PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

SOS ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ(ΓΥΡΩ)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chrk974 (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 09:47:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το πρωί πάλι το αυτοκίνητο απο την άλλη την "καθαρή' πλευρά έγινε μ..νι καπέλο απο διπλές γρατζουνιές. Ήδη έχω έρθει σε επαφή με φίλο που διατηρεί καταστημα ηλεκτρονικών και συστημάτων ασφαλείας.
Μόλις τον πιάσω γιατί γείτονας είναι -σε ένα μήνα γρατζούνισμα όοολη η δεξιά πλευρά του συνοδηγού σπασμένος καθρέφτης και σήμερα όοολη η πλευρά του οδηγού μέχρι πίσωμε πολύ βαθύ γρατζούνισμα- θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 10:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrk974 έγραψε:
Σήμερα το πρωί πάλι το αυτοκίνητο απο την άλλη την "καθαρή' πλευρά έγινε μ..νι καπέλο απο διπλές γρατζουνιές. Ήδη έχω έρθει σε επαφή με φίλο που διατηρεί καταστημα ηλεκτρονικών και συστημάτων ασφαλείας.
Μόλις τον πιάσω γιατί γείτονας είναι -σε ένα μήνα γρατζούνισμα όοολη η δεξιά πλευρά του συνοδηγού σπασμένος καθρέφτης και σήμερα όοολη η πλευρά του οδηγού μέχρι πίσωμε πολύ βαθύ γρατζούνισμα- θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

τι σκ**ά ρε παιδια σε γκετο μενετε ή κοντα σε τρελλαδικο??? Ποιος καμενος καθεται κ χαλαει αυτοκινητα αλλων???? Αν ειναι δυνατον! Καλα ξεμπερδεματα φιλε!

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
chrk974 (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 11:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αστα ρε φίλε! Είμαι 99,99% σίγουρος ότι πρόκειται για κάτι πιτσιρικάδες 15-16 χρονών της γειτονιάς που τους είχα βάλει τις φωνές γιατί πέταξαν για την πλάκα τους προ 2 μηνών νεράτζια μέσα απο το ανοικτο παράθυρο του σπιτιού μου. Θα τους καταγράψω όμως γιατί σίγουρα δεν θα σταματήσουν εκεί και μετά μαύρο φίδι που τα έφαγε τα μπάσταρδα.
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 11:10:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είχα πάθει κάτι ανάλογο με έναν μαλάκ γείτονα!!! να μη στα πολυλογώ!! το πήγα σε φίλο φαναρτζή και μου έκανε και τις 4 γρατζουνιές με 200 ευρώ. όλες τις έκανε τοπικά. πρώτα τις τρίβει. μετά τις βλαφει και στο τέλος το περνά με λούστρο ώστε να "σβήνει" ομαλά το μερεμέτι. δε φαίνεται απολύτως τίποτα. λες και είναι απο το εργοστάσιο. πρώτα όμωε\ς πέρασα απο την πεζώ!! εκεί μου είπαν ότι θέλουν 500 ευρώ για την ολική ζημιά!!! αποφασίζεις και διαλέγεις!!!

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
chrk974 (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 11:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Θανάση άστα..μιλάμε για γρατζουνιές καταμήκος όλης και της αριστερής και της δεξιάς πλευράς του αυτοκινήτου. Δλδ 4 πόρτες και 4 κομμάτια τα πλαινά μπροστινά και πίσω. Οι γρατζουνιες είναι εξαιρετικά βαθιές αλλά και έχουν σχετικό πάχος.
Και κουκούλα να βάλω ο αλήτης που το κάνει θα πάει να μου ξανακάνει ζημιά αλλά την επόμενη φορά που θα απλώσει το ξερό του θα του χω έκπληξη. Με το καταγραφικό απομονώσω το προσωπάκι θα ζουμάρω θα βγάλω την φωτογραφία του και θα τον βρω στη γειτονιά. Που θα μου πάει...Ή ο μπαμπάς του θα σκάσει τα λεφτά ή θα γίνει μήνυση πια στην αστυνομία επώνυμα πια. Εννοείται σήμερα κάνω νέα μύνηση κατα αγνώστων για να υπάρχει..
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 12:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ίσως να θεωρηθεί διαφήμιση άλλα αν είσαι δυτικά προάστια ή μπορεις να έρθεις έχω γνωστό που δεν ξέρω ποσά θα σου πάρει άλλα ξερό οτι είναι σχετικά φθηνός και υπερβολικά καλός εχω φτιάξει αμάξι εκεί και αλου όπου είναι αδελφικός φίλος μου άλλα τι δουλειά που κάνει αυτός δεν κάνει .

Είναι συνοικιακό μικρο φανοποιείο από αυτα που δεν τα πιάνει το μάτι σου αν είναι στείλε πμ να σου πω περισσότερα .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
chrk974 (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2010, 10:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα στην παρέα........το Σάββατο μεσημέρι εγκατέστησα το κλειστό κύκλωμα με καταγραφικό κλπ.....μου κόστισε κατιτίς αλλά κανει δουλειά!
Χθες το απόγευμα και το βραδάκι εντόπισα τους πιτσιρικάδες που πιστεύω μου κάνουν τις ζημιές στο αυτοκίνητο με τους οποίους προ διμήνου είχα ένα θεματάκι τους είχα βάλει τις φωνές γιατί πέταγαν ....νεράτζια μέσα στο σπίτι μου απο το ανοικτό παράθυρο..
Χθες το βράδυ πήγαν να μου την κάνουν τη ζημιά αλλά τελευταία στιγμή ένα αυτοκίνητο απο τον άλλο δρόμο αναψε μηχανή και φώτα με αποτέλεσμα να το "σπάσουν" και να το παίζουν "Κινέζοι"...θα στήσω τις επόμενες ημέρες το αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο και κάμποσο προς τα έξω ώστε απ το εσωτερικό του πεζοδρομίου παιρνόντας δίπλα απ το αυτοκίνητο να φανεί η κίνησή τους καλύτερα...επειδή μίλησα με δικηγόρο στο νομικο τμήμα της εταιρείας που δουλεύω μου πρότεινε το εξής πολύ καλό. "Δες τους, επιβεβαίωσε ποιοί είναι και μετά βάλε έναν αυτόπτη απ τη γειτονιά να καταθέσει ως μάρτυρας. Μη βάλεις στο παιχνίδι την κάμερα...δείξτου το βιντεάκι την ώρα και τα χαρακτηριστικά για να χει μια ιδέα..."ήδη εκκρεμούν 2 μηνύσεις κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας, στην τρίτη "κάηκαν"! Μπορώ να βάλω τον νοικάρη μου π.χ να πει ότι το βράδυ ήταν στην ταράτσα και πήρε πρέφα τους πιτσιρικάδες οι οποίοι περνάνε συχνά πυκνά έξω απ το σπίτι μου..γειτονόπουλα σου λέει μετά!
Το αυτοκίνητο έχω βρει δικό μου άνθρωπο να το φτιάξω,...αλλά θα το αφήσω λίγο ακόμα για να κινηθούν τα λουστράκια και μετά θα πέσει μπερντές!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2010, 14:12:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrk974 έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα........το Σάββατο μεσημέρι εγκατέστησα το κλειστό κύκλωμα με καταγραφικό κλπ.....μου κόστισε κατιτίς αλλά κανει δουλειά!
Χθες το απόγευμα και το βραδάκι εντόπισα τους πιτσιρικάδες που πιστεύω μου κάνουν τις ζημιές στο αυτοκίνητο με τους οποίους προ διμήνου είχα ένα θεματάκι τους είχα βάλει τις φωνές γιατί πέταγαν ....νεράτζια μέσα στο σπίτι μου απο το ανοικτό παράθυρο..
Χθες το βράδυ πήγαν να μου την κάνουν τη ζημιά αλλά τελευταία στιγμή ένα αυτοκίνητο απο τον άλλο δρόμο αναψε μηχανή και φώτα με αποτέλεσμα να το "σπάσουν" και να το παίζουν "Κινέζοι"...θα στήσω τις επόμενες ημέρες το αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο και κάμποσο προς τα έξω ώστε απ το εσωτερικό του πεζοδρομίου παιρνόντας δίπλα απ το αυτοκίνητο να φανεί η κίνησή τους καλύτερα...επειδή μίλησα με δικηγόρο στο νομικο τμήμα της εταιρείας που δουλεύω μου πρότεινε το εξής πολύ καλό. "Δες τους, επιβεβαίωσε ποιοί είναι και μετά βάλε έναν αυτόπτη απ τη γειτονιά να καταθέσει ως μάρτυρας. Μη βάλεις στο παιχνίδι την κάμερα...δείξτου το βιντεάκι την ώρα και τα χαρακτηριστικά για να χει μια ιδέα..."ήδη εκκρεμούν 2 μηνύσεις κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας, στην τρίτη "κάηκαν"! Μπορώ να βάλω τον νοικάρη μου π.χ να πει ότι το βράδυ ήταν στην ταράτσα και πήρε πρέφα τους πιτσιρικάδες οι οποίοι περνάνε συχνά πυκνά έξω απ το σπίτι μου..γειτονόπουλα σου λέει μετά!
Το αυτοκίνητο έχω βρει δικό μου άνθρωπο να το φτιάξω,...αλλά θα το αφήσω λίγο ακόμα για να κινηθούν τα λουστράκια και μετά θα πέσει μπερντές!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Pavlos likes it! χεχεχεχε ανεβασε το στο youtube να παμε για μαρτυρες ολοι απο το psclub χαχαχαχαχαχ! good job! περιμενουμε νεοτερα!

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Dikonou 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 08 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2010, 15:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..........μην τα γράφετε ακόμαααααα... περιμένετε να τους ''χτυπήσει'' το ραντάρ και μετά........... Very happy

Αλλαξοπίστησα και Vag-εψα Α3 1.8 Tfsi sportback Fully-tuned
Επιστροφή στην κορυφή
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2010, 19:16:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε φίλε. Χαρά στο κουράγιο σου κι εύχομαι να αποκατασταθεί η τάξη σύντομα στη γειτονιά. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης