Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
rallakias22 (Κωστας) Μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 26 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 113 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 20:45:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σου φιλε Χριστοφορε.Τι εννοεις επειτα απο καλη βολτα; Τα αμορτισερ τα δικα σου ειναι ολοιδια με τα δικα μου. Δεν εχουν καμια διαφορα. Τι προβλημα εξακριβωσατε; Στα αμορτισερ; Γιατι εγω τα πισω τα εχω αλλαξει με koni ρυθμιζομενα σε σκληροτητα και τα εχω τερμα μαλακο. Εχει μειωθει ολη η φασαρια απο πισω αλλα δεν εχει εξαφανιστει οπως θα ηθελα. Αμα καταφερεις κατι τωρα που θα το βαλεις μεσα ενημερωσε με. Α! Ξεχασα να σου πω οτι εμενα μου τα ειχαν αλλαξει με την εγγυηση τα πισω και τα αλλα που μου εβαλαν ηταν χειροτερα. Ηταν και πιο σλκηρα και ακουγοταν και περισοτερο. Και οταν τα εβγαλα και αυτα για να βαλω τα koni ο μαστορας μου ειπε οτι ηταν OFF. Προσεξε τι θα σου βαλουν αν αλλαξεις και βαλεις αλλα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιαν 2011, 15:24:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σημερα εψαξα να βρω απο που ειναι ο θορυβος. Ελυσα θολους ταπετσαριες απο μεσα τα παντα. πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα που να μπορει να κανει θορυβο. Ειμαι 98% σιγουρος πλεον οτι και παλι ειναι τα αμορτισερ. γιατι το ειχα σηκωμενο με το γρυλο το αυτοκινιτο εβαζα τον σταυρό στο μπουλονι τις ζαντας και οπως κουνούσα τον σταυρο κουνιοταν η ζαντα πανω κατω και ο θορυβος ακουγόταν απο την πανω μερια του αμορτισερ. Θα βαλω τα μανισια καποια στιγμη για να δω τι θα κανει. Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα σταματισει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:39:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικα εβαλα τα μανισια τα αμορτισερ πισω και σταματησε ο θορυβος. Βρηκα την ησυχια μου. Τελος το προβλημα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|