Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 21:47:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostasvti έγραψε: | Διονυση καλησπερα,
νομιζω η τιμη τους ειναι φιξακι..δηλαδη εμενα για το δικο μου ουρανο μου ζητησαν 100 ευρω. Επειση ομως μου ειπε πως το βγαλσιμο του ουρανου εχει 20% επιτυχια να βγει σωος και καινουριος κανει 850 ευρω... μιλησα με αντιπροσωπεια και θα μου τον βγαλουν-βαλουν με 80 ευρω. Οποτε ειμαι ηδη μεσα 180 ευρω.
η ταπετσαρια μας ειναι κολλημενη σε μια καθετη τραβερσα στον ουρανο απ οτι μου ειπαν. αρα εκει πρεπει να εισαι και εσυ για τον ουρανο σου. τωρα στο θεμα του φτερου αν δεν εχει φυγει χρωμα λογικα θα ερχεται, αφου εχω δει να φερνουν στα ισια λαμαρινα και απο νευρα!!
Βεβαια επιφυλασσομαι λιγο αφου το αλλο το παλικαρι που εχθες ανεβασε ενα τοπικ που του γ@@σανε τον ουρανο με κατσαβιδι για να ανοιξουν το πορτπαγκαζ πηγε στην autodent και του ειπαν οτι δεν φτιαχνεται δυστηχως και οτι θελει φαναρτζη. |
Κοίτα, ευελπιστώ να μην χρειαστεί να βγεί ουρανός μιας και είναι πολύ μικρού βάθους 1-2 χλσ. Τουλάχιστον έτσι μου είπε ο εκπρόσωπος απο την pdr+.
Η τραβέρσα λογικά πρέπει να είναι αυτή της εικόνας.
Όσο για το φτερό δεν με πειράζει να έρθει αλφάδι αλλά να φύγουν τα πολλά. Είναι κρίμα να βάψω το μισό αμάξι για μια μλκια τόσο "ανεπαίσθητη".
Γιατί για να στο βάψουν το φτερό βάφουν σχεδόν όλο το πλαινό του αυτοκινήτου.. Είπαμε.... Να γεμίσει μπιμπίκια και μλκιες;... καλύτερα έτσι όπως είναι. τουλάχιστον γυαλίζει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
franch_power (teo) Τρελλαμένο μέλος

207 rallye 1.6T
Ένταξη: 10 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 448 Τόπος: μαγούλα αττικής
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 21:55:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σωστα! οσο για το βαψιμο πιανει ολο το φτερο αλλα ειναι θεμα μαστορα τι δουλεια θα κανει γιατι ειναι πολλα τα θεματα (μπιμπικια,μεταλλο στο χρωμα κ.α.
live for nothing or die for something! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostasvti (kost@s) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 25 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 316 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 22:35:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Διονυση δεν μπορω να ειμαι και 100% σιγουρος αλλα και του p206mike και πολλα αμαξια με χαλαζι που ειδα στην autodent ειχαν κατεβασει ουρανο.. αλλα οι δικοι μας ειναι κολλημενοι ακριβως στην τραβερσα που μου εδειξες πολλων αυτοκινητων ειναι απλα κουμπωτοι!! μακαρι να μη χρειαστει να τον βγαλεις οχι για να μη χαλασει (αφου στην αντιπροσωπεια τον βγαζουν) αλλα για να γλυτωσεις σχεδον ενα 100ρικο απο το βαλε βγαλε.
Για το φτερο δεν ξερω να σε βοηθησω παντως αν ειναι μικρο το χτυπημα και ολοι σου πουν βαψιμο αστο μην το κανεις. μπορει καποια στιγμη στο μελλον να περαστει ασφαλεια.....
Και εγω το δικο μου ειλικρινα δεν θα το εφτιαχνα ουτε μου περισσευουν τα 180 αλλα δεν μπορω με χαλαει στο ματι καθε πρωι που το βλεπω
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:39:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σας καλησπεριζω ολους και σας ευχομαι χρονια πολλα!
Σημερα παρελαβα το αμαξι για την επισκευη του ουρανου. Τελικα αυτη η μεθοδος που εχει προαναφερθει στο τοπικ ειναι απλα κορυφη.
Εγω που ειμαι γενικα δυσπιστος μολις ειδα το αποτελεσμα εμεινα μ@@@@ς!!
Μακαρι να ειχα μια φωτογραφια το πριν και να ποσταρω το τωρα. Ο ουρανος δεν βαφτηκε απλα επανηλθε ρε παιδια..
Το μονο δυσκολο της υποθεσης ηταν να βγει η ταπετσαρια απο μεσα η οποια ειναι κολλημενη σε δυο σημεια (καθετα του ουρανου) αλλα σε αυτο με βοηθησαν τα παιδια στην αντιπροσωπεια που εκαναν και εκει εξαιρετικη δουλεια.
Παντως γενικως θα ηθελα να συμβουλεψω παιδια αν καποιος εχει θεμα με καποια λακουβα στο αμαξωμα χωρις να εχει φυγει χρωμα, ας το ψαξει λιγο παραπανω μην τρεξει κατευθειαν για στοκους και τα συναφη....
Ενδεικτικα θα αναφερω πως το κοστος (φτιαξιμο+βγαλσιμο ταπετσαριας) ηταν αρκετα λιγοτερο απο τις προτασεις που ειχα για βαψιμο ολου του ουρανου.....
Περισσοτερες πληροφοριες με πμ...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:45:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενδεικτικα να ανφερω πως η ταπετσαρια μας ειναι κολλημενη στις 2 κοκκινες γραμμες που φαινονται στην φωτογραφια που επισυναπτω..
Uploaded with ImageShack.us
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|