PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απομακρυνση γατων και σκυλιων απο τα Peugeot μας....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 15:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Αν φροντιζεις να ειναι σχετικα καθαρη απο μεσα και κανεις 1 κερωμα το χρονο στο υπογραφω οτι δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα.... Cool
(δοκιμασμενα πραγματα Wink )

Πρέπει και κάθε φορά που τη βάζεις να είναι καθαρό το αυτοκίνιτο για να μην τρίβεται η κουκούλα μαζί με τη βρώμα του αυτοκινίτου πάνω στο χρώμα! Συνεπώς πρέπει να πλένεται κάθε μέρα πριν "κουκουλωθεί" πράγμα λίγο δύσκολο... Confused
Είναι και το μαύρο ρε γα** Confused Το παραμικρό φαίνεται Confused
Αν ήταν ασημί δεν θα με ένοιαζε καθόλου!!! Confused

volvos έγραψε:
ποσο μαλ**ες? ειστε....

τα σημαδια αγορινα μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ...

ειναι απο το σκυλο που ανεβαινει στο καπο οταν τη κυνηγαει και αυτη ειναι στην οροφη και αυτος προσπαθει να ανεβει αλλα δε μπορει απο το καπο...

ασε την εχουμε πατησει ετσι με το κολλητο μου και ψαχναμε μηνες να καταλαβουμε τι γινεται μεχρι που ειδαμε λαιβ το σκηνικο!

Τάκη στην πυλωτή δεν χωράει να μπει σκύλος από πουθενά...
Εγώ σκύλο δεν έχω...
Οι πατημασιές που βλέπω κάθε πρωί στο καπώ είναι από γάτες...
Άρα και οι γρατζουνιές είναι από γάτες...

Vini έγραψε:

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18210&cat=355&page=1

http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&itm=5140&ct=80&la=1

Τα έχεις δοκιμάσει Question
Κάνουν δουλειά Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 15:38:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλ**α ζηση δινεις ρεσιταλ σημερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 16:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
εγώ το αφήνω τόσο βρώμικο που σιχαίνονται οι γάτες να το ακουμπήσουν... Cool

ρε μορτακο ΑΠΛΑ κουκουλωσε το και θα βρεις την ησυχια σου!!!!!ειναι πολυ απλο...

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 17:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

notis1313 έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
εγώ το αφήνω τόσο βρώμικο που σιχαίνονται οι γάτες να το ακουμπήσουν... Cool

ρε μορτακο ΑΠΛΑ κουκουλωσε το και θα βρεις την ησυχια σου!!!!!ειναι πολυ απλο...

Καλά σου λέει ρε Ζήση μας έφαγες Laughing Laughing Laughing

Dizzy2 Stunned

Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 17:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικο μου δεν ανεβαινει τιποτα πανω ουτε σκυλος ουτε γατος Confused δε ξερω τι παιζει και στο σπιτι μου εχω πανω απο 12 γατια εν αντιθεσει με τα αλλα δυο αυτοκινητα της οικογενειας που κατοικουνται μονιμα απο γατες...ισως ευθυνεται αυτο που ειπε και ο Ζησης μιας και το 106 μου παντα διεκδικει δαφνες στην εξωτερικη βρωμια(πανω του καθομαι αλλωστε;) αφηστε τα ολοι βρωμικα λοιπον και δειτε τη διαφορα! Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι μπαινουν και κοιμουνται στο μηχανοστασιο...φανταστειτε σκηνηκο να ανοιγεις αμεριμνος το καπω και να βλεπεις μεσα 2-3 γατια κουλουριασμενα! Shocked

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 20:49:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:

Vini έγραψε:

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18210&cat=355&page=1

http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&itm=5140&ct=80&la=1

Τα έχεις δοκιμάσει Question
Κάνουν δουλειά Question

Δεν τα έχω δοκιμάσει.
Το υγρό όμως δεν κοστίζει πολύ και φαντάζομαι ότι αν ρίξεις μερικές φορές, γύρω από το αυτοκίνητο τότε μάλλον θα απομακρύνει τα γατιά ...
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 21:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θες να καβατζωσω ενα G3 A3 να σου φερω!Ειναι αποτελεσματικο μιας και με τις σφαιρες των 7,62 χιλιωστων διαμελιζει οτι υπαρχει στα 400 μετρα!Θα εχεις ενα αμυδρο προβληματακι ομως!Ωραιοτατες τρυπες στο μοτερ!
Hunter Hunter Hunter Sniper Sniper Sniper
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Tease Tease Silly Silly

..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ath7 στις Δευ 23 Νοέ 2009, 20:33:59, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Νοέ 2009, 02:26:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: Απομακρυνση γατων και σκυλιων απο τα Peugeot μας.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Εχθές έπλυνα το πολυαγαπημένο μου αυτοκίνιτο!!!

Σήμερα το πρωί κατεβαίνοντας στην πυλωτή να το πάρω είδα πάνω στο καπώ μου λάσπες και πολλές πατημασιές από γάτες όπως και σημάδια από τσουλήθρα που είχαν κάνει επειδή γλυστράγανε....Εκτός από όλα αυτά κάθε φορά που το πλένω βλέπω και μία καινούργια γρατζουνιά από νύχια γάτας.(είνια εκεί ακριβώς που κάθονται-δεν γίνεται να γρατζουνιστεί εκεί από κάποια άλλη αιτία,ανάμεσα από τα πτσιλιστίρια των υαλοκαθαριστήρων)..... Confused Το φαινόμενο αυτό το παρατηρώ εδω και πολύ καιρο αλλά νόμιζα ότι θα σταματαγε μετά απο κάποιες διαδοχικές κλωτσιές που τους είχα δώσει... Κάθε φορά που αφήνω το αυτοκίνιτο τις βλέπω τις γαμημένες και καραδοκούν να πάνε να ανέβουν! Λογικά ανεβαίνουν επειδή είναι ζεστο το καπώ! Πριν πει κανείς ότι τις μισώ κλπ κλπ κλπ να τον ενημερώσω ότι εγώ είμαι ο πρώτος που τις θέλει και στο χωριό μου έχω μεγαλώσει άπειρες από δαύτες! Αλλά η κατάσταση δεν πάει άλλο!!! Περισσότερο νοιάζομαι για το αυτοκίνιτό μου παρα γι αυτές!!!

Πριν καταλήξω σε κάποιο μη επιθυμητό αποτέλεσμα έχει κάποιος να προτείνει κάτι Question Rolling eyes Sad

Μπορώ να ρίξω τίποτα στο χώρο τριγύρω για να μην πλησιάζουν Question

http://www.hlektronika.gr/forum/archive/index.php/t-40946.html

Έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα ρε συ! Μην πτοείσαι! Laughing Laughing Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Νοέ 2009, 03:28:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Εγώ έχω βάλει αυτό http://www.youtube.com/watch?v=JGbjVqLoz3I&NR=1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος..
Αλλά αν θες πιο "σκληροπυρηνικά" αποτελέσματα, υπάρχει και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=5dzi_8Rscfs&feature=related. Wink

Απλα εχω λιωσειειειει... ειδικα το πρωτο το εχω δει καμια 10αρια φορες και ακομα γελαω...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Νοέ 2009, 10:54:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Απομακρυνση γατων και σκυλιων απο τα Peugeot μας.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
http://www.hlektronika.gr/forum/archive/index.php/t-40946.html

Έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα ρε συ! Μην πτοείσαι! Laughing Laughing Laughing

Shocked

Γαμάτο Exclamation Exclamation Exclamation Μπορώ να πώ ότι αν και ηλεκτρολόγος δεν το είχα σκεφτεί!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
blackpug106 (Αλεξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 16V '01

Ένταξη: 18 Απρ 2004
Τόπος: Θεσαλλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Νοέ 2009, 23:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν ειχα το ιδιο προβλημα, κυριως χειμωνα, που ψαχνουν ζεστη, αντι για κουκουλα, εβαζα το αντιλιακο του παρμπριζ, εκεινο που μπαινει απεξω (ιδιο υλικο με την κουκουλα) πανω στο καπω, το σφηνωνα στους υαλοκαθαριστηρες και ολα οκ

εναλλακτικα μπορεις να ψεκασεις κρεολινη γυρω γυρω απο κει που παρκαρεις, βρωμαει απιστευτα, πιθανον να μην πλησιαζουν οι γατες,
θα βρεις σε μαγαζι με γεωπονικα φαρμακα

βρωμαει απιστευτα, μη ψεκασεις το αμαξι καταλαθος

υπαρχουν και τα πιο extreme για τον ελεγχο του πληθυσμου των γατιων...

μπορεις βεβαια να πιασεις τις θηλυκες και να τις πας για στειρωση (υπαρχουν κατι προγραμματα που τρεχουν σε διαφορους δημους)
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 17:34:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά υπάρχουν διαφορα μικρά μαραφέτια που με μια απλή "μπαταρία" εκπέμπει υπερήχους εγώ στο μαγαζί "ιλετρολογικου" υλικού τα πουλάμε είναι "παφτινα" ψάξτε τα απομακρύνει τα πάντα μια σκέψη όμως που περνάει μην τυχόν και σκάσει καμια μπαταρία και πάρει φωτιά εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα εκεί που παρκάρω έχει πολλά σαλιγκάρια μάλλον γιατί βρίσκω κάτι γυαλιστερούς δρόμους πάνω στην οροφή και στα τζαμια είναι τέλειοι τώρα που έβαψα το αμάξι δίνουν άλλο τόνο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 18:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να αφήσεις ανοιχτά τα παράθυρα να κάθονται μέσα που έχει περισσότερη άνεση και ζεστη,οποτε το πρωί σηκώνεσαι μαζεύεις με ένα ηλεκτρικό σκουπάκι ότι μαλλί άφησαν στο κάθισμα και όλα ok,ούτε γρατζουνιά δεν θα ξαναϋπάρξει στο καπό σου. Very happy Very happy Very happy

Η καλύτερη λύση είναι το μηχανηματάκι με τον ήχο πιστεύω.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 18:31:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσε φίλε κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τις κωλόγατες αλλά ευτυχώς μόνο μου το λερώνουν, δεν έχω βρει κάποια γρατζουνιά. Εμένα μάλιστα πέρα από το ότι κοιμούνται πάνω, μου το κάνουν και σκαλοπάτι για να πηδάνε την διπλανή μάντρα που είναι ψηλή. Αυτό που κάνω πάντως και κάπως έχουν σταματήσει, είναι ότι κάθε φορά που τις βλέπω από το παράθυρο πατάω το συναγερμό και τρομάζουν από τον ήχο. Πάντως όσες κλοτσιές και να τους ρίξεις δεν παίζει να σταματήσουν. Οι γάτες σαν είδος δεν μαθαίνουν εύκολα σαν τους σκύλους.

Πάνω απ' την ατμόσφαιρα υπάρχει η τουρμπόσφαιρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 20:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα αγαπατε πολυ τα ζωα βλεπω...
μηπως ειστε γραμμενοι και σε κανενα club φιλοζωικης ?

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 20:39:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

blackpug106 έγραψε:
οταν ειχα το ιδιο προβλημα, κυριως χειμωνα, που ψαχνουν ζεστη, αντι για κουκουλα, εβαζα το αντιλιακο του παρμπριζ, εκεινο που μπαινει απεξω (ιδιο υλικο με την κουκουλα) πανω στο καπω, το σφηνωνα στους υαλοκαθαριστηρες και ολα οκ

εναλλακτικα μπορεις να ψεκασεις κρεολινη γυρω γυρω απο κει που παρκαρεις, βρωμαει απιστευτα, πιθανον να μην πλησιαζουν οι γατες,
θα βρεις σε μαγαζι με γεωπονικα φαρμακα

βρωμαει απιστευτα, μη ψεκασεις το αμαξι καταλαθος

υπαρχουν και τα πιο extreme για τον ελεγχο του πληθυσμου των γατιων...

μπορεις βεβαια να πιασεις τις θηλυκες και να τις πας για στειρωση (υπαρχουν κατι προγραμματα που τρεχουν σε διαφορους δημους)

αν πασαλειψεις το αυτοκινητο με λιγο κοπρια με μπολικο μεθανιο θα ναι ακομα καλυτερα

Μπορεις επισης να κρεμασεις μερικες γατες αναποδα για παραδειγματισμο.
δεν προκειτε να ξαναπατησει γατι στην περιοχη

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 21:14:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"κολογατες" και εγώ πετάω πέτρες τίποτα πρέπει να πάρω κανένα όπλο με διόπτρα και σιγαστήρα μου φαίνεται στο κεφάλι πάνω και αθόρυβα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 00:03:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NemesisUltra έγραψε:
παιδιά υπάρχουν διαφορα μικρά μαραφέτια που με μια απλή "μπαταρία" εκπέμπει υπερήχους εγώ στο μαγαζί "ιλετρολογικου" υλικού τα πουλάμε είναι "παφτινα" ψάξτε τα απομακρύνει τα πάντα μια σκέψη όμως που περνάει μην τυχόν και σκάσει καμια μπαταρία και πάρει φωτιά εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα εκεί που παρκάρω έχει πολλά σαλιγκάρια μάλλον γιατί βρίσκω κάτι γυαλιστερούς δρόμους πάνω στην οροφή και στα τζαμια είναι τέλειοι τώρα που έβαψα το αμάξι δίνουν άλλο τόνο

Αν διαβασεις το χαρτακι μεσα στο κουτι θα δεις οτι γραφει πως δεν επηρεαζει τα κατοικιδια εκτος κι αν νομιζεις οτι δεν εννοει αυτα γιατι ειναι αδεσποτα. Παντως μην πτοεισαι και το βαλεις κατω υπαρχει και η λυση της φολας.

Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 00:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα δω αυριο και θα σου πω δεν τους εχω δωσει σημασια αλλα εχουμε διαφορα

λογικα ολο και καποιο θα τα απωθει
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 01:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το post μου θύμισε έναν φίλο με Duc1098 ο οποίος έχει πάρει και την κόκκινη βελούδινη κουκούλα DucatiPerformance και το σκεπάζει. Παράλληλα έχει κι ένα scooter και πηγαινοέρχεται δουλειά.

Μιά μέρα που μιλάγαμε, μας λέει:

-Είναι μιά κωλόγατα που όλο πάει κι ανεβαίνει πανω στην κουκούλα και μου την κάνει σκ**ά! Και η μαλ***α είναι ότι δεν ανεβαίνει στο σκούτερ, πάει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ στην κουκούλα που τη χρυσοπλήρωσα! Αλλά εγώ ξέρω γιατί το κάνει!

Περιμέναμε κι εμείς μιά επιστημονική εξήγηση....

Γιατί ρε Γιώργο? του λέμε

Γιατί είναι ΚΑΡΓΙΟΛ@!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης