PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Κόφτης στο 206 1600 16V
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 02:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι αναλογα με το τι θα σου τυχει... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 09:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Peugeot SPort και ας τους κατηγορούνε οτι δεν έχουν καλους εγκεφάλους ορισμενοι αναπρογραμματιστες...

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 09:42:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6500 ο μαμα...

7600 και εγω και δυστυχως δεν λεει να παει με τιποτα παραπανω. Να χεσω τον τριφυσο...

Ψαχνω προγραμματιστη για 8100-8200 διοτι αλλαζω εκκεντροφορους... Αν και τελικα θα καταλειξουμε μαλλον στην λυση του αγραφου...

Ανδριανααααακη σε ψαχνει το εγκεφαλααααακι.... Laughing Laughing Laughing

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 10:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με superchips ο κόφτης πήγε στις 7200 στρ. από σχεδον 6300-6400 στρ. που ήταν.
Με σκούπα ο κόφτης στην 2α έρχεται για πλάκα Very happy Very happy

Πάντως σε ένα punto 75 που είχα παλιά είχα αλλάξει chip και είχε αφαιρεθεί ο κόφτης !!! και έφτανα 7000-7300 στροφές όμως το δυναμόμετρο του Ζεμπερλίγκου είχε δείξει 83 άλογα απο τις 6300-6500στρ. και δεν ανέβαιναν μετά, οπότε ζόριζα το μοτέρ ανευ νοήματος (λέμε τώρα). Ομως εκεί που οι άλλοι άλλαζαν ταχύτητα εγω συνέχιζα με την ίδια Smile

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 10:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντωνιε πεσμου εντυπωσεις απο το superchip? καλο εε?

μετρησες ιπποδυναμη?

Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 11:29:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
αντωνιε πεσμου εντυπωσεις απο το superchip? καλο εε?

μετρησες ιπποδυναμη?

Πρόκειται για σειριακά φορτωμένο πρόγραμμα Superchips και είμαι ευχαριστημένος (εκτός από τα πειράκια στην 2α χαμηλά με απλή αμόλυβδη). Η κατανάλωση είναι βελτιωμένη σε ανοικτό δρόμο Εθνική Οδο -->7-8 λ/100χλμ και ταχύτητες ως 130-140. Διαφορά σε κατανάλωση έχω μόνο όταν έχω και την σκούπα ή χτυπάω κόφτες.
Από αίσθηση σίγουρα πιο σβέλτο απο πριν.Οι ταχύτητες γεμίζουν πιό γρήγορα. Περισσότερη ροπή οπότε κινούμαι γρήγορα με 'οικονομία' στο γκάζι. Σίγουρα όμως το αμάξι δεν έγινε rallye ή vts (για να μην έχουμε και αυταπάτες) Cool

sorry για το εκτός θέματος.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 11:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Meta tis 5800 - 6000rpm αλλα με ΠΕΜΠΤΗ ταχυτητα , εκει που δηλαδη το αμαξι αρχιζει και κολωνει (τουλαχιστον σε μενα) , ειδεσ καμια βελτιωση μετα το τσιπαρισμα ? Ειδεσ επομενως βελτιωση και σε τελικη ταχυτητα στις 7000rpm με πεμπτη και αν ναι ποσο ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 12:04:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BUBA έγραψε:
Meta tis 5800 - 6000rpm αλλα με ΠΕΜΠΤΗ ταχυτητα , εκει που δηλαδη το αμαξι αρχιζει και κολωνει (τουλαχιστον σε μενα) , ειδεσ καμια βελτιωση μετα το τσιπαρισμα ? Ειδεσ επομενως βελτιωση και σε τελικη ταχυτητα στις 7000rpm με πεμπτη και αν ναι ποσο ?

Δεν έχω δοκιμάσει την 5η σε τετοιες στροφές οπότε δεν έχω απάντηση.
Μπορώ να πω ότι η 5η με φιλτροκούτι είναι πιο καλή απ οτι με σκούπα.
Σίγουρα η 4η μου γ@μάει και απο την στιγμή που στις 7000 στροφές
βγάζω 160 με 3η και 200 με 4η είμαι ΟΚ !

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 14:33:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου 5η στις 7000 που λες τα χλμ ειναι ακρως απαγορευτικα. Επειδη ειχα περασει και εγω απο αυτο το σταδιο (ΦΠΕ) το μοτερ δεν εχει και τοση ανεση στο τραβιγμα σε αυτές τις στροφες (μιλαμε για παντα σε ευθεια). ΙΣως εμενα να κολωνε λογω βαρους (CC) αλλα και παλι το μοτερ σε εκεινες τις στροφες στεγνωνει πολυ...

Τωρα η 5η τραβαει οσο εχουμε δρομο. Οχι εγω αλλα ο αδερφος μου εχει τελειωσει το κοντερ (220) στην αττικη οδο (ελευσινα - εθνικη λαμιας) και απο την στιγμη που τελειωσε το κοντερ.

Προσωπικα πιστευω πως ειναι χαλι το σασμαν γιατι ειναι πολυ μακρυ και αυτο που εχω τελικη με 4η (200++) θα ηθελα να ειναι η 5η μου κοφτη...
Συντομα... Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 14:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ φιλε μου.

Τι έγινε με το ηλεκτρονικό γκάζι τελικά ?

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 16:11:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει μπει η μεγαλη πεταλουδα (53mm) και εχουμε αλλη μια 57mm για μελοντική χρηση με ντιζα (οταν μπει ο αγραφος) και με ηλετκρονική μολις μπουν οι κανιβαλοι (οπου θα ειναι λειαν συντόμως ενω ο αγραφος αργει)...

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 17:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια...τι σας πιανει και θελετε τελικες δεν μπορω να καταλαβω....

Σε ενα MAXI που εκανα βολτα φορτωνε 6 σε ανηφοριτσα απο στροφη σε στροφη.190 χιλμ τερμα....Τι τα θες να βγαζει 250 πχ σε ποσα μετρα ευθειας....αλλου ειναι το ζουμι.Ενα σασμανακι με μακρια αγωνιστικη 1 στα 90 πχ για να κοβεις στα πεταλα 1 τερμα και ολες οι αλλες κοντες μεταξυ τους πυροβολα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 17:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Σε ενα MAXI που εκανα βολτα φορτωνε 6 σε ανηφοριτσα απο στροφη σε στροφη.190 χιλμ τερμα....Τι τα θες να βγαζει 250 πχ σε ποσα μετρα ευθειας....αλλου ειναι το ζουμι.Ενα σασμανακι με μακρια αγωνιστικη 1 στα 90 πχ για να κοβεις στα πεταλα 1 τερμα και ολες οι αλλες κοντες μεταξυ τους πυροβολα Wink

Ετσι, ετσι! Cool

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 17:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σε καλα Σπυρο μου Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 21:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΕΕΕΕΕΕ θέλω και γώ τετοιοοοοοοοοοοοοοοοο ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 22:56:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!

Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 09:11:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δώσε και μένα Μπάρμπα.

Θέλω το 6αρι του maxi που έχει ο Ευσταθίου.
Πυροβόλο Laughing Wink Wink

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 15:53:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Λέγε τέτοια Nod ....... και μετράμε ξανά και ξανά τα φράγκα και δεν φτάνουν τα άτιμα NodNo
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 16:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να δουμε που ετοιμαζει ο μηχανικος μας σασμανακι με ακριβως αυτη τη λογικη...

1η θεομακρη καμια 70χλμ+ και οι αλλες 4 θα τελειωνουν περιπου στα 190-200...

ξερει κανεις τι ειναι το σασμαν του 307 του 1.4 ??? εχω δει πολλους τωρα τελευταια που το προτιμουν...

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 16:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ατιμο κιβωτιο.....
Ωραιο το κοντο σαζμαν αν και το φοβαμαι στα ταξιδια.....
Ο Λιολιος ειχε παρουσιασει στο Power ενα τετοιο σαζμαν.....και κατι ελεγε για μελοντικο 6αρι....ωραια κολπα Exclamation Exclamation

Το 307 το 1,4 φοραει αντιστοιχο διαφορικο με το 13αρι ραλλακι(αν με ακουσει η Β.Ελλαδα... Crying or Very sad Rolling eyes Confused Shocked )και το δικο μας σαζμαν,αυτα τα ειχα δει στα τεχνικα του DRIVE,οποτε ακουγεται ενιαφερον

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης