PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ορατότητα στο 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 14:26:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Same story,same problem... Rolling eyes
Και εγώ ακουλουθώ lia's and Sidobre's way... Wink
Έχει τύχει να κουτουλήσω το κεφάλι μου στο παράθυρο για να δώ
ένα σημείο που δέν είχα ορατότητα LaughingLaughingLaughing
Ή πάς έτσι(γέρνεις λίγο)αριστερά ή καμιά φορά μπορείς να πάς και λίγο πιο μπροστά για να δείς... Wink
Μην βασανίζεις το μυαλουδάκι σου να βρείς άλλη λύση... Smile
Έχουν δοκιμαστεί όλα...

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 14:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούπς... Ξεχάστηκα(μη φωνάζετε ρε έχω και τα δικά μου)... Rolling eyes Confused Embarassed
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στην παρέα μας... Smile
Καλά να περάσεις στο τρελο-forum μας... Very happy

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 14:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Same story,same problem... Rolling eyes
Και εγώ ακουλουθώ lia's and Sidobre's way... Wink
Έχει τύχει να κουτουλήσω το κεφάλι μου στο παράθυρο για να δώ
ένα σημείο που δέν είχα ορατότητα LaughingLaughingLaughing
Ή πάς έτσι(γέρνεις λίγο)αριστερά ή καμιά φορά μπορείς να πάς και λίγο πιο μπροστά για να δείς... Wink
Μην βασανίζεις το μυαλουδάκι σου να βρείς άλλη λύση... Smile
Έχουν δοκιμαστεί όλα...

γι'αυτο εχει μεγαλα παραθυρα, να τα εχεις ανοικτα και να μην κουτουλας Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 15:21:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το ιδιο προβλημα εχουμε ολοι απλα εγω το αντιμετωπιζω αλλιως!!!!
οταν ειναι να μπω σε κανενα στενακι απλα υπολογιζω απο πιο πριν
πως πρεπει να μπω και μετα απλα αφηνομαι στην εμπειρια μου Cool
δεν ειμαι ψονιο απλα οδηγαω απο τα 19 μου φορτηγακι!!
Υ.Γ επειδη οδηγησα το 307 εχει μπροστα στις κολονες ενα μικρο φιξαριστο παραθυρακι το οποιο μπηκε για αυτον τον λογο(να δινει extra
ορατοτητα στον οδηγο),
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2003, 18:46:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχουν και τα καλα
Ο πατερας μου επειδη δεν βλεπει που τελειωνει η μουρη δεν το παιρνει ποτε... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2003, 20:24:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ@νδρος έγραψε:
Υπαρχουν και τα καλα
Ο πατερας μου επειδη δεν βλεπει που τελειωνει η μουρη δεν το παιρνει ποτε... Cool

αυτο με τη μουρη που δε φαινεται με τρομαζε πολυ τους πρωτους μηνες ειδικα στο παρκαρισμα, αλλα τωρα....
επισης το κολωνακι ειναι πολυ επικινδυνο και απαιτει απο τον οδηγο να κινηθει ωστε να ελεγξει στις στροφες.
επισης και οι καθρεφτες εχουν καποιο τυφλο σημειο.

Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2003, 20:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να έχει ένα αυτοκίνητο ορατότητα παντού πρέπει να έχει μεγάλα παράθυρα, όπερ σημαίνει μεγάλη γωνία στο παρμπρίζ. Αν όμως το παρμπρίζ είναι πολύ όρθιο τότε χάνουμε σε αεροδυναμική. Για να έχεις ορατότητα καλή με χαμηλή γωνία στο παρμπρίζ πρέπει να κάθεσαι αρκετά πίσω, πράγμα αδύνατο σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης ή αρκετά χαμηλά, όπως σε ένα coupe. Οπότε κάπου πρέπει να γίνει ένας συμβιβασμός. Η τέλεια ορατότητα θυσιάζεται για χάρη της αεροδυναμικής. Δεν μιλάω μόνο για το 206. Τα αυτοκίνητα τείνουν να γίνουν σχεδόν ενός όγκου γιατί έτσι υπαγορεύει το μοντέρνο design και ο φουτουρισμός.

Πριν από το 206 είχα ένα Skoda Favorit (καλά ε, καταπληκτικό αυτοκίνητο Razz ). Μπορώ να πω ότι η ορατότητά του προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν από τις καλύτερες, όμως το αμάξι έχανε σε αεροδυναμική, ομορφιά και σπορ λουκ. Κάτι σαν το Lada της παραπάνω φωτό δηλαδή... Razz

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2003, 23:34:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Αλεξ@νδρος έγραψε:
Υπαρχουν και τα καλα

αυτο με τη μουρη που δε φαινεται με τρομαζε πολυ τους πρωτους μηνες ειδικα στο παρκαρισμα, αλλα τωρα....
επισης το κολωνακι ειναι πολυ επικινδυνο και απαιτει απο τον οδηγο να κινηθει ωστε να ελεγξει στις στροφες.
επισης και οι καθρεφτες εχουν καποιο τυφλο σημειο.

προσωπικά μετά από 1,5 χρόνο με το 206 παρέα, ακόμα δεν ξέρω που ακριβώς φτάνει η μούρη... Στο περίπου πάντα και μερικές φορές στο ξεπαρκάρισμα κάνω αρκετά όπισθεν για να βγω μην το φάμε τζάμπα...

όσο για τους καθρέφτες... είναι αρκετά μεγάλοι και βλέπεις ικανοποιητικά... τώρα για το τυφλό σημείο τους... Ποιός καθρέφτης δεν έχει;;;

Επιστροφή στην κορυφή
XRISTINAKAK (ΧΡΙΣΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT2 1.4

Ένταξη: 16 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 00:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όντως κοιτώντας από το παράθυρο του οδηγού βλέπω καλύτερα... Το έχω μόνο 2 μήνες το αυτοκίνητο, πού θα πάει, θα το συνηθίσω....!!! :smilecolors:
Είμαι πάντως πολύ ευχαριστημένη προς το παρόν! ;)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 19:51:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Για να έχει ένα αυτοκίνητο ορατότητα παντού πρέπει να έχει μεγάλα παράθυρα, όπερ σημαίνει μεγάλη γωνία στο παρμπρίζ. Αν όμως το παρμπρίζ είναι πολύ όρθιο τότε χάνουμε σε αεροδυναμική. Για να έχεις ορατότητα καλή με χαμηλή γωνία στο παρμπρίζ πρέπει να κάθεσαι αρκετά πίσω, πράγμα αδύνατο σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης ή αρκετά χαμηλά, όπως σε ένα coupe. Οπότε κάπου πρέπει να γίνει ένας συμβιβασμός. Η τέλεια ορατότητα θυσιάζεται για χάρη της αεροδυναμικής. Δεν μιλάω μόνο για το 206. Τα αυτοκίνητα τείνουν να γίνουν σχεδόν ενός όγκου γιατί έτσι υπαγορεύει το μοντέρνο design και ο φουτουρισμός.

Πριν από το 206 είχα ένα Skoda Favorit (καλά ε, καταπληκτικό αυτοκίνητο Razz ). Μπορώ να πω ότι η ορατότητά του προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν από τις καλύτερες, όμως το αμάξι έχανε σε αεροδυναμική, ομορφιά και σπορ λουκ. Κάτι σαν το Lada της παραπάνω φωτό δηλαδή... Razz

Εγω ειχα παλια ενα Yugo Very happy εντελως τετραγωνο μιλαμε Very happy
αυτο βεβαια ειχε τρακαρει χωρις να παθει τιποτα (μιλαμε λαμαρινα, οχι σαν τα σημερινα...) Wink Shocked Cool Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 21:24:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί τα παλιά αυτοκίνητα να είχαν λαμαρίνες που δεν πάθαιναν τίποτα, όμως όλη την ενέργεια από το τρακάρισμα τη δεχόταν ο οδηγός. Τώρα τρακάρεις ή χτυπάς και δεν το καταλαβαίνεις γιατί οι λαμαρίνες απορροφούν όλην την ενέργεια της κρούσης (και γίνονται πατσαβούρες).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 21:44:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παραγίνονται όμως πατσαβούρες!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 21:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προτιμάς να γίνεις εσύ πατσαβούρα ή οι λαμαρίνες; Confused

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 23:09:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην με βάζεις σε διλλήματα βραδιάτικα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 23:17:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μ'αρέσει που έχεις και δίλημμα... Smile

Τίποτα πιο όμορφο από τη ζωή φίλε μου. Η ζωή δεν επισκευάζεται...

Επιστροφή στην κορυφή
XRISTINAKAK (ΧΡΙΣΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT2 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 23:50:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Μπορεί τα παλιά αυτοκίνητα να είχαν λαμαρίνες που δεν πάθαιναν τίποτα, όμως όλη την ενέργεια από το τρακάρισμα τη δεχόταν ο οδηγός. Τώρα τρακάρεις ή χτυπάς και δεν το καταλαβαίνεις γιατί οι λαμαρίνες απορροφούν όλην την ενέργεια της κρούσης (και γίνονται πατσαβούρες).

Εγώ που είχα παλιό αυτοκίνητο (volvo) είχα τρακάρει ή μάλλον με είχαν τρακάρει πολλές φορές και δεν είχα πάθει τίποτα ούτε εγώ ούτε το αυτοκίνητο. Τώρα αν τρακάρεις ίσως να μην πάθεις τίποτα αλλά σίγουρα θα πάθεις ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ όταν σου πουν το λογαριασμό...!!! συμφωνείτε? :crazyeyes: Πιστεύω πάντως πολύ στο τί είναι γραμμένο για τον καθένα μας άσχετα με το τί αυτοκίνητο οδηγούμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 23:57:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύεις δηλαδή στη μοίρα Χριστίνα; Εγώ από την άλλη πιστεύω στο κακό μάτι... Confused Είχα κι ένα πρόσφατο τρακάρισμα οπότε οι εικόνες μου από αυτό είναι ακόμα νωπές. Και μιλάμε για χοντρό τρακάρισμα κι όχι για τα τρακαρίσματα που βλέπουμε κάθε μέρα εντός κι εκτός πόλης, σε φανάρια, διασταυρώσεις κλπ, δηλαδή μικρού μεγέθους. Και αν είχα σε αυτό το τρακάρισμα το παλιό μου αμάξι (ένα Skoda Favorit) αμφιβάλλω αν θα έβγαινα αλώβητος από μέσα όπως βγήκα από το 206. Και για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο...

Καλά το topic σου δεν αφορούσε το νεκρό σημείο στα εμπρός κολωνάκια;
ΧΙ ΧΙ ΧΙ Smile

Επιστροφή στην κορυφή
XRISTINAKAK (ΧΡΙΣΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT2 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 00:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Πιστεύεις δηλαδή στη μοίρα Χριστίνα; Εγώ από την άλλη πιστεύω στο κακό μάτι... Confused Είχα κι ένα πρόσφατο τρακάρισμα οπότε οι εικόνες μου από αυτό είναι ακόμα νωπές. Και μιλάμε για χοντρό τρακάρισμα κι όχι για τα τρακαρίσματα που βλέπουμε κάθε μέρα εντός κι εκτός πόλης, σε φανάρια, διασταυρώσεις κλπ, δηλαδή μικρού μεγέθους. Και αν είχα σε αυτό το τρακάρισμα το παλιό μου αμάξι (ένα Skoda Favorit) αμφιβάλλω αν θα έβγαινα αλώβητος από μέσα όπως βγήκα από το 206. Και για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο...

Καλά το topic σου δεν αφορούσε το νεκρό σημείο στα εμπρός κολωνάκια;
ΧΙ ΧΙ ΧΙ Smile

Πιστεύω στη μοίρα και πάρα πολύ στο μάτι! Twisted evil Και στην συντηρητική οδήγηση...
Ευτυχώς που είσαι καλά. Να είσαι πάντα τυχερός.

Νομίζω πως ξεφύγαμε από το θέμα της ορατότητας... χα χα χα
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 01:06:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον, παω να βαλω bodykit απο Yugo και δεν θα φοβαμαι τιποτα Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 14:06:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Μ'αρέσει που έχεις και δίλημμα... Smile

Τίποτα πιο όμορφο από τη ζωή φίλε μου. Η ζωή δεν επισκευάζεται...

είμαι της φιλοσοφίας ότι δεν θα ζήσω για πάντα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης