PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

τριγμοι-θορυβοι στο εσωτερικο του 206-κρυος αερας απο ηχεια.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
$ Bl@ckJ@ck $ (tolis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 Colorline (2002)

Ένταξη: 14 Δεκ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2011, 19:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας. Μόλις έκανα εγγραφή στο φόρουμ ψάχνοντας σχετικά στο ίντερνετ για κάτι τέτοιο με σκοπό να γράψω το "πρόβλημά" μου. Λοιπόν το καλοκαίρι αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 206 colorline του 2002. Το αυτοκίνητο μηχανικά είναι τέλειο, έχω όμως 2 άλλα προβληματάκια...

1) Πολλά πλαστικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι σπασμένα/ξεκολλημένα με αποτέλεσμα το ταμπλό και διάφορα άλλα σημεία (πλαστικά στις πόρτες, καπάκι πορτ μαγκάζ κλπ) να τρίζουν πάρα πολύ ενοχλητικά σε κάθε λακουβίτσα. Προσπάθησα να τα κολλήσω, αλλά οι θόρυβοι δεν εξαφανίστηκαν εντελώς. Ξέρετε περίπου πόσο θα μου κοστίσει και αν αξίζει να απευθυνθώ στην peugeot για να διορθωθούν αυτά;

2) Από το Σεπτέμβρη και μετά παρατήρησα ότι αρκετές φορές και σε ανύποπτη φάση από την μπροστά αριστερά ρόδα ακούγεται ένα δυνατό σφήριγμα (όχι συνεχόμενο, διακοπτόμενο). Έχω αλλάξει λάστιχα, έχει γίνει ευθυγράμμιση κλπ, έχει επισκευασθεί ένα προβληματάκι με το ακρόμπαρο, αλλά το σφήριγμα εξακολουθεί να υπάρχει. Ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία τι μπορεί να είναι;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
$ Bl@ckJ@ck $ (tolis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2011, 02:55:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

$ Bl@ckJ@ck $ έγραψε:
Γειά σας. Μόλις έκανα εγγραφή στο φόρουμ ψάχνοντας σχετικά στο ίντερνετ για κάτι τέτοιο με σκοπό να γράψω το "πρόβλημά" μου. Λοιπόν το καλοκαίρι αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 206 colorline του 2002. Το αυτοκίνητο μηχανικά είναι τέλειο, έχω όμως 2 άλλα προβληματάκια...

1) Πολλά πλαστικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι σπασμένα/ξεκολλημένα με αποτέλεσμα το ταμπλό και διάφορα άλλα σημεία (πλαστικά στις πόρτες, καπάκι πορτ μαγκάζ κλπ) να τρίζουν πάρα πολύ ενοχλητικά σε κάθε λακουβίτσα. Προσπάθησα να τα κολλήσω, αλλά οι θόρυβοι δεν εξαφανίστηκαν εντελώς. Ξέρετε περίπου πόσο θα μου κοστίσει και αν αξίζει να απευθυνθώ στην peugeot για να διορθωθούν αυτά;

2) Από το Σεπτέμβρη και μετά παρατήρησα ότι αρκετές φορές και σε ανύποπτη φάση από την μπροστά αριστερά ρόδα ακούγεται ένα δυνατό σφήριγμα (όχι συνεχόμενο, διακοπτόμενο). Έχω αλλάξει λάστιχα, έχει γίνει ευθυγράμμιση κλπ, έχει επισκευασθεί ένα προβληματάκι με το ακρόμπαρο, αλλά το σφήριγμα εξακολουθεί να υπάρχει. Ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία τι μπορεί να είναι;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κανείς; Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Δεκ 2011, 12:38:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

$ Bl@ckJ@ck $ έγραψε:

Τι εννοείς "σπασμένα" και "ξεκολλημένα";
Εννοείς ότι κάποια πλαστικά έχουν φάει "κλωτσιές" και σπάσανε;

Ανταλλακτικά για 206 μπορείς να βρεις στο EBAY πολύ φτηνά. Τα αγοράζεις και τα βάζεις μόνος.

Διαφορετικά σε ένα χαρτί σημειώνεις τις ζημιές που έχεις και πας σε διάφορα συνεργεία και ζητάς προσφορές για υλικά και εργασία.

Για τριγμούς κλπ... εντοπίζεις με την βοήθεια ενός φίλου την πηγή των τριγμών ή των χτυπημάτων και επεμβαίνεις με διάφορα προϊόντα (ηχομονωτικά, ταινίες, κόλλες κλπ...)

Οι τιμές όπως καταλαβαίνεις διαφέρουν για όλα αυτά.

Για το (2ο) πρόβλημα που έχεις δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω... Στα μηχανολογικά είμαι άσχετος...
Επιστροφή στην κορυφή
$ Bl@ckJ@ck $ (tolis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 15:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Τι εννοείς "σπασμένα" και "ξεκολλημένα";
Εννοείς ότι κάποια πλαστικά έχουν φάει "κλωτσιές" και σπάσανε;

Ανταλλακτικά για 206 μπορείς να βρεις στο EBAY πολύ φτηνά. Τα αγοράζεις και τα βάζεις μόνος.

Διαφορετικά σε ένα χαρτί σημειώνεις τις ζημιές που έχεις και πας σε διάφορα συνεργεία και ζητάς προσφορές για υλικά και εργασία.

Για τριγμούς κλπ... εντοπίζεις με την βοήθεια ενός φίλου την πηγή των τριγμών ή των χτυπημάτων και επεμβαίνεις με διάφορα προϊόντα (ηχομονωτικά, ταινίες, κόλλες κλπ...)

Οι τιμές όπως καταλαβαίνεις διαφέρουν για όλα αυτά.

Για το (2ο) πρόβλημα που έχεις δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω... Στα μηχανολογικά είμαι άσχετος...

Μπα τελικά έτσι όπως το 'ψαξα κατάλαβα ότι μάλλον ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έβγαζε και έβαζε τα κομμάτια του ταμπλό και των 2 πορτών μόνος του (μη ρωτήσετε γιατί, δε γνωρίζω, δεν έχει αλλάξει τίποτα) με αποτέλεσμα να σπάσουν διάφορα κουμπώματα και έτσι κάποια πλαστικά στις λακούβες να ακούγονται λες και είσαι μέσα σε αστικό μεγαλούπολης!

Το δεύτερο πρόβλημα ήταν τελικά βαλβολίνες (ή κάπως έτσι τέλος πάντων). Με συμπλήρωμα κάτι υγρών ξεπεράστηκε αμέσως.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης