PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ WEITEC ΣΕ 207 RALLYE
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 20:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου φιλε Χριστοφορε.Τι εννοεις επειτα απο καλη βολτα; Τα αμορτισερ τα δικα σου ειναι ολοιδια με τα δικα μου. Δεν εχουν καμια διαφορα. Τι προβλημα εξακριβωσατε; Στα αμορτισερ; Γιατι εγω τα πισω τα εχω αλλαξει με koni ρυθμιζομενα σε σκληροτητα και τα εχω τερμα μαλακο. Εχει μειωθει ολη η φασαρια απο πισω αλλα δεν εχει εξαφανιστει οπως θα ηθελα. Αμα καταφερεις κατι τωρα που θα το βαλεις μεσα ενημερωσε με. Α! Ξεχασα να σου πω οτι εμενα μου τα ειχαν αλλαξει με την εγγυηση τα πισω και τα αλλα που μου εβαλαν ηταν χειροτερα. Ηταν και πιο σλκηρα και ακουγοταν και περισοτερο. Και οταν τα εβγαλα και αυτα για να βαλω τα koni ο μαστορας μου ειπε οτι ηταν OFF. Προσεξε τι θα σου βαλουν αν αλλαξεις και βαλεις αλλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 15:24:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα εψαξα να βρω απο που ειναι ο θορυβος. Ελυσα θολους ταπετσαριες απο μεσα τα παντα. πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα που να μπορει να κανει θορυβο. Ειμαι 98% σιγουρος πλεον οτι και παλι ειναι τα αμορτισερ. γιατι το ειχα σηκωμενο με το γρυλο το αυτοκινιτο εβαζα τον σταυρό στο μπουλονι τις ζαντας και οπως κουνούσα τον σταυρο κουνιοταν η ζαντα πανω κατω και ο θορυβος ακουγόταν απο την πανω μερια του αμορτισερ. Θα βαλω τα μανισια καποια στιγμη για να δω τι θα κανει. Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα σταματισει.
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:39:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα εβαλα τα μανισια τα αμορτισερ πισω και σταματησε ο θορυβος. Βρηκα την ησυχια μου. Τελος το προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης