PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Γιατί βάζουν ισια γρανάζια?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
106 maxi (Manthos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2008, 18:47:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ότι αλλάζεις ταχύτητες χωρίς συμπλέκτη βοηθάει ότι είναι ασυγχρόνιστο! τα γρανάζια αν δεν κάνω λάθος είναι συνεχώς συνδεμένα και μόνο η φουρκέτα τα ενώνει με τον άξονα! Οπότε για αλλαγή χωρίς συμπλέκτη ευθύνεται μόνο ότι δεν έχει συγχρονιζέ! τώρα για την αντοχή ίσως σαν κατασκευή και μέγεθος το ίσιο δόντι να υπερτερεί! λογικά τα ίσια δόντια θα είναι πιο χοντρά και γορίλες! Όσο για το σειριακό έχει κι ένα άλλο τόπικ που διάβασα για κάτι cut off που έχουν όσο αναφορά το ρεύμα κλπ! το σειριακό αντί για φουρκέτα νομίζω έχει κάτι με κύκλωμα σε κάθε γρανάζι που το επιλέγει έτσι έιχα δει στην F1! όσο για το ότι τα αξίζει δεν χωρά αμφιβολία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2008, 08:07:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα με τα γραναζια ειναι πολυ μπλεγμενη η ιστορια και δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
Βασικο ρολο παιζει το modul του καθε γραναζιου που για αυτονοητους λογους μπορει να ειναι σαφως μεγαλυτερο στα σασμαν με ισια δοντια.
Απο εκει και περα ομως,αυτα με τα ισια δοντια εχουν μεγαλυτερες απωλειες...

Οποτε "ζυγιζεις" τι ακριβως ζητας και αναλογως πραττεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 00:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ξέρω οτι τον κραζατε τον 106 maxi γιατι κανει ποστ το ενα μετα το αλλο και γιατι ροτάει πραγματα που μπορει να βρει και στο google οπως ειπαν καποιοι , αλλα σε αυτο το μικρο θεματακι εγω πηρα infos για κατι που δεν ειχα σκεφτει να ψάξω καν (δεν με νοιαζουν τα ισια γραναζια ειδιακα αφου κανουν 15.000€ χαχα) και εμαθα και πραγματα που δεν ήξερα (πχ γιατι κανει τοσο θόρυβο η οπισθεν)

nice!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 00:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

δες π.χ εδω ενα απλα ταπεινο 206 με σχεσατο σιτροεν σπορτ
τι αλλαγες κανει και ποσο πεφτουν οι στροφες απο αλλαγη σε αλλαγη
http://www.youtube.com/watch?v=SRctxNPzMrE

ουαο... 6.4 sec 0-100 ?? αυτο σιγουρα δεν ειναι ενα ταπεινο 206!! αποκλειεται να εχει μονο το σασμαν , κανα τουρμπισιο κομπρεσατο ελαφρομενο θα ειναι.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ που ψαχνω εδώ και καιρο, σε ποια μοντελα 206 οι βελονες ειναι ασπρεσ? οπως στο βιντεακι που ειδαμε? εμενα ειναι κοκκινεσ!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 02:35:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
ουαο... 6.4 sec 0-100 ?? αυτο σιγουρα δεν ειναι ενα ταπεινο 206!! αποκλειεται να εχει μονο το σασμαν , κανα τουρμπισιο κομπρεσατο ελαφρομενο θα ειναι.

ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΑ ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ ΡΕ ΣΥ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ Η ΚΑΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ?

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΙΤΡΟ

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 18:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry ρε steve, 0-100 ΣΕ 6,4 ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΑΓΗ ΣΑΣΜΑΝ???

τι σασμαν ειναι αυτο να παω να παρω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
drulic (AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Μάρ 2005
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 18:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12006&start=0

Διάβασε εδώ και αν έχεις ακόμα απορία κάνε τη στη συγκεκριμένη ενότητα.
Επίσης η αναζήτηση να ξέρεις είναι φίλος σου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 19:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο drulic δηλαδή τί παραπάνω έκανε από εσένα και το βρήκε?

Εσύ δεν μπορείς να έρθεις στον ίσιο δρόμο? Θες βρισίδι κάθε μέρα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 19:41:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι θελω εσενα καθε μερα να με βριζεις? ειναι το γουστο μου γινετε? δεν χαλαρωνεις ρε steve λιγο.. πολυ ευεξαπτος εισαι ,.

ενοια σου και κανω μπολικες αναζητησεις καθε μερα και ξεθαβω και παλια θεματ για να συνεζισω τις απορειες μου εκει. οποιοσδηποτε admin εχει statistics των χρηστων μπορει να σου πει για τα serach μου. αλλα το συγκεκριμενο για το σασμαν ετσι οπως το εχει ο τυπος στο βιντεο δεν σκεφτηκα να το ψαξω στο psclub. γιαυτο και ρωτησα εσενα.. και αντι να μου δωσεις το λινκ για το ποστ που μου ξεφηγε οπως εκανε ο drulic αρχισες τις καυστικες εξυπναδες σου. Rolling eyes

Τεσπα.. thanks drulic.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 20:58:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Love Shocked

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 02:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ασχετα ποστ πηραν ποδι....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 09:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
sorry ρε steve, 0-100 ΣΕ 6,4 ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΑΓΗ ΣΑΣΜΑΝ???

τι σασμαν ειναι αυτο να παω να παρω!!!

Δεν ειναι μονον απο το σασμαν ρε,εχει και αναλογο ατμοσφαιρικο μοτερ.
Το οτι ανεβαζει 8αρες δεν το καταλαβες; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 09:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το καταλαβα γιαυτο ρωτησα τι αλλο εχει πανω το εργαλειο, και γιαυτο μου φανηκε παραξενη η πρωταση του steve "δες π.χ εδω ενα απλα ταπεινο 206 με σχεσατο σιτροεν σπορτ" , γιατι καθολου ταπεινο κινητηρα δεν φαινεται να εχει..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 10:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
το καταλαβα γιαυτο ρωτησα τι αλλο εχει πανω το εργαλειο, και γιαυτο μου φανηκε παραξενη η πρωταση του steve "δες π.χ εδω ενα απλα ταπεινο 206 με σχεσατο σιτροεν σπορτ" , γιατι καθολου ταπεινο κινητηρα δεν φαινεται να εχει..

Ο Steve ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ γα** ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ γα** ΠΡΩΪ ΠΡΩΪ?

ΤΟΣΟ ΓΚΑΒΟΜΑΡΑ ΠΙΑ?

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 10:48:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xaxaaxxa, ΣΟΡΥ!! σορυ!!! αχχααχχααχ

σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου γιαυτο! ο volvos το εγραψε, εγω ρωτησα και εσυ σχολιασες!! Οκ? διορθώθηκε??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης