PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπουζι για 206 1.4 16ν (ET3J4)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
george okouzidis 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 16v Gti (2006) aeb gas

Ένταξη: 18 Απρ 2010
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2014, 00:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.e-promitheftiki.gr/?gclid=CPfI57X9prwCFcJb3godtRkAlg ενα αξιόπιστο μαγαζί με καλες τιμες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
george okouzidis 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2014, 00:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.best-spares.gr/times_mpouzi_denso_spark_plugs_prices.php και άλλο ενα που φαίνεται καλό με πολύ καλες τιμες.
Επιστροφή στην κορυφή
george okouzidis 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2014, 00:55:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.globaldenso.com/en/products/aftermarket/plug/tough/features.html για τον φιλο μου τον τασο
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2014, 23:08:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eon 8 champion.ριξε και μια ματια σε αυτα.ειναι καλα.και κοστιζουνε λιγοτερο.
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2014, 12:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους,

Έκανα μία μικρή έρευνα αγοράς. Μπήκα στο site της denso από δύο διευθύνσεις στο διαδίκτυο. Η μία συστήνει για το αμάξι μου τα FXE20HR11(iridium power) και η άλλη τα VFXEH20. Από ότι κατάλαβα τα δεύτερα είναι καλύτερα από τα πρώτα, αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά. Έχετε καμία πρόταση; Τα FXE20HR11(iridium power) τα βρήκα γύρω στα 22 € το ένα. Τα VFXEH20 δεν τα βρήκα πουθενά.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2014, 12:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα σε 22 denso.σε 7αρι σε ngk και σε 7αρι σε bosch.τα 8αρια επειδη το αμαξι εργοστασιακα λειτουργει πολυ στεγνα,καλυτερα παρε κατι πιο φθηνο και αλλαζε το το πολυ ανα 15000χλμ.αλλα παρε σε κατι πιο ψυχρο.κοιτα και αυτα τα eon αν τα βρεις καπου.ειναι αρκετα καλα.και κανουνε καμμια 25αρια και τα 4 αν δε κανς λαθος.ειναι για βελτιωμενα αμαξια.αλλα δεν κανουνε 50.αλλιως δοκιμασε τα ngk πλατινας που δινουνε για τα 207.μπαινουνε στο δικο σου.εχουμε το ιδιο αμαξι.και τα εχω βαλει και εγω στο παρελθον.αλλα εκει παμε για καμμια 45αρα.και ειναι πιο ψυχρα απο τα εργοστασιακα.
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Φεβ 2014, 22:50:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους. Επανέρχομαι στο θέμα. Τα VFXEH20 μπουζί δεν υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα. Τουλάχιστον δεν τα βρήκα ακόμα. Μου είπαν για κάτι DENSO νικελίου που ταιριάζουν στο δικό μου και κοστίζουν γύρω στα 25 €. Είναι καλύτερα αυτά από τα κλασσικά bosch; Πάντως η DENSO συστήνει μόνο δύο :http://www.denso.co.jp/ja/products/aftermarket/repair_parts/plug/cross_ref/2032_01.html
Μήπως πάει κάτι στραβά; Γιατί η DENSO δεν συστήνει αυτά του νικελίου;
Τα VFXEH20 υπάρχουν μόνο σε ebay με 66 € η τετράδα!
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Φεβ 2014, 23:33:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα ιριδιου ειναι πανακριβα.απο απου και να τα παρεις.λιγοτερο ακριβα ειναι τα πλατινας αλλα δε νομιζω να εχει κατι για το αμαξι εκτος και αν πας σε αυτα του αλλου 1.4 ντι.ταιριαζουνε στο σπειρωμα.και ειναι ενα τι πιο ψυχρα.μπορεις να τα δοκιμασεις αν θελεις.
αλλιως φορας τα ngk τα δικα του που και αυτα ειναι ενα τι πιο ψυχρα απο τα bosch τα εργοστασιακα.
για μενα βαλε τα ngk τα 7 αρια τα απλα που κανουνε καμμια 30αρα και αλλαζε τα καθε 20000χλμ.και εισαι οκ.
ειναι λιγο παραξενος ο κινητηρας και απο θεμα σπειρωματος.δε ξερω αν ταιριαζουνε απο κανα 1.6 σε πλατινα η ηριδιου αν βρεις και παλι αν ταιριαζουνε..μαρκες με μπουζι για αμαξια με υψηλες θερμοκρασιες η και υψηλα φορτια και συμπιεσεις ειναι
Brisk premium LGS
NGK Iridium IX
Champioon EON
Candele platino BMC
Tourquemaster
denso iridium
beru silverstone
ολα κοστιζουνε καμμια 50αρα..
και πρεπει να ψαξεις τα αντιστοιχα.
εχουμε ιδιο κινητηρα απλα εγω του εχω φπε.και ψαχνω κατι σε πλατινα η ηριδιου.αν βρω κατι αξιολογο..
τωρα εχω εργαστασιακη μαρκα που θα παρει ποδι.και δε ξαναβαζω bosch.
δε τα συμπαθισα ποτε.
1000φορες ngk και αλλαγη ανα 20000χλμ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης