PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

HOWTO - Αφαίρεση προφυλακτήρα 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 13:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ADY!!!
O αγαπητός σε όλους Ανδριαννός έκανε πάλι το θαύμα του! Τοποθέτησε με περίσσεια τέχνη, τη νέα μου εργοστασιακή σίτα, με αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός του από όλους ως ο BEST INSTALLER!
Ο Ady δεν είναι μάστορας, είναι...ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ!!

Τι εννοείς εργοστασιακή σίτα ?????

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 13:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
TZAG έγραψε:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ADY!!!
O αγαπητός σε όλους Ανδριαννός έκανε πάλι το θαύμα του! Τοποθέτησε με περίσσεια τέχνη, τη νέα μου εργοστασιακή σίτα, με αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός του από όλους ως ο BEST INSTALLER!

Εννοεί την σίτα που εφοδιάζει η Peugeot τα 206 μετά το καλοκαιρινό "φρεσκάρισμα".

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 13:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
TZAG έγραψε:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ADY!!!

Εννοεί την πλαστική, μαύρη, που βάζουν στα καινούρια face-lifting 206, με μία επιπλέον καμπυλωτή λωρίδα από νίκελ στο κάτω μέρος του χαμόγελου και η οποία δεν έχει οριζόντιες γραμμές παράλληλα με το έδαφος, αλλά ρομβοειδής τρύπες...

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 14:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EIΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ....
ε, να μην ευχαριστήσω και εγώ τον Ανδριανό με τον τρόπο μου;;;
Η διαδικασία για το πως θα αφαιρέσουμε το πορτακι από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, είναι απλούστατη, χάρη στις φωτο του ady.... (πρέπει να σου πήρα λίγη ώρα για να γράψεις το e-mail, ε;;; )
Χίλια ευχαριστώ...!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 16:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!! Very happy
το θέμα είναι όμως οτι δεν ξέρω τι θέλω... Rolling eyesSillyScratchLaughing
Μπράβο ρε Αδριαννέ! WinkThumb right
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 09:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ'αρχην ενα μεγαλο μπραβο στον Ady που πραγματικα ξερει να κανει βιδες το λεωντα αλλα (και εδω ειναι το σημαντικο) να τον ξανασυρναμολογει. Ελπιζω μονο να μην του περισσευουν βιδες μετα απο καθε εγχειρημα Laughing (μην τα παρεις Ady Twisted evil Πλακα κανω)

Κατα δευτερον.....
Θελετε να με καταστρεψετε Question Question
Τετοια Post θα πρεπει να απαγορευτουν για εμενα.. Ή τουλαχιστον να υπαρχει σχετικη προειδοποιηση οπως τα νεκροσημα στα πακετα των τσιγαρων. " Το Club 206 προειδοποιεί: Να μην επιχειρείτε απο κουλους" Laughing
Δεν πιανει το χερι μου ρε παιδια. Ενα τιμονι και αυτο με σχετικη κουλαμαρα. Μην με δαιμονιζεται. Γιατι τον βλεπω τον Λεωντα να χανει ισα με 10 κιλα απο "περισσευουμενες" βιδες...... Laughing

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 14:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω σε κάποιο meeting να αλλάξουμε καμιά 10αριά άτομα τις σίτες μας με επίβλεψη και (εάν χρειαστεί) βοήθεια του Ady. Θα είναι αρκετά καλή δουλειά και σε ελάχιστο χρόνο! Cool

Ady μπράβο και πάλι μπράβο!!! Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 15:03:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπραβο ρε παιδια απιστευτη λεπτομερια και πολυ καλη φωτογραφιση. αν και για αλλα θεματα εχουμε τετοια βοηθεια ισως να γλιτωνουμε αρκετα χρηματα

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 19:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

meta apo allagi sitas kai se opel corsa to neo opou ithele patenta gia na stiriksoume ta provolakia giati afta stirizontousan kathara epano ston profilaktira(kai sto kommati pou allaksame) pleon mporo na po oti dexome pelates giati opos mou eixe pei kai o ady exei kourastei to pedi na vazei sites (pros theou den to eipe me tin kaki enoia..).....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 13:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν καταφέρω και κατέβω ή ανέβει κάποιος και μου δείξει, τότε θα έχετε και αντιπρόσωπο της Power Oust στην Λάρισα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 13:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Αν καταφέρω και κατέβω ή ανέβει κάποιος και μου δείξει, τότε θα έχετε και αντιπρόσωπο της Power Oust στην Λάρισα Razz

Πολύ ευχαρίστως να σου δείξουμε....

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 21:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δείξτε μου πρώτα από που να πάρω και εγώ ΑΣΠΡΗ σίτα για το μεγάλο "χαμόγελο" του XS μου και μετά συνεχίζουμε με το δείξιμο της τοποθέτησής του!

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 22:32:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Δείξτε μου πρώτα από που να πάρω και εγώ ΑΣΠΡΗ σίτα για το μεγάλο "χαμόγελο" του XS μου και μετά συνεχίζουμε με το δείξιμο της τοποθέτησής του!

Ασημι ειναι οχι ασπρη αν δεν κανω λάθος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 23:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχμ... Πέτρο... έχω την άδεια σου σε παρακαλώ να βάλω άσπρη σίτα στο 206 μου? Cool

(ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΣΠΡΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ...)

Ευχαριστώ προκαταβολικά! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 23:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

den nomizo oti tha vreis to sigekrimeno xroma alla an pas se ena magazi pou na poulaei profilaktires kai alla tetoia eidi tha vreis afto pou zitas....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 00:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να βρω σε άσπρη της Foliatec (την οποία απότι έχω καταλάβει την προτιμήσανε τα περισσότερα μέλη του club) και να μου την αγοράσει κάποιος άλλος και να μου την στείλει ακόμα καλύτερα για να μην αγοράσω εγώ ως νέος καμια μ Cussing out κεία Twisted evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 03:22:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Ελπίζω να βρω σε άσπρη της Foliatec (την οποία απότι έχω καταλάβει την προτιμήσανε τα περισσότερα μέλη του club)...

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά νομίζω πως τα περισσότερα μέλη έχουν προτιμήσει ασημένια! Wink
Στο λέω επειδή έχω διαβάσει και τις 24 (τότε) και πλέον 27!!!!!! (α ρε Ady τι μας κάνεις Razz Wink ) σελίδες για τη σίτα, και απ' όσο θυμάμαι μόνο ένας (βασικά νομίζω κοπέλα ήταν Scratch ) είπε για άσπρη. Wink

Όσο για το ασημί που είπε ο Πέτρος, μιλάει για το χρώμα της σίτας του Όλκιμου, μήπως και νόμισες πως είναι άσπρη και θες να βάλεις την ίδια, μιας και λες "να πάρω και εγώ άσπρη". Wink
Αλλά εννοούσες πως θες την ίδια σε άσπρη. Σωστά? Cool

Να τρώμε και κανένα τοστ που και που!!!!! Rolling eyes Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 17:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έχεις δίκιο που δεν κατάλαβες, αλλά αναφέρομαι στην μάρκα Foliatec και όχι στο χρώμα ασημί (για το τί έχουνε επιλέξει οι περισσότεροι από εδώ μέσα)! Δικό μου το λάθος που δεν το διευκρίνησα!!! Beer Black eye

Εγώ στο δικό μου θέλω να βάλω άσπρη και απλά ρωτάω αν μπορεί
Dj-Steve έγραψε:
να μου την αγοράσει κάποιος άλλος και να μου την στείλει ακόμα καλύτερα για να μην αγοράσω εγώ ως νέος καμια μ Cussing out κεία Twisted evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 19:08:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ego alla pou meneis???
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 19:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Εχμ... Πέτρο... έχω την άδεια σου σε παρακαλώ να βάλω άσπρη σίτα στο 206 μου? Cool

(ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΣΠΡΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ...)

Ευχαριστώ προκαταβολικά! Razz

Dj-Steve έγραψε:

όταν λες "να παρω ΚΑΙ εγω άσπρή σίτα" σημαινει πως έχει και κάποιος άλλος άσπρη σίτα και μαλιστα το ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Επειδή η μόνη εμφανής σίτα στο τόπικ όμως ειναι του Όλκιμου και είναι ασημί και όχι ασπρη, εγώ απλά διευκρίνησα το χρώμα της. Δε σου είπα τι να βάλεις. Βάλε και ροζ με πράσινα πουά άμα θες. τι με νοιάζει εμένα? Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης