PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1300 rallye ναι ή ου;;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 10:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ σε μαμά 1300 τα μίγματα φτωχά είναι. Κοντά στο 14,7 : 1 μέχρι τις 5.200.
Το βάρος του (εργοστασιακού 1300) πόσο είναι ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 10:50:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με αυτό 810kgr.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 11:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοντα στο ΑΧ ειναι. Το 1,6 8v τι βάρος έχει ?
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 14:07:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμάμαι καλά σαν το XSi 1.6 8v, κοντά στα 900kgr.(το XSi 1.4lt είναι στα 860kg)

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 14:24:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:
Κοντα στο ΑΧ ειναι.

E ναι, 100 κιλά διαφορά μόνο. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

700 κιλά ζύγιζε το ΑΧ το Sport. Wink

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 16:01:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:
Κ σε μαμά 1300 τα μίγματα φτωχά είναι. Κοντά στο 14,7 : 1 μέχρι τις 5.200.

Γιαννη,μην επιμενεις για αυτο το πραγμα...
Εχουμε φαει 1300αρια μοτερ με το κουταλι τοσα χρονια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 16:11:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ok παιδιά πάσο.. Smile
Μάλλον είναι πολύ ελαφρύ το ΑΧ!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 16:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατι εχετε κανει λαθος με τα νουμερα...13ραλλι ζυγιζει 810 και το αντιστοιχο ax με 14αρι μοτερ 110 κιλα κατω???
οι καταναλωσεις του γιαννη ειναι φυσιολογικες για το στεγνο προγραμμα που φοραει αλλα και πιο πλουσιο να ηταν το ειπες και μονος σου στελιο...αχ καροτσα με 13αρια ποσο περιμενεις να καψει εντος πολης αν δεν το σπας...
το 9 ειναι υπερβολικο σαν καταναλωση παντως τοσο καιω εγω με θεοβαρες 15αρες και 16v με συμπιεση...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 16:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας μας πει κάποιος πόσο καίει το rally s2 μέσα στην πόλη Question
Το πρόγραμμα που φοράει το ΑΧ μου με το 13άρι είναι με τελείως ελεύθερο φίλτρο (χοάνη) κ είναι ρυθμισμένο πιο πλούσιο απ' ότι οι μαμά χάρτες.

Θεωρητκά αν το πάω σε μαμά φίλτρο -πρόγραμμα νομίζω ότι θα καίει ακόμα πιο λίγο Ίσως όμως και να σέρνεται χαμηλά κ θα αναγκάζομαι να πατάω περισσότερο το γκάζι-δε ξέρω. Επίσης πριν βάλω το χταπόδι με τους στενούς αυλούς, σίγουρα μπορω να πω ότι έκαιγε περισσότερο.

Υπολογίζω επίσης το ΑΧ να είναι καμιά 700 κιλά.

Αν το πατάω κ γεμίζω τις ταχύτητες συχνά, η κατανάλωση δεν μεταβάλλεται πολύ, άντε να πάει στα 8,5λ/100. Με ότι 16άρι είχα παλαιότερα, είτε 8βάλβιδο είτε 16v, η κατανάλωση εντός πόλης ήταν πάντα πάνω από 10l/100 km κ σε ταξίδι (140km/h) δεν έπεφτε κάτω από 9λ. Με το 13άρι κινητήρα ταξίδι έχω σταθερά κάτω από 7λ/100km με 5000 στροφές που με το κοντό που φοράω τώρα είναι λίγο πάνω από 120 km/h.
Επίσης να πω ότι μεγάλο ρόλο παίζουν οι ζάντες, το προφίλ-φάρδος του ελαστικού κ η τυχόν φθορά τους. Έχω παρατηρήσει ότι τώρα με το χειμώνα κ με τα λάστιχά μου να έχουν φθαρεί αρκετά η κατανάλωση ανέβηκε λίγο.
Σχετικά ειναι όλα.
Συμπέρασμα δικό μου είναι αν ο φίλος θέλει ένα αυτοκίνητο για εντός πόλης, καλό θα ήταν να έχει τα λιγότερα δυνατόν κυβικά.
Σορρυ αν είμαι off topic.
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 19:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
athanas έγραψε:
Pughell έγραψε:
Περι καταναλωσης,εσεις μπερδευεστε γιατι ειναι 1600αρι.
Για να βγαλει ενα μοτερ την ιδια ογκομετρικη αποδοση με ενα αλλο μεγαλυτερης χωρητικοτητας,το τιμημα ειναι καυσιμο(μαζι με στροφαρισμα στην προκειμενη περιπτωση).
Οποτε αυτονοητο οτι το 1300αρι θελει παραπανω καυσιμα που οπως ειπα,σε εντελως εργοστασιακη μορφη και στα δυο αμαξια,παρα τα επιπλεον σχεδον 100 κιλα του 1600,το 1300αρι καιει στην ιδια μετρηση περιπου 1μιση λιτρο επιπλεον(αμα βρω τις επισημες μετρησεις θα το postαρω).

Επειδή έχω και το 13αρι και το 206 1.6 16V να αναφέρω ότι έχουν ακριβώς την ίδια κατανάλωση περίπου 7-8L/100Km στην ταχύτητα που αναφέρεις των 120 (& τα 2 είναι μαμά μοτερικά) Shocked Shocked Shocked
Για εμένα καλύτερα προτίμησε κάτι πιο καινούριο και σχιστομάτικο καλύτερα....

Μαλλον κατι δεν κανεις καλα με το 206 σου ή κατι αλλο συμβαινει μιας και τα 206 των υπολοιπων παιδιων παιζουν στα 5-6 λιτρα με τις συνθηκες που αναφερεις... Wink

Εμενα και το 1ο μου 1300αρι πριν αρχισω να του βαζω χερι δεν επεφτε κατω απο τα 8 λιτρα αλλα και το 2ο που πηρα(με μοτερ αρκετα φθαρμενο) δεν επεφτε κατω απο τα 9,μετρησεις παντα στην εθνικη οδο Θεσσαλονικης Λαρισας σε τυποποιημενη διαδρομη.
Και δεν ειναι να πεις οτι το ειδα μια φορα,8 χρονια ειχα το 1ο μου 1300αρι και 1 περιπου το 2ο... Confused

Στέλιο το προηγούμενο σκ ανέβηκα Θεσ/νίκη (ίδιος δρόμος δηλ με εσένα) και η κατανάλωση στο 206 ήταν 6.9 λίτρα με 110-120 που πήγαινα... Στο 13αρι συνήθως είχα 7.5 λίτρα οπότε για μένα το μισό λίτρο περίπου διαφοράς είναι ανούσιο... Wink Οι τιμές που σου λέω είναι ίδιες σε όλα τα χρόνια που τα έχω τα αμάξια στην κατοχή μου, οπότε δεν πιστεύω οτι κάτι παίζει όπως λες. Εξάλου δουλεύει άψογα το μοτερ του. Cool

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2011, 21:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στεφανε πιο πιθανο μου φαινεται το μοτερ σου να μην ειναι μαμα παρα τα νουμερα που μου λες μιας και οπως σου ειπα,τετοια νουμερα δεν επιασα ποτε σε κανενα 1300αρι μου ολα αυτα τα χρονια... NodNo

Αυτο ακριβως λεω και στον Γιαννη,μιας και το ΑΧ του δεν εχει καμια σχεση με 1300αρι.

Αν εχει καποιος τα νουμερα της μαμα Peugeot,ας τα ανεβασει.
Το 1600αρι ειναι χαρακτηριστικα κατω,παρα τα σχεδον 100 κιλα που κουβαλαει επιπλεον...
Θυμαμαι σιγουρα οτι τα νουμερα εχουν κανα λιτρο διαφορα μιας και ειχα(ισως εχω ακομα) ολα τα τεστ των 4Τ,μιας και ειναι το μοναδικο περιοδικο που προλαβε και το 13αρι αλλα και το 16αρι να πωλειται σαν καινουργιο μοντελο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2011, 00:48:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Θυμαμαι σιγουρα οτι τα νουμερα εχουν κανα λιτρο διαφορα μιας και ειχα(ισως εχω ακομα) ολα τα τεστ των 4Τ,μιας και ειναι το μοναδικο περιοδικο που προλαβε και το 13αρι αλλα και το 16αρι να πωλειται σαν καινουργιο μοντελο.

Off Topic
Στελιο,αν οντως εχεις ακομη τα τεστ των 4τ απο τις διαφορες εκδοσεις του ραλλυ,παιζει να τα σκαναρεις και να τα ανεβασεις,αν δε σου ειναι κοπος φυσικα...
Με συγχωρειτε για το οφ τοπικ...

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

Ένταξη: 30 Οκτ 2011
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 12:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aς προτείνω και εγω κατι γιατι αν δεν πενεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακώσει. κοιταξε για ενα 1400 peugeot 306 champion usa εχει a/c και αμα ειναι μοντελο 2001-2002 εχει και δερματινα semi-bucket. τα τελη ειναι χαμηλα καπου στα 240 ευρω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης