Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 11:59:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; |
|
|
Sidobre έγραψε: | ΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!
Αντε μας τα έχεις πρήξει με το σαραβαλάκι σου! ! |
Αι σιαπερα ρε εσυ Αντε περνα τις φωτο εσυ και θα σε αφησω να περασεις για λιγο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 12:07:51 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Sidobre έγραψε: | ΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!
Αντε μας τα έχεις πρήξει με το σαραβαλάκι σου! ! |
Αι σιαπερα ρε εσυ Αντε περνα τις φωτο εσυ και θα σε αφησω να περασεις για λιγο  |
Ρε κάνε στην άκρη με το άσπρο κουβαδάκι σου! Να πας να παίξεις σε άλλη παραλία. Εδώ δεν σε παίρνει!
Τι είπαμε ότι είναι ασημί και δεν μπορείς με τίποτα να το φτάσεις;
Τι είναι αυτό που τρως πρωϊ - μεσημέρι - βράδυ; 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 12:08:00 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Judger έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | pezomania έγραψε: | 2ον Τελείως μαμα είναι πιο γρήγορο από το rallye το 1.6 8v, είτε από στάση, είτε εν κινήση. |
Ποσο σιγουρος εισαι Εδω ειμαι αν θες τα βαζουμε ετσι λιγο για χαβαλε στην Αναβαση Ριτσωνας  |
Βασικα αν στο 206 πεσουν τα λεφτα που εχουν πεσει στο 106 σου φιλε Νικολα,τοτε και αναβαση Ριτσωνας,και αναβαση Παρνηθας και παντου μπορειτε να πατε.Δεν ειμαι σιγουρος αν θα σε περασει τελικα,αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι θα περασεις πολυ δυκολες ωρες.Oχι μονο το δικο σου,αλλα οποιοδηποτε rallye..... |
Στην μηχανη δεν εχω πειραξει τιποτα περα απο 2 πραγματακια.Στην ουσια ΄΄μαμα΄΄ειναι.Αν θελετε και σε ευθεια τα παμε.Πιστευω μεχρι να φτασω την τελικη μου (καπου 180 περιπου)θα ειμαι μπροστα.Μετα θα περασετε.Μην τρελλαθουμε κιολας.Ειπαμε ολα καλα αλλα οχι και ετσι  |
Ωραια,οποτε ψαχνεις για 206 που να εχει τα παρακατω:
Ξηλωμενα πισω καθισματα
Κλουβι
Μπακετ
Μηχανικα θα πρεπει να εχει:
Εγκέφαλος Peugeot Sport GroupA, Αύξηση συμπίεσης, Φλάντζα κεφαλής Peugeot Sport, Βάσεις μηχανής Peugeot Sport 206 s1600, Αντλία λαδιού Peugeot Sport Competition
Απο αναρτηση:
Bilstein GroupN με Uniball και 2 μοίρες αρνητικό Κamper, Ράβδοι στρέψης 23 mm Peugeot Sport , Aντιστρεπτική 25 mm Peugeot Sport , Συνεμπλόκ Peugeot Sporτ αλουμινιου.
Απο Φρενα:
Δίσκοι Ο.Μ.Ρ. Χαρακτοί - τρυπητοί, Σωληνάκια υψηλής πίεσης αεροπορικού τύπου O.M.P., τακάκια O.M.P. από Κevlar, Αντλία φρένων Peugeot Sport
Ετσι θεωρω οτι ενα 206 θα ειναι ισοδυναμο με το 106 σου φιλε Νικο,η μηπως εχεις αντιρηση????
Κατα τα αλλα εισαι μαμα.... 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ronin στις Δευ 25 Αύγ 2003, 12:20:34, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 12:12:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τις ραβδους καντες 23αρες.Τις 22αρες τις πηρα εγω

pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alemao (Αριστείδης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 599 Τόπος: Γλυκα Νερα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 12:17:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | pezomania έγραψε: | Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!! |
Τι ειπες τωρα μου λες Το πιστευεις αυτο Το 206 σου με το 206 στο wrc το μονο κοινο σημειο ειναι το σημα τους.Και θα ξαναπω αυτο που ειπωθηκε και στο παρελθον (δεν θυμαμε ποιος το ειχε γραψει.)Το 106 ειναι ενα homologation special που βγηκε για να κερδιζει αγωνες με το καλημερα.Κουβαδακι ειναι αλλα θαυματουργο  |
Πέστα Χρυσόστομε
Το 106 GTi (δηλαδή rallye με δερμάτινα) το έβγαλε και ο Jeremy Clarckson από τα best handling αυτοκίνητα που βγήκαν ποτέ (έχω και το CD Top100 Cars Ever που το λέει)
Top Fuel Racing Club ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 12:21:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pugsang έγραψε: | Τις ραβδους καντες 23αρες.Τις 22αρες τις πηρα εγω
 |
Fixed.....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 13:21:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νομίζω ότι κι αυτή η διαμάχη μεταξύ Rallye - 206 πρέπει να τελειώνει.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μας μπει γλυκά (ο Σεπτέμβρης)! 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 13:25:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | Νομίζω ότι κι αυτή η διαμάχη μεταξύ Rallye - 206 πρέπει να τελειώνει.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μας μπει γλυκά (ο Σεπτέμβρης)!  |
Τώρα που είπες Σεπτέμβρη, έρχεται και ο Νοέμβρης που έχει....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 13:30:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι εχει τον Νοεμβρη?Τι εχει τον Νοεμβρη?Τι εχει τον Νοεμβρη?
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 13:33:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νοεμβρη??? Ποτε?? Στις 16????
Τι εχει???
Μηπως εχει αναβαση Ριτσωνας??
Κατι για Νοεμβρη ειχα ακουσει,αλλα μαλλον μουφες ειναι....
Εγω για Νοεμβρη ειχα ακουσει παντος....αλλα δεν τον βλεπω,μαλλον για Νοεμβρη το κοβω..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 13:33:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pugsang έγραψε: | Τι εχει τον Νοεμβρη?Τι εχει τον Νοεμβρη?Τι εχει τον Νοεμβρη? |
μου διαφεύγει... μπορώ να διαλέξω την βοήθεια του τηλεφώνου;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 16:24:54 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; |
|
|
Judger έγραψε: | Κατα τα αλλα εισαι μαμα....  |
Απο μοτερ εννοω. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 16:36:12 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Judger έγραψε: | Κατα τα αλλα εισαι μαμα....  |
Απο μοτερ εννοω.  |
Εγκέφαλος Peugeot Sport GroupA, Αύξηση συμπίεσης, Φλάντζα κεφαλής Peugeot Sport, Αντλία λαδιού.....Ολα αυτα δηλαδη τα ειχε επανω το rallye σου απο την μανα του????
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 16:42:20 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; |
|
|
Judger έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Judger έγραψε: | Κατα τα αλλα εισαι μαμα....  |
Απο μοτερ εννοω.  |
Εγκέφαλος Peugeot Sport GroupA, Αύξηση συμπίεσης, Φλάντζα κεφαλής Peugeot Sport, Αντλία λαδιού.....Ολα αυτα δηλαδη τα ειχε επανω το rallye σου απο την μανα του????
 |
Ερε σιγα το πραγμα.Στην ουσια ο εγκεφαλος ειναι μονο.Κατα τα αλλα οι αντλιες και τα αλλα δεν παιζουν ρολο Στην Ριτσωνα θα ερθω με μαμα εγκεφαλο για να μην λετε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 18:47:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pezomania έγραψε: | Φίλε Ντίνο η "κόντρα" με το 1.4 106 με κοντό σασμαν με το 1.6 206, ότι του έφυγες μία καρότσα, μπορεί να οφείλετε σε πολλά (πχ κακη εκκίνηση του 206), γιατί στα 100 σε πέρασε. Σκέψου το 206 δεν είχε αλλάξει ακόμα την 2α!!!
Τώρα θα συμφωνήσω για την οδηγική συμπεριφορά του rallye, ότι είναι καλύτερη από του 206 μαμα και τα δύο. Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!! |
μπας και εχει καμια σχεση το wrc me το απλο 206 και δεν το ξεραμε? μηπως εκεινο εχει ΤΙΣ αλλαγες σε πλαισιο ωστε να γινει τετρακινητο? μηπως εχει και ενα τεραστιο roll-bar μεσα ωστε να ειναι ακαμπτο μαζι με τις ενισχυσεις?
εσυ τι θα βαλεις απολα αυτα σενα 206 παραγωγης-βολτας?πισω διαφορικο?
ρολ μπαρ κλουβα?ενισχυσεις στο πλαισιο?ακομα και για να φτιαξεις γεωμετρια αναρτησεων αναλογη του αγωνιστικου πρεπει να κανεις προεκτασεις στους τροχους.
και τελος αμα υπηρχε κατηγορια να χωραγε τα 106 σε επιπεδο wrc δηλαδη κατι σαν group β το 1987 νομιζεις οτι η πεζο θα κατεβαζε το 206 στους αγωνες?μαλλον το 106 θα ετρεχε με λουκ τερας (βλεπε 205 group b με παρομοιες διαστασεις με το 106)
εδω και το 206 για να το ομολογκαρει επειδη ηταν κοντο σε μηκος εβγαλε το g.t.
το 206 μπορει να στηθει αναλογα ενος 106 αλλα τα εξοδα ειναι πολλα.πες βαζεις μια κορυφαια αναρτηση,μετα θες ΔΙΑΙΤΑ (βλεπε νομο αδρανειας και πως επιδρα στην οδηγικη συμπεριφορα) και κατα την γνωμη μου καλυτερη -πιο αμεση-κρεμαγιερα (p.s).επισης κατι λεπτομερειες οπως ξυλωμα καθισματων και αλλαγη με μπακετ ωστε να βελτιωθει η απαραδεκτη (για μενα) θεση οδηγησης,αλλα και παλι οταν εισαι μεσα δεν σ'εξιταρει η πολυμορφικη αισθηση να επιτεθεις.
αυτα ειναι προσωπικες αποψεις
δεν θελω να υποβιβασω κανενα αμαξι-μην ξεχναμε οτι εχω και εγω λιονταρακι με κωδικο 206 που συντομα(εχει αρχισει ηδη) θα γινει λιονταρουκλα
φιλικα παντα...
για την κοντρα με το 206 και το 106 λες αυτο που αφησα να εννοειθει.δεν σημαινει τιποτα οτι πηρες μια κοντριτσα μενα αμαξι αλλουνου.εδω υπαρχουν ατομα που βαζουν κοντρα και δεν πατανε τερμα γκαζι (καλιτερη εκκινηση εκανε το 106 με λαστιχα που εχουν 40χιλιαρικα στην πλατη τους?) .το καλιτερο κριτηριο ειναι να μπει σε μια πιστα ο ιδιος οδηγος (και ουδετερος) και στα 2 και να γραψει χρονους.
τελος απο μετρησεις περιοδικων στα 1000μ το 106 1.6 8v με το 206 1.6 εχουν παραπλησιους χρονους (σχεδον ιδιους) απλα ειμαι σιγουρος πως και σε τελικη και σε ρεπριζ με πολλα χιλιομετρα το 206 πλεονεκτει λογο αεροδυναμικης κυριως παρα πολυ σε σχεση με το 106.
οσο για την κοντρα μια καροτσα εφυγα μεχρι τα 100, 1 εφυγε αυτος μεχρι τα 150 (κοντο σασμαν) μετα δεν ειχα ελπιδα αφου οι στροφες του κινητηρα φευγουν απο την ωφελιμη περιοχη λογο σασμαν και βλεπω πολυ αργα 180-190 χλμ στο κοντερ,εξου και η εξαφανιση του στην αττικη οδο (λεγε με κολωνα) μεχρι τα 180 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 19:14:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πες τα ρε Ντινο πες τα......Αντε γιατι ετοιμος ειμουνα να την σκισω την λισανς 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 08:36:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ntinos έγραψε: | pezomania έγραψε: | Φίλε Ντίνο η "κόντρα" με το 1.4 106 με κοντό σασμαν με το 1.6 206, ότι του έφυγες μία καρότσα, μπορεί να οφείλετε σε πολλά (πχ κακη εκκίνηση του 206), γιατί στα 100 σε πέρασε. Σκέψου το 206 δεν είχε αλλάξει ακόμα την 2α!!!
Τώρα θα συμφωνήσω για την οδηγική συμπεριφορά του rallye, ότι είναι καλύτερη από του 206 μαμα και τα δύο. Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!! |
μπας και εχει καμια σχεση το wrc me το απλο 206 και δεν το ξεραμε? μηπως εκεινο εχει ΤΙΣ αλλαγες σε πλαισιο ωστε να γινει τετρακινητο? μηπως εχει και ενα τεραστιο roll-bar μεσα ωστε να ειναι ακαμπτο μαζι με τις ενισχυσεις?
εσυ τι θα βαλεις απολα αυτα σενα 206 παραγωγης-βολτας?πισω διαφορικο?
ρολ μπαρ κλουβα?ενισχυσεις στο πλαισιο?ακομα και για να φτιαξεις γεωμετρια αναρτησεων αναλογη του αγωνιστικου πρεπει να κανεις προεκτασεις στους τροχους.
και τελος αμα υπηρχε κατηγορια να χωραγε τα 106 σε επιπεδο wrc δηλαδη κατι σαν group β το 1987 νομιζεις οτι η πεζο θα κατεβαζε το 206 στους αγωνες?μαλλον το 106 θα ετρεχε με λουκ τερας (βλεπε 205 group b με παρομοιες διαστασεις με το 106)
εδω και το 206 για να το ομολογκαρει επειδη ηταν κοντο σε μηκος εβγαλε το g.t.
το 206 μπορει να στηθει αναλογα ενος 106 αλλα τα εξοδα ειναι πολλα.πες βαζεις μια κορυφαια αναρτηση,μετα θες ΔΙΑΙΤΑ (βλεπε νομο αδρανειας και πως επιδρα στην οδηγικη συμπεριφορα) και κατα την γνωμη μου καλυτερη -πιο αμεση-κρεμαγιερα (p.s).επισης κατι λεπτομερειες οπως ξυλωμα καθισματων και αλλαγη με μπακετ ωστε να βελτιωθει η απαραδεκτη (για μενα) θεση οδηγησης,αλλα και παλι οταν εισαι μεσα δεν σ'εξιταρει η πολυμορφικη αισθηση να επιτεθεις.
αυτα ειναι προσωπικες αποψεις
δεν θελω να υποβιβασω κανενα αμαξι-μην ξεχναμε οτι εχω και εγω λιονταρακι με κωδικο 206 που συντομα(εχει αρχισει ηδη) θα γινει λιονταρουκλα
|
To WRC με το δικό μου δεν έχει καμία σχέση, μόνο ότι και τα δύο είναι 206!! Το RC λέει ο ειδικός τύπος ότι φτιάχτηκε με πρότυπο το WRC & όμως και αυτο όπως και το δικό μου έχει a/c πίσω καθίσματα κτλ κτλ. Όπως επίσης και τα SUBARU WRX & STI έχουν a/c & καθίσματα και ας είναι ότι πιο κοντινό σε WRC.
Αυτο που θέλω να πώ (και είμαι σίγουρος ότι το έχεις καταλάβει), είναι ότι το 206 σαν πλαίσιο είναι καλύτερο από του rallye!!! Αντέχει περισσότερα άλογα και μπορεί να ανταπεξέλθει και σε ανοικτές πίστες και όχι μόνο (όπως το rallye) σε κλειστά κομάτια.
ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ:
Εγώ Νίκο, αυτό με το 106 8V το ανέφερα, γιατί 2 φορές που έτυχε να στηθώ σε φανάρι με 8V, το rallye έμεινε πίσω!! Μάλιστα κάποιος πιτσιρικάς με rallye 1.6 8V, σε ένα φανάρι που είμουν δίπλα του κοίταξε το αμάξι μου και ΓΕΛΑΓΕ θεωρόντας και αυτός το 206 καβουρδιστήρη που το πολύ πολύ να κοντράρει κανα ibiza μέχρι τις 2ες. Αλλά στο επόμενο φανάρι δεν με ξανακοίταξε, μόνο έπαιζε με το κασετόφωνο μέχρι να ανάψει πράσινο (..και μάλλον ξεκίνησε με 2α σιγά σιγά).
Και τις 2 φορές τα rallye ήταν μαμα ( το ένα είχε ένα τελικό) όπως και το δικό μου.
Όσο για την Ριτσώνα είμαι μέσα 
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 10:10:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να τοποθετηθώ και εγω λίγο στο θέμα...
Καταρχήν κανείς δεν αμφισβήτησε ότι ένα 106 δεν είναι ένα homologated special αυτοκίνητο όπως είπε ο Νίκος.
Ομως για να προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα λίγο στην θέση τους να αναφέρω το εξής:
- Πως θα ήταν άραγε σήμερα το Rallye αν είχαν πέσει πάνω του όλοι οι κανονισμοί Euro III? Μήπως κάπως "πολιτισμένο" όπως το 206? Η μήπως όπως το 107 που έχει στον σβέρκο του τους κανονισμούς Euro IV????
- To πάτωμα που είναι στηριγμένο το 206 είναι ένα νέο πάτωμα που από αυτό βγήκε το C3 και έρχονται τα C2 και 107. Aυτό το πάτωμα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο (2o μέχρι πέρισυ στο EuroNCap στην κατηγορία του). Επίσης το πάτωμα και το πλαίσιο του 206 είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο και αρκετά άκαμπτο.
Να σημειωθεί ότι το 206 έχει ένα είδος ψευδογέφυρας κάτι που στο 106 απουσιάζει πλήρως. Ποιός άραγε νικάει στην ακαμψία;΄
- Το ότι το 106 είναι homologated special είναι γεγονός. Μήπως όμως είναι και το 206 1,6 16v? Η απάντηση; ΝΑΙ. Τα πατώματα του 1,6 16v έχουν την ένδειξη "MAXI" (και μπορώ να το δείξω σε όποιον θέλει) και είναι έκδοση η οποία έχει πάρει homologation για GroupA και JWRC. Μάλιστα JWRC το 106 δεν πείρε ποτέ.... Εγώ συμφωνώ... WRC το 206 ΔΕΝ γίνεται αλλά ήδη τρέχει ΣΕ ΧΩΜΑ που το 106 Μaxi δυσκολεύεται και βέβαια στην κατηγορία JWRC χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερες αξιώσεις (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους)
- Θέση οδήγησης. Τα 106 και 206 φοράνε τα ίδια καθίσματα (περίπου). Στο 206 έχει αυξηθεί όντως το μήκος του ταμπλώ όχι για να μοιάζει με πολυμορφικό, αλλά γιατί δίνει στους επιβάτες απλόχερα την ασφάλειά του προστατεύοντάς τους απο ένα πιθανό ατύχημα. Είναι κάτι που συνηθήζεις και αργότερα το φθαριστιέσαι γιατί σου παρέχει ασφάλεια.
- Οδηγική συμπεριφορά: Και τα 2 αυτοκίνητα έχουν τον ίδιο άξονα πίσω. Μπροστά το 206 φοράει γόνατα McPherson και + ότι υπάρχει γέφυρα. Σχεδιαστικά η ανάρτηση είναι καλύτερη. Ομως για να προσδώσει η Peugeot τον πολιτισμένο χαρακτήρα που επιβάλει η εποχή χρησιμοποίησε στις εκδόσεις της υπερφορτισμένο μαλακό ελλατήριο και πολύ μεγάλη διαδρομή αμορτισέρ για να δώσει την άνεση. Οι ρυθμίσεις της Peugeot Sport (και μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι αγωνιζόμενοι οδήγησαν και 106 και 206) είναι ελαυρώς καλύτερες σε σχέση με το 106. Πιο ελεγχόμενο και πιο ανθεκτικό.
- Επιδόσεις: Εδώ έχει πέσει το χεράκι του Euro III κανονισμού. Μεγαλύτερη συμπίεση για το 206 με πιο ήπιους εκκεντροφόρους μικρότερη εισαγωγή και εξαγωγή για μεγαλύτερο εύρος ροπής χωρίς ξεσπάσματα, οικονομία και μειωμένους ρύππους. Μολις πέσουν τα σκαλίσματα της Peugeot Sport το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε υπεράριστο φτάνοντας στα 160+ άλογα για το Cup και 205 για το JWRC με μία πεταλούδα. Είπατε τίποτα;
Οτι άλλο θέλετε εδώ είμαστε. 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 11:42:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το 106 maxi δεν ειχε την αναλογη προσοχη απο τους μηχανικους εξελιξης γιατι δεν μετρουσε σε καποια σοβαρη κατηγορια οπως ειναι το jwrc τοτε που ειχε βγει.Παραπανω ιδιωτες τα τρεχανε.Οσο για την γεφυρα ειναι γεγονος.Το 106 δεν εχει.Αλλα φανταστειτε το 106 χωρις γεφυρα και χωρις την ακαμψια που δινει μια γεφυρα ειχε κρατημα φοβερο και τρομερο κατι που οι αλλοι με τις γεφυρες ηταν αιωνες πισω (βλεπε CLIO).Mονο τα WILLIAMS φτανανε σε τετοια κρατηματα (και παραπανω)αλλα και με μετατροχια αραχνες.Τασο μην ξεχνας πως και το MAXI στο ιδιο πατωμα με τα απλα RALLYE βασιζετε.Δεν θα κατσω να τα αναλυσω ολα τωρα γιατι ειναι και ποιο καινουργιο μοντελο το 206 και εξεληχτηκε για κατηγορια WRC και οχι οπως το 106.Κακα τα ψεματα το 206 σας και το 206 WRC το μονο που εχουν ιδιο ειναι το σημα-ονομα-τζαμια στα παραθυρα.Οπως και το STI IMPREZA δεν εχει καμια σχεση ως προς το WRC.Βεβαια στο 206 δεν το κοιταξαν σε HOMOLOGATION (τουλαχιστον οχι ακομα) σε σχεση με το 106 για να μπορεσουν να το στησουν και καλα.Αυτο πιστευω θα αρχισει να γινετε οταν αποσυρθουν σιγα σιγα τα 106 και αλλαξουν κατηγορια σε Ε.Φανταστειτε ομως να βγαζανε το 106 σε WRC.Πως το βλεπατε μετα Και μην ξεχνατε οτι το καλυτερο αμαξι ολων τον εποχων παντος εδαφους μεχρι και τωρα ηταν ειναι και θα ειναι το 205 T16 EVOLUTION 2 του 1986.Και αν δεν ειχε καταργηθει το GROUP B θα τα βλεπαμε το 1987 στο GROUP C με πανω απο 1000 PS.Αρα κυριοι οτι θελουν κανουν.Ετυχε να ειναι το 206 και εγινε WRC βασει κανονισμων.Θα μπορουσε να ειναι ενα 106 με προφυλακτηρες τερατα πχ.Δεν ειναι ιδια και δεν τα συγκρινω( οχι τιποτα αλλο αλλα βλεπω να τρωω σουτ απο το CLUB )Παντως για να καταλαβετε οταν βρεθουμε πολυ ευχαρηστως να σας κανω μια βολτα για να καταλαβετε την αισθηση και μονο πως ειναι να οδηγας ενα καρτ σε μεγεθος αυτοκινητου.
Υ.Γ.Μακη καντους μια βολτα να δουνε λιγο Εεεεεεεε περιμενε πρωτα να σου στειλω τις ραβδους και μετα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 11:55:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μην συνεχιζετε γιατι δεν βγαινει ακρη και θα λεμε συνεχεια τα ιδια πραγματα.
εμεις υποστηριζουμε τα 106, εσεις το 206 και λογικό είναι
παντως και τα 2 (για να συμφιλιωθουμε ) βαζουμε τα γυαλια σε πολλους οταν ερχονται τα βουνα και οι φιδισιοι δρομοι.
Ευχαριστιέμαι πολύ το 206 της Γιωργίας στις στροφές και ας είναι μόνο 75 άλογα.
μπορει καποιος να οδηγει ραλλύ και να ειναι κουλος και να τον περασει σε στροφη καποιος τρελλάρας με 206 1,1 όλα είναι θέμα χεριών
ΣΩΣΤΟΣ; 
Top Fuel Racing Club ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alemao στις Τρι 26 Αύγ 2003, 11:57:39, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|