PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

antipollution fault σε 307
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ttassos (ttassos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1,6

Ένταξη: 27 Ιούν 2009
Τόπος: greece

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 21:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγω είχα antipollution fault 2 φορες εως σημερα. μια φορα στα 130.000km περιπου κ μια προσφατα στα 180.000km. και τις 2 φορες οφείλονταν σε σπασμένο μπουζί. το αλλαξα κ συνέχιζα κανονικά. οπότε προτείνω να γινει αλλαγή μπουζί με καινούρια bosh και έλεγχος σε μπουζοκαλώδια. Τάσος 307 1.6 2003.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2010, 19:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω αν εβγαλε antipollution, αλλα αναψε λαμπακι στο 307 ενω το οδηγουσε η μανα μου Evil Evil Evil

Στο διαγνωστικό είδα δύο παροδικά σφάλματα:

Kαι ο δεύτερος κωδικός έχει την ίδια περιγραφή, με εξαίρεση πως αντί για "B" λέει "C".

Τι σκ@τά είναι αυτό; Κατάλαβε ότι σκέφτομαι να το δώσω για τον ρούσο και μου κάνει νερά;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
JIBRIL (KOSTAS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Δεκ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Δεκ 2011, 12:30:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΑΡΧΙΚΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ANTIPOLLUTION FAULT ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟ CATALYZER SYSTEM FAULT.(ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΚΟΜΠΙΑΣΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ)..ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΜΠΕΚ... ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 3...ΚΟΣΤΟΣ 80 ΕΥΡΩ...60 ΤΟ ΜΠΕΚ(ΟΧΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 120)+20 ΕΡΓΑΣΙΑ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟ...ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΕΚ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΑ!!
Επιστροφή στην κορυφή
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009
Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2011, 13:35:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σβησιμο βλαβες,ενα καθαρισματακι της πεταλουδας και λοιπων αισθητηρων γυρω γυρω θα ητανε καλο να εκανες.
Επιστροφή στην κορυφή
fuji091 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 2004

Ένταξη: 01 Μάϊ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάϊ 2012, 03:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα καλο μηνα!Ειμαι κατοχος ενος peugeot 206 cc 2004 μοντελο.τον τελευταιο καιρο μου βγαζει το κιτρινο λαμπακι check engine και μου γραφει antipollution fault.Παραλληλα συμπτωματα ειναι λιγο υψηλοτερο ρελαντι πιο θορυβωδες.συνηθως θα μου το βγαλει σε χαμηλη σταθμη βενζινης..μπορει ομως την επομενη να σβησει η ενδειξη.πριν λιγο γυρισα απο μια βολτα οπου μου εβγακε την ενδειξη οταν τοβαλα μπρος απογευμα και οταν πατησα λιγο την τεταρτη γυρνωντας στις 5000 στροφες σταματησε να δινει γκαζι δεν εδινε καθολου σταματησα εσβησα μηχανη ξαναανοιξα κ γυρισα κανονικα αλλα με λαμπακι αναμμενο..να αναφερω οτι πριν περιπου 20μερες εκανα μια ηλεκτροσυγκολιση στο τελικο και στο μεσαιο ειχα τρυπες αλλα μου εβγαλε τον πολο στη μπαταρια πριν κανει εργασια..καποια γνωμη?[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fuji091 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 2004

Ένταξη: 01 Μάϊ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2012, 02:00:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
μηπως(χωρις να ξερω,υποθετω..) ειναι τιποτα καταλυτοειδες?

αν τα antippolution faults σημαιναν καταλυτη 500αρες κλαφτα τα πεζακια τοτε τι να τα κανεις?το λεω γιατι ειναι μια ενδειξη που αναβει ουκ ολιγες φορες κ για ποικιλους λογουν,νομιζω υπαρχει συγκεκρημενη ενδειξη για καταλυτοειδη σφαλμα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xristos12345 (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Ιούν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούν 2013, 19:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια να ρωτησω κατι.εχω το 307 1600cc 120.000Km.σημερα μετα απο βολτα που πηγα εβαλα το κλειδι και δεν επαιρνε μπροστα ο κινητηρας..εβαλα καλωδια τιποτα(οχι η μπαταρια)..τελικα το εσπρωξα και πηρε..τωρα παλι κανει το ιδιο..δεν παιρνει μπροστα...
σκεφτηκα οτι ειναι η μιζα μιας και δεν ειναι η μπαταρια..
τι λετε;
να σημειωσω οτι παραλληλα για πρωτη φορα μου μενει αναμμενη η λυχνια του κινητηρα(το παρατηρησα μετα το προβλημα που ειχα καθως επεστρεφα)..στο βιβλιο την λεει λυχνια αντιρρυπανσης..τι ειναι αυτο;στο καντραν δεν μου γραφει κανενα μηνυμα παρολο που η λυχνια αυτη ειναι αναμμενη και αναβοσβηνει ο δεικτης της ωρας...
τι πιστευετε οτι εχω προβλημα;
Επιστροφή στην κορυφή
cc 206 (Spiros)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 cc 1.6 (2002)

Ένταξη: 12 Απρ 2013
Τόπος: Κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:48:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="fuji091"]καλημερα καλο μηνα!Ειμαι κατοχος ενος peugeot 206 cc 2004 μοντελο.τον τελευταιο καιρο μου βγαζει το κιτρινο λαμπακι check engine και μου γραφει antipollution fault.Παραλληλα συμπτωματα ειναι λιγο υψηλοτερο ρελαντι πιο θορυβωδες.συνηθως θα μου το βγαλει σε χαμηλη σταθμη βενζινης..μπορει ομως την επομενη να σβησει η ενδειξη.πριν λιγο γυρισα απο μια βολτα οπου μου εβγακε την ενδειξη οταν τοβαλα μπρος απογευμα και οταν πατησα λιγο την τεταρτη γυρνωντας στις 5000 στροφες σταματησε να δινει γκαζι δεν εδινε καθολου σταματησα εσβησα μηχανη ξαναανοιξα κ γυρισα κανονικα αλλα με λαμπακι αναμμενο..να αναφερω οτι πριν περιπου 20μερες εκανα μια ηλεκτροσυγκολιση στο τελικο και στο μεσαιο ειχα τρυπες αλλα μου εβγαλε τον πολο στη μπαταρια πριν κανει εργασια..καποια γνωμη?[/img][/quote] telika ti ekanes? Ehw to idio provlima please help...sory gia ta greekenglish grafw apo to tablet..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης