PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μαγνητακια απατη?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 08:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
λοιπον τα μαγνητακια δεν κανουν τιποτα, εχω μετρηση καυστηρα με αναλυτη testo πριν και μετα και δεν ειδα καμια διαφορα, κατι αλλο προς τους καυστηριατσιδες του κλαμπ που θα το καταλαβουν καλυτερα, ο καθε καυστηρας επανω γραφει πχ 2λιτρα την ωρα, οποτε αυτο θα καιει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ 1,5.

Συμφωνώ στο ότι δεν κάνουν τίποτα στα καυσαερια, εφόσον το μέτρησες. Αλλα για αυτό που λες για την κατανάλωση, θα μπορούσε (εφόσον είχαν αποτέλεσμα τα μαγνητάκια) να έχουν επίδραση στην καύση, οπότε ο καυστήρας να αποδίδει περισσότερες θερμίδες με την ίδια ποσότητα καυσίμου. Έτσι το νερό θα έφτανε σε λιγότερη ώρα στην επιθυμητή θερμοκρασία, ο θερμοστάτης θα εκοβε νωρίτερα, ο καυστήρας θα δούλευε λιγότερο και θα είχαμε μικρότερη κατανάλωση. -θεωρητικά πάντα- Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 12:28:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
λοιπον τα μαγνητακια δεν κανουν τιποτα, εχω μετρηση καυστηρα με αναλυτη testo πριν και μετα και δεν ειδα καμια διαφορα, κατι αλλο προς τους καυστηριατσιδες του κλαμπ που θα το καταλαβουν καλυτερα, ο καθε καυστηρας επανω γραφει πχ 2λιτρα την ωρα, οποτε αυτο θα καιει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ 1,5.

Αυτο ειναι και αναλογα το μπεκ,εμεις για παραδειγμα ειχαμε πελατη που ηθελε με το ζορι να του βαλουμε μικροτερο μπεκ για να καιει και καλα λιγοτερο και μιλαμε σε λεβητα που τροφοδοτει 3 διαμερισματα και αλλες τοσες γκαρσονιερες,αντε τωρα να το ρυθμισεις και αντε να του εξηγησεις οτι ο λεβητας θελει πιο πολλη ωρα για να ζεσταθει αρα καιει και περισσοτερο! Εμ αυτος το ηθελε το μαγνητακι του!!!

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 14:38:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκει ηθελα να καταληξω, 1λιτρο πετρελαιο παραγει 11.000θερμιδες καπου εκει (βαργεμαι να ανοιξω τωρα τα βιβλια) δεν μπορει με κανενα αλλο τροπο να παραγει ουτε π.χ.15000 ουτε 8000. Αυτα τα μαγνητακια ειναι το ιδιο κολπο με τα inverter a/c και τους λεβητες συμπυκνωσης που εχουν βαθμο αποδοσης 107%!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 14:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs, βαλ'του ενα 0.50-50μοιρες να μην του καει τιποτα, αλλα να ζεστενει το 1 απο τα 3 Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 14:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μαγνητάκια τι σχέση ακριβώς έχουν με τα inverter; Τα μεν είναι μούφα εξαρχής (ίσως πιο μούφα και από τα κλαρίνα της θώδη για τον καρκίνο), τα inverter απλά δεν είναι στάνταρ τα κέρδη σου, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την drdino στις Σαβ 13 Ιούν 2009, 15:18:40, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 15:13:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
geo106xs, βαλ'του ενα 0.50-50μοιρες να μην του καει τιποτα, αλλα να ζεστενει το 1 απο τα 3 Wink

Χαχαχαχααα!!! Στο τελος σ'αυτη τη λυση θα καταληξω!!! Scratch Shocked

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 18:22:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι μουφα και τα inverter, γιατι δεν καθησε κανεις να ψαξει αν κανουν οικονομια και μετα απο ποσες ωρες ξεκιναει η οικονομια, μονο λενε νουμερα για να πουλησουν, το ιδιο ισχυει και για τους μαγνητες!!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 19:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατά την γνώμη μου συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Το "inverter" αναφέρεται σε κάτι χειροπιαστο το οποίο τουλάχιστον έχει μια αρχή λειτουργίας. Αντί για AC μοτέρ, έχεις DC ώστε να μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα του συμπιεστή και να μην δουλεύει on/off (ή αλλιώς μόνο με πλήρες φορτίο). Τώρα, αν εσύ ζητάς συνέχεια πλήρη ψύξη, δεν πρόκειται να δεις διαφορά σε σχέση με ένα απλό σύστημα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, υπάρχει διαφορά, αρκεί φυσικά να έχει επιλέξει κανείς σωστό μηχάνημα και όχι ένα 9αρι πχ για 100 τετραγωνικά.

Το "μαγνητάκι" εξ'ορισμού φέρεται να κάνει κάτι απροσδιόριστο με βάση το μαγνητικό πεδίο. Το πώς, μόνο οι τσαρλατάνοι που το πουλάνε ξέρουν, εφόσον η βενζίνη έχει μη πολικά μόρια (αλκάνια).

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 07:08:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα, κανε μια διαστασιολογηση στοιχειων σε ενα inverter και ενα συμβατο και μετα τα λεμε, μην κοιτατε μονο τους συμπιεστες.(ειμαστε Off Topic )
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 09:40:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μαγνητάκια κρατάνε τα βαρέα μέταλλα από τα καύσιμα, και καθαρίζουν το μείγμα.

Οπότε έχεις καλύτερη καύση και καλύτερα αποτελέσματα στην θερμοδυναμική.

Πρέπει να προσέχεις όμως που θα ακουμπίσεις τους μαγνήτες, μη πέσουν και χαλάσουν τα πλακάκια ή το παρκέ.

Silly χ0αχ0α0χ0α0χα0χ0αχ0 Rotfl

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 21:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
καλα, κανε μια διαστασιολογηση στοιχειων σε ενα inverter και ενα συμβατο και μετα τα λεμε, μην κοιτατε μονο τους συμπιεστες.(ειμαστε Off Topic )

Καλά, δεν καταλαβαινόμαστε, άστο Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης