PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tesseras (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 14:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, εγώ με ραλλομοτέρ και κεφαλή με μεταλλική φλάτζα 206 που θέλω να δουλέψω ps έκκεντρα να πάω σε πιστόνια-μπιέλες 206? περίπου 11 δεν θα πιάσω συμπίεση?
(pughell το αμάξι νομίζω το ξέρεις κιόλας, ήταν το τελευταίο ασημί gti του παναγιώτη)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 14:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι,το ξερω.
Αυτο ειναι που φορουσε και τους PS με κορμο 106 και οταν πουληθηκε στον Παναγιωτη μπηκαν μαμα εκκεντροφοροι.
Ειναι το παλιο του Θαναση,ενος πελατη του συνεργειου που μετα το 106 πηρε Evo.

Πηγαινε αφοβα σε μπιελοπιστονα 206.Ετσι ακριβως εχουν δουλεψει πολλα μοτερ,και απο το ιδιο συνεργειο που ηταν το 106 αλλα και σε αλλες πολεις. Wink
Απλα ενα κλικ αργοπορεια στον εξαγωγης γιατι αν δεν κανω λαθος την κεφαλη σου την εχουν πλανισει ελαχιστα. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 15:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Μαλιστα ενα ακομα σημαδι που δειχνει ξεκαθαρα οτι η κεφαλη του 206 υπερτερει σημαντικα στην παροχη αερα ειναι στο φασμα κατω απο τις 3000,διατηρωντας το εργοστασιακο προγραμμα του 106.
Στο μοτερ του 206 η αναλογια μιγματος ειναι τοσο φτωχη που το μοτερ κινδυνευει να τρυπησει πιστονι(για αυτο και σβηνει συνεχεια) ενω σε μοτερ 106 μπουκωνει και μαλιστα αρκετα.

αυτο δεν το πιασα...και μενα σβηνει στα χαμηλα αν πατησω συμπλεκτη κατω απο της 2 δεν κραταει ρελαντι...τι σημαινει αυτο?

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 15:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα υβριδια "εβραζαν" τα μπουζι απο τα φτωχα μιγματα και εσβηνε απο θερμοκρασιες.
Τωρα σε σενα δεν ξερω μιας και ειναι λιγο ιδιομορφη περιπτωση... Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
panagiwtis (panagiwtis 106 rallye)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.6 (16v) rallye 1999

Ένταξη: 11 Μάρ 2009
Τόπος: anoiksi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 18:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα το εφτιαξε ανθρωπος που ασχολειται μονο με καπακια..οχι 8αρα φλαντζα μεταλλικη φοραει ροικι και τις βαλβιδες του 206...του δωσαμε και λιγη πρω

Έχει επεξεργασθεί από τον/την panagiwtis στις Σαβ 04 Δεκ 2010, 17:17:44, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
panagiwtis (panagiwtis 106 rallye)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.6 (16v) rallye 1999

Ένταξη: 11 Μάρ 2009
Τόπος: anoiksi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Δεκ 2010, 17:16:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εβαλα βαλβιδες 206 16v γιατι οι δικες μου στραβωσανε και γιατι να αγοραζω αλλες αφου ειχα απ το 206 και ειναι και μεγαλυτερες...΄΄-) η φλαντζα μαμα ηταν 1,8 και εβαλα 8αρα.και ροικι εισαγωγη ς εξαγωγης.... και τωρα σκεφτομαι να βαλω και τον κορμο κομπλε απ το 206 που εχει και μπομπε πιστονια ρουκετα θα γινει..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Δεκ 2010, 17:32:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και υστερα ηρθαν οι μελισσες...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 19:29:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
και υστερα ηρθαν οι μελισσες...

Μπααααα...
Και υστερα ηρθε η οδικη βοηθεια ειναι η σωστη απαντηση! Laughing Laughing Laughing

Με κεφαλη 106,φλαντζα 206 και κορμο απο 206 η συμπιεση θα παει καπου στο 12 οποτε τοτε ειναι που θα κλαψει με μαυρο δακρυ. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
nsne (ioannis)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106gti

Ένταξη: 03 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2011, 20:02:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν κανεις ροικη στην κεφαλη απο το 106,δεν θα ειναι πιο αποτελεσματικη απο την κεφαλη του 206 ?και να την συνδιασεις με μια φλαντζα απο 206?

no pain-no gain
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2011, 21:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουτε και ο Θεος ο ιδιος να κανει την ροικη,δεν θα γινει καν εφαμιλλη,οχι ισαξια...
Επιστροφή στην κορυφή
nsne (ioannis)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106gti

Ένταξη: 03 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 20:07:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η καλυτερη λυση ειναι δηλ να κουμπωσει η κεφαλη απο 206 με την φλαντζα της,παρα να κανεις ροικη στην κεφαλη του 106 απ οτι καταλαβα...

no pain-no gain
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 20:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εχεις σκοπο να πας ψηλα τοτε ναι...με ραλλομπιελοπιστονα δε δουλευει η 206 κεφαλη χωρις να τη χαλασεις

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 14:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Στα υβριδια "εβραζαν" τα μπουζι απο τα φτωχα μιγματα και εσβηνε απο θερμοκρασιες.
Τωρα σε σενα δεν ξερω μιας και ειναι λιγο ιδιομορφη περιπτωση... Scratch

να μην αναφερω στο δικο μου οτι τα μπουζι βγηκαν σχεδον κανονικα (μετα απο 5000χλμ με εκεντρα ραλι και χωρις προγραμμα ) και οχι καμενα απο το στεγνωμα και γινει το thread μπουρδελο.. Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 16:23:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο σου το μοτερ τι σχεση εχει με τα υβριδια ρε γκασμα;
Και τα μπουζι σου δεν βγηκαν κανονικα,απλα δεν ηταν θεοφτωχο οπως στα υπολοιπα λογο χαρτογραφησης...
Ας ειχες καμια σωστη εξατμιση,να δεις τι καλα που θα ηταν κατασπρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης