PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - μοτερ ανακυκλωσης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Φεβ 2010, 20:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik29 έγραψε:

+1

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 11:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
nik29 έγραψε:

+1

Laughing Laughing
τα ειπαμε , για το λαμπακι του AIRBAG θα στο φτιαξω εγω... κατσε να ερθουμε στα ισια μας Wink

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 11:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
Laughing Laughing
τα ειπαμε , για το λαμπακι του AIRBAG θα στο φτιαξω εγω... κατσε να ερθουμε στα ισια μας Wink

Άκυρο, παίζει να τον ξαναβάλω. Θα σ πω απο κοντά...

Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 13:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε??????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Question Question Question Question Question Question Question Question

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Φεβ 2010, 04:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να καταλαβω γιατι θελετε να το βγαλεται αυτο το μοτερακι αφου ειναι ειναι απλα για να εχει πιο σταθερη λειτουργια οταν ειναι κρυο?
τι εχεται να κερδισετε?
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Φεβ 2010, 12:01:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα ...πολλα ατομα ζεστενουν το αμαξι τους πριν το παρουν οποτε μια η αλλη + μισο κιλο λιγοτερο ..... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Φεβ 2010, 13:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tnt_tuner έγραψε:
για να καταλαβω γιατι θελετε να το βγαλεται αυτο το μοτερακι αφου ειναι ειναι απλα για να εχει πιο σταθερη λειτουργια οταν ειναι κρυο?
τι εχεται να κερδισετε?

για μείωση των ρύπων στην αρχική κρύα λειτουργία είναι βασικά

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Φεβ 2010, 14:32:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς! Καμιά σχέση με ομαλή λειτουργία κλπ... απολύτως καμία.

Άσε που αν το ψειρίσουμε, όταν το μοτέρ είναι κρύο και η αντλία αέρα τραβάει ένα σκασμό ρεύμα απ'το δυναμό (δεν ξέρω πόσα Α αλλά αξίζει να δεις διατομή καλωδίων-τουλάχιστον 4ρια), τότε το επιβαρύνει...

Επιστροφή στην κορυφή
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Φεβ 2010, 19:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αα αν ειναι μονο για ρυπους οκ
προσεξτε ομως μην σας παρουν χαμπαρι απο καμια greenpeace κα σας κινηγανε!
νομιζα οτι επιρεαζει κ την λειτουργια τ μοτερ!
για το ρευμα π λες... αν ειναι τοσο δινατο γυρνατο στην εισαγογη να περεις αλογα!!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 01:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tnt_tuner έγραψε:
για το ρευμα π λες... αν ειναι τοσο δινατο γυρνατο στην εισαγογη να περεις αλογα!!! Laughing

Laughing Laughing Laughing ΘΕΟΣ!!! Laughing Laughing Laughing

Μπα και η greenpeace δεν παίζει να μας κυνιγάει για τον απλό λόγο ότι η συγκεκριμένη πατέντα έχει σκοπό να ξεγελάει τα διαγνωστικά (αναλυτές λ) κι οχι να βγαίνουν καθαρότερα τα καυσαέρια.

Επιστροφή στην κορυφή
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 03:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα! μην γελας το κανανε αυτο στα σιερα επιδι ειχανε πολυ δινατα μοτερακια εξαερισμου και εδινε αρκετα λογακια!!!!
να ξεγελαει το λαμδα?? χαχαχα τι εχουν κανει οι καθιστεριμενοι αντι να του βαζουν αλλα δεδομενα φτιαξανε ολοκληρο συστημα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 21 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούλ 2012, 18:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν υπαρχει κανενα θεμα με λαμπακι κλπ...
το θεμα ειναι οτι εγω το συνδεσα παλι και χανει απ τον μεταλλικο σωληνα που παει στο καπακι! εκει που εχει και το μεταλλικο σπιραλ!
ρωτησα σημερα τιμη και μου ζητανε 60ευρο!
εχετε καμια ιδεα ή για κατασκευη ή μεταχειρισμενο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης