Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2003, 14:36:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannissss έγραψε: | Sidobre έγραψε: | Nα δώσω μια ιδέα; Δεν πηγαίνεται να κοιτάξετε λίγο την κουκουνάρα (πάνω βάση) γιατί διαπιστωμένα κάποια 16άρια έχουν πιο μαλακή βάση απ'ότι πρέπει;
Τουλάχιστον εμένα είχε (την πρώτη) και εκτοτε σταμάτησαν όλοι αυτοί οι ανούσιοι θόρυβοι που γεμίζουν αμφιβολίες για ένα τόσο καλό μοτερ.... |
Ενδιαφερον!
Πες κατι γι'αυτο.
Τι προβλημα ειχε το δικο σου...
Δωσε λιγο τα φωτα σου..... |
Πρόβλημα; Είπα εγώ για πρόβλημα;
Το μόνο που είπα είναι ότι άκουγα κάποιον μεταλικό θόρυβο που μοιάζει με πυράκια κατα την στιγμή της εκκίνησης από στάση ή της απότομης επιτάχυνσης και ήξερα από την αρχή ότι υπεύθυνη ήταν η πάνω βάση της μηχανής. Ε, με τόσα Γαλλικά την ξέρω την δουλειά..
Ανεση δεν μου θέλετε εσείς όλοι οι "πολιτισμένοι"; Ε, καλά να πάθετε και ακούτε τώρα θορύβους!
Αλλά, έτσι είναι ρε παιδιά! Πλέον το κάνω και τεστ! Δώστε ένα γαλλικό σε κάποιον που οδηγεί κάτι άλλο και μετά από μερικές μέρες αφήστε τον να ξαναπάρει το δικό του! Πρέπει να είναι πολύ ισορροπημένος για να καταφέρει μετά από αυτά που θα έχει κάνει με ένα γαλλικό διάολο να επιστρέψει πίσω στα παλιά :Ρ (Σορρυ αλλά ήθελα κάπου να το γράψω και το έγραψα! Δεν άντεξα!)
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2003, 21:34:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τάσο δε μου λες, μήπως κατά τύχη μέτρησες την διάμετρο την βάσης που έβαλες?
Την άλλαξα και εγώ αλλά έβαλα από 106 και είναι διαφορετική!
Ο Ντίνος μου είπε ότι αν χαλάσει γρήγορα θα την αλλάξουμε και θα βάλουμε ενισχυμένη.
Εγώ θέλω να βάλω και την κάτω και αυτή ενισχυμένες αλλά δεν ξέρω αν θα δμιουργούν πρόβλημα από μόνες τους(μασίφ αλουμίνιο ή κάποιο άλλο μέταλλο)! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2003, 09:11:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιάννη, όχι δεν την μέτρησα :Ρ
Για την κάτω βάση (κόντρα) θα σου πρότεινα αν θες να την αλλάξεις να βάλεις από πολυουρεθάνη γιατί φοβάμαι ότι μεταλλική θα σου πάρει τα αυτιά. Εχω βάλει την powerflex και δεν συντονίζει ιδιαίτερα, παρά μόνο όταν ανάβεις το air condition όπου τρέμει λίγο.
Θα αλλάξω και αυτή κάτω από την μπαταρία γιατί μου είπαν ότι θα σταματήσει το πολύ τρέμουλο στο ρελαντί (με air condition)
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2003, 09:13:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οκ όταν θα έρθει η ώρα κάτι θα δούμε τι θα γίνει! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2003, 10:53:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: |
Πρόβλημα; Είπα εγώ για πρόβλημα;
Το μόνο που είπα είναι ότι άκουγα κάποιον μεταλικό θόρυβο που μοιάζει με πυράκια κατα την στιγμή της εκκίνησης από στάση ή της απότομης επιτάχυνσης και ήξερα από την αρχή ότι υπεύθυνη ήταν η πάνω βάση της μηχανής. Ε, με τόσα Γαλλικά την ξέρω την δουλειά..
Ανεση δεν μου θέλετε εσείς όλοι οι "πολιτισμένοι"; Ε, καλά να πάθετε και ακούτε τώρα θορύβους!
|
Και σε 'μένα το ίδιο!!! (όπως έχω επανειλημμένα περιγράψει)
Γιατί όμως όταν είναι κρύο δεν ακούγεται τίποτα;
Επίσης στην περίπτωσή μου ακούγεται και με πολύ λίγο γκάζι... Ίσα που το πατάω πάνω στην αλλαγή και... ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ!!! (ή ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ!!!)
Επίσης (όπως έχω ήδη πει) το φαινόμενο γίνεται πιο έντονο όταν χρησιμοποιώ πολύ τον συμπλέκτη (π.χ. στο πατινάρισμα)
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2003, 22:13:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά έχω νέες εξελίξεις επί του θέματος...
Πηγαίνετε, αν θέλετε, στο topic "πυράκια ή κάποιος άλλος μεταλλικός ήχος;" στην ενότητα "Βλάβες - Συνεργεία - Ανταλλακτικά" για να δείτε τι εγραψα...
Βαριέμαι να τα γράφω δυό φορές...
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|