PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα πραγματα πλεον εχουν αγριεψει..Προσοχη.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 10:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefter1s RC έγραψε:
Προχτες σκοτωσα εναν ανθρωπο. Rolling eyes
Πιο αναιμακτα την εβγαλα. Laughing

Question black χιουμορ? Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 11:22:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα θέλεις και τα λες ή σου ξεφεύγουν Question

Στην Ελλάδα του τώρα, αν δεν αλλάξουμε ριζικά τα πράγματα και όχι με βλακείες δεν πρόκειται ποτέ να δούμε άσπρη μέρα.

Δεν μου απάντησες όμως γιατί οι θάνατοι δεν μειώνονται Question

Περιμένεις εσύ ότι επειδή ο πιτσιρικάς έφαγε δυο κλήσεις για το κράνος που δεν φόραγε ότι θα συνετιστεί και θα κόψει τις μαλ***ες; Αν ο άνθρωπος δεν έχει την στοιχειώδη παιδεία να καταλάβει ότι παίζει την πολύτιμη του ζωή κορώνα γράμματα, ζώο θα παραμείνει και βλακείες θα κάνει μια ζωή Exclamation

Καλά αυτό για τα παππούδια ήταν κορυφαίο, γελάω ακόμα Laughing

Τότε να μην αφήνουμε και όσους έχουνε υψηλή χοληστερίνη και έπαθαν έμφραγμα, όσους κάπνιζαν και έχουνε καρκίνο αλλά και όσους έτρωγαν αλάτι με την σέσουλα και από την πίεση έχουνε κλατάρει τα όργανα τους.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 14:14:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι ακριβώς όπως λένε τα πράγματα...

έχεις μια μηχανή με τρελή επιτάχυνση... έχεις κουμπωμένη πρώτη.... κ στην πέφτει κάποιος με γκλομπ... παρατάς την μηχανή κ τρέχεις με τα πόδια;;; wtf? σε 3 sec θα μπορούσε να είχε εξαφανιστεί από το οπτικό τους πεδίο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 15:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Στην Ελλάδα του τώρα, αν δεν αλλάξουμε ριζικά τα πράγματα και όχι με βλακείες δεν πρόκειται ποτέ να δούμε άσπρη μέρα.

Τα πρόστιμα που επιβάλλει η τροχαία είναι βλακείες???

COOL ALEXIS έγραψε:
Δεν μου απάντησες όμως γιατί οι θάνατοι δεν μειώνονται Question

Τώρα που του κατάσχεσαν το μηχανάκι ίσως και να μειωθούν οι θάνατοι κατα 1..... Και άν πάρει άλλο έχει την ελευθερία βούλησης να κάνει ό,τι θέλει σε δημόσιο δρόμο.... Αλλά να μπορεί να υποστεί τις συνέπειες σε περίπτωση που τον σταματήσουν και να μήν κλαίγεται στα forums και το παίζει μυξοπαρθένα γιατί ΔΕΝ είναι......

COOL ALEXIS έγραψε:
Περιμένεις εσύ ότι επειδή ο πιτσιρικάς έφαγε δυο κλήσεις για το κράνος που δεν φόραγε ότι θα συνετιστεί και θα κόψει τις μαλ***ες;

Σαφώς και όχι.....Γιατί τα πρόστιμα είναι μικρά ακόμα.... Και η τροχαία χαλαρή..... Άν όμως του κόψουν ένα κουστουμάκι χιλιάρικο και πάνω θα δεις αν θα συνετιστεί.....

COOL ALEXIS έγραψε:
Αν ο άνθρωπος δεν έχει την στοιχειώδη παιδεία να καταλάβει ότι παίζει την πολύτιμη του ζωή κορώνα γράμματα, ζώο θα παραμείνει και βλακείες θα κάνει μια ζωή Exclamation

Έχεις 100% δίκιο.....Αυτός μπορεί να πάει να τσακιστεί μόνος του,στο χωριό του,σε κάποιο δρόμο που ΔΕΝ θα περνάνε άλλοι είτε με πόδια είτε με αυτοκίνιτα είτε με μηχανάκια.... Οι άλλοι χρήστες του δρόμου τί φταίνε?????

COOL ALEXIS έγραψε:
Καλά αυτό για τα παππούδια ήταν κορυφαίο, γελάω ακόμα Laughing

Σου εύχομαι να μην βρεθεί σε τέτοια μοίρα κάποιος δικός σου άνθρωπος γιατί δεν θα γελάς τότε.......

Τα πρόστιμα της τροχαίας είναι για να συνετιστούν οι παράνομοι.....
Όταν είσαι νόμιμος, οδηγάς έτσι όπως πρέπει να οδηγάς τότε δεν σου μιλάει και δεν σε γράφει κανείς.....

Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 15:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμένα κάτι γνωστοί μου επειδή έκαναν άνοιγμα πριν κανένα δίμηνο, έφαγαν ένα χιλιαρικάκι. Για αυτοσχέδιους, εξατμίσεις, φιμέ κλπ...
Μήπως τώρα δεν θα ξανακάνουν κόντρα? Και πόσο επικίνδυνο είναι δηλαδή να ανοίγεις 3 το βράδυ στην άδεια χειμωνιάτικα Βάρκιζα από τα 50 μέχρι τα 150??? Laughing Laughing

Πάνω απ' την ατμόσφαιρα υπάρχει η τουρμπόσφαιρα...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 18:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...και ξαναπεσαμε σε περιπτωση θεματος που ειναι αλυτο.. ο καθενας εχει την αποψη του και ολες εχουν την βαση τους και το δικιο τους...

ναι μεν τα προστημα ειναι για να συνετιζουν τους οδηγους αλλα πολυ ευκολα μπορουν να χρησημοποιηθουν απο γκαβλομενους αστυνομικους για να βγαλουν τα αποθημενα τους. Γιατι και εμενα εχει τυχει να με σταματησουν γιατι με ειδαν να μιλαω στο τηλέφωνο και αρχισαν να με γραφουν για χιλια δυο.. επειδη ο ενας ο μπατσος ηταν στραβωμενος (για οποιοδηποτε προσωπικο του θεμα) εγραφε οτι του ερχοταν, αφου και ο αλλος του ελεγε "αντε αστονα παμε να φυγουμε" ... Confused
ναι οκ μπορει να το κανει εχει το δικαιομα και τον καλυπτει και ο νομος αλλα αφου με σταματησε για κινητο ας με εγραφε για αυτο μονο.

απο την αλλη υπαρχει ανοιγμα και ανοιγμα. υπαρχει επικυνδυνη οδηγηση και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ οδηγηση... το να οδηγαω μονος μου και να βρω ενα ανοιγμα (ελευθερο δρομο απο κινηση μπροστα μου) καινα πατησω τερμα το γκαζι για να γουσταρω 10δευτερα επιταχυνσης και να περασω το οριο ταχυτητας απο 50 σε 90-100χλμ/ω ειναι κοντρα στον κοκ και θεωριτικα ειμαι παρανομος αλλα αν με σταματουσαν και με εχωναν για αυτο προστημο 1500ευρα και κατασχεση αμαξιου και διπλοματος κτλ γιατι ειναι γκαβλομενοι και θελουν να με γαμησουν Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ δικαιο και την τιμορια για κανεναν λογο δεν θα την θεωρουσα ηθικα και πρακτικα σωστη. Ας μου βαζανε ενα προστημο για οριο ταχυτητας 80 Ε και θα το δεχομουν-πληρονα σαν κυριος

Υπαρχουν και οι αλλοι οδηγοι ομως που πραγματικα ειναι επικυνδινοι , που κανουν σιγκ σαγκ με 140 στον περιφεριακο μεσα σε κινηση, που περνανε με κοκκινο που κανουν μπαντιλικια στα φαναρια... ε ενταξη αυτοι πιστευω αξιζουν να τιμορηθουν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ οχι κατασχεση και τρελα προστημα με την μια... ας αρχισουν επιτελους να εφαρμοζουν το ποιντ συστεμ.. γραψτον για επικυνσυνη οδηγηση, βγαλτου και τους μισους ποντους απο το ποιντ συστεμ του και αστον με τους μισους.. δεν θα το ξανασκεφτει πριν το κανει? μην του καταστρεφεις ψυχολογια και ισως και οικονομικα την ζωη για μια μαλ***α της στιγμης.. φυλακιση με αναστολη και 2000Ε και κατασχεση και και.... Confused

Στο φιναλε αν ειμασταν οντως πολιτισμενοι θα ειχαμε στην Θεσσαλονικη, για να πιασω την πολη μου, 2-3 δηματικες-δημοσιες πιστες στα περιχωρα που θα μπορουσαμε να παμε να ξεγκαβλωσουμε , με ενα μικρο ποσο για τον δημο-κρατος , και οχι οι μονες λυσεις μας να ειναι Σερρες που μονο και μονο βενζινες για να πας θελεις 80 ευρο και στην πιστα αλλα τοσα..

και ειδιαιτερα για τις κοντρες με εναν αμερικανο που μιλουσα (αυτος που μου πουλησε το gtech) μου ειπε οτι εχουν τοσες πολλες πιστες dragster εκει που το εχουν οπως εμεις παμε για καφε-bowling πχ αυτοι πανε να λιωσουν τα αμαξια τους μεταξυ τους.. σε ελενχομενο περιβαλον. οποτε μετα δεν υπαρχει η δικαιολογια του να τρεχεις σαν τρελος και επικυνδυνα στο εθνικο δυκτιο, γιαυτο και αν τους πιασει η τροχαια τους μαδαει εκει οπως εκανε εδω στα 3 παλικαρια μας..

ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ας μεριμνησει το κρατος

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 18:09:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
...

ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ας μεριμνησει το κρατος

Αμα μεριμνουσε το κρατος ετσι οπως πρεπει,τοτε σχεδον ολοι εδω μεσα θα ειμασταν χωρις διπλωμα και αυτοκινητο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 19:34:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω απο ολα αυτα που εγραψε ο αλεξ,επιασε ενα πολυ σημαντικο θεμα..
Και εννοω το θεμα της πιστας..Εσεις κατω εχετε τα Μεγαρα(δεν ξερω βεβαια το ποσο εισοδου),εμεις εχουμε τις Σερρες,που ομως ειναι αχρηστες καθως το κοστος ειναι απαγορευτικο...
Το πιο σωστο που θα μπορουσε να γινει ειναι καθε νομός η τελος παντων ανα 2 νομούς να υπηρχε και μια πιστα με χαμηλο αντιτιμο (πχ 15-20 ευρω)ωστε ολοι να μπορουν ωραια και καλα να βγαλουν την καβλα τους σε ενα ελεγχομενο περιβαλλον...
Και δεν χρειαζεται να ειναι ολες οι πιστες στο μεγεθος των Σερρων εννοειται..το μεγεθος των Μεγαρων ειναι ιδανικο πιστευω...
Μια πιστα να υπενθυμισω οτι δεν ειναι μονο για μας τους καβλωμενους,αλλα μπορει να χρησιμεψει και για εκμαθηση ασφαλους οδηγησης και και και...
Και θα βγαζαμε και εναν οδηγο της προκοπης..
Θα μπορουσε να γινεται και κανα πρωταθλημα της προκοπης για kart motard κλπ...
Μια πιστα κανανε εδω στο Αιγινιο και την εχουνε καταντησει για τον φουτσο Mad
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 19:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ιστορία έχει δείξει ότι με βία και πρόστιμα αποτέλεσμα δεν υπάρχει.
Μην επιμένεις, τον βλάκα δεν τον αλλάζεις με αυτό τον τρόπο γιατί πάντα θα φταίει οτιδήποτε άλλο από το ξερό του το κεφάλι Exclamation Exclamation Exclamation

Την κατάσταση στα νοσοκομεία την έχω ζήσει και θα την ζω από μέσα, οπότε νομίζω ότι ξέρω ότι η ανεπάρκεια του συστήματος δεν στηρίζεται στους ασθενείς.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 21:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατα την γνωμη μου τα πραγματα εχουν ως εξης....
1) αποφευγουμε τα ανοιγματα σε σε οποιονδηποτε δημοσιο δρομο.αυτο ισχυει για ολους μας,ακομα κ για εμενα,κ αν κανω την μ@λακια,πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος να πληρωσω.

2)το οποιοδηποτε οχημα,που κυκλοφορει σε κεντρο πολης,καλο ειναι να εχει τα απαραιτητα,οπως πινακιδες,καθρεφτες κτλ κτλ,γιατι λογικο ειναι εστω κ μια φορα το χρονο να σε σταματησουν για τυπικο ελεγχο.

αλλιως,που πας να κανεις καγκουριες,με μηχανη με μαξ 200κμ τελικη,χωρις πινακιδες,εξατμησεις κτλ κτλ?ακομα κ τα οκταβια των μπατσων εχουν πιο μεγαλη τελικη Confused γουσταρεις "αλητεια κ καγκουρια"? οκ,φταξε ενα μηχανακι με εξατμηση,με την πινακιδα απο κατω να μην φαινεται κτλ κτλ,αλλα βγαλτο μια κυριακη(οπως εχω το R1),οχι καθημερινη κ βραδυατικα που γινονται ολες οι "στραβες" Confused
κ εγω τα γουσταρω με 1000 αυτα αλλα μεσα στην πολη κυκλοφορω με παπια(πλεον κ με ΚΤΜ Laughing ),με πινακιδα πανω,καθρευτες,ποδια κ ολα τα συναφη.οταν με το καλο ερθει η κυριακη,τοτε βγαζουμε κ τα "καλα μας" με την παρεα μου,βαζουμε στολη,παμε σε καμια πιστα να ξεχαρμανιασουμε,διοδια ΔΕΝ πληρωνουμε,θα πιουμε κ τον καφε μας,κ αν βρουμε κ καμια μεγαλη ευθεια,θα κανουμε κ κανενα ανοιγμα Wink καποιοι φιλοι που εχουν "τουρισταδικα" κ ακολουθουν,εχουν οπωσδηποτε πινακιδες,σε εμφανη σημειο,γιατι ειναι διατεθειμενοι να σταματησουν σε καποιον ελεγχο.εμεις ομως οι πιο θερμοαιμοι,που στο κατω κατω,δε νομιζω οτι μπορει ενα περιπολικο να φτασει τα 300+κμ,ειμαστε πιο χαλλλλαροι,κ οι αστυνομικοι,βλεποντας μας ετσι,εχουν την λογικη να καταλαβουν,οτι καποιοι τοσο οργανομενοι,με στολες κ τοοοοσα αλλα αξεσουαρ,δε προκειτε για εγκληματιες.τωρα βεβαια υπαρχουν κ τα στρβοξυλα,που θα θελουν να το παιξουν κ λιγο εξουσια,οποτε σε σημα τους να σταματησουμε,αφου δεν υπαρχει κ περιπτωση να σταματησουμε,τους αποζημειωνουμε με μια σουζα μεχρι να χαθουμε απο τη ματια τους(τουλαχιστον να γουσταρουν κ αυτοι) Wink
οι μαγκιες ειναι για μια στις τοσες,κ οχι για καθε μερα,κ οπως λεει κ η μανα μου καθε φορα που "ντυνομαι" να βγω βολτα με τη μηχανη
"γιε μου,δε θελει μαγκιες ο δρομος,του χεστη η μανα δεν εκλαψε ποτε" Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 22:23:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσωπικα απο ιδεολογια κ μονο δεν υπαρχει περιπτωση να μην σταματουσα σε νοημα αστυνομικων κ ας μπορουσα να παω κ με 450χλμ/ω .. γιατι εκεινη τη στιγμη καταλειω την ενοια του νομου και δεν γινομαι μονο παρανομος αλλα κ αναρχικος..

παρολα αυτα φανταζομαι την αδρεναλινη οταν κανεις κατι τετοιο ... καλα φαση... Cool

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 23:25:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγο αστο το r1...οκ ειναι για κυριακη το πας πιστα με φορμα κλπ κλπ...
Ε μην μου πεις οτι με το Δουκα(ξερεις με τους καθρευτες τις ποδιες την πινακιδα και ολα τα συναφη)εισαι παντα κυριος... Cool
Μεταξυ μας ε Laughing Laughing Laughing
Το μικροβιο ειναι μικροβιο,μην κοροιδευομαστε μονοι μας..καπου θα την απλωσεις την δευτερα με τον κωλο να χορευει και τον μπροστινο τροχο ''να εχει παθει φουιτ''
Οσο και να θες να εισαι κυριος,οχι εσυ ολοι μας,δεν γινεται....πολυ περισσοτερο σε 2 τροχους(ή και εναν) Laughing
Και παιδεια να εχεις,το θεμα ειναι να μην εχεις το μικροβιο Wink
Εγω αυτο πιστευω Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 23:29:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Βαγγο αστο το r1...οκ ειναι για κυριακη το πας πιστα με φορμα κλπ κλπ...
Ε μην μου πεις οτι με το Δουκα(ξερεις με τους καθρευτες τις ποδιες την πινακιδα και ολα τα συναφη)εισαι παντα κυριος... Cool
Μεταξυ μας ε Laughing Laughing Laughing
Το μικροβιο ειναι μικροβιο,μην κοροιδευομαστε μονοι μας..καπου θα την απλωσεις την δευτερα με τον κωλο να χορευει και τον μπροστινο τροχο ''να εχει παθει φουιτ''
Οσο και να θες να εισαι κυριος,οχι εσυ ολοι μας,δεν γινεται....πολυ περισσοτερο σε 2 τροχους(ή και εναν) Laughing
Και παιδεια να εχεις,το θεμα ειναι να μην εχεις το μικροβιο Wink
Εγω αυτο πιστευω Rolling eyes

+1000

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 00:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ μόλις γύρισα από μια ωραία βολτίτσα στην παραλιακή, κατα την οποία βαρέθηκα να βλέπω μπάτσους.
Από το Λαγονήσι μέχρι το Π. Φάληρο πέρασα από δύο μπλόκα και συνάντησα άλλα 2 περιπολικά στο δρόμο.
Βγήκαν να βγάλουν το δώρο του Πάσχα...

Πάνω απ' την ατμόσφαιρα υπάρχει η τουρμπόσφαιρα...
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 02:49:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε το δωρο το εχουνε παρει και το εχουνε φαει κι ολας... ουτως η αλλως το μισο ηταν...
κ αν ρωτησεις τον θειο μου, θα προτιμουσε προχθες να μαζευε τον ξαδερφο μου απο το αυτοφωρο, παρα απο το νοσοκομειο ξημερωματα...
αληθεια ποιος ειπε οτι τα χοντα στριβουν??? Evil

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 03:08:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστος ο Σταματης Cool Προτιμω το αυτοφωρο...επισης λεφτα δεν παιρνουνε απο το γραψιμο,εντολες εκτελουν Exclamation
Για τα χοντα οι χοντακιδες ετσι λενε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 05:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρε φουστη μου ΜΠΟΜΠΑ που θελουν μεσα στην κωλο βουλη τους!!!!!
εχουν φαει τα λεφτα του κοσμακι και μας βαζουν φυλακη για μια μ@λακια που θα κανουμε με το αυτοκινητο μας! ελεος απλα !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 08:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(Αναφέρομαι σε 2ο ενικό γιατί πάει σε όλους μας, δε τα έχω προσωπικά με κάποιον)

Πας να κάνεις αναστροφή, σε κόμβο που έχει σηματάκι που απαγορεύεται η αναστροφή.

Εκεί βασίζεσαι στο ότι είμαστε μπ^%#ελο και κάνεις την αναστροφή, ελπίζοντας να μην σε πετύχει αστυνομικός από πίσω, απέναντι, δεξιά αριστερά. Ξέρεις ότι είσαι παράνομος, αλλά το κάνεις. Κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου.

Ξαφνικά όμως στο επόμενο φανάρι, σε σταματάνε και σου λένε έκανες παράβαση. Κοκκινίζεις από το κακό σου, βρίζεις τα πάντα, και, όπως είπε ο Κουλαλέξης, δεν βρίζεις το άδειο σου ξερό κεφάλι.

ΑΝ λοιπόν εξ' αρχής δεν έκανες την αναστροφή εκεί που απαγορευόταν, θα ήταν όλα καλά. ΑΝ σου είχε μάθει κάποιος (στο σχολείο ή στη σχολή οδηγών) ότι κάθε φορά που θα σκέφτεσαι να κάνεις αυτό το πράγμα, θα έπρεπε να δώσεις 300 ευρώ πρόστιμο (λέμε τώρα) τότε θα έβλεπες σηματάκι ότι απαγορεύεται η αναστροφή και θα συνέχιζες ευθεία.

---

Όλα λοιπόν ξεκινάνε από την παιδεία. Τα παληκάρια με τις μηχανές, ξεκινήσανε τις "δοκιμές" πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Να που όλα πήγαν στραβά, με το χειρότερο δυνατό τρόπο, απλά δεν ήταν έτοιμοι για αυτό. Επαναπαύθηκαν με την ιδέα του μπ^%#ελου και πίστευαν ότι μετά τις 2 "δοκιμές" θα πηγαίναν σπίτι, θα ξυπνούσαν το πρωί, και θα πηγαίναν στη δουλειά.

Έτσι όπως γίνανε τα πράγματα να λένε και ένα ευχαριστώ στο Θεό που δεν είχαμε τραυματισμούς / θανάτους Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 09:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tip στο αρθρο λεει οτι αυτα τα κανανε στη βουτα

για οσους δε ξερουν στη Βουτα ειναι το τμημα γλυφαδας στα 50μ Cool
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 10:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
(Αναφέρομαι σε 2ο ενικό γιατί πάει σε όλους μας, δε τα έχω προσωπικά με κάποιον)

Πας να κάνεις αναστροφή, σε κόμβο που έχει σηματάκι που απαγορεύεται η αναστροφή.

Εκεί βασίζεσαι στο ότι είμαστε μπ^%#ελο και κάνεις την αναστροφή, ελπίζοντας να μην σε πετύχει αστυνομικός από πίσω, απέναντι, δεξιά αριστερά. Ξέρεις ότι είσαι παράνομος, αλλά το κάνεις. Κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου.

Ξαφνικά όμως στο επόμενο φανάρι, σε σταματάνε και σου λένε έκανες παράβαση. Κοκκινίζεις από το κακό σου, βρίζεις τα πάντα, και, όπως είπε ο Κουλαλέξης, δεν βρίζεις το άδειο σου ξερό κεφάλι.

ΑΝ λοιπόν εξ' αρχής δεν έκανες την αναστροφή εκεί που απαγορευόταν, θα ήταν όλα καλά. ΑΝ σου είχε μάθει κάποιος (στο σχολείο ή στη σχολή οδηγών) ότι κάθε φορά που θα σκέφτεσαι να κάνεις αυτό το πράγμα, θα έπρεπε να δώσεις 300 ευρώ πρόστιμο (λέμε τώρα) τότε θα έβλεπες σηματάκι ότι απαγορεύεται η αναστροφή και θα συνέχιζες ευθεία.

---

Όλα λοιπόν ξεκινάνε από την παιδεία. Τα παληκάρια με τις μηχανές, ξεκινήσανε τις "δοκιμές" πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Να που όλα πήγαν στραβά, με το χειρότερο δυνατό τρόπο, απλά δεν ήταν έτοιμοι για αυτό. Επαναπαύθηκαν με την ιδέα του μπ^%#ελου και πίστευαν ότι μετά τις 2 "δοκιμές" θα πηγαίναν σπίτι, θα ξυπνούσαν το πρωί, και θα πηγαίναν στη δουλειά.

Έτσι όπως γίνανε τα πράγματα να λένε και ένα ευχαριστώ στο Θεό που δεν είχαμε τραυματισμούς / θανάτους Rolling eyes

Επιτελους !!1 Very happy Shocked
και λεω τοσο καιρο που θα παει που θα παει!! θα το κανει!!
ΤΟ ΕΚΑΝΕ!
ΕΚΑΝΕ ο ΣΤΙΒ ενα σοβαρο ποστ!! Smile
οχι μονολεκτικο για να βρισει - ειρονευτει!! ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΟΣΤ!!

Wink Μπραβο! keep up the good work!!

+10000 ... παιδεία δεν εχουμε...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης