PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μετατροπη 206cc 1,6lt σε 2,0lt
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 11:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παιδί με το σε σε το δίλιτρο που το πουλάει και πηρε νταεβού ... (σεβρολέ είναι καλέ το κρουζ ) είμαι εγώ και το αμάξι ακόμη πωλείται http://www.car.gr/classifieds/cars/view/960173/ όποιος θέλει να το δει απο κοντά εκτείθεται στη λάιον στα μεταχειρισμένα. Αν ενδιαφέρεται σοβαρά ας πάρει τηλ στο 6972553098 (Χρήστος) η τιμή συζητιέται αν και νομίζω οτι είναι λογικότατη. Αυτο που δεν συζητιέται είναι το μετρητοίς (για μένα, ο αγοραστής ας τα πάρει δάνειο αν μπορεί εγώ του υπογράφω χαρτί με ό,τι λεφτά συμφωνήσουμε για τη τράπεζα). Πάντως όσον αφορά τη μετατροπή επειδή και εγώ πριν πάρω το 2λιτρο είχα ένα 206 1.4 πιστεύω οτι σε συμφέρει καλύτερα η αγορά του 2λιτρου και η πώληση ταυτόχρονα του δικού σου, για να έχεις απροβλημάτιστη απόδοση. Αν όμως πιάνουν τα χέρια σου ή έχεις διάθεση να ασχοληθείς λαμβάνοντας υπόψη ότι θα καις παραπάνω και πιθανώς θα έχεις συχνότερες βλάβες κάνε μετατροπή στο 1.6 (το πλεονέκτημα είναι οτι το μοτέρ και το σασί είναι δικά σου και ξέρεις την ιστορία τους ενώ έχεις την ικανοποίηση οτι χτίζεις κάτι αλλά ψυχρά οικονομικά και ως απόδοση το καλύτρεο είναι η αγορά ενος μαμά διλιτρου ή με περιφερειακές μετατροπές χωρίς άνοιγμα κινητήρα και δεν το λέω για να πάρεις το δικό μου για να μην τρέχεις το λέω).

Πωλείται μέγκλα 206 cc Rolland Garros 2004, 56.000km, quaiffe slip diff, superchips, σωληνάκια φρένων, κοτσαδόρος,σχάρα,συναγερμός,esp,abs, 4 a/b, πληρωμένα τέλη 2010. Μπορείτε να το δείτε στη Lion Hellas στο Περιστέρι (στα μεταχειρισμένα).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης