PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Χρήζει αμεσης αλλαγής?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 13:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή τη στιγμή πρέπει να τα στρώνει στα πέριξ της Λαμίας.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 15:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπήκαν,ακόμα τραβάειπολύ λίγο όμως...φέραμε και τη ζάντα στα ίσια της...μια απορία μόνο...παίζει να είναι πιο "ασαφές" το τιμόνι λόγω οτι είναι καινούργια?ή μου φαίνεται επειδή δεν είναι ξερά και έχουν ψωμί? Laughing ίδια πίεση έβαλα με πρίν(36) και μοιάζει λίγο να χορεύει σε μικρά σλάλομ...(δέ τα πίεσα)

Αντε να βάλω και τα πίσω Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 15:40:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E, αν η επιδιόρθωση της ζάντας και η ζυγοστάθμιση έγιναν σωστά, το μόνο που μένει είναι να οφείλεται σε μεγάλη διαφορά φθοράς ελαστικών μπρος-πίσω, συν κάτι άλλο (άγνωστο) που θα το τσεκάρεις με ευθυγράμμιση όταν βάλεις και τα πίσω. Καλά κάνεις και δεν το πιέζεις, όχι μόνο για να στρωθούν - που η διαδρομή που κάνεις κάθε βδομάδα είναι ιδανική, αν την πας χαλαρά, για στρώσιμο - αλλά και επειδή ακριβώς λόγω του ότι τα εμπρός είανι του κουτιού και τα πίσω ένα βήμα πριν την απόσυρση, οι όποιες υπερστροφικές τάσεις είναι εκθετικά αυξημένες, τώρα.

Edit: Με γειά! Clapping Clapping Clapping

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 15:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

a gia σου ωρε κωστή..... Πρέπει να έχει μεταφερθεί βάρος πίσω λόγω της αυξημένης διαμέτρου των μπροστά τροχών(ναι τα πίσω είανι σχεδόν σλίκ) και ίσως γιαυτό αυτή η αισθηση! (έβαλα και 30λ βετζίνα)

Anyway θα δείξουν όλα απο εβδομάδα....!
Ευχαριστώ όσους ασχοληθηκατε!!!

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 16:08:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω μια απορια Confused 36 λιμπρες σε μπροστινο λαστιχο ?? Δν ειναι πολλες ?? Confused

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 16:09:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2.5 bar που λέει η Peugeot, Νίκο, είναι 36 psi. Wink

Edit: Το διόρθωσα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sinanai στις Τρι 24 Μάϊ 2011, 16:11:24, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 16:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

36 ειναι πολλα κατ εμε...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 16:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τόσα λέει η Πεζώ, πάντως, και μετά από 200.000+ χλμ με 206 δε βρίσκω κάποιο λάθος. Και μάλιστα σε στρίψιμο/πίστα βάζω και παραπάνω.

Και όχι μόνο εγώ. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 16:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω στα 16αρια μια φορα εβαλα 34 και νομιζα οτι θα βγει το ταμπλο επανω. Αφησα 32 και καλυτερεψε το πραμα. Αλλα 36 ειναι αρκετα θα ελεγα Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 16:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τα koni που έχεις, λογικό είναι... Laughing Laughing Laughing

Just joking, εννοείται.

Πέραν της πλάκας, δες πινακάκι στην πόρτα σου Νικόλα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 16:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Με τα koni που έχεις, λογικό είναι... Laughing Laughing Laughing

Just joking, εννοείται.

Πέραν της πλάκας, δες πινακάκι στην πόρτα σου Νικόλα. Wink

Να σου πω την αληθεια, μπορει και να ειναι θεμα αναρτησης δεν το αποκλειω. Laughing

Οταν ξανακατεβω χωριο θα ριξω μια ματια Wink

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 20:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλλο το 36 σε 195/45
αλλο το 36 σε 195/50
αλλο σε 195/55 (που βασικα προτινει η πεζω)
αλλο σε 205/45 που επισης προτινει η πεζω

και ολα τα παραπανω με μαμα αναρτηση (σε μπαμ-π κυριως)

κι εγω στα 45αρια δεν εχει νοημα να το χω πάνω απο 32 στο δρομο...

οκ με ~35+ ειναι λιγο πιο σαφες...αλλα ποσο πια σαφες το θες για να πας στην δουλεια σου Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 20:26:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαφέστατο.

Άμα πηγαινόρχεσαι Αθήνα-Λαμία από πέο το θες σαφέστατο... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 20:31:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα ειναι να σκας σε λακουβες που δεν εχεις δει = δεν ξερεις που ειναι... δεν πρεπει να το θες σαφεστατο... Wink

σαφεστατο το θες σε αλλους δρομους που ξερεις "που ειναι τι" = εχεις εκμηδενισει αλλα ασταθμητα και ασχολησε με το σε ποια πιεση δουλευει καλητερα το (μη ξεχναμε) πολιτικο λάστιχο που επελεξες...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 20:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε, έκανε την αναγνωριστική, βύζαξε το λάστιχο, και τώρα που έμαθε τι είναι που το θέλει σαφέστατο. Laughing Laughing Laughing

Πλάκα κάνω.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 20:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενταξυ τοτε...
βαλε 37
και 4 αποστατες 16χιλ Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 20:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπρρρ, μομο-καγκουριες... Razz

Ok λίγο οφσετάκι δε με χάλαγε, αλλά οι αποστάτες ανέλαθεν μου κάθονταν "κάπως". Confused

Το οφφτοπικίσαμε και ψόφησε. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 20:49:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

32 έβαζα μέχρι πριν κανα 4μηνο (πότε πήγαμε γαλαξίδι?)
απο τοτε 36 μπρός 34 πίσω και μου αρέσει αρκετά.μπορεί με άλλη ανάρτηση να μη παλευεται πάντως εώς τώρα δε με ενοχλεί..όσο για τη καταραμένη λακούβα δεν ήταν εκεί τη τετάρτη που γυρνούσα Αθήνα χαχα Laughing

όσο για το οφσετ και εμένα δε θα με χάλαγε αλλα νομίζω είναι αρκετά άλλα που πρέπει να γίνουν πρώτα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 08:15:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω οταν ειχα τα 16αρια τα ειχα με 32 γιατι με περισσοτερο δεν παλευοταν.
Δεν ειναι μονο θεμα αναρτησης.
Αλλα ο συνδυασμος αναρτησης,χαμηλου προφιλ και υψηλης πιεσης σκοτωνει στους ελληνικους δρομους.

Γι αυτο αλλωστε τα αλλαξα και εγω.

Με 36 τωρα στα pe2 και δεν εχει καμια σχεση με τα 32 στο 45αρι προφιλ.
Πολυ πιο ανετο τωρα και με αναρτηση κοντα στα 50.000χλμ.
Οταν αλλαχθουν και τα αμορτισερ θα μιλαμε για γερμανικη λιμουζινα... Laughing Laughing Laughing

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 20:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
αλλά και επειδή ακριβώς λόγω του ότι τα εμπρός είανι του κουτιού και τα πίσω ένα βήμα πριν την απόσυρση, οι όποιες υπερστροφικές τάσεις είναι εκθετικά αυξημένες, τώρα.

Mα δε τα σπάει η συγκεκριμένη αίσθηση ? Laughing
Μάνθοοοο πάρε θέση Cool

πέραν της πλάκας έχει πλάκα αλλα μπορείς πολύ εύκολα να τη πατήσεις....

όσο για τη πίεση έχω δοκιμάσει αρκετές διαφοροποιήσεις και θεωρώ οτι μακράν ότι καλύτερο είναι εκεί με τα υπάρχοντα δεδομένα (36 μπρός ,34 πίσω) ποτέ δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα λίγο κοπάνημα (εμένα ,για το 206 δε ξέρω Laughing ))

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης