PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

και ομως εγινε και αυτο:εδειραν ΑΜΕΑ (στην Αγγλια)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 10:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαζι φερατε τη παρτιδα απο ολλανδια?
ναι ρε ειχε πυροκρτητη κρυμμενο στο καροτσι. εδω δε μπορει να σπρωξει μονος του το καροτσι θα πεταγε και μολοτοφ

παρε με τηλ σε θελω Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 10:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηταν παγιδευμενο το καροτσι!!!! Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 10:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω πως η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση..μη βιαζεστε να καταδικασετε την αστυνομια!

Ολοι ξερουμε πως στις διαδηλωσεις υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι..αυτοι που θελουν πραγματικα να διαδηλωσουν και αυτοι που θελουν να σπασουν και να κανουν την κοινη γνωμη να εναντιωθει απεναντι στον κρατικο μηχανισμο.

Εχουμε δει παααρα πολλες διαδηλωσεις που κυλησαν 100% ειρηνικα και η παρουσια της αστυνομιας ηταν απλα διακοσμητικη..

Σε ολες αυτες ομως που υπαρχουν ταραχες,ειναι σιγουρο πως ''οι κακοι'' (γνωστοι αγνωστοι) ειναι αυτοι που προκαλουν τα επεισοδια και τη συμπεριφορα των αστυνομικων!

Και εδω κολλαει αυτο που ειπε ο σταυρος,πως αν δεν θελεις επεισοδια δεν πας,η εν παση περιπτωση μενεις στους πισω.

Οταν ξεκινανε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ μπροστα μενουν μονο αυτοι που θελουν να κανουν ζημιες..

Και δειτε το και απο την αντιθετη σκοπια το θεμα και οχι μονο απο του παιδιου ΜΕΑ.Δειτε το απο την σκοπια του αστυνομικου..πιστευετε πως ειστε πιο πολυ ανθρωπιστες απο τους αστυνομικους ή οτι αυτοι πανε στις πορειες και λενε ''ωραια θα δειρουμε και σημερα''?
Αν το πιστευετε αυτο ειστε πολυ γελασμενοι και να ξερετε πως και αυτοι ανθρωποι ειναι και μη μου πειτε οτι εκτελουν εντολες,γιατι οταν οι καταστασεις φτανουν στα ακρα,κανενας αστυνομικος δεν ενεργει συμφωνα με αυτο που τον διεταξαν και οχι με αυτο που κρινει αυτος σωστο.

Φυσικα και οι αστυνομικοι κανουν λαθη και παιρνουν λαθος αποφασεις,αλλα μην βιαζεστε να κατακρινετε τις πραξεις τους χωρις να τα ξερετε εκ των εσω τα πραγματα.

Στην περιπτωση τωρα του παιδιου σκαλωσα σε κατι που ελεγθη πως αυτος με τον αδερφο του που εσερνε το καροτσακι πηγαινε προς τους αστυνομικους..
Και μου φαινεται πολυ δυσκολο εως απιθανο,ενω ειναι τοσο εξυπνος,να μην χρησημοποιει την αναπηρια του ως αλλοθι..μακαρι να κανω λαθος! Rolling eyes

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 11:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

ανεξαρτητα πάντως με το εν λογω συμβαν... κάπου εχουμε χασει το νοημα της διαδηλωσης και της διαμαρτηρίας...καπου εχει μπερδευτεί με τις καταστροφες...και το χειροτερο με τις καταστροφές περιουσίας ανθρωπων που δεν εμπλεκονται αμεσα

+1000000000000

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 11:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Το άτομο αυτό, εκτός του ότι έχει ειδικές "ικανότητες" και χρειάζεται σεβασμό και ιδιαίτερη αντιμετώπιση, ακόμα και αν έκανε κάτι, στο βίντεο φαίνεται ότι δεν έκανε το παραμικρό.
Και εκτός αυτού, τι θα μπορούσε να κάνει πια ένα τέτοιο άτομο ώστε να απειληθεί ο αστυνομικός και να τον χτυπάει με τέτοια βία?

Ντροπή τόσο σε ορισμένους ηλιθιουπάνθρωπους ένστολους που προβαίνουν σε πράξεις βίας γενικά ενάντια σε ειρηνικούς (το τονίζω αυτό) διαδηλωτές, όσο και στα ξεπουλημένα μέσα ενημέρωσης που κάνουν προπαγάνδα υποκρύπτοντας την πραγματικότητα και λέγοντας αρλούμπες (βλέπε δημοσιογράφο BBC).

Όσο για τους τρίτους που υποστηρίζουν ή δικαιολογούν τέτοιες πράξεις, τους χρειάζεται να βρεθούν στην κατάσταση του ατόμου αυτού και να έχουν την ίδια τύχη μήπως και καταλάβουν, αν και ειλικρινά δεν τους το εύχομαι.

συμφωνω 100%

Να σημειωσω οτι στο εξωτερικο και κυριως Αγγλια δε βγαινει ο κοσμος για πορεια με το παραμικρο. Εδω γινεται χαλασμος με τις απολυσεις και δε σταματανε οι υπηρεσιες!

Επιπλεον φαινεται στο βιντεο αλλα και σε εικονες οτι δεν αρχισε ο κοσμος αλλα οι εκει αστυνομικοι αρχισαν να βαρανε στο ψαχνο! Ο Jody κατεβηκε στη πορεια αν και με εγκεφαλικη αναπηρια!!! γιατι ειχε το δικαιωμα εκτος των αλλων δε νομιζω οι φοιτητες να τον ειχαν σαν ασπιδα! (αν ειναι δυνατον). Ετσι και αλλιως ολη η Ευρωπη γνωριζε για τις διαμαρτηριες για τα διδακτρα στα ΑΕΙ αλλα τωρα και ολος ο κοσμος.....
στο blog του επιβεβαιωνονται και οσα γραφω
http://jodymcintyre.wordpress.com/2010/12/10/week-76-student-protests-part-three/#comments

μερικα σχολια μεταφρασμενα:
Brian4all->
Χαιρετισματα απο Ολλανδια. Σε ειδα στο bbc τονιζοντας σημαντικα πραγματα.Μπραβο, ελπιζω να εισαι καλα.

Ruisleipa-> Γεια Jody ειμαι απο Φιλανδια και ειδα τη συνεντευξη σου στο bbc,νομιζω εκανες σπουδαια δουλεια. Σχεδον βεβαιo h πιο εξυπνη επιχειρηματολογια που ακουσα αποτι απο δημοσιογραφους πολιτικους, ή φοιτητες για τις διαδηλωσεις. Ο δημοσιογραφος του bbc ηταν ερασιτεχνης
και εσυ φανερα ξεφτυλισες την δικη του γραμμη (επιχειρηματολογιας). Τιποτα αλλο, θα ηθελα να σου πω μπραβο και ευχαριστω!

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 13:44:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε τι πέρνετε πρωι πρωι Laughing Laughing
ακου έκει χρησιμοποιει την αναπηρία σαν άλλοθι Shocked
πέζει να χει μήνει και ανάπηρος επίτηδες εεε?!!
οπωε λέει κ ο vamvakoulas το παιδι ειναι κ με εγκεφαλικη αναπηρία... μάλλον κ αυτο επίτηδες το κάνει!
Εγώ πιστεύω οτι είναι ένας πολύ επικύνδινος αναρχικός τρομοκράτης, που οι αστυνομικοι έδρασαν ακαριαία κ τον έβγαλαν εκτός μάχης πρίν σημβούν τα χειρότερα.
Ασε που το καροτσάκι του θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη ταινία του james Bond που θα το παίζει ανάπηρος πράκτορας, ναι το καροτσακι είναι το τελευταιο μοντέλο της Aston Martin
που στα χερούλια κρίβονται ξιφολόγχες, οι ακτίνες απο τις ροδες ειναι βέλη,
κάτω απο το κάθισμα αντί για το δοχείο για την ανάγκη του έχει τοποθετημένες μολότοφ κ μερικά ακόμα gadgets που δεν έχουν γίνει γνώστα απο την παραγωγή της νέας ταινίας του 007.

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 13:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
ρε τι πέρνετε πρωι πρωι Laughing Laughing
ακου έκει χρησιμοποιει την αναπηρία σαν άλλοθι Shocked
πέζει να χει μήνει και ανάπηρος επίτηδες εεε?!!
οπωε λέει κ ο vamvakoulas το παιδι ειναι κ με εγκεφαλικη αναπηρία... μάλλον κ αυτο επίτηδες το κάνει!
Εγώ πιστεύω οτι είναι ένας πολύ επικύνδινος αναρχικός τρομοκράτης, που οι αστυνομικοι έδρασαν ακαριαία κ τον έβγαλαν εκτός μάχης πρίν σημβούν τα χειρότερα.
Ασε που το καροτσάκι του θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη ταινία του james Bond που θα το παίζει ανάπηρος πράκτορας, ναι το καροτσακι είναι το τελευταιο μοντέλο της Aston Martin
που στα χερούλια κρίβονται ξιφολόγχες, οι ακτίνες απο τις ροδες ειναι βέλη,
κάτω απο το κάθισμα αντί για το δοχείο για την ανάγκη του έχει τοποθετημένες μολότοφ κ μερικά ακόμα gadgets που δεν έχουν γίνει γνώστα απο την παραγωγή της νέας ταινίας του 007.

Φίλε, ακόμα και η στοιχειώδης λογική δε χωράει στο μυαλό κάποιων που βλέπουν παντού ταραχοποιούς και εγκληματίες, ακόμα και σε αναπηρικές καρέκλες.

Τη δουλειά της αστυνομίας λίγο πολύ την ξέρουμε όλοι, αλλά το ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που θα σιγοντάρουν, έστω και εν μέρει, τέτοιες καταστάσεις, αυτό είναι το πραγματικά επικίνδυνο αλλά και θλιβερό.
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 15:25:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πραγματι θλιβερο...και ακομα πιο θλιβερο γινεται οταν
προσπαθουν να σε πεισουν μερικοι για την αστειοτητα των εικασιων...
να ενημερωσω πως αδειασε μια θεση δημοσιογραφισκου-εξυπνακια
στο BBC,εκει μπορουν να πουν οτι αηδια θελουν και να ακουσουν και
πολλα πολλα μπραβο! Blink

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 16:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Δειτε το απο την σκοπια του αστυνομικου..πιστευετε πως ειστε πιο πολυ ανθρωπιστες απο τους αστυνομικους ή οτι αυτοι πανε στις πορειες και λενε ''ωραια θα δειρουμε και σημερα''?

εδώ θα σφυρίξουμε αδιάφορα...
recife_rallye έγραψε:
Αν το πιστευετε αυτο ειστε πολυ γελασμενοι και να ξερετε πως και αυτοι ανθρωποι ειναι και μη μου πειτε οτι εκτελουν εντολες,γιατι οταν οι καταστασεις φτανουν στα ακρα,κανενας αστυνομικος δεν ενεργει συμφωνα με αυτο που τον διεταξαν και οχι με αυτο που κρινει αυτος σωστο.

μα τον διατάζουν να χρησιμοποιήσει βία και ακόμα χειρότερα να την υποκινήσει...
recife_rallye έγραψε:
Φυσικα και οι αστυνομικοι κανουν λαθη και παιρνουν λαθος αποφασεις,αλλα μην βιαζεστε να κατακρινετε τις πραξεις τους χωρις να τα ξερετε εκ των εσω τα πραγματα.
αν κάνουν λάθη να έχουν και τις ανάλογες συνέπειες από τη στιγμή που έχουν και κάποια βαρύτητα οι πράξεις τους
αν δεν μπορούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις είναι ελεύεθεροι να κάνουν κάποιο άλλο επάγγελμα

κάποιες φορές δεν υπάρχουν δικαιολογίες
-ε αυτή είναι μια-

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 18:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το θεμα σηκωνει απειρη συζητηση και απο εδω δεν προκειται να βγαλουμε ποτε ακρη!
Μεινεται σε ενα μονο πραγμα που ειπα και θα το ξαναπω..
κανεις μας δεν ειναι πιο ανθρωπιστης απο αυτους..ειναι το ιδιο και λιγο παραπανω,μιας και αυτα που εχουν δει τα ματια τους με τροχαια-ληστειες και δολοφονιες,τους καθιστα σε υψηλοτερο βαθμο απο εμας!
Believe it or not.. Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 18:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποιος απο εσας εχει κατεβει σε πορεια, θα καταλαβει περι τινος μιλαμε και για το ποσο προκαλουν οι μπατσοι. Δεν χρειαζεται να πω τιποτα περισσοτερο..ολα τα υπολοιπα ειναι απλα οδοντοκρεμες.

Δεν ειναι τυχαιο που ακομα και σε μπλογκ ηλικιωμενων οι τελευταιοι εξαγριωνονται μαζι τους σε πολυ ασχημο βαθμο.

Τουλαχιστον αυτα ισχυουν για την ελλαδα φιλοι μου, αλλα επειδη θεωρω πως ειναι καθαρα θεμα ''εξουσιας'' καπως ετσι θα ειναι παντου.

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 21:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ήταν κάποιος από εμάς (που δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση) στην θέση του Jody, ΔΕΝ νομίζω να έμπαινε στον κόπο, ούτε και στον κίνδυνο να κατέβαινε να διαδηλώσει.

Όλοι σας σπιτάκι θα καθόσασταν και θα προσέχατε την υγεία σας. Αν δεν θέλατε προβλήματα θα μένατε μακρυά από αυτά.

Και μη μου πείτε σα δικαιολογία ότι εδώ οι αστυνομικοί είναι τραμπούκοι, δε θα κατεβαίναμε. Παντού το ίδιο είναι.

Όπως είπε και ο Τάκης, από τις σπάνιες φορές που συμφωνώ μαζί του,

volvos έγραψε:
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. ΑΡΑ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2010, 21:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα ρε παιδια οταν παρεκτραπουν λιγο τα πραγματα , ξυλο απο μπατσο τρως μονο αμα πεσεις σε ασφαλιτες που λιγο πολυ ειναι διασκορπισμενοι στις πορειες.. αλλιως για να φας ξυλο πρεπει να εισαι τελειως στουπ..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 13:31:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Αν ήταν κάποιος από εμάς (που δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση) στην θέση του Jody, ΔΕΝ νομίζω να έμπαινε στον κόπο, ούτε και στον κίνδυνο να κατέβαινε να διαδηλώσει.

Όλοι σας σπιτάκι θα καθόσασταν και θα προσέχατε την υγεία σας. Αν δεν θέλατε προβλήματα θα μένατε μακρυά από αυτά.

Και μη μου πείτε σα δικαιολογία ότι εδώ οι αστυνομικοί είναι τραμπούκοι, δε θα κατεβαίναμε. Παντού το ίδιο είναι.

volvos έγραψε:
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. ΑΡΑ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ

οτι ναναι...

αν εχει εντολη ο αλλος να διαλυσει ενα οχλο στα @@ του αν εισαι σε καροτσι αν εισαι συνταξιουχος αν εισαι συναδελφος!

(ολοι αυτοι φαγαν ξυλο στην Ελλαδα απο ΜΑΤ, κανω λαθος? Dizzy2 )

Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 15:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

volvos έγραψε:

φιλτατε..μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια,δεν ειναι ολοι το ιδιο.
η σωματικη αναπηρια δεν ειναι λογος για να μην συμμετεχεις στα κοινα και να υπερασπιζεσαι το δικιο σου,ισα ισα...ειναι ενας λογος παραπανω να ακουστει πιο δυνατα η φωνη των συγκεκριμενων ανθρωπων και οχι να αποκλειστουν κοινωνικα για ακομη μια φορα,ακομη μια μερα,για ακομα ενα λογο!
εδω βλεπουμε καθημερινα και αδιαλειπτως,πνευματικα...αναπηρους να μας διοικουν και να αποφασιζουν για εμας,χωρις εμας.
ειναι αμαρτια να προσπαθουμε να μιμηθουμε την πνευματικη τους αναπηρια προσπαθωντας να υιοθετησουμε δικες τους τακτικες και δικαιολογιες σε τοσο σημαντικα κοινωνικα θεματα,ανθρωπιστικου χαρακτηρα και ανθρωπινης αξιοπρεπειας και ελευθεριας!
Και στην πορεια μπορει να φας ξυλο απο το πουθενα και χωρις λογο και χωρις να σε τρωει ο κωλος σου,απλα επειδη ετσι ηρθαν οι συγκυριες.εκτος και αν καθεσαι στην τελευταια γραμμη,πισω πισω με καφεδακι και τυροπιτα στο χερι.

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 15:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Παιδια το θεμα σηκωνει απειρη συζητηση και απο εδω δεν προκειται να βγαλουμε ποτε ακρη!
Μεινεται σε ενα μονο πραγμα που ειπα και θα το ξαναπω..
κανεις μας δεν ειναι πιο ανθρωπιστης απο αυτους..ειναι το ιδιο και λιγο παραπανω,μιας και αυτα που εχουν δει τα ματια τους με τροχαια-ληστειες και δολοφονιες,τους καθιστα σε υψηλοτερο βαθμο απο εμας!
Believe it or not.. Rolling eyes

Ναι πώς, φαίνεται αυτό καθημερινά. Rolling eyes Ανθρωπιστές καθόλου, ανθρωπιστής δεν σαπίζει συνταξιούχους ούτε βλέπει την ζαρντινιέρα να πέφτει πάνω σε κάποιον. Wink Κυνικοί ναι, γίνονται.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 16:21:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε λευτερη,επειδη ειναι κ ο κουνιαδος μου μπατσος,ενα θα σου πω.τις πρωτες μερες που ειχε παει στην τροχαια,οταν εβλεπε καποιο ατυχημα,δε μπορουσε να κοιμηθει.πλεον οταν βλεπει ενα δυστυχημα με νεκρους(κ μπορεις να καταλαβεις σε ποσα κομματια τους βλεπουν),τα ανακοινωνει λες κ λεει τα καλαντα.εδω ειχα σταματησει τις αλλες εξω απο το τμημα να του μιλησω κ κοιμοταν ενας 35χρονος στο σταματημενο αμαξι του,στην ακρη του δρομου.τον βλεπει,του φωναζει,κ τον αφηνει να συνεχισει τον υπνο.μετα απο 5 ωρες μετα,οταν ξαναπηγε,ο τυπος ειχε πεθανει απο υπερβολικη δοση.εβαλε γαντακια ο κουνιαδος,πηρε σφυγμο,κ το εκαβ.
οταν μου το ελεγε μετα,γελουσε.κ ειναι κ νεος ακομα(5 χρονια υπηρεσια),οι ποιο παλιοι καραβαναδες,πιστευω,μπορεις να φανταστεις τι γνωμη εχουν για την ανθρωπινη ζωη.κ αν δε συμβαδιζεις με τις αντιληψεις τους,τοτε εισαι ενας αλητης γιαυτους Wink
υπαρχουν βεβαια κ οι εξαιρεσεις,αλλα ειναι πολλοι λιγοι αυτοι που αξιζουν κ στεναχωριουνται για την ανθρωπινη ζωη.
κ αν ειναι κ κανενα τροχαιο,με κανεναν νεαρο,τοτε μπορεις να φανταστεις τι θαψιμο ριχνουν(πριν το ριξει ο νεκροθαφτης).τα ξερω απο πρωτο χερι,τοτε που ειχα χτυπησει με την μηχανη,τι ελεγε ο μπατσος κ τι ιδεα ειχε για εμενα που δεν με ηξερε καν.απλα ημουν κ εγω αλλος ενας νεαρος αμυαλος(κ@λοπαιδο οπως ειπε κ αυτος),κ μηχανοβιος αλητης.κ ηταν τοσο π@π@ρας που τα ελεγε στους γονεις μου,μη γνωριζοντας οτι ηταν οι γονεις μου,κ οταν τον ρωτησε ο πατερας μου αν με ηξερε,τοτε πεταχτηκε μια κυρια που ηταν εκει κ ειπε οτι εφταιγαν τα εργα που γινοντουσαν εκει,κ οτι ουτε ετρεχα ουτε εκανα τιποτα.κ γουρλωσε τα ματια οταν ειπε ο πατερας μου οτι θα του κανει μηνυση γιαυτα που λεει,κ δεν αρκειτε στο να κανει μονο τη δουλεια του.εγω βεβαια δεν ημουν παρων,μιας κ με ειχε μαζεψει το ασθενοφορο.
ειλικρινα,χειροτερα ατομα,σαν ανθρωποι,δεν εχω δει απο τους μπατσους.τους δινουν εξουσια κ νομιζουν οτι ειναι υπερανω ολων.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Άπορος (Προγραμματισμένος)
Μέλος
Μέλος

207 rallye

Ένταξη: 15 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 17:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
ειλικρινα,χειροτερα ατομα,σαν ανθρωποι,δεν εχω δει απο τους μπατσους.τους δινουν εξουσια κ νομιζουν οτι ειναι υπερανω ολων.

Σωστότατος!
Εξαιρέσεις σε αυτούς δεν υπάρχουν.Αν κάποιος από αυτούς ήταν η εξαίρεση, θα είχε πάει να μάθει γράμματα και να βρει μια δουλειά
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 17:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:

Να αγιασει το στομα σου..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 20:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άπορος έγραψε:

Εξαιρέσεις σε αυτούς δεν υπάρχουν.Αν κάποιος από αυτούς ήταν η εξαίρεση, θα είχε πάει να μάθει γράμματα και να βρει μια δουλειά

Για να το λες εσυ κατι θα ξερεις...εγω δεν κατεω πραμα

Δεν θελω να ερθω σε αντιθεση γιατι οπως ειπα και πριν ειναι πολλα αυτα που πρεπει να πουμε..και στο τελος και εσεις θα συμφωνησετε μαζι μου,αλλα και εγω μαζι σας..οποτε ας μεινει ως εχει!

Δεν παιρνω το μερος κανενος,γιατι ξερω και γω απειρες περιπτωσεις(βαγγελακο πιστεψε με αυτα που ειπες δεν ειναι τπτ σε σχεση με αυτα που εχουν ακουσει και δει τα ματια μου) οπου και οι μπατσοι φερθηκαν σα ζωα,αλλα και τα παιδακια των διαδηλωσεων δεν πανε πισω!

Μην παιρνετε το μερος ΚΑΝΕΝΟΣ..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης