PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ύπνος στο 206! Γίνεται???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 09:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
PoLiThS έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares....

Ενώ με την ηλιοροφή, ούτε γάτα ούτε ζημιά.....
Κοιτάει και έξω κιόλας, μήπως έρχεται και κανένας...... Shocked Shocked Shocked

"Έτσι, έτσι ..." Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 09:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
PoLiThS έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares....

Ενώ με την ηλιοροφή, ούτε γάτα ούτε ζημιά.....

Κοιτάει και έξω κιόλας, μήπως έρχεται και κανένας...... Shocked Shocked Shocked

Κοίτα να δεις που υπερασπιζόμουν τις ηλιοροφές μας σε άλλο topic αλλά.... αυτό το ατού τους ξέχασα να το αναφέρω!! Laughing Laughing Laughing Laughing

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 09:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα έλεγα να πάρετε ένα CC να το ανοίγετε,να κοιτάτε τα πάντα και να δροσίζεστε κιόλας... Wink LaughingLaughingLaughing
Τι ηλιοροφή και τέτοια! Αυτά είναι τσιγκουνιές! LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Και μετά το σεξοπορνοδιαστροφικο παραληρημα να προσθέσω οτι άμα ρίξεις τα καθίσματα τέρμα πίσω και έχεις νορμάλ ύψος και βάρος κοιμάσαι ανετότατα!!
Tested and guaranteed! Thumb right

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 10:56:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς τα XS και Quiksilver δεν ενδείκνυνται για ύπνο λόγω bucket καθισμάτων. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πιαστείς, όπως και να κοιμηθείς...
Πάντως στο πορτ-μπαγκάζ μου υπάρχει πάντα ένα sleeping bag για παν ενδεχόμενο... και δυο τρεις φορές χρειάστηκε κιόλας... Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 10:58:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα ...
λοιπον...εγω σου εκανα φιλε μια ερωτηση για το test drive του πεζο και ολα τα καλα παιδια του κλουμπ μας καταλαβα οτι το εχουν ηδη δοκιμασει...εγω για τετοια δε μιλαω...
αν θελετε ομως στην εκδρομη θα σας κανω ενα μαθημα για τις σωστες στασεις που δεν ποναει μεσουλα ποδαρακια κλπ...
και παντα μαζι μας τι????ενα χαρτομαντηλο...

λεω λοιπον τωρα στην εκδρομη να κανουμε εναν μικρο ερανο να μαζεψουμε λεφτα...και να σε βοηθησουμε να επισκευτεις ενα χλυδατο ξενοδοχειο με πολυ καλο παρκιν για τον πεζουλα σου...
τι λες???
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 12:13:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
και παντα μαζι μας τι????ενα χαρτομαντηλο...

Μόνο ένα; Φτάνει; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 12:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενδεικτικο ηταν το νουμερο ρε φιλε...
καλυτερα να εχεις μαζι σου κ@@@χαρτο...
σ αυτες τις περιπτωσεις καλυτερα αν ειναι φυσικα καλοκαιρι να εχεις μαζι σου το sleeping bag...αντε μην σας τα μαθαινω ολα εγω...
καμια κουβερτουλα.. σεντονακι κλπ...ηηη αντε κοιμησου σπιτι σου αμα θες κ ολες τις ανεσεις σου...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 15:38:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ντε, μη βαράς! Δεν είπαμε και τίποτα... Δε χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετική. Όσο για το sleeping bag, ευχαριστώ για την ιδέα...

zzzleepy έγραψε:
Πάντως στο πορτ-μπαγκάζ μου υπάρχει πάντα ένα sleeping bag για παν ενδεχόμενο... και δυο τρεις φορές χρειάστηκε κιόλας... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 21:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Καλά ντε, μη βαράς! Δεν είπαμε και τίποτα... Δε χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετική.

Αντώνη δεν είναι τίποτα... είναι που δεν την ξέρεις από κοντά! Razz Wink

Αν είχες γνωρίσει το Εφάκι από κοντά, όπως κάποιοι από εμάς, θα καταλάβαινες οτι είναι λίγο-πολύ σαν την Goldie της... Rolling eyes

Arrow Μπορεί να μοιάζει οτι "γαυγίζει" που και που... αλλά (κατά κύριο λόγο τουλάχιστον Shocked Laughing ) ... δεν "δαγκώνει"!! Laughing Laughing Laughing

Y.Γ.: Κι εσύ μικρή ζουρλή, κοίτα να μη με βγάλεις ψεύτρα ε? ... να σε υπερασπιστώ πάω... Razz

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 22:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
αγαπητε φιλε
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου αλλα εγω την πρωτη μερα που αγορασα το πεζο κοιμηθηκα ολο το βραδυ εκει για να το χορτασω...

πες μου οτι μιλας σοβαρα.... Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 23:44:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ύπνος μέσα στο αμάξι?
Δεν ξέρω που μένετε εσείς ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω σπίτι!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 00:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HackerWerger έγραψε:
Δεν ξέρω που μένετε εσείς ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω σπίτι Laughing

Και εσύ απο... Εθνική;;; LaughingLaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 11:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HackerWerger έγραψε:
δεν ξέρω που μένετε εσείς ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω σπίτι!! Laughing

Εγω εχω ενα κουμασι με περιστερια Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 11:56:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

what's that??περιστερονας...κλπκλπκλπκλπ...
βρε ολοι εχουμε σπιτι αλλα εσυ στο σπιτι σου μονο στο κρεββατι το κανεις???
μην αρχησω τωρα να σας στολιζω με κοσμιτικα επιθετα...use ur fantasy...

και ναι εχω κοιμηθει ...τα χω κανει ολα στο πεζο...καθε μερα περναει κ απο μια δοκιμασια...κ οποιος απο τους δυο μας αντεξει...

εσυ hackerwerger που μενεις παιδι μου στην αργυρουπολη???...εκει στην πολη μας πουλανε αρκετα γυρω γυρω απο την πλατεια 206...η αμα θες τωρα που λειπει ο τεομαν διακοπες σου πουλαω το δικο του...
Επιστροφή στην κορυφή
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 12:33:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ κοιμηθήκαμε στο 106 και τώρα θα κολώσουμε με το 206 Sleeping
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 12:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Mimis έγραψε:
Αν είναι να φτάσω στο απελπιστικό σημείο να χρησιμοποιώ και το 206 μου σαν γκαρσονιέρα Pale Pale Pale Pale
Ζήτω που καήκαμε Devil Devil Devil Devil

γιατί απελπιστικό; το έχουν κάνει σχεδόν όλοι τουλάχιστον μία φορά εκεί μέσα Razz και όσοι δεν το έχουν κάνει (στο 206 Razz) θα έρθει και αυτή η ώρα στάνταρ κάποια στιγμή...

το thread πρέπει να γίνει adult-rated Razz

Υπάρχουν και μεγαλύτερα αυτοκίνητα για τέτοιες δουλειές....
Το 206 πιστεύω οτι δεν βολεύει, γι' αυτό το θεωρώ απελπιστικό. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 14:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote=*Mimis*]Υπάρχουν και μεγαλύτερα αυτοκίνητα για τέτοιες δουλειές....
Το 206 πιστεύω οτι δεν βολεύει, γι' αυτό το θεωρώ απελπιστικό.
[/quote]
Στα μικρότερα όμως κάνεις τις πιο ωραίες στάσεις Big wink Big wink Big wink Silly Shocked Beer Devil Mr. Green Crazy

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 15:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
εσυ hackerwerger που μενεις παιδι μου στην αργυρουπολη???...εκει στην πολη μας πουλανε αρκετα γυρω γυρω απο την πλατεια 206...η αμα θες τωρα που λειπει ο τεομαν διακοπες σου πουλαω το δικο του...

Θουκυδίδου μένω. Έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρήκα ακόμη κάτι καλό. (και φθηνό, έτσι; Wink )
Ένα 1400 βρήκα με 7200e αλλά είναι τετραετίας. Και ο Lionman πούλησε το δικό του πριν λίγες μέρες.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 19:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
αλλα εσυ στο σπιτι σου μονο στο κρεββατι το κανεις???

Rolling eyes Στο νταβανι..επανω στο κινεζικο βαζο της μαμας που μετα εγινε κινεζικο παζλ....στο ματι της κουζινας στους 50 βαθμους.......στην αποθηκη και κοντρα στο pc Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 20:19:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
....στο ματι της κουζινας στους 50 βαθμους

ΜΟΝΟ 50 ΒΑΘΜΟΥΣQuestionQuestionQuestion Βάλε το στους 90 να δείς διαφορά... Wink LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης