PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανακοίνωση Miltek
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 17:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Εάν κάποιος πάθει ζημιά με την miltek είναι υποχρεωμένος να του την αλλάξει και ας μην την πήρε από ελλάδα αυτός που έπαθε ζημιά. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει καθώς αντιπροσωπεύει την miltek....

επετρεξε μου να διαφωνήσω
ο αντιπρόσωπος ειναι υπευθυνος μόνο για οτι πουλάει ο ίδιος και οχι για οτι εισάγει ο καθένας
απλά θα μπορουσε να εξυπηρετήσει μεσολαβόντας - παρόλα αυτά για κάτι τετοιο απαιτείται να δαπανηθεί ενας Χ Ψ χρόνος (εργατοώρα) τον οποίο κάποιος θα πρέπει να πληρώσει - και αυτό ειναι κάτι που καθορίζει η συμφωνία του εκάστοτε αντιπρόσωπου με το εκάστοτε εργοστάσιο παραγωγής)

αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι σας πειράζει ολο αυτό?
δηλαδή από αλλου θα αγοράσετε και αλλου θα αποτανθείτε για την εγγύηση? περίεργο μου φαίνεται.

τα 'χουμε ξαναπεί και στο παρελθόν αλλωστε.

ο μόνος που θα μπορουσε να υποχρεώσει τον εδω αντιπρόσωπο να ασχοληθεί με θέματα εγγυησης για προιόντα που ο ιδιος δεν εχει εισάγει ειναι η ιδια η μιλτεκ αγγλίας και κανένας αλλος
αν εχουν μεταξυ τους συμφωνήσει να μην ασχολείται τοτε κανείς δεν μπορεί να του πει οτιδηποτε

αυτό που γράφεις Νίκο θα ειχε ενδιαφέρον για να δουμε ποια ειναι η επίσημη στάση της Μιλτεκ Αγγλίας - αν και νομίζω οτι η Μιλτεκ Αγγλίας δεν απαντάει σε μειλ από Ελλάδα και τα κάνει forward στην εδω αντιπροσωπέια η οποία τελικά τα απαντάει.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 17:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σοβαρευτείτε κύριοι... δηλαδή αν έχει γίνει λάθος τοποθέτηση (πχ) από αυτόν που έκανε την παραεισαγωγή, θα την "πληρώσει" ο νόμιμος αντιπρόσωπος για το λάθος του άλλου; άλλωστε το λέει ξεκάθαρα η ίδια η Milltek αγγλίας... το πόσο υποχρεωμένος είναι ή όχι λοιπόν ο έλληνας αντιπρόσωπος είναι προϊόν της φαντασίας σας. άλλωστε γι αυτό υπάρχει διαχωρισμός στις εγγυήσεις... άλλες γράφουν "Ευρωπαϊκή Εγγύηση" και άλλες δεν αναφέρουν τίποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 17:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εγώ είχα στείλει μήνυμα διαμαρτυρίας στη Milltek Αγγλίας για τον συγκεκριμένο τύπο που σου μιλάει λες και σου κάνει χάρη που θα σου πάρει δύο χιλιάρικα και δεν μου απάντησε κανείς.
Έγραφα για το πόσο αντιεπαγγελματική συμπεριφόρα είχε απέναντι μου και για το ότι ήθελε να μου φορτώσει ένα δικό του κιτ εισαγωγής που προτείνει και καλά η Μilltek με τιμή 300 ευρώ! Σύνολο μαζί με την εργασία 2100. Και όταν του είπα αν γίνεται κάποια καλύτερη τιμή μου απάντησε πως αν μου φαίνονται πολλά καλύτερα να μην βάλω καθόλου εξάτμιση γιατί είναι ο μόνος στην Ελλάδα που έχει εξάτμιση για 207 τούρμπο. Αφήστε που ήθελε τα λεφτά μπροστά και να μου την βάλει μετά από 2-3 βδομάδες γιατί όπως μου είπε δεν προλάβαινε νωρίτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 19:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Theo_207RC έγραψε:
Και όταν του είπα αν γίνεται κάποια καλύτερη τιμή μου απάντησε πως αν μου φαίνονται πολλά καλύτερα να μην βάλω καθόλου εξάτμιση γιατί είναι ο μόνος στην Ελλάδα που έχει εξάτμιση για 207 τούρμπο. Αφήστε που ήθελε τα λεφτά μπροστά και να μου την βάλει μετά από 2-3 βδομάδες γιατί όπως μου είπε δεν προλάβαινε νωρίτερα.

Δηλαδή μιλάμε για ψιλό-"λαμόγιο"!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 22:10:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά την έβαλες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
manos82 (Manos)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207 Gt By E-tuners

Ένταξη: 17 Ιούλ 2009
Τόπος: Ερυθραια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 23:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο Μανθος εχει δικιο για το mail..πεταγομαι και εγω γιατι ξερω οτι Μαμα εταιρεια κανει forward τα mail στον αντιπροσωπο λογω του πατερα μου (ειναι αντιποσωπος ξυλειας) μονο αν δουνε 1 καρο mail με παραπωνα τοτε μπορει να κανουν κατι στον αντιπροσωπο αλλα αν πιανει στοχους τοτε αστο.....τσαμπα καιει η λαμπα

Motion & Emotion
PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 23:36:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Τελικά την έβαλες?

