Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Fotigos (Φώτης) Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 224 Τόπος: Σπάρτη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 20:58:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εαν δεν έχει φτάσει στα "αυτιά" της Λάϊον το αυτοκίνητο σου ότι έχει I/C κτλ μπορείς να επικαλεστείς εγγύηση αλλά σε κάποιο άλλο συνεργείο PEUGEOT (ίσως σε καποια επαρχία) και στην ανάγκη να ξυλώσεις το I/C όσο κι αν ακούγετε άσχημα.
Η Λάϊον έχει αλλάξει καπετάνιο και το τιμόνι το έχει πάρει γυναίκα που έχει δυσκολέψει πάρα πολύ τα πράγματα όχι μόνο για τους πελάτες αλλά και για τους συνεργάτες της στα θέματα εγγύησης.
Εγώ προσωπικά μένω Αθήνα και το αμάξι μου το φτιάχνω επαρχία όπου τετοια προβλήματα δεν είχα κ δεν θα έχω.Εάν κάπου φανώ χρήσιμος για σένα κανε μου ένα πμ
Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 16:14:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ίδιο και εγώ επαρχία και ξερό ψωμί...για πράγματα τα οποία δεν ευθύνεται το πρόγραμμα δεν πληρώνω μία...που μεταξύ μας το πρόγραμμα πουθενά δεν βγάζει πρόβλημα...
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 20:15:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νομιζω οτι η πεζο δεν εχει βγαλει ποτε ανακληση,πραγμα που εχουν κανει αρκετες εταιριες.οποτε....το πουλαω για εβο,το αμαξι το εχω βρει,η γυναικα με γκρινιαζει λιγο... 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mez (Isidοros) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye
Ένταξη: 15 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 306 Τόπος: Αθήνα Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 18:36:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά από εργασία χρονισμού που έγινε, μαζί με άλλα δύο τσεκαρίσματα. Αυτή την φορά μίλησα με έναν άλλο εργαζόμενο του Κόνδωρα (ο οποίος ήταν ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος). Εκτός ότι το αμάξι χρονίστηκε και τηλεφορτώθηκε(τύφλα να'χει ο Σποκ και το Star Trek!!!), βρέθηκε και πιο ήταν το πρόβλημα στην κρεμαγιέρα και επίσης πιο ήταν το πρόβλημα σε μία δική μου πρόσφατη μαλ***α(δεν ήταν καλά στερεωμένα τα κολάρα του i/c με αποτέλεσμα να σπάσει σε ένα σημείο ο σωλήνας εισαγωγής). Το θέμα της κρεμαγιέρας μάλλον θα περάσει εντός εγγύησης.
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Fotigos (Φώτης) Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 224 Τόπος: Σπάρτη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 19:44:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mez έγραψε: | Σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά από εργασία χρονισμού που έγινε, μαζί με άλλα δύο τσεκαρίσματα. Αυτή την φορά μίλησα με έναν άλλο εργαζόμενο του Κόνδωρα (ο οποίος ήταν ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος). Εκτός ότι το αμάξι χρονίστηκε και τηλεφορτώθηκε(τύφλα να'χει ο Σποκ και το Star Trek!!!), βρέθηκε και πιο ήταν το πρόβλημα στην κρεμαγιέρα και επίσης πιο ήταν το πρόβλημα σε μία δική μου πρόσφατη μαλ***α(δεν ήταν καλά στερεωμένα τα κολάρα του i/c με αποτέλεσμα να σπάσει σε ένα σημείο ο σωλήνας εισαγωγής). Το θέμα της κρεμαγιέρας μάλλον θα περάσει εντός εγγύησης. |
Τελος καλό όλα καλά... 
Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mez (Isidοros) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye
Ένταξη: 15 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 306 Τόπος: Αθήνα Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 10:21:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελπίζω Φώτη, πάντως σε ευχαριστώ για όποια βοήθεια... 
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|