PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Βομβητης ζωνης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6T (16v) RC (2008)

Ένταξη: 27 Ιαν 2008
Τόπος: Αθηνα-Λαμια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 20:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το τρακαρισμα εγινε 100 μετρα απο το σπιτι μου στην Λαμια!
αν δεν φοραγα ζωνη, το τιμονι θα μου ειχε σπασει το προσωπο(τουλαχιστον)! Την γλιτωσα με ρηξη εσω συνδεσμων κ ριξη μηνισκου
απο την σπασμενη κωλονα του τιμονιου!

http://i391.photobucket.com/albums/oo351/kolungen/1.jpg
http://i391.photobucket.com/albums/oo351/kolungen/2.jpg
http://i391.photobucket.com/albums/oo351/kolungen/3.jpg
http://i391.photobucket.com/albums/oo351/kolungen/4.jpg
http://i391.photobucket.com/albums/oo351/kolungen/5.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2008, 23:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ηθελα να σας παρακαλεσω οι οφ τοπικ να μην ξαναγραψουν. Αν δεν καταλαβατε το θεμα ειναι η απενεργοποιηση του βομβητη της ζωνης και οχι η ασφαλεια που μας προσφερει η ζωνη Tease Tease Tease Tease

ουτως η αλλως το θεμα εχει λυθει πλεον κι εχει βρεθει η λυση αν θελετε ανοιξτε ενα αλλο Tease Tease Tease

ultra-one έγραψε:
Το να μη φοράς ζώνη είναι το ίδιο χαζό και ηλίθιο με το να μη φοράς προφυλακτικό με ...νέες γνωριμίες!

Παρεπιπτοντως και σ αυτο χαζος και ηλιθιος ειμαι Χαρη εδω και εικοσι τεσσερα χρονια Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 00:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
ουτως η αλλως το θεμα εχει λυθει πλεον κι εχει βρεθει η λυση αν θελετε ανοιξτε ενα αλλο Tease Tease Tease

Έβρισε πολύ ο Βασίλης? Tease
thesalos έγραψε:
Παρεπιπτοντως και σ αυτο χαζος και ηλιθιος ειμαι Χαρη εδω και εικοσι τεσσερα χρονια Laughing Laughing Laughing

Είσαι και μαλ**ας Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 00:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαινει πολυ απλα με το διαγνωστικο ρε παιδια στην πεζο μεσα...
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιαν 2009, 19:05:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο βομβητης αρχιζει να σφυριζει σπαστικα οταν ξεπερασεις τα 20χλμ/ωρα..

Καλη λυση θα ταν να πηγαινεις γιαυτα τα 800 μετρα που λες με 2α, (αφου σταματας για καφε) ωστε να μη σου παιρνει τα αυτια ο ηχος.

Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιαν 2009, 09:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
drdino έγραψε:
Δεν αφορά την ατομική σου ασφάλεια και μόνο. Αν γίνει ατύχημα και σκοτωθείς ενώ με ζώνη σωζόσουν, ο άλλος πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Φόρα ζώνη.

Shocked Shocked Shocked Θες να μου πεις οτι αν τρακαρουμε εμεις και σκοτωθω εγω αν δεν φοραω ζωνη θα τραβανε εσενα ενω αν σκοτωθω και φοραω ζωνη ολα μελι γαλα?

Εγώ μάλιστα θα σου έλεγα να υποχρεώνεις και τους συνεπιβάτες σου να βάζουν ζώνες καθώς αν γίνει κάτι είσαι υπεύθυνος για αυτούς. Εγώ πάντως έχω βρεί την δικαιολογία και όλοι βάζουν με αυτό το μπίπερ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιαν 2009, 09:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
βγαινει πολυ απλα με το διαγνωστικο ρε παιδια στην πεζο μεσα...

Για να στο βγάλουν εκτός θα πρέπει να υπογράψεις χαρτί πως γίνεται με δική σου πρωτοβουλία και δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε γίνει σε περίπτωση ατυχήματος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 11:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά αυτός ο σπαστικός ήχος που μου έχει πάρει τα αυτιά δεν βγαίνει;;

Παραλίγο χθες να τρακάρω και να σκοτωθώ γιατί έψαχνα μέρος να βρω να σταματήσω για να βάλω την ζώνη.
Και όλα αυτά γιατί όταν βγαίνω απο σπίτι μου με όπισθεν αναγκαστικά δεν φορώ ζώνη αλλά μόλις βγω στο δρόμο άντε να βρεις να σταματήσεις μέσα στα κολοστενά να βάλεις την ζώνη και με τους κολομ@λάκες να κορνάρουν από πίσω επειδή πας αργά.

Οι Γάλλοι νομίζουν ότι εδώ είναι Λας Βέγκας, Σόου μπιζ!!!!!

Αν το πάρω το αυτοκίνητο και το πετάξω στο Σούνιο θα βγει ο κολοήχος... Evil

υ.γ. ζώνη φοράω ... αλλά αναγκαστικά όταν βρω σημείο να παρκάρω για να την βάλω με την ησυχία μου.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 11:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαίνει, δες δύο ποστ παραπάνω.
Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί να την φοράς όταν κάνεις όπισθεν. Αλλα ακόμα και να σε ενοχλεί, δεν μπορείς να την βάλεις εν κινήσει Question Rolling eyes
Νομίζω ότι αν την έχεις συνηθήσει, τη βάζεις με κλειστά μάτια και εν κινήσει...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 12:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως βγαίνει ρε συ Μάκη;

Λες για το διαγνωστικό και την ακύρωση του ήχου στη Peugeot;
Eκεί έφαγα ήδη άκυρο. Ότι τους λέω μου λένε ότι δεν γίνεται.

Όσο για το γκαράζ μου, ανοίγω παράθυρο οδηγού και βγάζω κεφάλι στην όπισθεν, γιατί διανύω απόσταση περίπου 20 μέτρα με όπισθεν με ντουβάρι περίεργο στα αριστερά.

Εν κινήσει δεν μπαίνει εύκολα με τα υποβραχιόνια κατεβασμένα.
Φυσικά μπορώ να τα έχω σηκωμένα από πριν αλλά μέχρι στιγμής τα ξεχνάω κατεβασμένα. Είναι πόρωση τα υποβραχιόνια...

Θα την βρω την λύση...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 12:11:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes Πές στον Αργύρη μήπως ξέρει σε ποια αντιπροσωπεία μπορούν να το κάνουν...
Εγώ πάντως δεν θα το έβγαζα, είναι ένα μέσο εξαναγκασμού και για τους συνεπιβάτες... Για καλό πάντα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 12:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Rolling eyes Πές στον Αργύρη μήπως ξέρει σε ποια αντιπροσωπεία μπορούν να το κάνουν...
Εγώ πάντως δεν θα το έβγαζα, είναι ένα μέσο εξαναγκασμού και για τους συνεπιβάτες... Για καλό πάντα.

Ούτε εγώ θα το βγάλω...

Θα προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα...

Η απότομη αλλαγή στα πολλά ηλεκτρονικά κάπως με έχει επηρεάσει... Laughing Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης