PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 11:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε φίλε, άριστη επιλογή! Καλοτάξιδο! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
t69sniper 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

Ένταξη: 16 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2003, 07:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaloriziko!!!!!!! & na pigenis.....siga siga & apo to PEUGEOTdromio !!!! Smile)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2003, 04:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί Άρη να κράτησες σιγή ιχθύος, αλλά σε λίγο θα "μιλάς" με λεόντειο βρυχηθμό! Wink
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!
Very happy

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2003, 10:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Μπορεί Άρη να κράτησες σιγή ιχθύος, αλλά σε λίγο θα "μιλάς" με λεόντειο βρυχηθμό! Wink
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!
Very happy

Φιλε απο χθες στις 1800 μ.μ. 11/7/2003 το αμαξι βρικε τον κατοχω του Exclamation Exclamation
Ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που ο πωλητης του, του το πηγε σπιτι του.......και μετα εχετε παραπονο απο τις αντιπροσωπιες (αυτο ειναι χουμορ)...... Very happy

Με δουλευαν ολοι κ α ν ο ν ι κ α

Ο Τασουλης (flouri2003) μου ειπε ψεματα οτι το πρωτο αμαξι ηταν χτυπημενο και οτι θα αλλαζε αριθμο πλαισιου που σημαινε οτι θα επερνα αλλο και κατ' επεκταση θα περιμενα αλλη μια εβδομαδα να περασει τεχνικο ελεγχο και πινακιδες.
Μου ειπε οτι θα το επερνα την Πεμπτη 18/7....το αμαξι ηταν απο την Τεταρτη στην lion και να φανταστεις οτι χθες ημουν στην lion Exclamation Με κοιταζαν ολοι και γελαγαν χωρις εμενα να παει το μυαλο μου τι συμβαινει και οταν κατεβηκα στα αξεσουαρ τοσο ο Τασος οσο και ενας φιλος ο Σταθης (rallye 1.3) με ειχαν απο κοντα για να μην αγορασω κατι που ηδη μου ειχαν παρει βεβαια με τροπο για να μην καταλαβω κατι.......
Φευγοντας απο τον Τασο μου ειπε οτι θα εφερνε το δικο του 206 για πλυσιμο στο σπιτι μου και καφεδακι ταβλακι και τα σχετικα......ετσι λοιπον εγινε αλλα δεν ηταν το δικο του αλλα το δικο μου....μ΄ενα τεραστιο κοκκινο φιογκο επανω σε ολο το αμαξι!!!!!!!!!!!!

Ετρεχαν 8-9 ατομα ολη την εβδομαδα για να ετοιμασουν ολη την εκπληξη χωρις εγω να παρω γραμμη τιποτα Laughing
Εμεινα Μ@Α@Λ@Α@Κ#Α*Σ!!!!!! Shocked Shocked

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2003, 10:08:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΑΡΗ.......!!!!!!
ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙ ΤΟΥ CLUB ΕΤΣΙ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2003, 16:18:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[b]καλοριζικο καλοταξιδο και επιτελους ολο-δικο σου!!![/b]

αντε και να το καμαρωσουμε απο κοντα !!

Wink Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2003, 16:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
Φιλε απο χθες στις 1800 μ.μ. 11/7/2003 το αμαξι βρικε τον κατοχω του Exclamation Exclamation
Ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που ο πωλητης του, του το πηγε σπιτι του.......και μετα εχετε παραπονο απο τις αντιπροσωπιες (αυτο ειναι χουμορ)...... Very happy

Με δουλευαν ολοι κ α ν ο ν ι κ α

Ο Τασουλης (flouri2003) μου ειπε ψεματα οτι το πρωτο αμαξι ηταν χτυπημενο και οτι θα αλλαζε αριθμο πλαισιου που σημαινε οτι θα επερνα αλλο και κατ' επεκταση θα περιμενα αλλη μια εβδομαδα να περασει τεχνικο ελεγχο και πινακιδες.
Μου ειπε οτι θα το επερνα την Πεμπτη 18/7....το αμαξι ηταν απο την Τεταρτη στην lion και να φανταστεις οτι χθες ημουν στην lion Exclamation Με κοιταζαν ολοι και γελαγαν χωρις εμενα να παει το μυαλο μου τι συμβαινει και οταν κατεβηκα στα αξεσουαρ τοσο ο Τασος οσο και ενας φιλος ο Σταθης (rallye 1.3) με ειχαν απο κοντα για να μην αγορασω κατι που ηδη μου ειχαν παρει βεβαια με τροπο για να μην καταλαβω κατι.......
Φευγοντας απο τον Τασο μου ειπε οτι θα εφερνε το δικο του 206 για πλυσιμο στο σπιτι μου και καφεδακι ταβλακι και τα σχετικα......ετσι λοιπον εγινε αλλα δεν ηταν το δικο του αλλα το δικο μου....μ΄ενα τεραστιο κοκκινο φιογκο επανω σε ολο το αμαξι!!!!!!!!!!!!

Ετρεχαν 8-9 ατομα ολη την εβδομαδα για να ετοιμασουν ολη την εκπληξη χωρις εγω να παρω γραμμη τιποτα Laughing
Εμεινα Μ@Α@Λ@Α@Κ#Α*Σ!!!!!! Shocked Shocked

Εδω εγω το διαβαζω το ολο σκηνικο και εχω μεινει μ@@@κας.. Shocked ποσο μαλλον εσυ.... Πωωω.. τι να πεις..

Καλη φαση.. αντε καλοριζικο/καλοταξιδο ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2003, 18:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρη σου ζητώ συγνώμη γιατί...ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
Είχαμε μιλήσει με τον Τάσο και μου τα είχε πεί όλα γιά την έκπληξη που σου ετοίμαζαν, με κόκκινες κορδέλες κλπ. Χαίρομαι πού όλα πήγαν καλά.
Και πάλι ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!!

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2003, 19:56:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Aρη, καλορίζικο να είναι καλοτάξιδο και να κάνεις πολλά μα πολλά ασφαλή και ευχάριστα χλμ....

Αν μερικοί δεν το προσέξατε το Αρης πείρε ένα νέο μοντέλο:

1,6 GTi Wink

Δηλαδή μεταλλαγμένο;; Διασταυρωμένο με 106 Gti;; Ή καθαρόαιμο;

Eίναι καινούργια έκδοση εξοπλισμού με μόνη διαφορά τους 2 αντί για 4 αερόσακους.Το έμαθα απο αντιπρόσωπο πηγαίνοντας για πληροφορίες για το <<λιονταράκι>> Wink
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2003, 01:27:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρη καλοτάξιδο. Άριστη επιλογή! Wink Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2003, 10:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστω ολους απο καρδια διοτι ολοι σας με την καρδια σας μου το ευχεστε Exclamation Exclamation Exclamation

Ηδη το λιονταρακι μου εχει κανει 257km τα περισσοτερα ηρεμα (καποια απο αυτα λιγο πιο νευρικα) με μονη μαλ***α μου σημερα που πηγαινα στην δουλεια οπου ξεχαστικα καποια στιγμη και κρατησα την 1η μεχρι 4000σ.α.λ Shocked και μετα δεν μπηκε η 4η και μεχρι να καταλαβω τι εγινε το αμαξι στροφαρε μεχρι 5000σ.α.λ Embarassed Embarassed .

Ηδη χθες ψαρωσα δυο 106GTi και ενα SAXO Twisted evil το ξερω οτι καποια στιγμη θα μαθουν ολοι τις διαφορες του 2.0 και 1.6 μεχρι τοτε το διασκεδαζω διακριτικα βεβαια..... Very happy Laughing

Περιμενω να ερθει η μερα του καφε για να το δειτε ολοι απο κοντα.........ακομα πισω φαναρια σαν του δικου μου δεν εχουν ερθει!!!!!!

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2003, 15:12:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους απο καρδια διοτι ολοι σας με την καρδια σας μου το ευχεστε Exclamation Exclamation Exclamation

Ηδη το λιονταρακι μου εχει κανει 257km τα περισσοτερα ηρεμα (καποια απο αυτα λιγο πιο νευρικα) με μονη μαλ***α μου σημερα που πηγαινα στην δουλεια οπου ξεχαστικα καποια στιγμη και κρατησα την 1η μεχρι 4000σ.α.λ Shocked και μετα δεν μπηκε η 4η και μεχρι να καταλαβω τι εγινε το αμαξι στροφαρε μεχρι 5000σ.α.λ Embarassed Embarassed .

Ηδη χθες ψαρωσα δυο 106GTi και ενα SAXO Twisted evil το ξερω οτι καποια στιγμη θα μαθουν ολοι τις διαφορες του 2.0 και 1.6 μεχρι τοτε το διασκεδαζω διακριτικα βεβαια..... Very happy Laughing

Περιμενω να ερθει η μερα του καφε για να το δειτε ολοι απο κοντα.........ακομα πισω φαναρια σαν του δικου μου δεν εχουν ερθει!!!!!!

οχι ρε πο**τη* μου! επαθες τετοιο κακο ρε Αρη ;;; Evil οχι ρε γαμώτω !
κριμα! Evil
τι να πω ; Evil
πραγματικα κριμα! Evil
4000 στροφες ;;;
οχι ρε συ !
.
.
.
.
καλα ρε μας δουλευεις ;;
πως κανεις ετσι ;
ειπαμε να μην τα σκιζουμε φρεσκα , αλλα οχι κι ετσι!
μην το παρακανεις! δεν εγινε και τιποτα που πηγε 4000!
στο κατω κατω μηχανικο κιβωτιο εχουμε , αν ηθελες την πληρη απαλλαγη απο την εννοια των στροφων θα επερνες το αυτοματο!!!
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Καλοριζικο σου ειπα ; δε θυμαμαι! α! μαλιστα! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2003, 20:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E, δεν έγινε και τίποτα που έπιασες τις 5000 στροφές....
Για μια φορά συγχωρήσε, άντε και για 4 - 5....
Εξάλλου είναι γνωστό οτι οι κινητήρες σε όλα τα νεα αυτοκίνητα είναι ψιλοστρωμένοι από το εργοστάσιο, απλώς θέλουν και λίγο προσοχή....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2003, 21:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το συζυτω απιστευτη η κατασταση που σου εστησαν οι φιλοι σου!!

Αντε καλοταξιδο πλεον!!!

Λες και θα ειναι η τελευταια φορα που θα ποιασεις 5αρα στο κιβωτιο! Αργοτερα που θα ριχνεις κοφτες σε καθε ταχυτητα με τα saxorallα πιστευω οτι δεν θα σε πολυνοιαζει το στραβοπατημα στο στρωσιμο!!!

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2003, 13:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο φίλε !!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2003, 15:12:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους φίλους σου, που σου ετοίμασαν μια τέτοια έκπληξη !!

Περιμένουμε όλοι, να θαυμάσουμε το λιονταράκι σου από κοντά!!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2003, 16:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τετοια κανετε με τις παραδοσεις και θα αρχισουμε και εμεις οι πωλητες σιγα σιγα να εχουμε προβλημα με τους πελατες και τα αφεντικα και θα τρεχουμε σαν τους χαζους.Καλα ρε τους συναδελφους δεν τους σκεφταιστε καθολου Question Και αντε καλα να το κανεις σε ενα σηνφορουμα ή σε εναν φιλο.Τι θα γινει ομως αν βγει παραεξω και ξεκινησουν να θελουν και οι αλλοι Question Χτυπαμε που χτυπαμε δωδεκαωρα ετσι Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Αρη καλοριζικο και παλυ ρε φιλε.

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Question Question Question Question Question Question 4000 στροφεεες Question Question Question Κανε κανε μ@λ@κιες και μετα δεν πηγαινει το αμαξι Rolling eyes Βρεεεεεεεεεε βαρααααααααααααααααααα αυτου και μην μασας Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούν 2006, 23:32:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Larry69 έγραψε:
Καλοτάξιδο ρε φίλε.Σου εύχομαι ότι καλύτερο για το καινούριο 206.
Ελπίζω να τα πούμε σύντομα.
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟ 206 GT 17__

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούν 2006, 11:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοταξιδο και να το προσεχει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούν 2006, 14:03:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοταξιδο Λαζαρε!!!! Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης