PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κουδουνίστρα Sequel - Phase 2
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2010, 05:25:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τριγμοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallaki-1 έγραψε:
Και εμένα έχει τρελαθεί να χτυπάει.. Μια η κλειδαριά του πορτμπαγκάζ (όπου της έβαλα λίγο λαδάκι και έστρωσε) και όπως κάθεσαι στο πορτμπαγκάζ αριστερά αν βγάλεις το πλαστικό θα δεις 3 καλώδια ελεύθερα με το πλαστικό τους να χτυπάει πάνω στην λαμαρίνα αν τα τυλίξεις με κάτι θα στρώσουν οι περίεργοι θόρυβοι. Επίσης έτριζε και το πίσω δεξιά κάθισμα στην ένωση όπου το τύλιξα και αυτό με λάστιχο και έσκασε.. Επίσης κάτι άλλο τρίζει πολύ πίσω δεξιά και δεν το έχω εντοπίσει ακόμα…
Αμα έχει κάποις καμια ιδέα ας μου πεί!

Μία από τα ίδια. Ακούω κάτι πίσω δεξιά και δεν ξέρω από τι είναι. Στην ουσία είναι τρίξιμο πλαστικών και συμβαίνει από τα 10χλμ ως πχ τα 50-60. Μετά δεν ακούγεται τίποτα, αλλά είναι πολύ σπαστικό! Κοίταξα εξωτερικά, προφυλακτήρα, πορτ μπαγκάζ αποκλείεται, τι μπορεί να είναι;

Αν τους πω στην αντιπροσωπεία να το δουν, παίζει να είναι υποψιασμένοι και να καταλάβουν τι είναι; Και πόσο θα με "γδάρουν"; Confused Confused

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2010, 14:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σαυτο το πράγμα παραδέχομαι τους φούστηδες τους Γερμανούς...6 χρόνια έκλεισε η octavia του dad και δεν ακούγεται τιποτα μεσα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2010, 15:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το δείς ειδικά, είναι χαζό να "ξεφτιλίζουν" έτσι ένα κατα τάλλα ΠΟΛΥ αξιόλογο αυτοκίνητο. Μπορεί μερικοί να μην έχουν θέμα όμως οταν η πλειοψηφία έχει θέματα δεν μπορεί να είναι μεμονομένες περιπτώσεις.

Επίσης το αμάξι τουλάχιστον εγώ το πήρα για να το κυκλοφορώ. Αν κάποιος που λέει οτι δεν του κάνει κιχ το βγάζει κάθε σάββατο, οκ έτσι δεν θα χρειαστεί και αλλαγή βαλβολίνες ποτέ που λέει ο λόγος...

Ούτε yaris πήραμε ούτε noble. Ένα σπορ νορμαλ αμάξι είναι που έπρεπε να έχει προβλευθεί μια Α ποιότητα σε κάποια σημεία. H volvo βάζει τα αμάξια σε θαλάμους και μετράνε θορύβους σε όλες τις συνθήκες για αρκετό χρόνο ώστε να μην το πάρεις και κάνει σαν κουδουνίστρα. Οι γερμανοί κλπ δεν ξέρω τι κάνουν και αν υπάρχει noise section αλλά και εκεί ακούγονται διάφορα. Το θέμα είναι οτι η peugeot έχει παράδοση σε αυτό.

Και ξαναλέω. αμαυρώνουν την εικόνα ενός πολύ αξιόλογου αυτοκινήτου. Αν βάλεις και το after sales support... πέφτει και άλλο. Σε 3 διαφορετικές αντιπροσωπίες μου έχουν πεί για τα ίδια πράγματα "δεν βάζουμε χέρι"... ε και ποιος θα βάλει; Ο Θεός;
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2010, 23:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο διονύσης έχει δίκιο δεν είναι δυνατόν μια αυτοκινητοβιομηχανία με ιστορία σαν την peugeot με παράδοση στα
σπορ αυτοκίνητα να μην μπορεί να βελτιώση αυτούς τους ενοχλητικούς ήχους κυρίως στο εσωτερικό του αυτοκινήτου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2010, 02:22:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπωs δεν ακουτε δυνατα μουσικη????????????Αυτη ειναι λυση....... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2010, 09:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπά , δεν είναι αυτή η λύση. Η λύση είναι ανοικτό παράθυρο. εννοείται θέλει λίγη δουλειά μέχρι να βρείς το σημείο που δεν κάνουν σαν να σπάνε (ξεραμένες γλύστρες; ξεραμένα οριζόντια λάστιχα; dunno).
Δεν ακούγεται ΤΠΤ λέμε εκτός απο τη χάβρα που επικρατεί στους δρόμους.

Επίσης το καλό τώρα το καλοκαίρι είναι πως επειδή το φύσιμα του κλιματισμού είναι έντονο λόγω ζέστης, δεν ακούγεται σχεδόν τπτ. Το χειμώνα είναι το θέμα αν και τότε απο το βρέξιμο του κάτω μέρους γλυτώνεις το γράπα γρούπα των ψαλιδιών :p
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 12:27:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
ο διονύσης έχει δίκιο δεν είναι δυνατόν μια αυτοκινητοβιομηχανία με ιστορία σαν την peugeot με παράδοση στα
σπορ αυτοκίνητα να μην μπορεί να βελτιώση αυτούς τους ενοχλητικούς ήχους κυρίως στο εσωτερικό του αυτοκινήτου!

Και όμως έχει βελτιωθεί...
Αν κρίνω από το 206 που είχα, το 207 το νοιώθω σαν να είναι άλλου κατασκευαστή. Θεωρώ ότι η Peugeot έχει βελτιωθεί σε αυτό το τομέα πολύ. Ψεγάδια ίσως να υπάρχουν, αλλά μάλλον αφορά συγκεκριμένες γραμμές παραγωγής και ίσως κάποια συγκεκριμένα κομμάτια.

Το 206 ήταν 3θυρο, το 207 5θυρο. Παίζει άραγε αυτό κάποιο ρόλο;
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Αύγ 2010, 12:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανα γεια σου VINI, που να μπαινατε και σε 206... ειδικα cc... μεχρι να προλαβεις να καταλαβεις τι ειναι ο ηχος που ακους απο δεξια ξεκιναει καινουριος απο τα αριστερα και μεχρι νακαταλαβεις τι ειναι εκεινος ξεκιναει αλλος απο πισω... ελεως!!

ΑΝ ΚΑΙ πρέπει να παραδεχτώ οτι αν ασχοληθείς σοβαρά όπως ο φίλος μας μας που ξηλωσε ολο το αμαξι και βρηκλε το θορυβο στην ζωνη , καταφερνεις να λύσεις τους περισσότερους θορύβους.
Απλός πιστεύω οτι η πεζό θα έπρεπε να τους έχει λύσει πριν απο μας για μας.. γιατί δεν έχουν και όλοι την γνώση και την όρεξη να ξηλώνουν τα πλαστικά σε ολο το αμάξι τους ειδικα αν ειναι καινούριο..

εμένα όπως και τα περισσότερα 206cc που έχω μπει (και που ο οδηγός τους δεν εχει δώσει ποτέ σημασία στους θορύβους για να τους βρει και να τους λύσει) , τριζουν, κοπανανε και κανουν ηχορύπανση γενικα. ΑΛΛΑ μετα απο κόπο και μερικά τιπς που βρήκα εδω μέσα (κλασικά veltro στις κλειδαριές πορτμπαγκάζ και πόρτες, λάδι ή σπρέι σιλικόνης στα λάστιχα γενικά ΚΑΙ ιδιαίτερα της οροφής, μπαρα θόλων για αυξηση της σταθερότητας του αμαξώματος κ.α.) το αμάξι εχει γίνει σχεδόν αθόρυβο, εντάξει λόγο χαμηλώματος και 40αριου προφίλ στις απότομες λακκούβες χτυπάει λιγο αλλα σε καλό σχετικά δρόμο δεν ακούς κάποιο θόρυβο μεσα ακόμα και χωρίς καθόλου μουσική.

να ασχολείσαι θέλει αλλα δεν θα έπρεπε ο κάθε καταναλωτής να πρέπει να το κάνει αυτο..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Αύγ 2010, 12:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Αν κρίνω από το 206 που είχα, το 207 το νοιώθω σαν να είναι άλλου κατασκευαστή.

+1

Το 207 δεν έχει καμία σχέση με τα 206 / 106 κλπ. Αλλά εξακολουθεί να έχει μερικά πράγματα που τρίζουν, τα οποία είναι διαφορετικά σε κάθε αυτοκίνητο.

Στο δικό μου δεν τρίζει συστηματικά -σχεδόν- τίποτα, με 85.000χλμ και σκληρή ανάρτηση στα τελευταία 10.000χλμ, εκτός από όταν το πιάνει και τρίζει ο αριστερός αεραγωγός.

Επίσης, μια φορά το μήνα τρίζει η δεξιά βάση του καθίσματος αλλά μόλις κουνήσω τη ζώνη τότε σταματάει.

Για την κατηγορία του, καλά τα πάει. Και μη νομίζετε ότι άλλες μάρκες δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 14:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρονια τωρα απο τοτε που εχω το αμαξι εχω τριγμους απο την οροφη Sad
Αυτο οφειλεται και στην μλακια μου βεβαια που δεν καθησα να την περιποιηθω ποτε με σπρει σιλικονης και καθαρισμα τα λαστιχα...
Το εκανα μια φορα το καλοκαιρι και μια φορα πριν λιγες μερες με την βοηθεια του alienhack.
Το αμαξι σταματησε να τριζει για μια μονο μερα και μετα παλι τα ιδια..Σε ενα τεστ που εκανα για να δω απο που ερχεται το περισσοτερο τριξιμο, κατεληξα προς την δεξια μερια της οροφης...μαλιστα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αν τραβηξω το γαντζακι που ανοιγοκλεινει την οροφη απο την δεξια μερια(μονο το γκρι γαντζακι οχι και το μαυρο)οι τριγμοι φευγουν εντελως...
Μηπως τελικα το προβλημα ειναι εκει?Τι μπορω να κανω στο γαντζακι για να σταματησει?λαδι,πλυσιμο,τι??? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 14:46:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρύθμιση/ευθυγράμμιση οροφής και τσεκάρισμα του σφιξίματος στα κλείστρα έχεις κάνει ποτέ;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι δεν εχω κανει Confused
Το τσεκαρισμα τι εννοεις να κοιταξω δηλαδη...απλα ελεγχω αν ειναι οι βιδες καλα σφιγμενες Confused
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Οχι δεν εχω κανει Confused
Το τσεκαρισμα τι εννοεις να κοιταξω δηλαδη...απλα ελεγχω αν ειναι οι βιδες καλα σφιγμενες Confused

Niko σου ειπα. θα χρειαστει να κανεις μια επαναλυψη ακομα με το σπρει σιλικονεις , ισος και 2..
και επισης να σφίξουμε τις βίδες απο τους γαντζους οροφής ... θα φυγουν σχεδον ολα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Αναφέρομαι στον ήχο που κάνει με νεκρά όταν δεν πατάς συμπλέκτη ενα gr gr gr . όπου τον καλύπτει ο ήχος του κλιματιστικού.
γρ γρ η τακ τακ τακ τακ. δοκιμασε να πατησεις λιγο γκαζι χωρις να πατησεις συμπλεκτη. σταματαει? αν ειναι αυτο που νομιζω απλα ακουγεται το σαζμαν μιας και με 685-712 σ.α.λ. συντονιζει...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 21:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εγω σωθηκα με σπρευ σιλικονης, εριξα σχεδον οπου υπηρχαν εγκοπες στα πλαστικα, μεσα στις πορτες απο τις εγκοπες των παραθυρων, στους αεραγωγους (με προσοχη μη ξεχειλησει στο ταμπλο), μπορω να πω οτι πλεον δεν ακουγεται κιχ. πριν σε σαγρε δρομο τριζαν απλα τα παντα

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

Ένταξη: 27 Αύγ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2011, 04:32:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@nikos 206cc

Μήπως δεν κάνεις σωστά τη διαδικασία με το σπρέυ;
Η ουσία είναι να καθαρίσεις πρώτα με ένα καθαρό πανάκι και νερό όλα τα λάστιχα της οροφής και το πάνω μέρος των τζαμιών, ακόμα και αν φαίνονται καθαρά πάντα έχουν βρωμιά πάνω τους. Μόλις στεγνώσουν τα περνάς με αυτό εδώ http://classic-motoring.stores.yahoo.net/1zeirucastgp.html .
Απλά μη το κινήσεις μετά για μερικές ώρες. Άστο να "ποτιστούν" τα λάστιχα καλά.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2011, 05:53:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι το κανω οπως λες αλλα μεχρι τωρα το τριξιμο δεν φευγει Sad
Θα δοκιμασω να τα ποτισω λιγες φορες ακομα για να ρουφηξουν τα λαστιχα μηπως και σταματησει Mad
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2011, 15:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Ρύθμιση/ευθυγράμμιση οροφής και τσεκάρισμα του σφιξίματος στα κλείστρα έχεις κάνει ποτέ;

Γιατρε που γινεται αυτο που λες???
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2011, 16:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος οδηγός να λύσουμε το εσωτερικό του 207 και πιο συγκεκριμένα το b pillar (το πλαστικό που μέσα του βρίσκεται η ζώνη ασφαλείας) υπάρχει?
Γιατί στην πλευρά του συνοδηγού έχει καταντήσει κουδουνίστρα αυτό το σημείο!!

SOS λέμε! Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2011, 19:22:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα τριζουν και τα δυο αυτα δεν αντεχεται αλλο, αν εχεις ορεξη να τα λυσουμε παρεα, αλλα δεν ξερω το πως..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης