PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Πρόβλημα με κλειδί rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tomtoup207 (ΘΩΜΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 2007

Ένταξη: 22 Μάϊ 2010
Τόπος: Βεροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 01:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
tomtoup207 έγραψε:
tomtoup207 έγραψε:

εκανα μια παραγγελια απο ebay στα 18Ε αμα ερθει καλος αλλιος το απλο για οσο παει το αμαξι και δεν βλεπω για παλυ!

φιλε μου τωρα ειδα το ποστ σου...εγω εχω ενα γνησιο καπακι απο κλειδι-χωρις την λαμα δηλαδη αγρατζουνιστο τελειως και αχρησιμοποιητο εαν σε ενδιαφερει!!!!

Λαμα θα βαλω την δικια μου εχει το μηχανισμο που ανοιγει το κλειδι αυτο το νικελ κουμπακι??

ναι ρε φιλε...εχω κοπλε το κλειδι το μαμισιο τελος παντον...κομπλε....αχρησιμοποιητο!!!εαν σου κανει στο στελνω και εσυ απλα κανεις """τραμπα""" την λαμα και την πλακετα!!!τιποτα αλλο...τα αλλα τα αφηνεις οπως ειναι!!!!!!

σε εστειλα πμ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gastone (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 120hp

Ένταξη: 03 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 22:39:23    Θέμα δημοσίευσης: πρόβλημα στο κλειδί σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας ! Στο κλειδί του 207 δεν ανταποκρίνεται ο τηλεχειρισμός έτσι ανοίγω και κλείνω χειροκίνητα .Η αντιπροσωπεία μου είπε ότι πρέπει να πάρω καινούργιο με κόστος περίπου 110 ευρώ , υπάρχει καμία πιο φθηνή λύση? Μήπως κάτι μπορεί να γίνει με το υπάρχον κλειδί? Η μπαταρία του κλειδιού είναι καινούργια..
Ευχαριστώ!

tomtoup207 έγραψε:
tomtoup207 έγραψε:

εκανα μια παραγγελια απο ebay στα 18Ε αμα ερθει καλος αλλιος το απλο για οσο παει το αμαξι και δεν βλεπω για παλυ!

φιλε μου τωρα ειδα το ποστ σου...εγω εχω ενα γνησιο καπακι απο κλειδι-χωρις την λαμα δηλαδη αγρατζουνιστο τελειως και αχρησιμοποιητο εαν σε ενδιαφερει!!!!

Λαμα θα βαλω την δικια μου εχει το μηχανισμο που ανοιγει το κλειδι αυτο το νικελ κουμπακι??

ναι ρε φιλε...εχω κοπλε το κλειδι το μαμισιο τελος παντον...κομπλε....αχρησιμοποιητο!!!εαν σου κανει στο στελνω και εσυ απλα κανεις """τραμπα""" την λαμα και την πλακετα!!!τιποτα αλλο...τα αλλα τα αφηνεις οπως ειναι!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2011, 12:44:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: πρόβλημα στο κλειδί σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gastone έγραψε:
Γεια σας ! Στο κλειδί του 207 δεν ανταποκρίνεται ο τηλεχειρισμός έτσι ανοίγω και κλείνω χειροκίνητα .Η αντιπροσωπεία μου είπε ότι πρέπει να πάρω καινούργιο με κόστος περίπου 110 ευρώ , υπάρχει καμία πιο φθηνή λύση? Μήπως κάτι μπορεί να γίνει με το υπάρχον κλειδί? Η μπαταρία του κλειδιού είναι καινούργια..
Ευχαριστώ!

Αν έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρονικά του κλειδιού είτε τα επιδιορθώνεις (υπάρχουν εταιρείες που διαφημίζουν service των κλειδιών με αλλαγή συγκεκριμένων εξαρτημάτων), είτε αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο από ebay και το προγραμματίζεις στο δικό σου αυτοκίνητο αφού πρώτα μεταφέρεις τη λεπίδα.

Έχεις καθόλου 2ο κλειδί με τηλεχειριστήριο να επιβεβαιώσεις ότι φταίει το κλειδί και όχι το σύστημα το αυτοκινήτου?

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
gastone (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 120hp

Ένταξη: 03 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2011, 21:57:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: πρόβλημα στο κλειδί σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω δεύτερο κλειδί με τηλεχειρισμό. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι φταίει το κλειδί.θα κάνω αυτό που είπες θα κοιτάξω για service και αν δεν γίνει τίποτα θα συνεχίσω το χειροκίνητο σύστημα.

ευχαριστώ!

greenpug106 έγραψε:
gastone έγραψε:
Ευχαριστώ!

Αν έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρονικά του κλειδιού είτε τα επιδιορθώνεις (υπάρχουν εταιρείες που διαφημίζουν service των κλειδιών με αλλαγή συγκεκριμένων εξαρτημάτων), είτε αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο από ebay και το προγραμματίζεις στο δικό σου αυτοκίνητο αφού πρώτα μεταφέρεις τη λεπίδα.

Έχεις καθόλου 2ο κλειδί με τηλεχειριστήριο να επιβεβαιώσεις ότι φταίει το κλειδί και όχι το σύστημα το αυτοκινήτου?
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 16:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα σε όλους.

Ξαφνικά ο τηλεχειρισμός σταμάτησε να λειτουργεί. Στην αρχή έπιανε αραιά και που και τώρα σταμάτησε εντελώς. Την προηγούμενη φορά που ήταν μπαταρία μου είχε βγάλει μύνημα στην οθόνη ότι τελείωνε η μπαταρία έτσι την άλλαξα και τελείωσε.

Τώρα όμως παιζει να είναι μπαταρία και να τα έφτυσε πριν καν μου βγάλει μύνημα? η παίζει να είναι κάτι άλλο? Εν το μεταξύ όταν ανοίγω τις πόρτες με το δεύτερο κλειδί manualy και βάζω το κλειδί στη μίζα χτυπάει ο συναγερμός και πρέπει να πατήσω το κουμπί που κλειδώνουν-ξεκλειδώνουν οι πόρτες στη κεντρική κονσόλα για να σταματήσει.

Καμμιά ιδέα?

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 16:12:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαυτό εγώ έχω 3 κλειδιά με τηλεχειρισμό και 1 χωρίς.. Ασφάλεια u see Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ. Δοκίμασε να αλλξεις μπαταρία και βλέπεις. Μπορεί να έχει αποσυντονιστεί το κλειδί

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 16:16:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Μπορεί να έχει αποσυντονιστεί το κλειδί

Δοκίμασα να το προγραμματίσω όπως λέει το manual αλλά τζίφος.. Για τα 3 κλειδία στην αντιπροσωπεία πρέπει να πάρω δάνειο!!!!!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 17:28:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δοκίμασε αυτό μπας και

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 19:03:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
δοκίμασε αυτό μπας και

μόνο έτσι θα σωθεί

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2013, 21:32:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα άλλαξα μπαταρία στο τηλεχειρισμό και όπως το περίμενα, δεν έγινε τίποτα. Το περίεργο είναι πως άνοιξα το κλειδί το φύσιξα λίγο και μετά έπιασε 2-3 φορές αν το πίεζα πολύ (όχι το κουμπί αλλά περιμετρικα το πλαστικό και ταυτόχρονα το κουμπί.) Μάλλον με βλέπω για άλλο κλειδί. Η ερώτηση είναι μέχρι να βγάλω άλλο που βρίσκεται ο συναγερμός για να τον απενεργοποιήσω?

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης