Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 17:24:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SAKIS-LEMANS έγραψε: | Εάν κάποιος πάθει ζημιά με την miltek είναι υποχρεωμένος να του την αλλάξει και ας μην την πήρε από ελλάδα αυτός που έπαθε ζημιά. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει καθώς αντιπροσωπεύει την miltek.... |
επετρεξε μου να διαφωνήσω
ο αντιπρόσωπος ειναι υπευθυνος μόνο για οτι πουλάει ο ίδιος και οχι για οτι εισάγει ο καθένας
απλά θα μπορουσε να εξυπηρετήσει μεσολαβόντας - παρόλα αυτά για κάτι τετοιο απαιτείται να δαπανηθεί ενας Χ Ψ χρόνος (εργατοώρα) τον οποίο κάποιος θα πρέπει να πληρώσει - και αυτό ειναι κάτι που καθορίζει η συμφωνία του εκάστοτε αντιπρόσωπου με το εκάστοτε εργοστάσιο παραγωγής)
αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι σας πειράζει ολο αυτό?
δηλαδή από αλλου θα αγοράσετε και αλλου θα αποτανθείτε για την εγγύηση? περίεργο μου φαίνεται.
τα 'χουμε ξαναπεί και στο παρελθόν αλλωστε.
ο μόνος που θα μπορουσε να υποχρεώσει τον εδω αντιπρόσωπο να ασχοληθεί με θέματα εγγυησης για προιόντα που ο ιδιος δεν εχει εισάγει ειναι η ιδια η μιλτεκ αγγλίας και κανένας αλλος
αν εχουν μεταξυ τους συμφωνήσει να μην ασχολείται τοτε κανείς δεν μπορεί να του πει οτιδηποτε
αυτό που γράφεις Νίκο θα ειχε ενδιαφέρον για να δουμε ποια ειναι η επίσημη στάση της Μιλτεκ Αγγλίας - αν και νομίζω οτι η Μιλτεκ Αγγλίας δεν απαντάει σε μειλ από Ελλάδα και τα κάνει forward στην εδω αντιπροσωπέια η οποία τελικά τα απαντάει.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 17:31:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σοβαρευτείτε κύριοι... δηλαδή αν έχει γίνει λάθος τοποθέτηση (πχ) από αυτόν που έκανε την παραεισαγωγή, θα την "πληρώσει" ο νόμιμος αντιπρόσωπος για το λάθος του άλλου; άλλωστε το λέει ξεκάθαρα η ίδια η Milltek αγγλίας... το πόσο υποχρεωμένος είναι ή όχι λοιπόν ο έλληνας αντιπρόσωπος είναι προϊόν της φαντασίας σας. άλλωστε γι αυτό υπάρχει διαχωρισμός στις εγγυήσεις... άλλες γράφουν "Ευρωπαϊκή Εγγύηση" και άλλες δεν αναφέρουν τίποτα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Theo_207RC (Θοδωρής) Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners
Ένταξη: 29 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 171 Τόπος: Aθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 17:53:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά εγώ είχα στείλει μήνυμα διαμαρτυρίας στη Milltek Αγγλίας για τον συγκεκριμένο τύπο που σου μιλάει λες και σου κάνει χάρη που θα σου πάρει δύο χιλιάρικα και δεν μου απάντησε κανείς.
Έγραφα για το πόσο αντιεπαγγελματική συμπεριφόρα είχε απέναντι μου και για το ότι ήθελε να μου φορτώσει ένα δικό του κιτ εισαγωγής που προτείνει και καλά η Μilltek με τιμή 300 ευρώ! Σύνολο μαζί με την εργασία 2100. Και όταν του είπα αν γίνεται κάποια καλύτερη τιμή μου απάντησε πως αν μου φαίνονται πολλά καλύτερα να μην βάλω καθόλου εξάτμιση γιατί είναι ο μόνος στην Ελλάδα που έχει εξάτμιση για 207 τούρμπο. Αφήστε που ήθελε τα λεφτά μπροστά και να μου την βάλει μετά από 2-3 βδομάδες γιατί όπως μου είπε δεν προλάβαινε νωρίτερα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vama51 (Basilis) Μέλος

Peugeot 207 RC Overload
Ένταξη: 25 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 123 Τόπος: Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 19:58:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Theo_207RC έγραψε: | Και όταν του είπα αν γίνεται κάποια καλύτερη τιμή μου απάντησε πως αν μου φαίνονται πολλά καλύτερα να μην βάλω καθόλου εξάτμιση γιατί είναι ο μόνος στην Ελλάδα που έχει εξάτμιση για 207 τούρμπο. Αφήστε που ήθελε τα λεφτά μπροστά και να μου την βάλει μετά από 2-3 βδομάδες γιατί όπως μου είπε δεν προλάβαινε νωρίτερα. |
Δηλαδή μιλάμε για ψιλό-"λαμόγιο"!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 22:10:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά την έβαλες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manos82 (Manos) Μέλος

207 Gt By E-tuners
Ένταξη: 17 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Ερυθραια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 23:13:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ο Μανθος εχει δικιο για το mail..πεταγομαι και εγω γιατι ξερω οτι Μαμα εταιρεια κανει forward τα mail στον αντιπροσωπο λογω του πατερα μου (ειναι αντιποσωπος ξυλειας) μονο αν δουνε 1 καρο mail με παραπωνα τοτε μπορει να κανουν κατι στον αντιπροσωπο αλλα αν πιανει στοχους τοτε αστο.....τσαμπα καιει η λαμπα
Motion & Emotion
PEUGEOT |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Theo_207RC (Θοδωρής) Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners
Ένταξη: 29 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 171 Τόπος: Aθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 23:36:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Τελικά την έβαλες? |
Όχι βέβαια...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Σεπ 2009, 23:52:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δε τα διαβασα ολα αλλα συνηθως τα προιοντα εχουν παγκοσμια Εγγυηση αν μιλαμε για αντιπροσοποια και νομιμο προιον με αποδηξη κτλ κτλ .
Οπως υσχιει μεχι και στο κηνητο σας ενα προιον πχ SONY εχει εγγυηση σε οποιαδιποτε SONY ενα Peugeot σε μια Peugeot κτλ κτλ .
Απλα στην Ελλαδα νομιζουν οτι επειδη ειναι αντιπρωσοποι κανουν οτι θελουν .
Τωρα το οτι δε θα στο αντικαταστισει με καποια που ισως εχει σε Stock οπως ισως θα εκανε σε μια δικια του ειναι δεκτο αλλα αν και εφοσον ειναι νομιμα αγορασμενη απο καταστημα οφηλει να την στειλη με εξοδα αποστολεις του πελατη και επιστροφης αν ειναι εγυηση ή επισκευαστη με καποιο κοστος της χ/υ εταιρειας ή να του πει που να το στειλη κτλ κτλ να του πει πετα το ας το επερνες απο εμενα ειναι απλα παρανομω .
Ετσι εκανα με ενα Sony Vaio απο Αμερικη (εσταλει απο εμενα με κουριερ στα κεντρικα ευρωπης)
Ακομα και με ενα κινεζικο Esc μοντελισμου εκανα ετσι αξιας 10 $ που τα μεταφωρικα μου ηταν 7 αν θυμαμε καλα αλλα το εκανα για να ξερω σε αλλη περιπτωση .
As long as you are the original purchaser, cat-back exhaust systems are covered by a lifetime anti-corrosion and manufacturing defect warranty and hi-flow sports catalysts and downpipes are covered by a 2 year or 80,000km warranty. We do not cover against any modifications made to our product after it has left our factory and also not for unusual use of the parts - for example, the use of Nitrous Oxide (NOS), damage caused by going over a speed bump too fast etc. Our warranties are offered on the understanding that the cars power maybe increased by up to 33% from it's original specification. Modifications made to increase the power beyond this will render the warranty void.
We pride ourselves on our after-sales support and customer service and will look into each case on an individual basis.
All warranty cases should be dealt with by the Milltek appointed distributor from whom you purchased the system. However, if you are dissatisfied with the service of your distributor in response to your claim, you can contact us directly by emailing us at techsupport@millteksport.com.
Please note: Milltek Sport hi-flow sports catalysts are manufactured from the highest quality materials and built with maximum performance and longevity in mind. However, they are designed to work specifically in conjunction with other Milltek Sport products and should not be used on their own (with the OEM exhaust system) or with other manufacturers exhaust systems. If the Milltek catalysts are fitted with non-Milltek exhaust systems, we are unable to provide any guarantee regarding noise quality, fit, performance or warranty against their operation.
Στη περιπτωση μας απλα ειμαστε απογοιτευμενοι .
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ilias207Rallye (Ilias) Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans
Ένταξη: 03 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 397 Τόπος: Θεσ/νικη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 00:48:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω να προτεινω μια λυση, αν και λιγο τραβηγμενη..
Στο επισημο site της Milltek (Αγγλιας) λεει οτι αντιπροσωπεια υπαρχει και στην Βουλγαρια. Γνωριζει καποιος την γλωσσα ωστε να ερθουμε σε επικοινωνια και να μαθουμε σε τι τιμες πουλαει?
Αν συμφερει ως τιμη, με ενα αναλογο group buy των ενδιαφερομενων, ισως να μπορουσαμε να την κατεβασουμε κι αλλο...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
m@kis Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)
Ένταξη: 02 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 92
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 01:24:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως ομολογώ ότι ψάρωσα..
Και έμεινα μαλ***ς με τις τιμές..
Θα βάλω 63,5αρα σωλήνα να βγαίνει από το καπώ απ'ευθείας ρεεεε... 
Η διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός παιδιού είναι... τα παιχνίδια!
(Ayrton Senna) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 12:34:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στειλτε του στα αγγλικα, πειτε του οτι ειστε απογοητευμενοι απο τον εδω αντιπροσωπο.. Μπορει να σας κανει καλυτερες τιμες.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:01:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
LARGE BORE DOWNPIPE AND Hi-FLOW SPORTS CAT-€840.50
CAT BACK-€1095.84
TURBO-BACK INCLUDING Hi-FLOW SPORTS CAT-€1936.34
αυτες ειναι οι τιμες που μ εδωσαν απο milltek στν βουλγαρια...οπως βλεπω καμμια διαφορα στις τιμες...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lefter1s RC Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε
Ένταξη: 22 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 659 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:22:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μηπως ειναι ο ιδιος ο Ελληναρας και στη Βουλγαρια ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:41:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσεξτε το εξης...
Συνηθως,σαν αποκλειστικος(ή επισημος) αντιπροσωπος,δεν μπορεις να τιμολογησεις σε αλλη χωρα οποτε πολυ πιθανον να εκαναν forward το mail στον ελληνα,εναλλακτικα να πουλανε(κατοπιν συννενοησης) με ελληνικο τιμοκαταλογο για να μην υπαρχει συγχυση στην αγορα.
Πολυ απλα για αυτο αγοραζεις απο Αγγλια και ξενοιαζεις...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:56:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | SAKIS-LEMANS έγραψε: | Εάν κάποιος πάθει ζημιά με την miltek είναι υποχρεωμένος να του την αλλάξει και ας μην την πήρε από ελλάδα αυτός που έπαθε ζημιά. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει καθώς αντιπροσωπεύει την miltek.... |
επετρεξε μου να διαφωνήσω
ο αντιπρόσωπος ειναι υπευθυνος μόνο για οτι πουλάει ο ίδιος και οχι για οτι εισάγει ο καθένας
)
|
Και όμως εάν εγώ εισάγω από Αγγλία - Γερμανία, Ευρωζώνη (ώς Κώστας πελάτης λιανικής), ακόμα και αν είμαι ένας Άγγλος υπήκοος να το πω έτσι, και η εξάτμιση μου χάλασε στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένος να την αλλάξει εφόσον αποδεικνύεται αστοχία υλικού της miltek. Την εγύηση δεν την δίνει ο αντιπρόσωπος αλλά η μαμα εταιρία. Αλλιώς μπορεί ο καταναλωτής να βρεί το δίκιο του εδώ στην Ελλάδα, κοινώς δικαστικός, αν και καλυτερα είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να ενημερώνεται η μαμα εταιρία για την διαγωγή του αντιπροσώπου της εδώ.
Φυσικά εδώ οι αντιπρόσωποι στην πλειοψηφία τους, εφόσον έχει πρόβλημα το προϊόν και μιλάω για όλες τις εταιρίες της ευρωζώνης που έχουν αντιπρόσωπους εδώ θα ψήσουν το ψάρι στα χείλια, αλλά στο τέλος θα το κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν.
Δυστυχώς και τώρα μιλάω από την άποψη του αντιπροσώπου, ο κάθε σερφίστας του internet μπορεί να αγοράζει πράγματα που αντιπρωσοπεύω εγώ στην Ελλάδα από αλλού και είμαι αναγκασμένος εγώ να του το υποστηρίζω....Φυσικά οι μαμα εταιρίες δίνουν ρητές οδηγίες να μην πωλούν ποσότητες σε άλλες χώρες εκτός της χώρας που είναι υπεύθυνοι οι αντιπροσωπειες, αλλά αυτά δεν μπορούν να λειτουργήσουν με το ιντερνετ. Με την χονδρική κάτι γίνεται πάντως, απλά τραβάνε λίγο το αυτί.... σιγά...η ζημιά έγινε! Θυμάμαι μια φορά η OKI Ισπανίας την μαλ***α μας έκανε.....
Τέλος να πω πως προϊόντα όπως οι εξατμίσεις υπάρχει παραθυράκι, με την λάθος τοποθέτηση. Ε αυτά είναι τα όπλα μας!
Βέβαια αυτά είναι μαλ***ες γιατί θα μπορούσαν οι ίδιοι αντιπρόσωποι να πωλούσαν μόνο μίλτεκ σε εξουσιοδοτημένους....αλλά πούλα και μετάνιωνε αργότερα που λένε!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Τετ 02 Σεπ 2009, 14:01:39, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 13:59:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | Δηλαδή αν πάθεις κάτι με το αυτοκίνητο σου στην Γαλλία θα σου πουν να πάς πίσω στην Ελλάδα ? | Την πέταξες
Road_Runner έγραψε: | πρεπει να φυγω απο το σπιτι, αλλιως το εκανα και εγω... |
ko ko ko
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:02:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
manos82 έγραψε: | ο Μανθος εχει δικιο για το mail..πεταγομαι και εγω γιατι ξερω οτι Μαμα εταιρεια κανει forward τα mail στον αντιπροσωπο λογω του πατερα μου (ειναι αντιποσωπος ξυλειας) μονο αν δουνε 1 καρο mail με παραπωνα τοτε μπορει να κανουν κατι στον αντιπροσωπο αλλα αν πιανει στοχους τοτε αστο.....τσαμπα καιει η λαμπα |
σωστότατα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis23 (AKIS) Τρελλαμένο μέλος

Fabia RS DSG etuned
Ένταξη: 01 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 579 Τόπος: SALONICA
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:28:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Milltek απο Αγγλια 1100€, απο Ελλαδα 1900€. Αρα παιρνετε δυο απο Αγγλια και εχετε και μια καβαντζα.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2009, 14:54:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akis23 έγραψε: | Milltek απο Αγγλια 1100€, απο Ελλαδα 1900€. Αρα παιρνετε δυο απο Αγγλια και εχετε και μια καβαντζα.  |
χαχαχα πες το ψέματα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|