PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απορία για ΤΟ!!! ελλάτωμα της Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2008, 16:33:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο ρούσος μπήκε σήμερα μέσα για αλλαγή σασμάν μου είπαν ότι υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να γίνει να κατεβάσουν το σασμάν να το βγάλουν φωτογραφίες κλπ κλπ
σε τρεις μέρες αν υπάρχει σασμάν θα το πάρω διαφορετικά θα περιμένουν σασμάν από γαλλία σε αυτήν την περίπτωση κάπου στις 6-7 μέρες!
το καλό είναι ότι μου έδωσε αμάξι αντικατάστασης.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 17:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3 χρονια με το 206 χωρις κανενα προβλημα στο σασμαν ουτε στο δισκο και το πλατο..
Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 17:12:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
3 χρονια με το 206 χωρις κανενα προβλημα στο σασμαν ουτε στο δισκο και το πλατο..
Smile

Από το 2003 με Peugeot μόνο, κανένα πρόβλημα Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 18:10:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos και Steve ποσα χιλιομετρα εχετε;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mafia206 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 16v stage 2 light...!

Ένταξη: 18 Σεπ 2005
Τόπος: ΙΛΙΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 18:18:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχετε δοκιμάσει να αλλάξετε το κόμπλερ πρώτης-δευτέρας με αυτο της peugeot sport??

Το έχω αλλάξει εδώ και 15.000 χλμ και δεν έχει γρατζουνίσει ποτέ η αλλάγη 1ης-2ας..Μόνο κανα 2 φορές από δικιά μου μλκ καθαρά..

Επρεπε να βάλω και 3ης - 4ης γιατί καμιά φορά γρατζουνάει η τρίτη.. Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 18:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
nOkpos και Steve ποσα χιλιομετρα εχετε;

Στο 205 περί τα 15.000
Στο 206 περί τα 58.000
Στο 106 περί τα 5.000
Στο 206 που πήρα 10.000 (και ο προηγούμενος άλλα 60.000 γιατί τα είχαμε πάρει μαζί Laughing )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 09:38:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες το σασμάν γκρουκ και γκρούκ στην 1η και στην 2α. Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out

Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 10:50:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
Μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες το σασμάν γκρουκ και γκρούκ στην 1η και στην 2α. Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out

τί βαλβολίνη έχεις μέσα στο κιβώτιο? αν την αλλάξεις βάζοντας μία καλύτερη θα γλυκάνει αρκετά!

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 18:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:

Εχεις δικιο και σε μενα τα ιδια. Δεν το κανει ομως παντα. Μερικες φορες μπαινει πιο καλα. Το πιο σημαντικο ειναι να μην εχει φθορα, αλλιως βλεπω στα 50.000χλμ (εχω ακομα 16.000χλμ) να αλλαζω σασμαν οπως ειπε και ο SnakeMJK.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 20:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εχω 50000χιλ με της μαμα βαλβολινες....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 21:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένας φίλος μου έχει το 307 sw, 1600 κυβικά. το έχει 4 χρόνια τώρα και έχει κάνει 140000 χμ. έχει αλλάξει 3 φορές τις βαλβολίνες(περίπου κάθε 40000 χμ τις αλλάζει) και δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό στο σασμάν. τρανή απόδειξη ότι δεν παθαίνουν φθορές από τα περίεργα γρατζουνίσματα. απλά να γίνονται οι αλλαγές με σύνεση. τουλάχιστον για το 307 και 207 που φοράνε το ίδιο σασμαν. δώστε λίγο παραπάνω γκάζι και να έχει "ανάσες" το αμάξι και κάντε την αλλαγή σταθερά και όχι καρφωτά! εγώ από τότε που άλλαξα βαλβολίνες και ακολουθώ αυτό που σας λεω μόνο κανά δυό φορές έχει διαμαρτυρηθεί (έπειτα από λακαμία δικιά μου)

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 21:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lem-x24 έγραψε:
Ένας φίλος μου έχει το 307 sw, 1600 κυβικά. το έχει 4 χρόνια τώρα και έχει κάνει 140000 χμ. έχει αλλάξει 3 φορές τις βαλβολίνες(περίπου κάθε 40000 χμ τις αλλάζει) και δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό στο σασμάν. τρανή απόδειξη ότι δεν παθαίνουν φθορές από τα περίεργα γρατζουνίσματα. απλά να γίνονται οι αλλαγές με σύνεση. τουλάχιστον για το 307 και 207 που φοράνε το ίδιο σασμαν. δώστε λίγο παραπάνω γκάζι και να έχει "ανάσες" το αμάξι και κάντε την αλλαγή σταθερά και όχι καρφωτά! εγώ από τότε που άλλαξα βαλβολίνες και ακολουθώ αυτό που σας λεω μόνο κανά δυό φορές έχει διαμαρτυρηθεί (έπειτα από λακαμία δικιά μου)

Σε ένα 307SW δικαιολογείτε σε σπόρ κατασκευές όπως rallye/gt/RC σιγά μην ανάψεις και τσιγαράκι ανάμεσα στις αλλαγές!! Άντε τα 206 απότι φαίνετε το λύσαν το πρόβλημα , εμείς οι ταλαίποροι με τα 207 να δούμε τι θα γίνει.
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 21:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Σε ένα 307SW δικαιολογείτε σε σπόρ κατασκευές όπως rallye/gt/RC σιγά μην ανάψεις και τσιγαράκι ανάμεσα στις αλλαγές!! Άντε τα 206 απότι φαίνετε το λύσαν το πρόβλημα , εμείς οι ταλαίποροι με τα 207 να δούμε τι θα γίνει.

δίκαιο έχεις και εσύ γιατί έχεις γρήγορο και νευρικό αμάξι! εγώ μιλάω καθαρά για 307 και 207 το απλό! βάλε την TRP που έχουν οι περισσότεροι εδώ μέσα και ίσως περιοριστεί το θέμα! (εγώ που δεν καπνίζω, πρέπει να το αρχίσω για να κάνω αργά και σταθερά τος αλλάγές????? Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Razz )

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2008, 10:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ lem
Πάρε μπρίκι να φτιάχνεις καφέ!

Άρχισαν κι εμένα τα γρατσουνίσματα εδώ και λίγες μέρες, με 54.000km τώρα στο οδόμετρο.

Μόλις μπορέσω πάω για βαλβολίνες και θα έχω νεώτερα.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2008, 11:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
@ lem

Άρχισαν κι εμένα τα γρατσουνίσματα εδώ και λίγες μέρες, με 54.000km τώρα στο οδόμετρο.

Εντάξει μωρέ, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράματα.σίγουρα δεν είναι και ότι πιο άνετο να οδηγείς και να φοβάσαι την γρήγορη αλλαγή αλλά μετά από κάποιο καιρό πιστεύω το συνηθίζεις το αμάξι. εγώ άλλαξα και βαλβολίνες και τώρα πάει πολύ πιο άνετα το κιβώτιο. Εσύ κάνε καμία αλλαγή στις βαλβολίνες! πιστεύω θα δεις διαφορά!

Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2008, 18:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
@ lem

Αυτό σημαίνει ότι μετά από κάποια χιλιόμετρα, τα γρατσουνίσματα είναι πιο έντονα από ότι ήταν στην αρχή;
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2008, 19:04:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω κοντεβω να αλλαζω μαζι με λαδια κ βαλβολινες...πολυ μαυριλα γμτ αντε να δω της amsoil τωρα θα γινουν κ αυτες?? Laughing μετα εχει torco σειρα αν κ θα χω προβλημα μ αυτες ειναι σκουροχρωμες κ δεν θα βλεπω αν μαυρισαν:lol:
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2008, 20:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
εγω κοντεβω να αλλαζω μαζι με λαδια κ βαλβολινες...πολυ μαυριλα γμτ αντε να δω της amsoil τωρα θα γινουν κ αυτες?? Laughing μετα εχει torco σειρα αν κ θα χω προβλημα μ αυτες ειναι σκουροχρωμες κ δεν θα βλεπω αν μαυρισαν:lol:

έχεις δοκιμάσει την TOTAL BV TRANSMISSION? εγώ αυτή έχω και μου φαίνεται καλή.

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 10:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:

Αυτό σημαίνει ότι μετά από κάποια χιλιόμετρα, τα γρατσουνίσματα είναι πιο έντονα από ότι ήταν στην αρχή;

Ω, ναι...

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2008, 17:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
@ lem

τί έγινε αδερφέ? τις άλλαξες τις βαλβολίνες? είδες βελτίωση? ποιές έβαλες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης