla brike allo me 7800 me 25000xlm kai eggisi laion 1 xrono Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2012, 17:36:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Του Ντασιου το ραλλυ εχει πουληθει 8400.
Το δικο μου αγοραστικε 8250 και ειχε 20.000 χλμ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2012, 21:32:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια δυο ερωτησεις σχετικες αλλα οχι εντελως.

τι παιζει με το χρονισμα που λετε?
το δικο μου εχει 73000 χλμ και δεν φανηκε να χρειαζεται κατι τετοιο.

γραναζι 5ης εχει βαλει κανενας?πεφτει η καταναλωση?

Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάρ 2013, 08:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επιστρεφω στο θεμα,να πω οτι μετα τη τελευταια μετατροπη μου,τελικα δεν αξιζει να βελτιωσεις ενα μοτερ πανω απο τα "ορια του",κ να το εχεις κ για καθημερινο αμαξι Crying or Very sad οταν ηταν με στοκ μοτερ,εκανα του κοσμου τις καγκουριες κ πατηματα,κ δεν ειχε ζητησει τιποτα περαν τησ συντηρησης του.
μετα το φτιαξιμο,πιεσεις φουλ κ πατηματα,καθε μηνα πληρωνω τουλαχιστον 200 ευρω Crying or Very sad
100 ευρω χταποδι κ ιμαντα που τον πεταξε,του κοσμου τα λεφτα για δισκο κ σασμαν,100κατι ευρω για κατι διαροες στο ψευτοκαπακο γιατι του αλλαξα τα φωτα απο τις θερμοκρασιες της τουρμπινας,τωρα εχει σκισει ενα αλλο λαστιχο σε ενα κοματακι(πριν τη πεταλουδα),που ειχα αφησει γνησιο κ δε το ειχα κανει μεταλλικο,κ πλεον σημφερει να το κανω κ αυτο μεταλλικο αντι να αγορασω λαστιχο.δλδ καθε 2-3 πατηματα ολο κ καπου "ποναει".το κακο ειναι οτι αυτο το αμαξι ειναι κ το καθημερινο μας κ μετακινειται κ η οικογενεια με αυτο,οποτε περαν του οτι πληρωνω το αμαξι αντι να τα τρωω με το γιο κ τη γυναικα(μαλ***α μεγαλη αυτο),μια βδομαδα το μηνα θα ειναι συνεργειο κ μενουμε χωρις αμαξι η ψαχνω για δανεικο αμαξι.κ ελεγα στην αρχη οτι τα προβληματα με τα χρονισματα κτλ κτλ ηταν προβλημα αλλα τελικα.... Crying or Very sad
επομενως ετσι πως ειναι οι εποχες,ειναι πολυ δυσκολο να εχεις οχημα(αμαξι ειτε μηχανη)για προσωπικη χρηση,αλλιως αν εχεις,πρεπει να εχεις κ εναλακτικη για τη καθημερινη μετακινηση Crying or Very sad

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάρ 2013, 12:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
επιστρεφω στο θεμα,να πω οτι μετα τη τελευταια μετατροπη μου,τελικα δεν αξιζει να βελτιωσεις ενα μοτερ πανω απο τα "ορια του",κ να το εχεις κ για καθημερινο αμαξι Crying or Very sad οταν ηταν με στοκ μοτερ,εκανα του κοσμου τις καγκουριες κ πατηματα,κ δεν ειχε ζητησει τιποτα περαν τησ συντηρησης του.
μετα το φτιαξιμο,πιεσεις φουλ κ πατηματα,καθε μηνα πληρωνω τουλαχιστον 200 ευρω Crying or Very sad
100 ευρω χταποδι κ ιμαντα που τον πεταξε,του κοσμου τα λεφτα για δισκο κ σασμαν,100κατι ευρω για κατι διαροες στο ψευτοκαπακο γιατι του αλλαξα τα φωτα απο τις θερμοκρασιες της τουρμπινας,τωρα εχει σκισει ενα αλλο λαστιχο σε ενα κοματακι(πριν τη πεταλουδα),που ειχα αφησει γνησιο κ δε το ειχα κανει μεταλλικο,κ πλεον σημφερει να το κανω κ αυτο μεταλλικο αντι να αγορασω λαστιχο.δλδ καθε 2-3 πατηματα ολο κ καπου "ποναει".το κακο ειναι οτι αυτο το αμαξι ειναι κ το καθημερινο μας κ μετακινειται κ η οικογενεια με αυτο,οποτε περαν του οτι πληρωνω το αμαξι αντι να τα τρωω με το γιο κ τη γυναικα(μαλ***α μεγαλη αυτο),μια βδομαδα το μηνα θα ειναι συνεργειο κ μενουμε χωρις αμαξι η ψαχνω για δανεικο αμαξι.κ ελεγα στην αρχη οτι τα προβληματα με τα χρονισματα κτλ κτλ ηταν προβλημα αλλα τελικα.... Crying or Very sad
επομενως ετσι πως ειναι οι εποχες,ειναι πολυ δυσκολο να εχεις οχημα(αμαξι ειτε μηχανη)για προσωπικη χρηση,αλλιως αν εχεις,πρεπει να εχεις κ εναλακτικη για τη καθημερινη μετακινηση Crying or Very sad

Βάλτο αγγελία τώρα που είναι νωρίς Laughing Laughing Laughing

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάρ 2013, 13:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
...επομενως ετσι πως ειναι οι εποχες,ειναι πολυ δυσκολο να εχεις οχημα(αμαξι ειτε μηχανη)για προσωπικη χρηση,αλλιως αν εχεις,πρεπει να εχεις κ εναλακτικη για τη καθημερινη μετακινηση Crying or Very sad

θυμησε μου ΠΟΣΟ καιρο το λέω... . . . Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάρ 2013, 14:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγο μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμμα... Είναι καλά μην μπεις στον χορό...
Αν σου πω τι λεφτά έχει χαλάσει ο Πάνος με το cupra....

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάρ 2013, 20:32:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
bagos έγραψε:
...επομενως ετσι πως ειναι οι εποχες,ειναι πολυ δυσκολο να εχεις οχημα(αμαξι ειτε μηχανη)για προσωπικη χρηση,αλλιως αν εχεις,πρεπει να εχεις κ εναλακτικη για τη καθημερινη μετακινηση Crying or Very sad

θυμησε μου ΠΟΣΟ καιρο το λέω... . . . Wink Wink Wink Wink Wink

οχι τιποτα αλλο,ο φιλος με το ducati εφερα 5 κουτες πραματα να το ξαναφτιαξει,αφου την προηγουμενη βδομαδα εδωσε 700 ευρω να βαλει εξατμησεις στο adventure Confused

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάρ 2013, 20:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα χαος.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάρ 2013, 23:01:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με κλανιες αυγα δεν βαφοντε,οταν κατι δεν γινει τελειο η εστω κοντα σε επιπεδα εργοστασιακου.Οπως ελεγε και ενας γνωστος μαστορας αν δεν το μελετησεις βγαινει αμελετητο και αμα δε το πληρωσεις βγαινει κινεζικο
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάρ 2013, 09:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να χαιρεσαι τα μαστορια σου γιωργη.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάρ 2013, 09:55:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
επομενως ετσι πως ειναι οι εποχες,ειναι πολυ δυσκολο να εχεις οχημα(αμαξι ειτε μηχανη)για προσωπικη χρηση,αλλιως αν εχεις,πρεπει να εχεις κ εναλακτικη για τη καθημερινη μετακινηση

γι αυτο και εγω εχω το 205 , για να το κατσαβιδιαζω ανετα, ευκολα και φθηνα, και κυριως να μην σκαλιζω το 207.
Μετα απο χρονια ενασχολησης πανω στο 306 κατεληξα σ'αυτο ακριβως το συμπερασμα.
Παντα κατι ελειπε , η δεν ηταν βιδωμενο, μια ελειπε η επενδυση απο την μια πορτα, την αλλη το ταμπλο, κλπ.
και ειπα τελος...
Τωρα εργοταξιο το 205,τα αποτελεσματα δεν ειναι hi end αλλα την πλακα μου την κανω(και χωρις γκρινια απο την γυναικα)!

Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης