PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα σασμαν σε 206rc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 00:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
3η γεμάτη, όχι κόφτες!

Τα λιμανάκια δεν ξέρω που είναι... Laughing

Αν δεν ξέρεις που είναι τα lims, ξέρεις τον κατάλληλο ανθρωπο να σε καθοδηγήσει νομίζω.

Arrow Πριν κανα μηνα στο trackday toy club βρεθηκε κάποιο μη μέλος και βλέπει γνωστο μέλος του κλαμπ και:

- Φίλε με θυμάσαι?
- Ε ναι καπου σε θυμαμαι!
- Ειχες ενα corsa B και κατεβαινες λιμανάκια πριν 4325435 χρόνια?
- ..........

χεχεχεχε Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 00:52:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Το ΒΕ με το ΜΑ ναι δεν αντιλεγω. Την παραθεση την εκανα για τον Αρη, όχι με σκοπο να βγαλω συμπερασματα απο το δικο μου για το δικο του απλα για να του μεταφέρω οτι δεν εχει και τόση σημασία τελικά να ασχολείσαι εαν ενα γαλλικο σαζμάν "σκαλώνει", απλα μαθαινεις να συμβιώνεις με αυτο...

επείδη τα ΜΑ (που ειναι ολίγον "οτι να να ναι"...) δεν εχουν καμια σχεση με τα ΒΕ... οταν στα ΒΕ κάτι δεν πάει καλά ->
δεν ειναι φυσιολογικό και θέλει κοιταγμα...
...ιδίως οταν μιλάμε για το 206 RC όπου δεν υπάρχουν μοχλικά όπως σε όλα τα υπόλοιπα (ακόμα και στο απλό 2λιτρο), αλλα η κινηση του λεβιε μεταφερεται με συρματόσχοινα στο κιβώτιο (όπως και στα 307, 407 κλπ)

οταν οδηγήσεις ΒΕ ακόμα και με μοχλικά και ακομα περισσότερο 206 RC θα καταλάβεις τι εννοώ Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 09:32:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρη εμενα η αποψη μου ειναι οταν κατεβασεις σασμαν,να κανεις και μια αλλαγη σε ολα τα "αναλωσιμα" του.
Εδω στα "ψευτικα" ΜΑ,που ειναι εξαιρετικο σασμαν ασχετα αν εμεις τα σακατευουμε,στα χερια ενος ναι μην γρηγορου αλλα συνειδητοποιημενου οδηγου τα μονα που αλλαζονται ειναι ρουλεμαν αντε και κανενα συγχρονιζε.
Απο γραναζια δεν εχουν προβλημα αν κανεις σωστη χρηση του συμπλεκτη.
Φαντασου τωρα κατα ποσο βελτιωμενο ειναι αυτο στο ΒΕ που εχει διπλασια σε μεγεθος γραναζια,πολυ διαφορετικη σχεδιαση και modul δοντιων και γενικα κατασκευη η οποια σε καμια περιπτωση δεν θυμιζει τα ΜΑ.

Αν παντως προλαβες και το εφθειρες προωρα,το πιο πιθανο ειναι κανενα ρουλεμαν καθως αν "αρπαξουν" αλλαζει ελαφρως η γωνια των αξονων και δεν κουμπωνουν ευκολα.
Εναλλακτικα συγχρονιζε αν και χλωμο το βλεπω καθως η δυσκολια κουμπωματος θα συνοδευοταν και απο αναλογο ηχητικο εφφε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Rethimno13 (Γιωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC

Ένταξη: 30 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 13:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mr φυστικης μια απο τα ιδια και εγω... μονο που το προβλημα μου εντοπιζεται στο κατεβασμα 2ας εχω βρει ομως μια πατεντα οταν κατεβαζεις αμα ανεβασεις στροφες πατημενος συμπλεκτης κ παιζεις με το γκαζι κοινως του δωσεις ενα ξερο (προσοχη εδω μη του δωσεις ξερο full γκαζι γιατι εισαι δυο βηματα απο το γνωστο team της καγκουρομανιας)..!! λυνεται το προβλημα!!!δοκιμασε κατι ομως οταν δεις οτι κολυεται να μπει σταματα καπου κ βαλε μια ταχυτητα καλυτερα οπισθεν και δες αμα κουνιεται το αμαξι η ακουγετε ο δισκος που σχεδον συμπλεκει εγω ειχα αυτο το προβλημα αλλα ευτηχως εφυγε μονο του...(για να σας προλαβω ο συμπλεκτης ηταν πατημενος τερμα κ το χαλακι ηταν στη θεση του)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 13:04:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α ρε!! old school ΜΑ!!! σου σπανε τ'αρχ** απο την πρώτη μερα αλλα ειναι αθανατα.. και λιομένα πανε και μπαινουν οι ταχύτητες.!!

ακους εκει να σου πεταει ταχύτητες! Smile ΒΕΕ ρε!! ΒΕΕΕΕΕ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2008, 08:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=284987#284987
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης