PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rc περιεργος θορυβος Νο2
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 12:44:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο τριξιμο αυτο πρεπει να προερχεται απο καπου μεσα, γιατι οπως ειπα και πριν οταν το ανεβασαμε στην ραμπα στον μηχανικο μου δεν παρατηρησαμε τιποτα περιεργο..
Να προσθεσω πως το τριξιμο-"κουδουνισμα" το παρατηρω με χαμηλες στροφες και με πρωτη-δευτερα το πολυ.. (μεχρι 20-30km/k..)

Οσο για το σκασιμο.. στο ξεπαρκαρισμα αμα μαρσαρω μεχρι 2-2,5χιλ στροφες τοτε σκαει.
Αλλα το κανει με αποτομο μαρσαρισμα και αποτομο αφημα του γκαζιου. Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

Ένταξη: 27 Φεβ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 13:04:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο ηχος που λετε ολοι προερχεται απο την westgeat και ειναι ψηλο normal..σας το λεει ενας ανθρωπος οπου αλλαξε τουρμπινα γι αυτο τον λογω απο αντιπροσωπεια που δεν ηξερε απο που ερχοταν και εννοειτε οτι μετα το ξαναεκανε...πηγα στην lion και το ακουσαν και μου ειπαν κατευθειαν οτι ειναι αυτο και για να με πεισει οτι ειναι φυσιολογικο και για να με πεισει εβαλε μπροστασ ενα 308 gt καινουργιο και εκανε ακριβος το ιδιο...οποτε συνηθιστετο αλλιως βαλτε μια ολοσωμη και δεν θα ακουτε τιποτε τουλαχιστον οχι απο τον κινητηρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
m@kis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 13:24:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manjokos έγραψε:
ο ηχος που λετε ολοι προερχεται απο την westgeat και ειναι ψηλο normal..σας το λεει ενας ανθρωπος οπου αλλαξε τουρμπινα γι αυτο τον λογω απο αντιπροσωπεια που δεν ηξερε απο που ερχοταν και εννοειτε οτι μετα το ξαναεκανε...πηγα στην lion και το ακουσαν και μου ειπαν κατευθειαν οτι ειναι αυτο και για να με πεισει οτι ειναι φυσιολογικο και για να με πεισει εβαλε μπροστασ ενα 308 gt καινουργιο και εκανε ακριβος το ιδιο...οποτε συνηθιστετο αλλιως βαλτε μια ολοσωμη και δεν θα ακουτε τιποτε τουλαχιστον οχι απο τον κινητηρα...
Thumb right Thumb right Thumb right

Η διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός παιδιού είναι... τα παιχνίδια!

(Ayrton Senna)
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 14:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες εχω ακριβως το ιδιο προβλημα στο 206 μου και ας μην εχει τουρμπο! ειναι σιγουρα αυτο ?

εμενα εαν εχω 1-2-3 χωρις καθολου γκαζι και το αφησω να τσουλαει κανει αυτο το γκρρρρρρρρρρρρρ ειναι πολυ σπαστικο! με το που πατησω εστω και λιγο γκαζι σταματαει.εαν πατησω τον συμπλεκτη παλι σταματαει.εαν βαλω νεκρα δεν το κανει καθολου!!
ρωτησα σε συνεργειο και μου ειπαν πως ειναι φυσιολογικο και το κανουν μερικα μπροσθιοκινητα αμαξια απο το πρωτευον γραναζι...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 15:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Παιδες εχω ακριβως το ιδιο προβλημα στο 206 μου και ας μην εχει τουρμπο! ειναι σιγουρα αυτο ?

εμενα εαν εχω 1-2-3 χωρις καθολου γκαζι και το αφησω να τσουλαει κανει αυτο το γκρρρρρρρρρρρρρ ειναι πολυ σπαστικο! με το που πατησω εστω και λιγο γκαζι σταματαει.εαν πατησω τον συμπλεκτη παλι σταματαει.εαν βαλω νεκρα δεν το κανει καθολου!!

+1
ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!
δεν ξέρω παιδιά εμένα για εξάτμιση μου κάνει ο όλος θόρυβος Rolling eyes

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 13:55:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες δυστηχως ανηχνευτηκε το προβλημα και δεν ειναι απλο.
Ειναι καποιο γ@μο ρουλεμαν στο σασμαν το οποιο βγαζει γρεζια και μου κατεστρεψε το πηνιο!!! Απιστευτο ενας τοσο ασυνηδητος θορυβος τι ζημια εκανε....Δυστηχως ξεκινησαμε για ζουαν...πηγαμε δισκο-πλατω....πηγαμε ρουλεμαν σασμαν και καταληξαμε με ζημια και ρουλεμαν και κ/π!...ελεος

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 14:15:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλος μου έκοψες τη χολή. Καλή ανάρωση στο 206 σου αλλά ο θόρυβος αναφέρεται στο 207.

Σορρυ κιόλας αλλά είναι 2 διαφορετικοί θόρυβοι απο διαφορετικές αιτίες για 2 διαφορετικά αυτοκίνητα Smile

Φιλικά, απλά για να μην πάθει και κανένας τπτ βλέποντας το ποστ σου :p

Νέα αμαξια να τρέχουμε για κ/π Razz
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 14:37:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry Απλα το εγραψα γιατι ταιριαζει απολυτα με αυτο

Παράθεση:
Τελευταια παρατηρησα και αλλον εναν περιεργο θορυβο (για νεο μας το λες ε? ) αυτη η Peugeot μας κραταει σε σασπενς συνεχεια Οταν ειναι κρυο και αφηνω το γκαζι ακουγεται ενα γκρρρρρρ, παταω γκαζι σταματαει, μολις το αφηνω ακουγεται γκρρρρρρρρρρ. παταω γκαζι σταματαει, αφηνω το αγκαζι.......γκρρρρρρρρρρ Να ειναι εξατμιση? Λεω εγω τωρα ρε παιδι μου? ε?ε? ε? (Α ρε π.....α Peugeot δεν σε αλλαζω με τιποτα )

Επισης το αμαξι συμπεριφεροτανε Νορμαλ εκτος του θορυβου

Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 05 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 16:42:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας και απο μένα... κ μένα κάνει ένα γκρρρρρ γύρο στις 1500 - 2000 κ πιο ψηλά σταματάει.. Επίσης ακούγεται οταν εισαι σταματημένος κ μαρσάρεις σ αυτές τις στροφές αλλα τότε ακούγεται πολύ λίγο.. Όταν πατάω συμπλέκτη για να ξεκινήσω τότε ακούγεται πολύ... Στην Newland μου ειπαν ότι ειναι το ρουλεμάν του δισκου - πλατω κ ότι δεν χρειαζεται ακόμα αλλαγή, αντέχει...Δεν ξέρω αν βοήθησα κ δεν ξέρω βέβαια αν μιλάμε για τον ίδιο θόρυβο...
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 17:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δικό μου πάντως αυτογιατρεύτηκε Laughing
πλησιάζουν τα 30.000χλμ κ είπα πριν πάω για σέρβις να κάνω λίστα μετά προβλήματα να πάω να το αφήσω μια βδομάδα μέσα να το φτιάξουν με την ευκαιρία του σέρβις Laughing
είχα ένα μικρό σπαστικό τρίξιμο στο ταμπλό ακουγότανε όταν περνούσα από λακουβίτσες ,δύο μέρες τώρα μούγκα κιχ βράχος το ταμπλό,σήμερα καθώς γυρνούσα από την δουλειά λέω κάτσε να κλείσω την μουσική να δω αν ακούγεται παραπάνω αυτός ο άτιμος ο θόρυβος κόβω ταχύτητα περνάω από μερικά στενά τίποτα μούγκα Beer Beer

το μόνο που πρέπει να κοιτάξω είναι έναν μικρό τσιριχτό ήχο ,όταν σβήνω το αμάξι ,ακούγεται σαν μικρό γατάκι γιιιιικ,τον θόρυβο αυτόν το έχω κάπου στα 6.000χλμ αλλά δεν είδα κάποια δυσλειτουργία στον κινητήρα οι στάθμη από τα νερά του ψυγείου είναι οκ η θερμοκρασία το ίδιο.
κ μάλλον ετοιμάζομαι για αλλαγή τενωντήρα στην καδένα ,δύο μέρες τώρα παρατήρησα ότι όταν βάζω το πρωί μπροστά το αμάξι μόλις πέσουν οι στροφές ακούγεται ένα πολύ μικρό κροτάλισμα αλλά μόνο στο ρελαντί κ μόνο όταν είναι τελείως κρύο,

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
dimrc (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rc le mans

Ένταξη: 13 Οκτ 2009
Τόπος: volos greece

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 20:41:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια . . . ειμαι και γω αλλος ενας παθων με το ιδιο ντρρρ , στην πεζο που ρωτησα μου ειπαν για το αξονακι της τουρμπινας . .(αν δεν μου ειπαν μ*****α για να με στειλουν) εμενα μου το σφηξαν λιγο και απο διακεκομενος εγινε πιο ενιαιος ο θωρυβος . Κατι αλλο , το δικο μου ,5 μηνων αυτοκινητο μου εβγαλε wastegate , ερχεται απο γαλλια μαζι με τουρμπινα γιατι η αθηνα δεν ειχε , 2μιση εβδομαδες και ακομα να ερθει . . .
Οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω . .
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 10:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:

το μόνο που πρέπει να κοιτάξω είναι έναν μικρό τσιριχτό ήχο ,όταν σβήνω το αμάξι ,ακούγεται σαν μικρό γατάκι γιιιιικ,τον θόρυβο αυτόν το έχω κάπου στα 6.000χλμ αλλά δεν είδα κάποια δυσλειτουργία στον κινητήρα οι στάθμη από τα νερά του ψυγείου είναι οκ η θερμοκρασία το ίδιο.
κ μάλλον ετοιμάζομαι για αλλαγή τενωντήρα στην καδένα ,δύο μέρες τώρα παρατήρησα ότι όταν βάζω το πρωί μπροστά το αμάξι μόλις πέσουν οι στροφές ακούγεται ένα πολύ μικρό κροτάλισμα αλλά μόνο στο ρελαντί κ μόνο όταν είναι τελείως κρύο,

Ακριβώς τα ίδια κάνει και σε εμένα, μόνο που έχει και κάτι άλλο. Όταν σβήνω τον κινητήρα ακούγεται μαζί με την αντλία που δουλεύει ένας ήχος σαν να έχει πάρει αέρα το κύκλωμα του λαδιού ή του νερού, ο ήχος είναι κάτι σαν σπρέι που είναι στα τελευταία του!!!! Τι λάδια χρησιμοποιείς?

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

Ένταξη: 27 Φεβ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 12:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως εννοεις την αντλια για να ψυχεται η τουρμινα ???

e-tuned stage 3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 12:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manjokos έγραψε:

Δεν είναι υπάρχει αντλία μόνο για την τουρμπίνα νομίζω! Επίσης νομίζω ότι η αντλία είναι νερού/λαδιού...

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 16:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mez έγραψε:
Τι λάδια χρησιμοποιείς?

Amsoil HDD 5W30

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Οκτ 2009, 12:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manjokos έγραψε:

Με αφορμη αυτο που ειπες, να αναφερω κατι που παρατηρησα.
Ειχα βγαλει το αμαξι βολτα, βραδυ, και στο δρομο το πατουσα αρκετα. Παρκαροντας, περιμενα 2-3 λεπτα να κρυωσει και μετα σβηνω.
Πριν απομακρυνθω, ακουσα εναν ηχο σαν να εχει μπει καποιο τζιτζικι μεσα.. ανοιξα καπω και προσπαθησα να ακουσω, μου φανηκε οτι ερχοταν απο καπου μπροστα, καπου κατω απο την τουρμπινα.
Στο μυαλο μου ηρθε η εξηγηση οτι ειναι η αντλια που γυρναει τα νερα στην τουρμπινα και καθησυχαστηκα και δεν το εψαξα περεταιρω.
Απο τοτε βεβαια δεν το ξανα ακουσα αυτο, ισως βεβαια να μην το προσεξα, γιατι εκεινη την μερα ειχε υπερβολικη ησυχια...

Σε αυτον τον ηχο αναφερεσαι οταν λες η αντλια που ψυχει την τουρμπινα?

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Οκτ 2009, 14:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν αυτό που αναφέρεις Ηλία είναι το ίδιο με αυτό που έχω ακούσει, ακούγεται σαν ένα μικροσκοπικό βεντιλατέρ-μοτερ που ακούγεται οταν το σβήνεις αμα το έχεις ζεστάνει πολύ.

Φυσιολογικό είναι. Το τι είναι όμως... Πιστευω οτι είναι κάποια αντλία νερού που οταν σβήσει το αμαξι και πάψει να δουλευει το βεντιλατέρ, απλά συνεχίζει να κυλάει τα νερά για να κρυώσει καλύτερα και να μην βράσουν κιόλας τα παγιδευμένα στο μπλόκ. Καλύτερο σύστημα απο το χαζό-αναμένο βεντιλατέρ σε μοτερ που δεν κυλάει νερά οταν είναι σβηστό.

Να είναι αντλία λαδιού και να κυλάει λάδια για τον ίδιο λόγο; dunno

αλήθεια το δικό μας έχει ψυγείο λαδιού;
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Οκτ 2009, 15:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην περίπτωσή μου, εκτός από αυτό τον ήχο, υπάρχει και ένας δεύτερος. Ο δεύτερος ήχος ακούγεται σαν να έχει πάρει αέρα το σύστημα. Όπως και να'χει κανόνισα ραντεβού την Τρίτη στο συνεργείο για διάφορα θεματάκια (συμπεριλαμβανομένου και αυτού). Οπότε θα σας ενημερώσω επί τούτου.

Τελικά ηχογράφησα τον ήχο...
Memo.m4a

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
vaggelisgr (vaggelis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 B.T ΣΦΥΡΙ

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009
Τόπος: Ιωαννινα, Ηπειρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 16:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Tα νευρα μου!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή κάποιες περιγραφές των παιδιών με αγγίζουν να πώ και γω το δικό μου χάλι μπας και βγάλουμε άκρη. 207 rallye με τα όλα του, κοντεύει δυο χρόνια τώρα, προσεγμένο. Ξεκινάει παράξενος ήχος απο τον μπροστά αριστερό τροχό, σαν αυτό που λένε κάποια παιδιά. Σε χαμηλή ταχύτητα πρώτης δευτέρας πατώντας και αφήνωντας απότομα το γκάζι, το αφήνω να τσουλάει με αυτές τις ταχύτητες αλλά και με νεκρά ακούω απο τον τροχό ενα γκούπ όταν πατάω απότομα φρένο και αφήνω μετά, όσο γυρίζει ο τροχός ακούγεται σα να βρίσκει κάτι απο κει, σαν πλαστικό, σαν να παίζει όλη η δαγκάνα, κάτι τέτοιο, και μαζί με αυτόν τον ήχο από τον τροχό αριστερά ακούγεται και ένα σαν τρίξιμο,τρίψιμο, μεταλλικό να το πώ, σαν να τρίβεται κάτι να το πω, δεν το χω προσδιορίσει ακόμα!!!! Πάω σε φίλο έξω, το ανεβάζουμε, λύνουμε τροχό, δαγκάνα, βγάζω τακάκι, τσεκάρω μην τρώει τπτ σωληνάκια και τα σχετικά, ολα οκ τπτ χαλαρό και να παίζει. Το περίεργο όταν το χαμε σηκωμένο και γυρίζαμε τροχό μπας και ήταν κανα ρουλεμάν δεν έκανε κιχ. Μόλις πάταγε άσφαλτο και κάναμε τα βήματα που ανέφερα παραπάνω άρχιζε πάλι να ακούγεται σαν κάτι να βρίσκει και να χτυπάει. Το πάω και στην αντιπροσωπεία, μου την πετάνε τη σπόντα επειδή το χω ερπετό,το σηκώνουν και αυτοί, αφού το κάναμε και βόλτα και ακούγονταν, και μετά απο τα ίδια σχεδόν τσεκ δεν βρήκαν το παραμικρό, παρά μόνο ότι έχει κάνει νύχι η αριστερή δισκόπλακα, και αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα στο φρενάρισμα είμαι οκ και αντε γειά!!! Αν έχει κανείς σας ρε παίδες καμιά ιδέα ας τη ρίξει, απελπίζομαι γιατι όσο τελικά το προσέχεις και το χεις πένα τόσο σε τρελαίνει και σε φρικάρει με κάτι τέτοια παλαβά και ακατανόητα. Σόρρυ για την πάρλα αλλα τρώω φρίκες κάτι τέτοιες ώρες, μην πω μέρες ολόκληρες. Τα λέμε παίδες.

Έχει πλάκα να περνάς και να βαράνε συναγερμοί...
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 13:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εμένα μερικές φορές οταν είμαι πχ σε ένα στενό (διασταύρωση) και κόψω το τιμόνι όλο αριστερά και επιταχύνω λιγάκι απότομα για να βγώ γρήγορα (οχι οταν βγαίνω αργά αργά), ακούω κάτι σαν γρατζούνισμα, τρίψιμο μετάλλων, κάτι τέτοιο, από τον τροχό μπροστά. (Ένα γκράουν!! στιγμιαίο) Laughing
Το κάνει από την αρχή που το πήρα που και που. Το είχα πάει για τον τυπικό έλεγχο των 5000 χλμ και δεν είχαν βρεί τίποτα.. Αυτά τα αμάξια πρέπει να εχεις μαγικές ικανότητες νομίζω για να βρείς τι έχουν. Όλοι τα πάνε τα κοιτάνε στις αντιπροσωπίες (για θορύβους περίεργους κτλ) και αυτοί δεν βρίσκουν τίποτα.... Ρε μήπως είναι στοιχειωμένα?? Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης