Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Νοέ 2009, 02:18:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είχα λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Alpha που μου κατατίθετω ο μισθός. Άνοιξα έναν ακόμη με κάρτα Visa και τα ψιψιψίνια που δίνουν κωδικούς για τις ονλάιν αγορές και e-banking. Και όταν χρειαστεί να πάρω κάτι, μεταφέρω στον "άδειο" λογαριασμό όσα ακριβώς θέλω και είμαι οκ. Η καρτούλα καταχωρημένη στο PayPal και βουρ για ψώνια! 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NemesisUltra (Μιχάλης) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye
Ένταξη: 21 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 391 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 13:49:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
http://www.ebay.co.uk/ Σε αυτο το λινκ κανουμε την εγραφη ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallos 16v (ilias) Νέος χρήστης

peugeot 106 rallye 16v...
Ένταξη: 03 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 58
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 22:38:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο οσο ξερω ναι...και εγω εκει γραφτηκα...
ασχετη και χαζη ερωτηση αν ψωνισω εγω κατι που ξερω οτι θα το στειλει ο αλλος και οτι δεν θα παρει τα λεφτα απλα και δεν θα στελει τπτ...να μου πεις ολα ειναιι καλα σχεδιασμενα εκει να μην γινονται απατες...και που ξερω εγω οτι αν το στειλει θα δουλευει κανονικα αυτο και δεν ειναι καμενο π.χ?
rallos 4ever... GaaaaaaN B@nG B@nG B@nG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 03:25:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν το ξέρεις
Περαν της πλακας, εμενα δεν μου εχει τυχει...
Απλα ψωνιζεις απο ατομα με καλο και μεγαλο feedback |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
greenpug106 (Κωνσταντίνος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned
Ένταξη: 24 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 897 Τόπος: Κύπρος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 08:40:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
rallos 16v έγραψε: | απο οσο ξερω ναι...και εγω εκει γραφτηκα...
ασχετη και χαζη ερωτηση αν ψωνισω εγω κατι που ξερω οτι θα το στειλει ο αλλος και οτι δεν θα παρει τα λεφτα απλα και δεν θα στελει τπτ...να μου πεις ολα ειναιι καλα σχεδιασμενα εκει να μην γινονται απατες...και που ξερω εγω οτι αν το στειλει θα δουλευει κανονικα αυτο και δεν ειναι καμενο π.χ? |
Όπως απάντησε και ο Road-Runner.
Επίσης πιστεύω ότι το Paypal καλύπτει τους πελάτες του για ποσά πχ μέχρι 500 στερλίνες - επιβεβαίωσε το αν θες. Μάθε λεπτομέρειες για το πως λειτουργεί και πότε σε καλύπτει. Άκουσα από άλλους που τους επέστρεψαν τα λεφτά της πράξης αλλά κάποτε μπορεί να καθυστερήσουν και αρκετά πχ 1-2 μήνες.
Τελευταία εμφανίστηκε και το φαινόμενο χρήστες με μεγάλο και θετικό feedback να κάνουν απατεωνιές. Κάποιοι χρησιμοποιούν κωδικούς άλλων για το λόγο αυτό.
Γενικά προσπάθησε να μην αγοράσεις κάτι πολύ ακριβό - πχ αυτοκίνητο 
Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 09:32:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν δεν σου έρθει το αντικείμενο μέσα σε 3 μήνες (2 μήνες διορία ταχυδρομείου + 1 μήνα paypal dispute) τότε παίρνεις όλα τα λεφτά σου πίσω αυτόματα απ το paypal. (το οποίο paypal τα παίρνει με το ζόρι απ τον πωλητή).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alekoukos106 (Αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3
Ένταξη: 26 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 731
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 16:48:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εβαλα προψε 50 ευρω σε μια propaid καρτα της τραπεζας Κυπρου και σημερα που προσπαθησα να αγορασω για εκατοστη φορα κατι απο Γαλλια μου λεει ''Your payment has been refused by your bank.
Sorry, we can't complete your transaction.''
τι σκ**α παιζει????? 
www.apr.gr
Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 18:13:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποσο κανουνε αυτα που θες να παρεις?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 20:36:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δηλαδη κατι που ελεγε εκει περα για 10 με 12 εργασιμες μερες οτι θα τα εχω δεν ισχυει?
υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να κοιταω τι θα αγορασω και απο ποιον?
πως το καταλαβαινω αυτο?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 21:14:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
rallos 16v έγραψε: | δηλαδη κατι που ελεγε εκει περα για 10 με 12 εργασιμες μερες οτι θα τα εχω δεν ισχυει?
υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να κοιταω τι θα αγορασω και απο ποιον?
πως το καταλαβαινω αυτο? |
από την χώρα προέλευσης...
ευρώπη, 5 ~ 7 ημέρες
αμερική, 10 ~ 15 ημέρες
ασία, 15-25 ημέρες
από τις δικές μου παραγγελίες σε αυτά τα νούμερα έχω καταλήξει... μου χει έρθει και από αγγλία με απλό ταχυχρομείο μέσα σε 3,5 μέρες αλλά ήταν σίγουρα κωλόφαρδο δέμα! και φυσικά μου χει έρθει από χονκ κονγκ μετά από 65 ημέρες. γενικά η ασία θέλει μεγάλη υπομονή!
αυτά τα νούμερα είναι για απλό ταχυδρομείο... αν επιλέξετε express υπηρεσία, courier κλπ τότε οι χρόνοι πέφτουν δραματικά, καθώς σου έρχονται από οπουδήποτε στον κόσμο πολύ γρήγορα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alekoukos106 (Αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3
Ένταξη: 26 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 731
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 21:58:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ghost Dog έγραψε: | Ποσο κανουνε αυτα που θες να παρεις?? |
43 ευρω μαζι με μεταφορικα! 
www.apr.gr
Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lefter1s RC Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε
Ένταξη: 22 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 659 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 22:06:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον θα σας πω εγω τη μεθοδο που εμπιστευομαι, χρησιμοποιω και δεν την αλλαζω με τιποτα! Λοιπον:
1) Τσεκαρεις ο,τι θελεις στο ebay
2) Παιρνεις τηλεφωνο τον Kωστη (Shinanai) και του λες οτι σου ελλειψε
3) Τον ζαλιζεις λιγο και του κλαιγεσαι.
4) Του δινεις τα $$ και τον πιεζεις να τα βαλει ασαπ στην καρτα του.
5) Του στελνεις στο μσν το λινκ με αυτο που θελεις και περιμενεις!
Σημειωση: η παραπανω μεθοδος ειναι 100% αξιοπιστη, αλλα μπορει να ειναι αρκετα χρονοβορα (ειδικα αμα εχει μπλεξει με εργασιες στη σχολη του ). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 22:10:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alekoukos106 έγραψε: | Ghost Dog έγραψε: | Ποσο κανουνε αυτα που θες να παρεις?? |
43 ευρω μαζι με μεταφορικα!  |
μηπως θελει """card charged""" η καρτα σου μεσω του paypal...και εννοω ανανεωση συνδρομης paypal account που σε χρεωνει 1.5 ευρω και σου στελνει κατι κωδικους....λεω μηπως 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 22:14:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 22:25:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εχω διαβασει ολα τα θεματα σχετικα με το ebay και δεν τα εχω καταλαβει ολα ....
λοιπον
ερωτηση 1η--->εκτος απο το λογαριασμο που εχουμε στο ebay πρεπει να κανω και στο paypal?aαν ναι εδς---> www.paypal-shopping.com
ερωτηση 2η--->μια prepaid καρτα που εχω απο τραπεζα κυπρου απο οτι διαβασα κανει
ερωτηση3η--->κατα προτιμηση να παραγκελνουμε απο αγκλια?θα ερχονται φθηνοτερα εδω? εδω δλδ....(www.ebay.co.uk)
ερωτηση 4η--->σε μερικα προιοντα δεν λεει εξοδα αποστολης..πως μπορω να τα μαθω ποια ειναι?
ερωτηση 5--->ειναι φθηνοτερα μεσω ελτα?(λογικα ναι)
διαλεγω εγω πως θελω να μου ερθουν τα πραγματα η τα στελνουν οπως θελουν?
ερωτηση 6η--->στο ταχυδρομειο πληρωνω κ αλλα? πως παει με το κιλο αν ειναι βαρυ?
ειμαι λιγο πριξας εε? 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 23:24:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
rallos 16v έγραψε: | ερωτηση 1η--->εκτος απο το λογαριασμο που εχουμε στο ebay πρεπει να κανω και στο paypal?aαν ναι εδς---> www.paypal-shopping.com
ερωτηση 2η--->μια prepaid καρτα που εχω απο τραπεζα κυπρου απο οτι διαβασα κανει
ερωτηση3η--->κατα προτιμηση να παραγκελνουμε απο αγκλια?θα ερχονται φθηνοτερα εδω? εδω δλδ....(www.ebay.co.uk)
ερωτηση 4η--->σε μερικα προιοντα δεν λεει εξοδα αποστολης..πως μπορω να τα μαθω ποια ειναι?
ερωτηση 5--->ειναι φθηνοτερα μεσω ελτα?(λογικα ναι)
διαλεγω εγω πως θελω να μου ερθουν τα πραγματα η τα στελνουν οπως θελουν?
ερωτηση 6η--->στο ταχυδρομειο πληρωνω κ αλλα? πως παει με το κιλο αν ειναι βαρυ? |
1. στο paypal δεν είναι "υποχρεωτικό" να κάνεις λογαριασμό, αλλά αν θες ασφαλής αγορές μέσω ebay, τότε το καλύτερο είναι η πληρωμή να γίνεται μέσω paypal.
2. όλες οι prepaid κάνουν για αυτή τη δουλειά, μόνο για αγορές όμως, όχι πωλήσεις.
3. κατα προτίμηση από Ευρωπαική Ένωση, καθώς δεν υπάρχουν τελωνεία. και σου έρχονται κ απίστευτα γρήγορα με απλό ταχυδρομείο. τα ταχυδρομικά είναι φυσιολογικά ποσά. τα πιο φθηνά έξοδα αποστολής τα έχει με διαφορά η ασία. επίσης, δεν έχει σημασία σε πιο ebay μπαίνεις, καθώς τα περισσότερα βγάζουν και τους international sellers. προσωπικά προτιμώ το ebay.co.uk καθώς έχει μερικές ευκολίες κατά την αναζήτηση.
4. ρωτάς τον πωλητή (αφού τσεκάρεις πρώτα τι δηλώνει ο ίδιος στο "ships to") και φυσικά ΠΡΙΝ χτυπήσεις οποιοδήποτε αντικείμενο!
5. στο shipping tab έχουν τους τρόπους που μπορούν να σου στείλουν το αντικείμενο και πόσο κοστίζει ο καθένας. ο πιο συνηθισμένος είναι το κλασσικό air mail που είναι κ το φθηνότερο κ σου ρχεται στην πόρτα σου μέσω ελτά, σαν απλό γράμμα (ή μικρό δέμα). αν είναι κάτι ογκώδες σου ρχεται ειδοποίηση. μερικοί πωλητές προσφέρουν και courier (parcelforce, ups, dhl κλπ) αλλά πληρώνεις τουλάχιστον τα διπλάσια.
6. ταχυδρομείο δεν πληρώνεις κάτι άλλο κ δεν σε απασχολεί το πόσο βαρύ είναι. αυτά τα χει πληρώσει ήδη ο πωλητής στο δικό του ταχυδρομείο. λίγο προσοχή θέλει με τα τελωνεία μόνο. δέματα εκτός Ε.Ε. και αξίας άνω των 100 ευρώ (στο εντελώς περίπου) είναι πολύ πιθανό να περάσουν από έλεγχο κ να σου ζητάνε γαμισιάτικα για εκτελωνισμό. οπότε ακριβές αγορές μόνο μέσω Ε.Ε.
και φυσικά μην ξεχνάτε και τον skroutz.gr
από ηλεκτρονικά είμαστε χαλαρά απ τις πιο φθηνές χώρες στον κόσμο! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 01:48:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 01:01:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: |
6. ταχυδρομείο δεν πληρώνεις κάτι άλλο κ δεν σε απασχολεί το πόσο βαρύ είναι. αυτά τα χει πληρώσει ήδη ο πωλητής στο δικό του ταχυδρομείο. λίγο προσοχή θέλει με τα τελωνεία μόνο. δέματα εκτός Ε.Ε. και αξίας άνω των 100 ευρώ (στο εντελώς περίπου) είναι πολύ πιθανό να περάσουν από έλεγχο κ να σου ζητάνε γαμισιάτικα για εκτελωνισμό. οπότε ακριβές αγορές μόνο μέσω Ε.Ε. |
Οτιδήποτε βαρύτερο από 2 κιλά ή με δηλωμένο κόστος περισσότερο από 50,00USD κάνει πάντα πλέον "στάση" στο τελωνείο.
Το κόστος του εκτελωνισμού είναι 98,00EUR η αμοιβή του εκτελωνιστή (για αποστολές με courier, πχ DHL) και ο δασμός είναι το 24% της δηλωμένης αξίας του προϊόντος.
Αν η δηλωμένη αξία είναι ύποπτα χαμηλότερη από την αντίστοιχη στην Ελλάδα, τότε ο δασμός είναι το 24% της λιανικής τιμής πώλησης του αντικειμένου εδώ.
Με το ταχυδρομείο είναι ελαφρά καλύτερα τα πράγματα, επίσης το κόστος εκτελωνισμού νομίζω πως είναι αστείο (~10EUR).
υγ1. Προσφάτως άντλησα αυτές τις πληροφορίες από υπάλληλο courier
υγ2. Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με για να μην υπάρχουν παρανοήσεις 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
black7monster (Dimitris) Μέλος

106 rallye 8v
Ένταξη: 22 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 195 Τόπος: N.Φ.
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2010, 19:22:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα 69$ δεν ειναι 70 ευρω.Οταν κανεις checkout θα δεις ποσα μεταφορικα θα χρεωθεις.
Μολις αγορασα ενα μπαρομετρο απο Ιαπωνια και τα μεταφορικα που μου χρεωσαν ηταν 30$,περιπου 21 ευρω.
106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|