Όχι βέβαια... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 23:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε τα διαβασα ολα αλλα συνηθως τα προιοντα εχουν παγκοσμια Εγγυηση αν μιλαμε για αντιπροσοποια και νομιμο προιον με αποδηξη κτλ κτλ .

Οπως υσχιει μεχι και στο κηνητο σας ενα προιον πχ SONY εχει εγγυηση σε οποιαδιποτε SONY ενα Peugeot σε μια Peugeot κτλ κτλ .

Απλα στην Ελλαδα νομιζουν οτι επειδη ειναι αντιπρωσοποι κανουν οτι θελουν .

Τωρα το οτι δε θα στο αντικαταστισει με καποια που ισως εχει σε Stock οπως ισως θα εκανε σε μια δικια του ειναι δεκτο αλλα αν και εφοσον ειναι νομιμα αγορασμενη απο καταστημα οφηλει να την στειλη με εξοδα αποστολεις του πελατη και επιστροφης αν ειναι εγυηση ή επισκευαστη με καποιο κοστος της χ/υ εταιρειας ή να του πει που να το στειλη κτλ κτλ να του πει πετα το ας το επερνες απο εμενα ειναι απλα παρανομω .

Ετσι εκανα με ενα Sony Vaio απο Αμερικη (εσταλει απο εμενα με κουριερ στα κεντρικα ευρωπης)
Ακομα και με ενα κινεζικο Esc μοντελισμου εκανα ετσι αξιας 10 $ που τα μεταφωρικα μου ηταν 7 αν θυμαμε καλα αλλα το εκανα για να ξερω σε αλλη περιπτωση .

As long as you are the original purchaser, cat-back exhaust systems are covered by a lifetime anti-corrosion and manufacturing defect warranty and hi-flow sports catalysts and downpipes are covered by a 2 year or 80,000km warranty. We do not cover against any modifications made to our product after it has left our factory and also not for unusual use of the parts - for example, the use of Nitrous Oxide (NOS), damage caused by going over a speed bump too fast etc. Our warranties are offered on the understanding that the cars power maybe increased by up to 33% from it's original specification. Modifications made to increase the power beyond this will render the warranty void.

We pride ourselves on our after-sales support and customer service and will look into each case on an individual basis.

All warranty cases should be dealt with by the Milltek appointed distributor from whom you purchased the system. However, if you are dissatisfied with the service of your distributor in response to your claim, you can contact us directly by emailing us at techsupport@millteksport.com.

Please note: Milltek Sport hi-flow sports catalysts are manufactured from the highest quality materials and built with maximum performance and longevity in mind. However, they are designed to work specifically in conjunction with other Milltek Sport products and should not be used on their own (with the OEM exhaust system) or with other manufacturers exhaust systems. If the Milltek catalysts are fitted with non-Milltek exhaust systems, we are unable to provide any guarantee regarding noise quality, fit, performance or warranty against their operation.

Στη περιπτωση μας απλα ειμαστε απογοιτευμενοι .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 00:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω να προτεινω μια λυση, αν και λιγο τραβηγμενη..
Στο επισημο site της Milltek (Αγγλιας) λεει οτι αντιπροσωπεια υπαρχει και στην Βουλγαρια. Γνωριζει καποιος την γλωσσα ωστε να ερθουμε σε επικοινωνια και να μαθουμε σε τι τιμες πουλαει?
Αν συμφερει ως τιμη, με ενα αναλογο group buy των ενδιαφερομενων, ισως να μπορουσαμε να την κατεβασουμε κι αλλο...

Επιστροφή στην κορυφή
m@kis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 01:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως ομολογώ ότι ψάρωσα.. Crying or Very sad

Και έμεινα μαλ***ς με τις τιμές.. Shocked

Θα βάλω 63,5αρα σωλήνα να βγαίνει από το καπώ απ'ευθείας ρεεεε... Laughing Laughing Laughing

Η διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός παιδιού είναι... τα παιχνίδια!

(Ayrton Senna)
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 02:35:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.performance99.com/millteksport.html απο Βουλγαρια εχει κτ τιμες απο 700Ε μεχρι 1613Ε εστειλα και mail δεν ξερω σε τι τιμες μπορει να τν βρεις εδω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 12:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στειλτε του στα αγγλικα, πειτε του οτι ειστε απογοητευμενοι απο τον εδω αντιπροσωπο.. Μπορει να σας κανει καλυτερες τιμες..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LARGE BORE DOWNPIPE AND Hi-FLOW SPORTS CAT-€840.50
CAT BACK-€1095.84
TURBO-BACK INCLUDING Hi-FLOW SPORTS CAT-€1936.34

αυτες ειναι οι τιμες που μ εδωσαν απο milltek στν βουλγαρια...οπως βλεπω καμμια διαφορα στις τιμες... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:22:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ειναι ο ιδιος ο Ελληναρας και στη Βουλγαρια Laughing ???
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:41:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσεξτε το εξης...
Συνηθως,σαν αποκλειστικος(ή επισημος) αντιπροσωπος,δεν μπορεις να τιμολογησεις σε αλλη χωρα οποτε πολυ πιθανον να εκαναν forward το mail στον ελληνα,εναλλακτικα να πουλανε(κατοπιν συννενοησης) με ελληνικο τιμοκαταλογο για να μην υπαρχει συγχυση στην αγορα.
Πολυ απλα για αυτο αγοραζεις απο Αγγλια και ξενοιαζεις... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:56:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
Εάν κάποιος πάθει ζημιά με την miltek είναι υποχρεωμένος να του την αλλάξει και ας μην την πήρε από ελλάδα αυτός που έπαθε ζημιά. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει καθώς αντιπροσωπεύει την miltek....

επετρεξε μου να διαφωνήσω
ο αντιπρόσωπος ειναι υπευθυνος μόνο για οτι πουλάει ο ίδιος και οχι για οτι εισάγει ο καθένας
)

Και όμως εάν εγώ εισάγω από Αγγλία - Γερμανία, Ευρωζώνη (ώς Κώστας πελάτης λιανικής), ακόμα και αν είμαι ένας Άγγλος υπήκοος να το πω έτσι, και η εξάτμιση μου χάλασε στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένος να την αλλάξει εφόσον αποδεικνύεται αστοχία υλικού της miltek. Την εγύηση δεν την δίνει ο αντιπρόσωπος αλλά η μαμα εταιρία. Αλλιώς μπορεί ο καταναλωτής να βρεί το δίκιο του εδώ στην Ελλάδα, κοινώς δικαστικός, αν και καλυτερα είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να ενημερώνεται η μαμα εταιρία για την διαγωγή του αντιπροσώπου της εδώ.
Φυσικά εδώ οι αντιπρόσωποι στην πλειοψηφία τους, εφόσον έχει πρόβλημα το προϊόν και μιλάω για όλες τις εταιρίες της ευρωζώνης που έχουν αντιπρόσωπους εδώ θα ψήσουν το ψάρι στα χείλια, αλλά στο τέλος θα το κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν.

Δυστυχώς και τώρα μιλάω από την άποψη του αντιπροσώπου, ο κάθε σερφίστας του internet μπορεί να αγοράζει πράγματα που αντιπρωσοπεύω εγώ στην Ελλάδα από αλλού και είμαι αναγκασμένος εγώ να του το υποστηρίζω....Φυσικά οι μαμα εταιρίες δίνουν ρητές οδηγίες να μην πωλούν ποσότητες σε άλλες χώρες εκτός της χώρας που είναι υπεύθυνοι οι αντιπροσωπειες, αλλά αυτά δεν μπορούν να λειτουργήσουν με το ιντερνετ. Με την χονδρική κάτι γίνεται πάντως, απλά τραβάνε λίγο το αυτί.... σιγά...η ζημιά έγινε! Θυμάμαι μια φορά η OKI Ισπανίας την μαλ***α μας έκανε.....

Τέλος να πω πως προϊόντα όπως οι εξατμίσεις υπάρχει παραθυράκι, με την λάθος τοποθέτηση. Ε αυτά είναι τα όπλα μας!

Βέβαια αυτά είναι μαλ***ες γιατί θα μπορούσαν οι ίδιοι αντιπρόσωποι να πωλούσαν μόνο μίλτεκ σε εξουσιοδοτημένους....αλλά πούλα και μετάνιωνε αργότερα που λένε!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Τετ 02 Σεπ 2009, 14:01:39, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:59:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Δηλαδή αν πάθεις κάτι με το αυτοκίνητο σου στην Γαλλία θα σου πουν να πάς πίσω στην Ελλάδα ?
Την πέταξες Splat
Road_Runner έγραψε:
πρεπει να φυγω απο το σπιτι, αλλιως το εκανα και εγω...
ko ko ko

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:02:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manos82 έγραψε:
ο Μανθος εχει δικιο για το mail..πεταγομαι και εγω γιατι ξερω οτι Μαμα εταιρεια κανει forward τα mail στον αντιπροσωπο λογω του πατερα μου (ειναι αντιποσωπος ξυλειας) μονο αν δουνε 1 καρο mail με παραπωνα τοτε μπορει να κανουν κατι στον αντιπροσωπο αλλα αν πιανει στοχους τοτε αστο.....τσαμπα καιει η λαμπα

σωστότατα!

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:28:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Milltek απο Αγγλια 1100€, απο Ελλαδα 1900€. Αρα παιρνετε δυο απο Αγγλια και εχετε και μια καβαντζα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Milltek απο Αγγλια 1100€, απο Ελλαδα 1900€. Αρα παιρνετε δυο απο Αγγλια και εχετε και μια καβαντζα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχα πες το ψέματα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης