PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργεία- υπερτιμήσεις
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:36:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα γενικα στα συνεργεια και ιδικα στις αντιπροσωπιες το θεμα εχει ξεφιγει....
κανουν οτι νανε το παιζουν προφεσορες κ χρεωνουν κ οτι νανε....
120€ για δισκο μου φενεονται πολα... διλ ο δισκος εχει 3ωρες εργασια??
14€ για τα λαμπακια ειναι καπως αλλα να σε πληροφορησω οτι τα περισοτερα λαμπακια ειναι ψιλοακριβα και δεν ειναι παντα 15' για να τα βαλεις.. ενοω οτι πχ σε καπια κοντερ πρεπει να λισεις το μισο ταμπλο για ενα λαμπακι...
δεν ξερω την περιπτωση π λες...

γνωμη μου...προτιμιστε τους φτηνους μαστορους...ολοι απο τα ιδια σχολια βγηκανε αν καποιος εχει πολυ δουλεια και ειναι φτηνος τον προτιμαω γιατι κανει ενα βημα παραπερα και γινεται ανταγωνιστικος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 22:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugs1rallye έγραψε:
Εγω παλι δεν ειμαι οικανοποιημενος με τους εν λογω
κυριους.
Πηγα το αμαξι για ελεγχο χωρις βεβαιως να πω την ιδιοτητα μου
(μηχανολογος μηχ/κος) με ειδε με το κουστουμι και μαλλον
πιστεψε οτι θα μου παρει το κεφαλι...
Ενω με εξυπηρετησε ΑΜΕΣΑ οταν το αμαξι ανεβηκε στη ραμπα
αρχισαν τα οργανα....
Θελει σινεμπλοκ μου λεει χωρις καν να το εξετασει απλα με
μια ματια.
Κουναει το τιμονι δεξια αριστερα και αφου εχει προηγηθει και βολτα
και μου λεει παμε για ps σινεμπλοκ...
Για την ιστορια το αμαξι ηθελε αμορτισερ που αλλαχθηκαν σε κοντινο
τους συνεργειο και κρεμαριερα που ημουν σιγουρος οτι τα εχει παιξει.
Και χθες το μεσημερι με πηρε τηλ για να μου πει οτι δεν υπαρχουν σινεμπλοκ για το αμαξι απο τη ps.
Kαι βεβαια εγω τον ρωτησα πως διαπιστωσε οτι θελει σινεμπλοκ εκει
αρχισαν τα κινεζικα και χωρις να ακουσω ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ εκλεισε το τηλ/νο
κακην κακως...
Λυπαμαι γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για το συνεργειο
βεβαια παντα υπαρχει το ενδεχομενο λαθους εκτιμησης και εκει
το αποδιδω.
Ισως μια πιο προσεκτικη ματια η επισταμενος ελεγχος θα ηταν καταλυτης
ως τη πιο ορθολογικη απαντηση του προβληματος μου.
Κριμα γιατι βρισκονται κοντα στην εργασια μου και θα ημουν συχνος πελατης.

Το τηλέφωνο δεν στο έκλεισα κακήν κακώς όπως λες και ούτε κινέζικα μιλώ
Αν πάλι ήμαστε όπως μας περιέγραψες το συνεργείο θα το είχαμε κλείσει πολλά χρόνια
Αν πρόσεξες ο πατέρας μας είναι συνταξιούχος από αυτήν τη δουλειά εγώ βέβαια δουλεύω κοντά του είκοσι πέντε χρόνια ενώ ο αδελφός μου δέκα οχτώ ρώτα λυπών το αφεντικό σου να σου πει ποιοι είμαστε γιατί ο κ ΒΟΡΡΕΑΚΟΣ μας ξέρει
Τώρα και εμείς σπουδάσαμε και βρήκαμε και μια πείρα για το αυτοκίνητο δεν φυτρώσαμε μηχανολόγοι μηχανικοί

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2010, 19:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν απαντας ομως ουτε εδω αυτο π σε ρωτησε ο ανθρωπος!
πως διαπιστωσε οτι θελει σινεμπλοκ???
οτι ολοι εχουν παρει πτυχια δεν συμενει τπτ κ οπως ειπα κ πριν ολοι απο τα ιδια σχολια βγηκανε......
το θεμα ειναι ειναι οτι πρεπει να εχουμε σαν πελατες το δινατον περισσοτερες γνωσεις για να προστατευωμαστε απο παραπληροφορηση και εξαπατιση
αντιστοιχη αντιμετωπιση εχω βρει απο πολυ καλους μηχανικους και απο συνεργια π ημουν και πολυ καλος πελατης.... αλλα δεν το εκτιμω καθολου αυτο...... και πραγματικα μεχρι τοτε δεν μ ειχαν κανει τπτ αλλο και ηταν πραγματικα τελιοι αλλα μια μερα (δεν ξερω πως τους γυρισε)( νομησαν οτι ημουν αλλος πελατης) και αρχισαν να ακονιζουν τα ξυραφια και μου βγαλαν ενα κοστολογιο 700+ χωρις λογο και το χειροτερο απολα δεν ειχαν δει τους μπροστηνους δισκους που ετρεμαν απο τα 50χλμ/ωρα ελεως.... εεε τα πηρα και πηγα και εκανα παραπονα κατευθιαν στο αφεντικο..... τι να την κανω την συγνωμη του...?
αυτο ειναι το πιο χοντρο που μου εχει τυχει και ειχε γινει στον κυριακοπουλο στην βουλιαγμενεης.
Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάρ 2010, 19:20:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει γίνει μάχη??? Mad Τα βάζετε μαζί με κάποιον και αυτοί που δεν πήγατε???? Evil

Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω αλλα μου την σπάει Mad Mad Mad το εκτελεστικό απόσπασμα!!
Επειδή όλοι έχουμε μπλέξει με κάποια συνεργεία δέν σημαίνει οτι όλοι είναι ίδιοι!!! Shocked

Υ.Γ. :Επειδή όλοι λέτε το μακρύ και το κοντό σας θα πώ την άποψή μου γι'αυτό το συνεργείο!!! Laughing

Επειδή πολλά παιδιά εδώ ξέρουν τι έχω τραβήξει και πληρώσει σε άλλους πιστεύω πως μπορώ να μιλήσω!
Εχω να πώ οτι μέχρι τώρα είμαι υπέρ ευχαριστημένος με αυτό το συνεργείο!!
1)Πήρα στα χέρια μου γνήσιο αμάξι με ούτε το 1/3 απ'ότι είχα δωσει επανηλλημένα σε άλλους για ιμιτασιόν!!!!(δεν μου τρέχουν απο τα μπατζάκια)

2)Πολύ καλή εξυπηρέτηση και τιμές σχεδόν ίδιες με τους άλλους !!(δέν μου τρέχουν απο τα μπατζάκια)
3)επιμένουν στο να βρούνε το πρόβλημα!!!!(όπως είπα και πάλι δέν μου τρέχουν απο τα μπατζάκια)

και τέταρτον και πιό σοβαρό!!!!Αμα κάνουν ένα λάθος δέν θα πέσει και ο ουρανός στο κεφάλι τους επειδή όπως είπα και στο 2 πολύ καλή εξυπηρέτηση!!!(δέν είπα να πάνε όλα χάλια αλλά ένα λάθος το δικαιολογώ σαν bonus malus!)

Εσείς δεν έχετε κάνει ποτέ λάθος εκτίμηση για κάτι???? και μήν νομίζετε πως άμα κάνατε δεν στοιχισε στην τσέπη του άλλου! το λέω σε εμάς με τα παράπονα και όχι στο συνεργείο!!!

Αυτά απο μένα για τις ληστείες!!!!!! Wink
Αν δεν σας κάνει ένα συνεργείο να πάτε αλλού!!και δεν λέω μονο για αυτήν την περίπτωση!

Και δεν τους γλύφω!!Συνεργαζόμαστε ώς προς το αμάξι 2 χρόνια+ οπότε δεν περιμένω μπράβο η να μου κάνει δώρο αλλαγή λαδιών με ξέρουν και τους ξέρω.. Cool

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάρ 2010, 20:54:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι εχω παει στο συνεργειο γιατι αργουσε να παρει μπρος το αμαξι ενα 406 που εχουμε στην οικογενεια.
Αρχισαν να μου λενε οτι ειναι μιζα και ισως και καρβουνακια και μπαταρια... Για ολα αυτα μου ζητησαν γυρω στα250 ευρω!

Με τα πολλα λεω δεν παω και στον ηλεκτρολογο της γειτονιας να μου πει και αυτος τη γνωμη του?
Τελικα το αμαξι ηθελε μπαταρια και μονο με κοστος 60 ευρω. Να ντρεπονται λιγο μερικοι και μετα λεμε γιατι υπαρχει αισχροκερδια. Πραγματικα ντροπη.
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάρ 2010, 23:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν στο αριστερό ψαλίδι το συνεμπλόκ είναι κομμένο φαίνετε καθαρά
Για το τι τελικά έχει το ralley δεν μας απάντησε ο ιδιοκτήτης γιατί τελικά ακόμα παιδεύετε έχει αλλάξει αμορτισέρ εμπρός με ΚΥΒ αλλά τίποτα έκανε ευθυγράμμιση αλλά τίποτα ξανά ευθυγράμμιση τίποτα σας λέει ότι το αυτοκίνητο το έχει 14 χρόνια και τελικά μαθαίνουμε ότι το έχει κάποιους μήνες …..

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pugs1rallye (Artemis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 s1 rallye 1.3cc 8v

Ένταξη: 04 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 18:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαστορα το αμαξι το εχω 14 χρονια ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ!
Οντως αλλαξα αμορτισερ αλλα BILSTEIN KAI OXI KYB!!!
Μεχρι στιγμης εχεις κανει 2 φαουλ να συνεχισω???
Αλλαξα κρεμαγιερα και οντως ειδα αλλο αμαξι!
Αν νομιζεις οτι με αυτη τη συμπεριφορα σου θα βγαλεις κατι.....
Καλο ειναι στη δουλεια μας να ξερουμε να ζηταμε και μια συγνωμη!!!
Και παλι λυπαμαι για ολη τη συμπεριφορα σου.

Φτίαξτε πίστες γιά το κόσμο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pugs1rallye στις Πεμ 20 Μάϊ 2010, 16:31:33, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
pugs1rallye (Artemis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 s1 rallye 1.3cc 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 19:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="action_peugeot"]Λοιπόν στο αριστερό ψαλίδι το συνεμπλόκ είναι κομμένο φαίνετε καθαρά
Που φαινετε ρε μεγαλε?Εχεις φωτο μηπως?Τι λες φαινετε καθαρα?
Το σινεμπλοκ μαζι με το ψαλιδι ειναι καινουρια...
Και αυτος που σε πληροφορησε μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα!(αφου ειναι καινουριο)
Και βεβαια το ειδα και εγω(ξανα)......Λυπαμαι.
Αργησα να ποσταρω γιατι δεν ασχολουμαι και ιδιαιτερα,ενω εσυ βλεπω αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις....
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pugs1rallye στις Πεμ 20 Μάϊ 2010, 11:30:59, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
pugs1rallye (Artemis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 s1 rallye 1.3cc 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 19:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κατι αλλο που θυμηθηκα τα κυληνδρακια πισω που ηθελαν αλλαγη?
Αυτο δε το θυμηθηκες να το γραψεις?
Αλλα και αυτα τα ατιμα λιγο σφυξιμο ηθελαν ρε γμτ..... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
pugs1rallye (Artemis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 s1 rallye 1.3cc 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2010, 08:37:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
pugs1rallye έγραψε:
Εγω παλι δεν ειμαι οικανοποιημενος με τους εν λογω
κυριους.
Πηγα το αμαξι για ελεγχο χωρις βεβαιως να πω την ιδιοτητα μου
(μηχανολογος μηχ/κος) με ειδε με το κουστουμι και μαλλον
πιστεψε οτι θα μου παρει το κεφαλι...
Ενω με εξυπηρετησε ΑΜΕΣΑ οταν το αμαξι ανεβηκε στη ραμπα
αρχισαν τα οργανα....
Θελει σινεμπλοκ μου λεει χωρις καν να το εξετασει απλα με
μια ματια.
Κουναει το τιμονι δεξια αριστερα και αφου εχει προηγηθει και βολτα
και μου λεει παμε για ps σινεμπλοκ...
Για την ιστορια το αμαξι ηθελε αμορτισερ που αλλαχθηκαν σε κοντινο
τους συνεργειο και κρεμαριερα που ημουν σιγουρος οτι τα εχει παιξει.
Και χθες το μεσημερι με πηρε τηλ για να μου πει οτι δεν υπαρχουν σινεμπλοκ για το αμαξι απο τη ps.
Kαι βεβαια εγω τον ρωτησα πως διαπιστωσε οτι θελει σινεμπλοκ εκει
αρχισαν τα κινεζικα και χωρις να ακουσω ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ εκλεισε το τηλ/νο
κακην κακως...
Λυπαμαι γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για το συνεργειο
βεβαια παντα υπαρχει το ενδεχομενο λαθους εκτιμησης και εκει
το αποδιδω.
Ισως μια πιο προσεκτικη ματια η επισταμενος ελεγχος θα ηταν καταλυτης
ως τη πιο ορθολογικη απαντηση του προβληματος μου.
Κριμα γιατι βρισκονται κοντα στην εργασια μου και θα ημουν συχνος πελατης.

Το τηλέφωνο δεν στο έκλεισα κακήν κακώς όπως λες και ούτε κινέζικα μιλώ
Αν πάλι ήμαστε όπως μας περιέγραψες το συνεργείο θα το είχαμε κλείσει πολλά χρόνια
Αν πρόσεξες ο πατέρας μας είναι συνταξιούχος από αυτήν τη δουλειά εγώ βέβαια δουλεύω κοντά του είκοσι πέντε χρόνια ενώ ο αδελφός μου δέκα οχτώ ρώτα λυπών το αφεντικό σου να σου πει ποιοι είμαστε γιατί ο κ ΒΟΡΡΕΑΚΟΣ μας ξέρει
Τώρα και εμείς σπουδάσαμε και βρήκαμε και μια πείρα για το αυτοκίνητο δεν φυτρώσαμε μηχανολόγοι μηχανικοί

Αφεντικα εχουν οι σκυλοι!Οι ανθρωποι εχουν εργοδοτες!!!
Και στη τελικη τι να ρωτησω τον εργοδοτη μου,ο ανθρωπος δε σε ξερει!
Μια φορα εχουμε συνεργαστει και τοτε εγω το εφερα το αμαξι ενα μαυρο 206 cc το οποιο διωρθοθηκε η οποια βλαβη ειχε,για αυτο ξαναειρθα σε σενα!
Αν παραδεχοσουν τα λαθη σου θα ηταν ολα μελι γαλα!
Ομως οταν μετα απο καιρο βλεπω τα γραφωμενα σου δε μπορω να μη σχολιασω αυτα που λες και ειδικα οταν εχω ΔΙΚΙΟ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
pugs1rallye (Artemis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 s1 rallye 1.3cc 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2010, 08:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tnt_tuner έγραψε:
δεν απαντας ομως ουτε εδω αυτο π σε ρωτησε ο ανθρωπος!
πως διαπιστωσε οτι θελει σινεμπλοκ???
οτι ολοι εχουν παρει πτυχια δεν συμενει τπτ κ οπως ειπα κ πριν ολοι απο τα ιδια σχολια βγηκανε......
το θεμα ειναι ειναι οτι πρεπει να εχουμε σαν πελατες το δινατον περισσοτερες γνωσεις για να προστατευωμαστε απο παραπληροφορηση και εξαπατιση
αντιστοιχη αντιμετωπιση εχω βρει απο πολυ καλους μηχανικους και απο συνεργια π ημουν και πολυ καλος πελατης.... αλλα δεν το εκτιμω καθολου αυτο...... και πραγματικα μεχρι τοτε δεν μ ειχαν κανει τπτ αλλο και ηταν πραγματικα τελιοι αλλα μια μερα (δεν ξερω πως τους γυρισε)( νομησαν οτι ημουν αλλος πελατης) και αρχισαν να ακονιζουν τα ξυραφια και μου βγαλαν ενα κοστολογιο 700+ χωρις λογο και το χειροτερο απολα δεν ειχαν δει τους μπροστηνους δισκους που ετρεμαν απο τα 50χλμ/ωρα ελεως.... εεε τα πηρα και πηγα και εκανα παραπονα κατευθιαν στο αφεντικο..... τι να την κανω την συγνωμη του...?
αυτο ειναι το πιο χοντρο που μου εχει τυχει και ειχε γινει στον κυριακοπουλο στην βουλιαγμενεης.

Απλα δεν μπορει να απαντησει,γιατι εχει αδικο για αυτο και το παει αλλου
στο οτι και αυτος εχει σπουδασει κτλ,κανεις δεν αντιλεγει οτι δεν εχει σπουδασει,αν και τα πτυχια ειναι μονο χαρτια στη πραξη ειναι το θεμα και
οχι στη θεωρια!

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2010, 19:18:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα με τα συνεργεια ειναι πολυ θολό το τοπείο..
οπως ανεφερε καποιος ποιο πριν, μπορει να πηγαινεις σε ενα συνεργειο 6 χρονια να σου κανει παντα σωστη δουλειά και μια μερα να πέσει εντελος εξω. Συμβαίνει ...

Αλλα απο την άλλη έχω βαρεθεί να πηγαινω σε συνεργεία μεκαποιο πρόβλημα στο αμαξι, να το βλεπουν για 2 δευτερόλεπτα ή χωρις να το δουν καν να αρχιζουν να μου λενε τι μπορει να φταίει και να μου αραδιάζουν τιμές... ΜΑΘΕΤΕ να κανετε επαγγελαμτικες διαγνώσεις. να σας πληρώσω καλιστα 50Ε την ώρα εργασια ΑΛΛΑ να περιλαμβάνει και χρόνο διαγνωσης! οχι μαντεψα τι εχει, το αλλαζω και το προβλημα παραμένει!

Τι παραδείγματα να αναφέρω?
κοψήματα το αμαξι στο ασχετο, χωρις διαγνωση μαντεψαν οτι ηθελα αλαγη μαπ σενσορ ή και λ, κοστος 250+ , τελικα ο μαπ ήθελε απλος καθάρισμα, τον καθαρισα μονος χωρις να πληρωσω Ε..

ειχα θόρυβο απο μπροστα, με βαλαν και αγορασα κρεμαγιέρα 300+ ευρώ και εξτρα αλλα 150-200 περαστικά..
τελευταια στιγμή απο φίλο βρηκα πως ηταν το ψαλιδι (χαλασμενο σινεμπλοκ), κοστοσ μεκαινουριο ψαλιδι 110Ε!!

και αλλα πολλα πολλα!!!
μετα απο αυτα τα σκηνικα πως να εμπιστευεσαι μηχανικους? και πως να πηγαινεις με καλη διαθεση εκει? ΕΙναι σαν να εχεις πονο στο στηθος απο απλες καουρες που περνανε με ενα μαλοξ χαπακι, και πας στον γιατρο και σε βαζει για ενχειρηση ανοιχτης καρδιας με κοστος 2000Ε!! τετοια αντιστοιχια ειναι η λαθος διαγνώσεις τωβ μηχανικων..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 00:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Γενικα με τα συνεργεια ειναι πολυ θολό το τοπείο..
οπως ανεφερε καποιος ποιο πριν, μπορει να πηγαινεις σε ενα συνεργειο 6 χρονια να σου κανει παντα σωστη δουλειά και μια μερα να πέσει εντελος εξω. Συμβαίνει ...

Αλλα απο την άλλη έχω βαρεθεί να πηγαινω σε συνεργεία μεκαποιο πρόβλημα στο αμαξι, να το βλεπουν για 2 δευτερόλεπτα ή χωρις να το δουν καν να αρχιζουν να μου λενε τι μπορει να φταίει και να μου αραδιάζουν τιμές... ΜΑΘΕΤΕ να κανετε επαγγελαμτικες διαγνώσεις. να σας πληρώσω καλιστα 50Ε την ώρα εργασια ΑΛΛΑ να περιλαμβάνει και χρόνο διαγνωσης! οχι μαντεψα τι εχει, το αλλαζω και το προβλημα παραμένει!

Τι παραδείγματα να αναφέρω?
κοψήματα το αμαξι στο ασχετο, χωρις διαγνωση μαντεψαν οτι ηθελα αλαγη μαπ σενσορ ή και λ, κοστος 250+ , τελικα ο μαπ ήθελε απλος καθάρισμα, τον καθαρισα μονος χωρις να πληρωσω Ε..

ειχα θόρυβο απο μπροστα, με βαλαν και αγορασα κρεμαγιέρα 300+ ευρώ και εξτρα αλλα 150-200 περαστικά..
τελευταια στιγμή απο φίλο βρηκα πως ηταν το ψαλιδι (χαλασμενο σινεμπλοκ), κοστοσ μεκαινουριο ψαλιδι 110Ε!!

και αλλα πολλα πολλα!!!
μετα απο αυτα τα σκηνικα πως να εμπιστευεσαι μηχανικους? και πως να πηγαινεις με καλη διαθεση εκει? ΕΙναι σαν να εχεις πονο στο στηθος απο απλες καουρες που περνανε με ενα μαλοξ χαπακι, και πας στον γιατρο και σε βαζει για ενχειρηση ανοιχτης καρδιας με κοστος 2000Ε!! τετοια αντιστοιχια ειναι η λαθος διαγνώσεις τωβ μηχανικων..

φιλε peugeot πηρες...get on with it!

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 09:35:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παυλε αυτο που λες ειναι μεγα λαθος.

Αν το αυτ/το το συντηρεις ΟΠΩΣ προβλεπεται,το ζεσταινεις το κρυωνεις, ΟΣΟ και αν το κακομετεχειριζεσαι σωστα,δεν παθαινει τπτ...

Εγω ανοιξα σαζμαν για επισκευή στις 200.000 ακριβως,αλλοι κι αλλοι μεχρις τις 200.000 (αν δε το χουν κανει τροπετο) σπανε 5 σαζμαν.

Το οτι υπαρχουν τελειωμενοι βλακες,και καταστρεφουν τα αυτ/τα δε παει να πει οτι τα αμαξια δεν "κανουν".

Οσο για τα συνεργεια,εγω ξερω παντως συνεργειο που τις μλκς του τις εχει πληρωσει...και δε μιλαμε για ψιχουλα.
Ως και μοτερ εχει αλλαχθει χωρις να πληρωσει πελατης τπτ.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 10:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Παυλε αυτο που λες ειναι μεγα λαθος.

Αν το αυτ/το το συντηρεις ΟΠΩΣ προβλεπεται,το ζεσταινεις το κρυωνεις, ΟΣΟ και αν το κακομετεχειριζεσαι σωστα,δεν παθαινει τπτ...

Εγω ανοιξα σαζμαν για επισκευή στις 200.000 ακριβως,αλλοι κι αλλοι μεχρις τις 200.000 (αν δε το χουν κανει τροπετο) σπανε 5 σαζμαν.

Το οτι υπαρχουν τελειωμενοι βλακες,και καταστρεφουν τα αυτ/τα δε παει να πει οτι τα αμαξια δεν "κανουν".

Οσο για τα συνεργεια,εγω ξερω παντως συνεργειο που τις μλκς του τις εχει πληρωσει...και δε μιλαμε για ψιχουλα.
Ως και μοτερ εχει αλλαχθει χωρις να πληρωσει πελατης τπτ.

Σταυρο ελεος ρε! Καταλαβαινεις το τροπο που τα λεω αυτα! Φυσικα χιουμοριστικα! Ακριβως. Αν συντηρεις σωστα ενα αυτοκινητο σε παει χρονια. Αυτο ειναι δεδομενο.

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 21:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα αν το εχεις παρει δευτερο χερι... Confused εκει πληρωνεις γουστα αλωνών.

Αν και καποια πραγματα μπορει να ειναι και θεμα χρησης αλλα και θεμα υλικού.

Συμφωνω οτι στο σασμαν πχ παιζει πολύ ρολο πως το σκιζεις αλλά πχ, άλλα σασμαν αντεχουν τα πανδυνα για χρονια και αλλα σασμαν σε 50.000 σε αμαξι που οδηγει κοπελιτσα που παει με προσοχη μεχρι 80 και σπαει... ειναι και λιγο θεμα "και αν σου κατσει...?"

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 21:58:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σασμαν με γυναικα που ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ σωστα ταχυτητες,δεν σπαει ουτε σε 30 χρονια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 22:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως θα λεγε και ο στηβ, άν αλλάζουν οι ταχύτητες με τους αγκώνες, λογικό να σπάει το σασμάν.

Επίσης, έχω δει πως αλλάζουν ταχύτητες οι κοπελίτσες που πάνε μέχρι 80 (και δεν βάζουν 5η γιατί δεν θέλουν να τρέξουν) οπότε δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο αν γίνει το κράου κάποια στιγμή: καρφωτές με το που βάλουν μπρος, διαγώνια μετακίνηση λεβιέ και πάει λέγοντας.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2010, 00:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
ναι αλλα αν το εχεις παρει δευτερο χερι... Confused εκει πληρωνεις γουστα αλωνών.

kai μενα δευτερο χερι ηταν...

Και δουλεψε σε κοντρες,καρφωτες,κατεβασιες του θανατου,σε βουνα κτλ κτλ κτλ...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2010, 09:45:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
AlienHack έγραψε:

kai μενα δευτερο χερι ηταν...

Και δουλεψε σε κοντρες,καρφωτες,κατεβασιες του θανατου,σε βουνα κτλ κτλ κτλ...

Παιδιά το δεύτερο χέρι πάντα έχει τα ρίσκα του.Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει περάσει πρίν απο σένα.Γι'αυτό και ζητάς τουλάχιστον ένα βιβλίο service απο τον προηγούμενο κάτοχο και πέρνεις και μια γνώμη μηχανικού και φυσικά προσέχεις για τυχόν γκαγκουριές πάνω στο αμάξι αλλά και για τον τύπο ανθρώπου που το οδηγούσε πρίν.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης