Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Για 195/50/15R Michelin Pilot Sport ή Goodyear F1?? |
Michelin Pilot Sport |
|
21% |
[ 10 ] |
Goodyear F1 |
|
34% |
[ 16 ] |
Michelin Pilot Exalto |
|
43% |
[ 20 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 46 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
NICK (ΝΙΚΟΣ) Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)
Ένταξη: 05 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 232 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2003, 11:33:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mick206 έγραψε: |
Για τον Nik7: Στον λαστιχά που είχα βάλει τις ζάντες μου και τον ρώτησα για ελαστικό μου είχε πεί και για το AVON ZV1... Μου είπε πως είναι πιο σκληρό απο το Exalto και περισσότερο μαλακό απο το Bridgestone RE720...
Κάτι ενδιάμεσο δηλαδή...
Νά μια φοτό...
...αλλά υπάρχει και Ultra High Performance ελαστικό που έχει βγάλει η AVON... το ZZ1...
και σε 195/50/15 που θές...
Σε μπέρδεψα τώρα ε;  |
Ta ZV-1 einai poly kala lastixa.Ta foraei gnwstos se Rover.Malaka,a8oryba kai me kala kratimata.Ypomoni omws giati to Septembrio h Avon bgazei ta ZV-3...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2003, 15:38:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NICK έγραψε: | Ypomoni omws giati to Septembrio h Avon bgazei ta ZV-3... |
Νίκ είσαι σίγουρος πως βγάζει το ZV3; Γιατί ήδη έχει βγάλει το ΖΖ3...
Μήπως εννοείς αυτό; Γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα και τίποτα
Άμα έχεις κάνα link βάλε το! 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nik7 (Νικολάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)
Ένταξη: 18 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 11:09:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
telika to thriler pire telos.....meta apo poli skepsi, psaksimo kai alla polla kataliksa sta eksis......
Michelin Pilot Exalto : poli malaka-ara trogonte grigora OMOS (Afto ine pigi apo gnosto!!!) pane gia katargisi......dioti kanane thorivo....kai etimazete gia kenourgio elastiko stin idia katigoria i michelin.....(giafto to apefiga....)
Goodyear F1 : apsogo lastixo apo oles tis plevres alla mono an exei amaksi piravlo(pano apo 1.6)......ine skliro kai thelei taxitites gia na zestathei......opote sto 1.4 katalavenete oti den tha dosei oles tou tis dinatotites...........
Kateliksa lipon sta....(kala nte min varate............)
Bridgestone Potenza RE720....(metria se sklirotita .....)ara exei afto pou ithela den trogete grigora kai zestenete efkola....kai defteron ta sigekrimena exoun 2 sires goma opote meta apo kapio simio pou tha fagothei tha emfanistei i defteri goma gia na diatirisei to lastixo peripou allo toso......den ksero an exete na kanete kamia paratirisi sto thema pantos pira kai 4 xronia egiisi gia to elastiko (kaliptei kataskevastika pou lathi pou isos exoun i prokipsoun kata tin xrisimopoiisi......vizi, skisimo ktl ktl) telika me zantes OZ chrono evolution kai 195/50/15r ta proanaferthenta to mali pige sta 930....pistevo oti itan kala....
perimeno apopseis................. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
VVV (Κώστας) Μόλις έγραψα

206 XS 1.600 8V
Ένταξη: 05 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 25 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 10:08:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά... όταν ζεστάνεις τα 720 για πρώτη φορά θα κάνεις πάρτυ...
Σοβαρά τώρα ΤΟ λαστιχο στο βρεγμένο και ΤΟ χειρότερο στο στεγνό αφού δεν ζεσταίνονται με τίποτα λόγω χαμηλού βάρους του 206 και αδύναμου κινητήρα και σε άσχημο δρόμο...κλάψτα Χαράλαμπε..
Τα είχα βάλει κι εγώ σε 206 1,6 8V και τα θεωρώ λάθος επιλογή γιατί δεν ζούμε στην Αγγλία που βρέχει συνέχεια αλλά στην Ελλάδα με τους καύσωνες και τους δρόμους γυαλί. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS 1.600 8V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 11:42:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντος είμαι μεταξύ Exalto (260 ευρώ) kai f1 (300 ευρώ).
Έχω ακούσει ότι τα F1 παρόλο που έχουν δείκτη V είναι σχετικά μαλακά λάστιχα...
Τα exalto επειδή καταργούνται σιγά σιγά σε μερικές διαστάσεις και θα βγούνε καινούργια και πηγαινοέρχομαι Μενίδι που έχει κάτι λακούβες χαράδρες το σκέφτομαι να τα βάλω..
Άλλωστε δεν την πολυ-πάω τη Michelin...
Σε όλα μου τα προηούμενα cars είχα FULDA EXTREMO... Απλά ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ (ειδικά σε αναλογία τιμής/αξίας) και σε στεγνό και σε βρεγμένο αλλά σε 195/50/15 βγαίνει με δείκτη ταχύτητας W οπότε το απορρίπτω.
Βεβαίως για τους ΠΟΛΥ γρήγορους τα Pirelli P-Zero (Assymetrico, Nero kai Rosso) είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TONY PAP (Aντώνης) Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ
Ένταξη: 22 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 556 Τόπος: Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 12:17:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
VVV (καλώς ήρθες στην παρέα μας)
το 8V 1600 που έχεις κανονικά τι μαμίσια ζάντες & λάστιχα φοράει ?
και τι πιέσεις έχεις στα re 720 γιατι προτείνονται για περίπου 28-30 το πολύ για να έχουν καλύτερη πρόσφυση συνολικά.
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS 1.600 8V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 13:06:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τώρα έχω τα Yokohama A539 που είναι επίσης άθλια (στο βρεγμένο ειδικά).
Ζάντες έχω 15άρες masitaly με 195/50/15.
Πιέσεις είχα πάντα τις μαμά που έχει στην πόρτα του οδηγού (δεν θυμάμαι πόσο είναι) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TONY PAP (Aντώνης) Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ
Ένταξη: 22 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 556 Τόπος: Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 13:20:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | Τώρα έχω τα Yokohama A539 που είναι επίσης άθλια (στο βρεγμένο ειδικά). |
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι χάλια στο βρεγμένο αλλά στο
στεγνό είναι απο τα πολύ καλά λάστιχα (μέχρι να ξεραθούν) και
θέλουν και πίεσεις περίπου 33-34 ...
Πάντως δεν μου είπες το car σου μαμίσιο είχε 14αρες με 175/65/14 ή
15αρες με 195/55/15?
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS 1.600 8V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 13:27:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
14αρες αλλά νομίζω ήταν 185/65/14...
Άντε να δ΄ψ πότε θα βρώ λάστιχα για το 206 που να με ικανοποιούν 100%... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 15:46:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
VVV έγραψε: | 14αρες αλλά νομίζω ήταν 185/65/14...
Άντε να δ΄ψ πότε θα βρώ λάστιχα για το 206 που να με ικανοποιούν 100%... |
F1 μη το συζητάς καθόλου!!!!!!!
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 17:38:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω δεν μπορω να εκφερω αποψη για τα λαστιχα στο συγκεκριμενο αμαξι αλλα απο εμπειριες σε αλλα...
Bridgestone Potenza RE720: Το πλεον απαραδεκτο λαστιχο ιδιαιτερα για ελληνικους δρομους...Καλο μονο για οσους βαζουν λαστιχα για να λενε οτι εχουν,ενναλλακτικα θα πηγαιναν με τις ζαντες...Πολυ σκληρο με εξισου σκληρα πλαινα τα οποια ενω δινουν καλη αισθηση στο τιμονι,δεν απορροφουν καθολου κραδασμους και δεν ζεσταινονται με τιποτα εκτος και αν εχεις αμαξι 1μιση τονου και κινεισαι στην εθνικη με πανω απο 150 για τουλαχιστον μιση ωρα.Βεβαια βγαζουν και τα περισσοτερα χλμ.
Yokohama A539: Πολυ καλο και μαλακο λαστιχο,σαπουνι εντος πολης αλλα εκπληκτικα καλο και σταθερο στο βρεγμενο.Βεβαια τρωγεται εξισου ευκολα και αργει επισης να ζεσταθει.Καλο τιμονι και ωραια εμφανιση.Λιγο τσιμπημενη τιμη.
Michelin Pilot SX-GT(καταργηθηκαν βεβαια): Φοβερο λαστιχο και παρολο που ηταν προγονος του Exalto ηταν σκαλες ανωτερο σε ολα...Δυστυχως η Michelin δεν καταφερε να ξεπερασει τον ιδιο της τον εαυτο.Το λαστιχο ηταν μαλακο,ισως το καλυτερο λαστιχο για βροχη που εχει βγει ποτε,και ηθελε προσοχη καθως καρουμπαλιαζε ευκολα.Παρολα αυτα δεν σκιζοταν τοσο ευκολα οσο τα Exalto.Πολυ καλη χιλιομετρικη αποδοση απλα εβγαζαν λιγο θορυβο.
Goodyear F1: Πολυ ωραιο λαστιχο.Ενδιαμεση σκληροτητσ γομας που ζεσταινεται σχετικα ευκολα.Καθολου θορυβος κυλισης και αρκετα εως πολυ ωραιο κρατημα στο βρεγμενο.Πολυ καλη χιλιομετρικη αποδοση και εξισου ανθεκτικα πλαινα.Θα ελεγα μαλλον ο συγχρονος διαδοχος του Pilot SX-GT.
Michelin Pilot Exalto: Μαλακη γομα με παααρα πολυ μαλ**α πλαινα.Πολυς θορυβος κυλισης με αποδεκτη χιλιομετρικη αποδοση και πολυ καλο κρατημα αλλα μονο οταν ζεσταθει,πραγμα που δεν γινοταν με τιποτα μεσα στην πολη.
Toyo Proxes T1S: Ενα ακομα εκπληκτικο αλλα παραμελλημενο λαστιχο...Μικρη χιλιομετρικη αποδοση αλλα εκλπηκτικο κρατημα στο στεγνο και ζεσταινεται και πολυ γρηγορα.
Ελπιζω να μην ξεχασα κατι...
Πανω απο ολα βεβαια το λαστιχο εξαρταται απο το προσωπικο στυλ του καθενος!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 23:29:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
1. ναι, βγήκαν νέα exalto με ενισχυμένα πλαϊνά
2. ναι, θα καταργηθούν πολύ σύντομα τα exalto για να έρθουν κάποια παρόμοιου τύπου, πιο εξελιγμένα και πιο ακριβά
3. δεν αργούν να ζεσταθούν!!!
= βάλτε exalto όσο υπάρχουν! απλά αν έχει καύσωνα με ρέγουλα το γκάζι
btw, υπάρχει λάστιχο 185/ΧΧ/15??
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2003, 03:09:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντως υπαρχει και το Bridgestone S03 Pole Position. Εγω φοραω το πιο παλιο (S02-Z rating). Στα συν του, ειναι οτι και με πιεση 0 μενει στρογγυλο και δεν κουβαλαω ρεζερβα. Πιθανολογω οτι και το S-03 θα εχει πολυ βαρυ σκελετο ικανο να κανει κατι παρομοιο - αν φυσικα σ'ενδιαφερει κατι τετοιο σαν χαρακτηριστικο σε λαστιχο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2003, 10:18:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να τι ξεχασα...Το Exalto καταργηθηκε ηδη και ο λογος ειναι οτι καταργηθηκε λογο χαμηλων πωλησεων.Η Michelin ευελπιστει με την καινουργια σειρα να ανακτησει το χαμενο της μεριδιο.
Οσο για το Pilot Sport και αυτο αλλαζει ταυτοχρονα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 06:20:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι δουλειά έχει το Michelin Pilot Sport με την συγκεκριμένη διάσταση που συζητάμε;;; Η 195/50/15 διάσταση δεν υπάρχει στο ελαστικό αυτό! Μην τρελλαθούμε τελείως...
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 08:31:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το Pilot Sport του 2003 ξεκινάει από 225/45/17!!!
--------
Στα λάστιχα που αναφέρατε ξεχάσατε τα Pirelli PZero, όπως και τα Pirelli P7000 (W παρακαλώ!!!) που φοράω και έχω κάνει πλήρη ανάλυση (και τα δύο είναι υπερβολικά-άχρηστα ίσως και πρακτικά ακατάλληλα για 14άρια εκτός και αν έχουν σκληρή ανάρτηση) που λόγω γόμας πυριτίου αποδίδουν από κρύα (προσοχή: κυκλοφορούν βραζιλιάνικα Ρ7000 με 600γρ παραπάνω βάρος και σκελετό ατσάλινο και όχι από κέβλαρ).
Για τους 14άρηδες πολύ καλά και ιδανικά είναι τα Pirelli P6. Θέλουν λίγο ζέσταμα. Υπάρχουν και τα σπορ λάστιχα Perfect της Metzeler (μόνο για όσους γνωρίζουν) που είναι καλά και για τους 14άρηδες αφού δουλεύουν από σχεδόν κρύα. Τα φορέσαμε σε 206 1.4 Quicksilver του club και είναι εξαιρετικά. Αμφιβάλλω πολύ έως και το αποκλείω εάν θα αντιληφθείτε διαφορές με ένα θεωρητικά ανώτερο λάστιχο (που θα θέλει και ζέσταμα).
Έχω αναφερθεί στα ελαστικά άπειρες φορές... Όσοι δεν ψάξατε να ψάξτε για να μάθετε.
Μεταξύ F1 και Exalto ψηφίζω Exalto για όλα τα μοντέλα 206, και για τους γρήγορους με 1.6 16V ή GTi ψηφίζω F1. (Εγώ πάλι Pirelli θα πάρω )
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NICK (ΝΙΚΟΣ) Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)
Ένταξη: 05 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 232 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 11:05:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mick206 έγραψε: | NICK έγραψε: | Ypomoni omws giati to Septembrio h Avon bgazei ta ZV-3... |
Νίκ είσαι σίγουρος πως βγάζει το ZV3; Γιατί ήδη έχει βγάλει το ΖΖ3...
Μήπως εννοείς αυτό; Γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα και τίποτα
Άμα έχεις κάνα link βάλε το!  |
Όχι ,αναφέρομαι στο νέο ZV3 που αναμένεται προς το τέλος του χρόνου...τελικά.Όντως το site της εταιρίας δεν το αναφέρει ακόμα,το έχω όμως διαβάσει σε κάποια περιοδικά αυτοκινήτου και μου το είπαν και κάποιοι έμποροι ελαστικών. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
XASOS Νέος χρήστης

ΒMW 525
Ένταξη: 10 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 86
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 19:54:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alex έγραψε: | Παντως υπαρχει και το Bridgestone S03 Pole Position. Εγω φοραω το πιο παλιο (S02-Z rating). Στα συν του, ειναι οτι και με πιεση 0 μενει στρογγυλο και δεν κουβαλαω ρεζερβα. Πιθανολογω οτι και το S-03 θα εχει πολυ βαρυ σκελετο ικανο να κανει κατι παρομοιο - αν φυσικα σ'ενδιαφερει κατι τετοιο σαν χαρακτηριστικο σε λαστιχο... |
Eγώ πάντως που είχα τα S-02 δύο φορέσ που έπαθα λάστιχο δεν κράτησε καθόλου την στρογγυλάδα του. Λίγο τα προχώρησα και μου έφαγε τα λινά. Τώρα έβαλα τα Michelin Pilot Sport 2... Σαφώς καλύτερο ελαστικό. Πιο αθόρυβο, πιο άνετο, και με καλύτερο κράτημα....μόνο λίγο πιο απότομο στο όριο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 20:22:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Michelin Pilot Sport σε 195/50/15 υπαρχει ή μαλλον σωστοτερα,υπηρχε μεχρι να καταργηθει.
Οσο για τα Ρ7000 εγω μονο εξαιρετικα λογια εχω να πω καθως ειναι λαστιχο με πολυ μαλακο πελμα αλλα και προφιλ αντιστοιχα σκληρο με αυτα του RE720! Οι δεικτες που βγαινει το συγκεκριμενο ειναι V αλλα υπαρχει σε πληθωρα διαστασεων.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 01:14:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
XASOS έγραψε: | Alex έγραψε: | Παντως υπαρχει και το Bridgestone S03 Pole Position. Εγω φοραω το πιο παλιο (S02-Z rating). Στα συν του, ειναι οτι και με πιεση 0 μενει στρογγυλο και δεν κουβαλαω ρεζερβα. Πιθανολογω οτι και το S-03 θα εχει πολυ βαρυ σκελετο ικανο να κανει κατι παρομοιο - αν φυσικα σ'ενδιαφερει κατι τετοιο σαν χαρακτηριστικο σε λαστιχο... |
Eγώ πάντως που είχα τα S-02 δύο φορέσ που έπαθα λάστιχο δεν κράτησε καθόλου την στρογγυλάδα του. Λίγο τα προχώρησα και μου έφαγε τα λινά. |
Απ'οσο βλεπω εχεις BMW 525. Ισως να "καθησε" απ'το βαρος (>1400 κιλα). Παντως τα 950 κιλα του 206 δε το πατωσαν και μαλιστα το ετρεχα και με 140 Km/h για πανω απο 10 χιλιομετρα...
Και καποια στιγμη οταν μου ξανασκασε απο βιδα (το ιδιο παλι!) εκανα παλι τα ιδια καφριλικια. Ε μετα απο αυτο το μονο που κουβαλαω στο αμαξι ειναι τρομπα και οχι ρεζερβα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|