PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Top gear-207 review
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 12:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απ' ό,τι έχω ακούσει, το RC στο μυαλό των εγγλεζούρων φέρνει το AR-SE (κωλος ελληνιστί) γι' αυτό επέλεξαν να το πουν απλά GTI!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 14:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
απ' ό,τι έχω ακούσει, το RC στο μυαλό των εγγλεζούρων φέρνει το AR-SE (κωλος ελληνιστί) γι' αυτό επέλεξαν να το πουν απλά GTI!

Πρωτη φορα το ακουω αυτο και μου φαινετε λογικη εξηγηση Cool Να σημειωσω εδω μια παρομοια περιπτωση με το seat toledo, το συγκεκρημενο seat σε ολη την υπολοιπη ευρωπη ονομαζοταν seat malaga(γνωστη πολη της ισπανιας) αλλα επειδη η λεξη malaga εδω ακουγεται οπως η πασιγνωστη λεξη που ο ελληνας της χρησιμοποιει ακομα και για καλημερα Cool το ονομασαν toledo μονο για την ελληνικη αγορα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 14:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το gredos είναι που λεγόταν Málaga.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 15:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Το gredos είναι που λεγόταν Málaga.

Εισαι σιγουρος? νομιζω οτι ηταν το toledo.

Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 15:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η seat συνηθιζε να δινει τα ονοματα στα μοντελα της απο τις περιοχες που ηταν τα εργοστασια παραγωγης τους. Και οσο για το malaga:http://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_M%C3%A1laga

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 15:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:

το RC στην αγγλια ειναι συντομογραφια του RADIO CONTROL... Wink εξου και το GTI.
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 17:12:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...say it quickly and you'll realise why the UK is sticking with the GTi tag...

Evo Mag 2003

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bab2112 (Μπαμπης)
Μέλος
Μέλος

πολλα ποδηλατα

Ένταξη: 27 Σεπ 2007
Τόπος: shovelville

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 18:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως στο fifth gear οχι μονο δεν θαβουν πχ το clio rs αλλα το θεωρουν το πιο διασκεδαστικο στην κατηγορια του(κ εχουν δικιο) Razz

βρουμ βρουμ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 18:24:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον αγγλο το RC παραπεμπει σε αυτο που εγραψα πιο πανω και οχι σε rally car... για αυτο δεν το χρησιμοποιουν.
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 08:50:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bab2112 έγραψε:
παντως στο fifth gear οχι μονο δεν θαβουν πχ το clio rs αλλα το θεωρουν το πιο διασκεδαστικο στην κατηγορια του(κ εχουν δικιο) Razz

Οφειλω να ομολογησω οτι το fifth gear ειναι πολυ πιο σοβαρη εκπομπη απο το top gear. το top gear το χαλαει ο ξερολας ο ψηλος, η αλλοι 2 ειναι οκ.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 12:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ πάλι το Fifth δεν το μπορώ με τίποτα... Μόνο ο μαλλιάς κάτι λέει, κατά τα άλλα no way. Laughing Laughing

Το top gear από την άλλη μου φαίνεται καλό, έχει και τον χαβαλέ του, αλλά θα ρίξει και το θάψιμο εκεί που πρέπει. Wink

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 14:12:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ξαναλεω οι ανθρωποι κρινουν με τις τιμες αγγλιας.
δεστε ποσο στοιχιζει το 207 και ο ανταγωνισμος εκει και μετα μιλαμε.
η διαφορα στη τιμη του ειναι σα να προσπαθει να αγορασει κλιο καποιος ελλαδα. ........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης