PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 207 THP KW Variant3
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 15:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωπα ρε παιδια πλακα κανουμε?
H kw3 υποτιθεται οτι ρυθμιζεις ξεχωριστα μπαμπ ριμπαουντ
και υποτιθεται οτι αυτο το κανεις μονος σου

αν ναι με 50ευρω δεχομαι να θυσιασω μια ωρα τη κυριακη
θα παρω και το μουτσο μου jim207gt

και θα στη ρυθμισουμε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 15:42:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ωπα ρε παιδια πλακα κανουμε?
H kw3 υποτιθεται οτι ρυθμιζεις ξεχωριστα μπαμπ ριμπαουντ
και υποτιθεται οτι αυτο το κανεις μονος σου

αν ναι με 50ευρω δεχομαι να θυσιασω μια ωρα τη κυριακη
θα παρω και το μουτσο μου jim207gt

και θα στη ρυθμισουμε Laughing

και να χει κ γεματο ντεποζιτο 100αρα ε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 15:47:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

a ναι και epass και θα στο φερουμε εμεις σπιτι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 20:04:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά επειδή τα έχω παίξει πείτε καμιά γνώμη.
Σκέφτομαι ή να βάλω τα ελατήρια στην KW ή να βάλω την GAZ που έχουν βάλει αρκετοί εδώ μέσα και είναι πολύ ευχαριστημένοι.
Πήρα τον Πουπάκη και μόνο που δεν με έβρισε όταν του είπα να βγάλω την KW και να βάλω την GAZ. Αυτός επιμένει ότι με άλλα ελατήρια το αμάξι θα μεταμορφωθεί και θα είναι πολύ καλύτερο από την GAZ.
Ρε παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω, έχω δώσει τόσα λεφτά και το αμάξι δεν μου αρέσει καθόλου. Συγκεκριμένα χθες ξαναπέρασα από μια σττροφή που όταν ήταν μαμά έμπαινα με 130 επειδή δεν είχα κότσια να μπω με παραπάνω και τώρα με μπλοκέ και KW με 110 με άλλαξε λωρίδα από την υποστροφή.

Πάνω απ' την ατμόσφαιρα υπάρχει η τουρμπόσφαιρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 20:11:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Theo_207RC έγραψε:
Συγκεκριμένα χθες ξαναπέρασα από μια σττροφή που όταν ήταν μαμά έμπαινα με 130 επειδή δεν είχα κότσια να μπω με παραπάνω και τώρα με μπλοκέ και KW με 110 με άλλαξε λωρίδα από την υποστροφή.

Μαλακωνεις μπροστα , σφιγγεις πισω κ ξαναπερνας απο την ιδια στροφη. Wink

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 20:17:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Toυ είπα κι εγώ του "δόκτωρ" να ξαναλλάξουμε ρυθμίσεις αλλά μου λέει ότι και να κάνεις αν δεν αλλάξεις ελατήρια δεν θα δεις προκοπή.
Και δεν είναι μόνο σε απόλυτα νούμερα πως είναι χειρότερο από μαμά, είναι και σε αίσθηση πολύ κατώτερο. Το τιμόνι είναι πιο ελαφρύ και αρκετά πιο αργό. Γενικά δεν σου δίνει την αίσθηση του κοφτερού το αμάξι.

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 20:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Theo_207RC έγραψε:
Toυ είπα κι εγώ του "δόκτωρ" να ξαναλλάξουμε ρυθμίσεις αλλά μου λέει ότι και να κάνεις αν δεν αλλάξεις ελατήρια δεν θα δεις προκοπή.
Και δεν είναι μόνο σε απόλυτα νούμερα πως είναι χειρότερο από μαμά, είναι και σε αίσθηση πολύ κατώτερο. Το τιμόνι είναι πιο ελαφρύ και αρκετά πιο αργό. Γενικά δεν σου δίνει την αίσθηση του κοφτερού το αμάξι.

Επειδη εχω δει την KW 3 σε μερικα αυτοκινητα , εμενα προσωπικα μονο χαλια αναρτηση δεν μου φανηκε... .

Κ γενικοτερα λατρης της ελληνικης πατεντας (εκτος απο μερικες εξαιρεσεις) δεν ημουν ποτέ , ειδικα σε τετοια προ'ι'οντα οπως η V3... , ενω απ'οτι ακουω εδω κ χρονια (μιας κ δεν ειμαι Ελλαδα) ο Πουπακης ειναι ακριβως αυτο.

Τι να σου πω , δεν ξερω , εγω θα ξαναελεγα να παιξεις με τις ρυθμισεις της.
Κ ελατηρια να σου αλλαξει , κ να στη σεταρει οπως εκεινος νομιζει , παλι ημιμετρο θα ειναι για σενα , το οδηγικο σου στιλ , τα "θελω" κ τα "δεν θελω" σου... .

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 21:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα κι εγώ με το σκεπτικό ότι όλοι έλεγαν πολύ καλά λόγια για την συγκεκριμένη ανάρτηση προχώρησα στην αγορά της.
Αλλά πραγματικά δεν είναι ιδέα μου, όσοι έχουν οδηγήσει το αυτοκίνητο μου το λένε από μόνοι τους ότι ήταν καλύτερα μαμά.
Από τη μία έχεις δίκιο ότι είναι καθαρά πατέντα να αλλάξω ελατήρια, αλλά από την άλλη και το να βγάλω την KW για να βάλω μια ανάρτηση που δεν κοστίζει ούτε τα μισά και να περιμένω να βγει καλύτερη δεν μου φαίνεται πολύ λογικό.
Πάντως κάτι πρέπει να αλλάξω γιατί έτσι δεν μου αρέσει καθόλου.. Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 21:13:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει το να αλλαξεις ελατηρια σε μια αναρτηση δεν ειναι η τρελη πατεντα , αλλα δεν πιστευω πως στη συγκεκριμενη αναρτηση χρειαζεται... .

Λογικο δεν σου φαινεται , ομως αν καταλαβα καλα , με τη μαμα ησουν πιο ευχαριστημενος , αρα ηταν καλυτερη ('η καταλαβα κατι λαθος?!?) Wink

Θεμα ρυθμισης ειναι , η συγκεκριμενη αναρτηση ειναι απο τις κορυφαιες δρομισιες.

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 21:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι η μαμά μου φαινόταν πολύ καλύτερη για να είμαι ειλικρινής. Αλλά για να πω και την καγκουριά μου ήταν σαν κατσίκι το αυτοκίνητο. Ήθελα να το χαμηλώσω λιγάκι τρομάρα μου.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 22:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι σκληροτητα ελατηρια μπρος πισω εχει η kw3\\

πανο σορυ αλλα εχει απολυτο δικιο το παιδι. και εγω ειμαι φαν της πατεντας και του δοκτορα καθως εχει αποδειχτει οτι ελαχιστες αναρτησεις δουλευουν στα ελληνικα δεδομενα...να δεις ποσοι εχουν πεταξει pss9 εδω στο ελαδισταν και μετα αυτος που τη πηρε με ενα σετ ελατηρια και λισο σφιξιμο ριμπαουντ εκανε παπαδες Cool

προτεινω μια βολτα απο λεσχη για συγκριση με αλλα 207
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 23:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμ , τι να πω Παναγιωτη , οντως εχω ακουσει (κ εχω δει καποιες φορες) να ανατρεπονται αναρτησιακα Laughing δεδομενα στην Ελλαδα.

Παντως συνεχιζω να πιστευω πως αν παιξει λιγο μαζι της , θα βρει την ακρη.
(ειδικα με καποιον απο σας στο πλευρο του...) .

Εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα Embarassed , κ σε καμια περιπτωση δεν θα πηγαινα (εστω κ στον Πουπακη) να δωσω 'ΑΛΛΑ 500 ευρω... . (δεν ξερω ποσο του στοιχισε ως τωρα η ιστορια KW του φιλου) .

Τουλαχιστον αν κανει κατι τετοιο , ας κανει κ ενα rebuild μιας κ τη βγαζει... , για να τη χαρει οσο το δυνατον περισσοτερο. (φοβαμαι μονο μην φτασει να του στοιχισει η ολη φαση οσο μια "κουτα" clubsport... Rolling eyes ) .

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 23:48:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

προτεινω μια βολτα απο λεσχη για συγκριση με αλλα 207

Eμ αυτό είναι το πρόβλημα με τα κωλοφροντιστήρια γυρίζω 11 στο σπίτι και δεν προλαβαίνω να πάω. Παλιά που πήγαινα δεν είχαμε τις GAZ.
Με είχε πάει βέβαια o jim βόλτα με την GAZ αλλά ήταν όταν την είχε πρωτοβάλει οπότε δεν μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2010, 23:51:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Χμ , τι να πω Παναγιωτη , οντως εχω ακουσει (κ εχω δει καποιες φορες) να ανατρεπονται αναρτησιακα Laughing δεδομενα στην Ελλαδα.

Παντως συνεχιζω να πιστευω πως αν παιξει λιγο μαζι της , θα βρει την ακρη.
(ειδικα με καποιον απο σας στο πλευρο του...) .

Εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα Embarassed , κ σε καμια περιπτωση δεν θα πηγαινα (εστω κ στον Πουπακη) να δωσω 'ΑΛΛΑ 500 ευρω... . (δεν ξερω ποσο του στοιχισε ως τωρα η ιστορια KW του φιλου) .

Τουλαχιστον αν κανει κατι τετοιο , ας κανει κ ενα rebuild μιας κ τη βγαζει... , για να τη χαρει οσο το δυνατον περισσοτερο. (φοβαμαι μονο μην φτασει να του στοιχισει η ολη φαση οσο μια "κουτα" clubsport... Rolling eyes ) .

Σήμερα που μίλησα μαζί του μου είπε 700 ευρώ!!! Shocked Shocked
Πάντως όποιο παιδί ξέρει 5 πράγματα παραπάνω ας πει κάποια ιδέα γιατί εγώ δεν σκαμπάζω και πολλά. Απλά βλέπω πως δεν είναι το αμάξι όπως μου αρέσει.

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2010, 00:02:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Theo_207RC έγραψε:

Σήμερα που μίλησα μαζί του μου είπε 700 ευρώ!!! Shocked Shocked
Πάντως όποιο παιδί ξέρει 5 πράγματα παραπάνω ας πει κάποια ιδέα γιατί εγώ δεν σκαμπάζω και πολλά. Απλά βλέπω πως δεν είναι το αμάξι όπως μου αρέσει.

Ε ναι... , ουσιαστικα μπηκε ο Δεκεμβρης κ πλησιαζουν Χριστουγεννα... Laughing

Επαναλαμβανω , πρωτα μαλακωσε το μπροστινο.
Βρες ενα ωραιο εσακι κ μπαινοβγαινε... . Wink
Επειτα βαλε κ την πισω αναρτηση στο παιχνιδι (ισως να θελει λιγο παραπανω "σφιξιμο").

Μην ξεχασεις να ελεγξεις τον αερα στα λαστιχα σου.

Ερωτηση: Χαρτι ευθυγραμμισης δεν εχεις ε?!?

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2010, 00:12:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτσε γιατί σε έχασα. Τι εννοείς να έχω χαρτί ευθυγράμμισης? Του κάναμε ευθυγράμμιση πριν κανένα μήνα που πήγα για να το ρυθμίσουμε.
Και με το να το μαλακώσω μπροστά δεν ξέρω ρε γα**το κατά πόσο θα βελτιωθεί γιετί ήδη νιώθω ότι γέρνει αρκετά. Άσε που όταν πέφτει σε καμια σχετικά μεγαλούτσικη λακούβα κάνει έναν πολύ δυνατό μεταλλικό ήχο. Σαν να τερματίζει η ανάρτηση και νομίζω ότι θα πάρω το αμορτισέρ στο χέρι.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2010, 00:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κτι μου λεει οτι η kw3 οπως ερχεται απο το εργοστασιο δεν ειναι για τους ελληνικους δρόμους

δεν μας εχεις πει πως την εχετε ρυθμισει (αν σου εχει πει ο δοκτορας)

γενικώς τον δοκτορα τον εμπιστευομαι ε οτι κανει λογω μεγαλης πειρας
βεβαια τα 700ε ειναι αρκετα (επιπλεον) χρηματα...

ελα απο λεχση καποια πεμπτη

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2010, 00:28:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μου είπε καθόλου πως την ρύθμισε Μάνθο.
Το μόνο που μου είπε πριν φύγω είναι ότι αυτός με αυτό που μου δίνει δεν είναι ευχαριστημένος και ότι πρέπει να αλλάξω οπωσδήποτε ελατήρια.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2010, 00:40:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την αναρτηση την αγορασες απο εκει?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2010, 09:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι Μάνθο δεν την αγόρασα από τον Πουπάκη. Μόνο για ρύθμισμα του την πήγα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης