PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Σωληνάκια υψηλής πίεσης για 1.6THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lyciferakos (Lyciferakos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2009, 08:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τα λεπτα σωληνακια πιστευω οτι θα κερδισεις πιο πολυ σε αξιοπιστια παρα σε αποδοση, καθως το μανισιο που φορουσα εσκασε στο δρομο και τα αποτελεσματα ηταν τραγικα, η μουρη του αυτοκινητου εγινε σαν κιμας. Απο τοτε εβαλα και εγω τα λεπτα σωλινακια, που πιστευω οτι ειναι και πιο ανθεκτικα απ τα μανισια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vaggelisgr (vaggelis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 B.T ΣΦΥΡΙ

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009
Τόπος: Ιωαννινα, Ηπειρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Νοέ 2009, 12:13:40    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Σωληνακια υψηλης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα ρε παιδες υπαρχουν σωληνακια υψηλης για το 207 το rallye και αν ξερει κανεις να πει απο που μπορουμε να τα προμηθευτουμε και μεις εδω στην επαρχια????
δεν ενδιαφερομαι για φτιαχτα κτλ απλα ενα τηλ και μια διευθυνση να συννενοηθω και να μου τα στειλουν!γιατι οπου ρωτησα εφαγα ακυρα τρελα!περιμενω νεωτερα,μιας και εχω παρει τα υγρα φρενων (RBF 600) και θελω να τα βαλω σετ να τελειωνω και με αυτα. τις καλημερες μου σε ολους. pm οποιος μπορει να βοηθησει με στοιχεια και οχι γενικα.

Έχει πλάκα να περνάς και να βαράνε συναγερμοί...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Νοέ 2009, 16:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θεμα ειναι οτι...πως θα μαθουμε εαν ειναι τα ιδια ακριβως με του 206 2.0 τα σωληνακια?εγω εκανα κινηση να ρωτησω για να σιγουρευτω πριν παραγγειλω (του 206) και ολοι λενε πως ναι ειναι τα ιδια...και οπως λεεικαι ο φιλος γιαννης fynos θελουμε μονο τα μπροστινα διοτι πισω υπαρχουν ηδη...οποτε πλεον κανειςδεν πουλαει 2 μονο οποτε γιατι να παρεις 4 με 100 ευρω περιπου και να μην φτιαξεις 2 μπροστινα με 40 ευρω φτιαχτα χειροποιητα!!!νεοτερα απο εμενα αποτην αλλη βδομαδα που θα τα βαλω...... Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Νοέ 2009, 17:27:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε λιγες μέρες θα εχουμε στα χερια μας σετ για 206
ε πριν τα βάλουμε θα κοιταξουμε να δουμε αν μπαίνουν και σε 207 και θα σας πουμε...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Νοέ 2009, 22:51:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω περιμενω να πει καποιος αν σιγουρα ταιριαζουν απο 206 2.0 για να τα παραγγειλω.οσο για τα πισω σωληνακια δεν ειναι υψηλης πιεσης.τουλαχιστον οχι τα δικα μου.ψαξτε το λιγο και αυτο........αρα 4 σωληνακια θελουμε.εγω τα βρηκα 45 ευρω απο εξωτερικο.στην ελλαδα εχουν πραγματι 100 ευρω
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Νοέ 2009, 09:09:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο μόνο ελαστικό και πολύ μικρό κομματάκι, τράβηξες το λαστιχοτό κάλυμμα και είδες ότι δεν είναι αεροπορικού τύπου ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Νοέ 2009, 17:05:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι.απλα το κοιτουσαμε με τον pughell(στελιο) και δεν φαινοταν να ηταν αεροπορικου τυπου.τωρα οπως λες απο κατω δεν ξερω αν ειναι,δεν τραβιξαμε το λαστιχακι.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Νοέ 2009, 21:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ypovoleas έγραψε:
και εγω περιμενω να πει καποιος αν σιγουρα ταιριαζουν απο 206 2.0 για να τα παραγγειλω.οσο για τα πισω σωληνακια δεν ειναι υψηλης πιεσης.τουλαχιστον οχι τα δικα μου.ψαξτε το λιγο και αυτο........αρα 4 σωληνακια θελουμε.εγω τα βρηκα 45 ευρω απο εξωτερικο.στην ελλαδα εχουν πραγματι 100 ευρω

Υπάρχουν σωληνάκια και τα φοράει ένα 308 gt που ξέρω

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 15:15:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα σωληνακια που εβαλε ατο 308gt τι μαρκα ειναι κωστα,ξερεις?αυτα ταιριαζουν στα 207?αν ναι πες μας να ξερουμε,να τα παραγγειλω.
thanks
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 15:44:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι παιδία υπάρχουν και για 207 μάρκα θα ξέρω αύριο όπως και τιμές
Έχει καλή διαφορά πάντως με τα σωληνάκια

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 17:08:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

30 ευρώ χειροποίητα για αντοχή 250 bar

Τιμή ζεύγους Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2009, 02:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
σε λιγες μέρες θα εχουμε στα χερια μας σετ για 206
ε πριν τα βάλουμε θα κοιταξουμε να δουμε αν μπαίνουν και σε 207 και θα σας πουμε...

θα μας πειτε ρε...τι κανετε? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ακομα να τα παρετε στα χερια σας???

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2009, 03:32:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως αντι να ρωτας καθε τρεις και λιγο τι κανουμε...
να παρακολουθουσες τα διαφορα σχετικα τοπικ...
ωστε να μην απανταμε καθε τρεις και λιγο...
Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2009, 15:21:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
μηπως αντι να ρωτας καθε τρεις και λιγο τι κανουμε...
να παρακολουθουσες τα διαφορα σχετικα τοπικ...
ωστε να μην απανταμε καθε τρεις και λιγο...
Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ωπα ωπα...για κατσε λιγακι!!!βρε συ ξανθε το τοπικ εδω λεει ""207 σωληνακια υψηλης"" παλι off topic ειμαι?? Laughing Laughing Laughing Laughing
το ειδα το αλλο θεμα με την παραγγελεια αλλα δεν βγαζω ακρη...εσυ πεταχτηκες ξαφνικα εδω μεσα και λες"""""σε λιγες μερες θα μας πειτε""" μην νευριαζεις λοιπον...ολα καλα!!!
απο δευτερα τελικα παντως εμεις θα ξερουμε εαν κανουνε μιας και σημερα εγινε συννενοηση με τον μαστορα και μας ειπε απο βδομαδα...

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2009, 17:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι βρε σαχλαμαρα
δεν νευριάζω
αφου σου εβαλα ενα σωρο "Laughing Laughing Laughing Laughing "...
αλλα οτι εισαι περιπτωση ειναι γεγονός... Laughing

οταν τα παρουμε στα χερια μας (γιατι ειναι ακομα Θεσσαλονίκη) θα τα τσεκαρουμε και θα ενημερωσουμε σχετικώς... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 16:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

αλλα οτι εισαι περιπτωση ειναι γεγονός... Laughing

καλο αυτο...ναι ναι συμφωνω!!! Wink Wink Wink Wink Wink
ολοι οι αλλοι που σε πρηζουνε οχι μονο στο foroum αλλα και στο τηλεφωνο αλλα και οπου αλλου νομιζουν ειναι καλυτεροι??????????????......
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 20:59:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευτυχως για σενα δεν εισαι ο χειρότερος Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 21:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

etsi kai "Κανουν" προβλέπω παραγγελία απο ορεκα καμμια 20ρια σετ σωληνακια για 207 Laughing Laughing Laughing

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 03:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing ευκολα... Laughing Laughing Laughing Laughing

αντε στειλτε να δοκιμάσουμε Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 03:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ευτυχως για σενα δεν εισαι ο χειρότερος Laughing Laughing Laughing Laughing

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης