Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Απρ 2010, 18:23:25 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου? |
|
|
outlaw έγραψε: | Θυμαμαι σε ενα παλιο post ειχες προτεινει για χρωμα απο τη Sikkens Hellas (αν κανω λαθος και δεν ησουν εσυ γραψε λαθος), Απο Colormania μαζι με το στυλο βαφης θα εχει καλυτερο αποτελεσμα πιστευεις? Γιατι εψαχνα για αυτο το λογο παλια posts.. |
Καλησπέρα.
Τι μου θύμισες τώρα!...
Sikkens στην Ηλία Ηλιού...
Τα χρώματα σε μπουκαλάκι φίλε μου είτε από την Sikkens είτε από την Colormania είναι τα ίδια. Οι διαφορές στο χρώμα/ποιότητα κλπ... είναι απειροελάχιστες.
Υπάρχει όμως ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο κόστος. Στην Sikkens είχα πάει για χρώμα του προηγούμενου αυτοκινήτου μου και μου είχαν πάρει 20euro το μπουκαλάκι.
Την Colormania την βρήκα στο ίντερνετ, είναι πολύ ποιο κοντά στο σπίτι μου, ανοίγει και Σαββάτο και τελικά ήταν πολύ ποιο φθηνά.
Δεν κρύβω ότι έχω πάρει χρώματα και από κατάστημα στη Κατεχάκη (κάθοδος πριν την Μεσογείων). Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Το χρώμα νερούλιασε μέσα σε μερικούς μήνες και βγήκε άχρηστο.
Από το κατάστημα αυτό όμως αγόρασα ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ 4λιτρο σαμπουάν αυτοκινήτου (ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΟ) σε πολύ καλή τιμή. Σαμπουάν μελετημένο για καιρικές συνθήκες ΚΑΝΑΔΑ, κρύο, υγρασία, βροχές κλπ...
Πολύ καλό και ιδιαίτερα οικονομικό. Το έχω 4 χρόνια και ακόμη πρέπει να έχω περίπου 2 λίτρα!... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάϊ 2011, 09:23:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδή έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα το θέμα με τους κωδικούς χρώματος,
Όταν πας σε συνεργείο για βαφή, με τον κωδικό χρώματος(EXLD στην περίπτωσή μου) βγάζουν ακριβώς το μεταλλικό χρώμα;
Εννοώ, όχι την απόχρωση αλλά το ειδικό βάρος που υπολογίζουν την ποσότητα μετάλλου.
Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το ε.β του noir obsidien σε 207? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|