Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tomtoup207 (ΘΩΜΑΣ) Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 2007
Ένταξη: 22 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 78 Τόπος: Βεροια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 01:48:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | tomtoup207 έγραψε: | xalkiadakhs 207gt έγραψε: | tomtoup207 έγραψε: |
εκανα μια παραγγελια απο ebay στα 18Ε αμα ερθει καλος αλλιος το απλο για οσο παει το αμαξι και δεν βλεπω για παλυ! |
φιλε μου τωρα ειδα το ποστ σου...εγω εχω ενα γνησιο καπακι απο κλειδι-χωρις την λαμα δηλαδη αγρατζουνιστο τελειως και αχρησιμοποιητο εαν σε ενδιαφερει!!!! |
Λαμα θα βαλω την δικια μου εχει το μηχανισμο που ανοιγει το κλειδι αυτο το νικελ κουμπακι?? |
ναι ρε φιλε...εχω κοπλε το κλειδι το μαμισιο τελος παντον...κομπλε....αχρησιμοποιητο!!!εαν σου κανει στο στελνω και εσυ απλα κανεις """τραμπα""" την λαμα και την πλακετα!!!τιποτα αλλο...τα αλλα τα αφηνεις οπως ειναι!!!!!! |
σε εστειλα πμ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gastone (Ηλίας) Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 120hp
Ένταξη: 03 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 22:39:23 Θέμα δημοσίευσης: πρόβλημα στο κλειδί σε 207 |
|
|
Γεια σας ! Στο κλειδί του 207 δεν ανταποκρίνεται ο τηλεχειρισμός έτσι ανοίγω και κλείνω χειροκίνητα .Η αντιπροσωπεία μου είπε ότι πρέπει να πάρω καινούργιο με κόστος περίπου 110 ευρώ , υπάρχει καμία πιο φθηνή λύση? Μήπως κάτι μπορεί να γίνει με το υπάρχον κλειδί? Η μπαταρία του κλειδιού είναι καινούργια..
Ευχαριστώ!
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | tomtoup207 έγραψε: | xalkiadakhs 207gt έγραψε: | tomtoup207 έγραψε: |
εκανα μια παραγγελια απο ebay στα 18Ε αμα ερθει καλος αλλιος το απλο για οσο παει το αμαξι και δεν βλεπω για παλυ! |
φιλε μου τωρα ειδα το ποστ σου...εγω εχω ενα γνησιο καπακι απο κλειδι-χωρις την λαμα δηλαδη αγρατζουνιστο τελειως και αχρησιμοποιητο εαν σε ενδιαφερει!!!! |
Λαμα θα βαλω την δικια μου εχει το μηχανισμο που ανοιγει το κλειδι αυτο το νικελ κουμπακι?? |
ναι ρε φιλε...εχω κοπλε το κλειδι το μαμισιο τελος παντον...κομπλε....αχρησιμοποιητο!!!εαν σου κανει στο στελνω και εσυ απλα κανεις """τραμπα""" την λαμα και την πλακετα!!!τιποτα αλλο...τα αλλα τα αφηνεις οπως ειναι!!!!!! |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
greenpug106 (Κωνσταντίνος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned
Ένταξη: 24 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 897 Τόπος: Κύπρος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2011, 12:44:11 Θέμα δημοσίευσης: Re: πρόβλημα στο κλειδί σε 207 |
|
|
gastone έγραψε: | Γεια σας ! Στο κλειδί του 207 δεν ανταποκρίνεται ο τηλεχειρισμός έτσι ανοίγω και κλείνω χειροκίνητα .Η αντιπροσωπεία μου είπε ότι πρέπει να πάρω καινούργιο με κόστος περίπου 110 ευρώ , υπάρχει καμία πιο φθηνή λύση? Μήπως κάτι μπορεί να γίνει με το υπάρχον κλειδί? Η μπαταρία του κλειδιού είναι καινούργια..
Ευχαριστώ! |
Αν έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρονικά του κλειδιού είτε τα επιδιορθώνεις (υπάρχουν εταιρείες που διαφημίζουν service των κλειδιών με αλλαγή συγκεκριμένων εξαρτημάτων), είτε αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο από ebay και το προγραμματίζεις στο δικό σου αυτοκίνητο αφού πρώτα μεταφέρεις τη λεπίδα.
Έχεις καθόλου 2ο κλειδί με τηλεχειριστήριο να επιβεβαιώσεις ότι φταίει το κλειδί και όχι το σύστημα το αυτοκινήτου?
Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gastone (Ηλίας) Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 120hp
Ένταξη: 03 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2011, 21:57:22 Θέμα δημοσίευσης: Re: πρόβλημα στο κλειδί σε 207 |
|
|
Δεν έχω δεύτερο κλειδί με τηλεχειρισμό. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι φταίει το κλειδί.θα κάνω αυτό που είπες θα κοιτάξω για service και αν δεν γίνει τίποτα θα συνεχίσω το χειροκίνητο σύστημα.
ευχαριστώ!
greenpug106 έγραψε: | gastone έγραψε: | Γεια σας ! Στο κλειδί του 207 δεν ανταποκρίνεται ο τηλεχειρισμός έτσι ανοίγω και κλείνω χειροκίνητα .Η αντιπροσωπεία μου είπε ότι πρέπει να πάρω καινούργιο με κόστος περίπου 110 ευρώ , υπάρχει καμία πιο φθηνή λύση? Μήπως κάτι μπορεί να γίνει με το υπάρχον κλειδί? Η μπαταρία του κλειδιού είναι καινούργια..
Ευχαριστώ! |
Αν έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρονικά του κλειδιού είτε τα επιδιορθώνεις (υπάρχουν εταιρείες που διαφημίζουν service των κλειδιών με αλλαγή συγκεκριμένων εξαρτημάτων), είτε αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο από ebay και το προγραμματίζεις στο δικό σου αυτοκίνητο αφού πρώτα μεταφέρεις τη λεπίδα.
Έχεις καθόλου 2ο κλειδί με τηλεχειριστήριο να επιβεβαιώσεις ότι φταίει το κλειδί και όχι το σύστημα το αυτοκινήτου? |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostasvti (kost@s) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 25 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 316 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 16:00:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπέρα σε όλους.
Ξαφνικά ο τηλεχειρισμός σταμάτησε να λειτουργεί. Στην αρχή έπιανε αραιά και που και τώρα σταμάτησε εντελώς. Την προηγούμενη φορά που ήταν μπαταρία μου είχε βγάλει μύνημα στην οθόνη ότι τελείωνε η μπαταρία έτσι την άλλαξα και τελείωσε.
Τώρα όμως παιζει να είναι μπαταρία και να τα έφτυσε πριν καν μου βγάλει μύνημα? η παίζει να είναι κάτι άλλο? Εν το μεταξύ όταν ανοίγω τις πόρτες με το δεύτερο κλειδί manualy και βάζω το κλειδί στη μίζα χτυπάει ο συναγερμός και πρέπει να πατήσω το κουμπί που κλειδώνουν-ξεκλειδώνουν οι πόρτες στη κεντρική κονσόλα για να σταματήσει.
Καμμιά ιδέα?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 16:12:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιαυτό εγώ έχω 3 κλειδιά με τηλεχειρισμό και 1 χωρίς.. Ασφάλεια u see
Υ.Γ. Δοκίμασε να αλλξεις μπαταρία και βλέπεις. Μπορεί να έχει αποσυντονιστεί το κλειδί
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 16:16:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie-206 έγραψε: | Μπορεί να έχει αποσυντονιστεί το κλειδί |
Δοκίμασα να το προγραμματίσω όπως λέει το manual αλλά τζίφος.. Για τα 3 κλειδία στην αντιπροσωπεία πρέπει να πάρω δάνειο!!!!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 17:28:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δοκίμασε αυτό μπας και
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 19:03:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie-206 έγραψε: | δοκίμασε αυτό μπας και |
μόνο έτσι θα σωθεί
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2013, 21:32:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σήμερα άλλαξα μπαταρία στο τηλεχειρισμό και όπως το περίμενα, δεν έγινε τίποτα. Το περίεργο είναι πως άνοιξα το κλειδί το φύσιξα λίγο και μετά έπιασε 2-3 φορές αν το πίεζα πολύ (όχι το κουμπί αλλά περιμετρικα το πλαστικό και ταυτόχρονα το κουμπί.) Μάλλον με βλέπω για άλλο κλειδί. Η ερώτηση είναι μέχρι να βγάλω άλλο που βρίσκεται ο συναγερμός για να τον απενεργοποιήσω?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|