PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλήματα με Κόνδωρα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 20:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εαν δεν έχει φτάσει στα "αυτιά" της Λάϊον το αυτοκίνητο σου ότι έχει I/C κτλ μπορείς να επικαλεστείς εγγύηση αλλά σε κάποιο άλλο συνεργείο PEUGEOT (ίσως σε καποια επαρχία) και στην ανάγκη να ξυλώσεις το I/C όσο κι αν ακούγετε άσχημα.
Η Λάϊον έχει αλλάξει καπετάνιο και το τιμόνι το έχει πάρει γυναίκα που έχει δυσκολέψει πάρα πολύ τα πράγματα όχι μόνο για τους πελάτες αλλά και για τους συνεργάτες της στα θέματα εγγύησης.
Εγώ προσωπικά μένω Αθήνα και το αμάξι μου το φτιάχνω επαρχία όπου τετοια προβλήματα δεν είχα κ δεν θα έχω.Εάν κάπου φανώ χρήσιμος για σένα κανε μου ένα πμ

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 16:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο και εγώ επαρχία και ξερό ψωμί...για πράγματα τα οποία δεν ευθύνεται το πρόγραμμα δεν πληρώνω μία...που μεταξύ μας το πρόγραμμα πουθενά δεν βγάζει πρόβλημα...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 20:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι η πεζο δεν εχει βγαλει ποτε ανακληση,πραγμα που εχουν κανει αρκετες εταιριες.οποτε....το πουλαω για εβο,το αμαξι το εχω βρει,η γυναικα με γκρινιαζει λιγο... Crying or Very sad

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 18:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά από εργασία χρονισμού που έγινε, μαζί με άλλα δύο τσεκαρίσματα. Αυτή την φορά μίλησα με έναν άλλο εργαζόμενο του Κόνδωρα (ο οποίος ήταν ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος). Εκτός ότι το αμάξι χρονίστηκε και τηλεφορτώθηκε(τύφλα να'χει ο Σποκ και το Star Trek!!!), βρέθηκε και πιο ήταν το πρόβλημα στην κρεμαγιέρα και επίσης πιο ήταν το πρόβλημα σε μία δική μου πρόσφατη μαλ***α(δεν ήταν καλά στερεωμένα τα κολάρα του i/c με αποτέλεσμα να σπάσει σε ένα σημείο ο σωλήνας εισαγωγής). Το θέμα της κρεμαγιέρας μάλλον θα περάσει εντός εγγύησης.

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 19:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mez έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά από εργασία χρονισμού που έγινε, μαζί με άλλα δύο τσεκαρίσματα. Αυτή την φορά μίλησα με έναν άλλο εργαζόμενο του Κόνδωρα (ο οποίος ήταν ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος). Εκτός ότι το αμάξι χρονίστηκε και τηλεφορτώθηκε(τύφλα να'χει ο Σποκ και το Star Trek!!!), βρέθηκε και πιο ήταν το πρόβλημα στην κρεμαγιέρα και επίσης πιο ήταν το πρόβλημα σε μία δική μου πρόσφατη μαλ***α(δεν ήταν καλά στερεωμένα τα κολάρα του i/c με αποτέλεσμα να σπάσει σε ένα σημείο ο σωλήνας εισαγωγής). Το θέμα της κρεμαγιέρας μάλλον θα περάσει εντός εγγύησης.

Τελος καλό όλα καλά... Wink

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 10:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω Φώτη, πάντως σε ευχαριστώ για όποια βοήθεια... Very happy

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης